Публикувано на 13.05.2020 / 12:24

ГЕШЕВ, ВИЖ СИ ШЛЯКАНАТА ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА! И ВИЖ КОГА ЗА КОЦЕТО МОЖЕ, КОГА – НЕ! МОЖЕ, САМО АКО ТИ НАРЕДИШ!

ГЕШЕВ, ВИЖ СИ ШЛЯКАНАТА ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА! И ВИЖ КОГА ЗА КОЦЕТО МОЖЕ, КОГА – НЕ! МОЖЕ, САМО АКО ТИ НАРЕДИШ!След разследване на NOVA окръжната прокуратура във Варна образува досъдебно производство за присвояване на партийни субсидии.
Досъдебното производство е за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, съобщават от прокуратурата в града. Разследването трябва да установи дали длъжностно лице от ръководните органи на партия „Възраждане“ е присвоило партийна субсидия в размер на 1 млн. лева, връчени му като държавни средства, предназначени за функционирането на партията.
Ще бъдат проверени изнесените в разследването на NOVA факти по придобиването на имоти от лице от ръководството и свързани с него лица, както и движението по партийните сметки на ПП „Възраждане“ – постъпления и преводи към други сметки.

===

На 2.04.2020 АФЕРА, която първа разкри как Коцето не дари партийните си субсидии и как си купи имот и кола Костадин Костадинов веднага след изборите от лице, свъзрано с Борислав Гуцанов /БСП/, публикува:

„КОРАВИТЕ КОПЕЛЕТА“ ОТ ОД МВР – ВАРНА ВМЕСТО ДА РАЗСЛЕДВАТ, ПИТАТ ПОДАЛ СИГНАЛ ЗА „КОЦЕТО“: „ЗАЩО ГО ПРАВИШ?“

ВМЕСТО ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПО ПУБЛИКАЦИИТЕ В „АФЕРА“, читател на АФЕРА подава жалба до прокуратурата.

И сега вижте абсолютно скандалното поведение на прокуратурата!

По същия казус, по който СЕГА е образувано досъдебно производство, същата тая прокуратура – варненската!!! – на 28.04.2020 г. в лицето на прокурор Росица Георгиева, прокурор при Окръжна прокуратура Варна, се произнася с постановление, че няма данни за извършено престъпление и отказва да образува досъдебно производство.

Ето и постановлението на въпросната прокурорка!:

 

ГЕШЕВ, ВИЖ СИ ШЛЯКАНАТА ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА! И ВИЖ КОГА ЗА КОЦЕТО МОЖЕ, КОГА – НЕ! МОЖЕ, САМО АКО ТИ НАРЕДИШ!ДВЕ СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО, КОГАТО ОЧЕВАДНО ИВАН ГЕШЕВ СЕ ОБАЖДА НА ШЕФА НА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА, СЛЕД ПРЕДАВАНЕТО НА ВАСИЛ ИВАНОВ, ИЗВЕДНЪЖ СЪЩАТА ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО, ПО КАЗУСА, ПО КОЙТО ПО-РАНО СЕ Е ПРОИЗНЕСЛА, ЧЕ НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

СЕГА, ГЕШЕВ, ОСТАВА ДА ДАДЕШ НА СЪЩАТА ТАЯ ПРОКУРОРКА РОСИЦА ГЕОРГИЕВА ДА ВОДИ И „НОВОТО“ ДОСЪДЕБНО!

Това не е държава, това не е прокуратура, а кочина!

ГЕШЕВ, ВИЖ СИ ШЛЯКАНАТА ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА! И ВИЖ КОГА ЗА КОЦЕТО МОЖЕ, КОГА – НЕ! МОЖЕ, САМО АКО ТИ НАРЕДИШ!

И не питай как и защо години наред НИКОЙ, НИКОГА НЕ РАБОТИ ПО ГРАБЛИВАТА ГЕРБ ПОРТНИХ И КОМПАНИЯ!

Afera.bg

Коментари 4 за
“ГЕШЕВ, ВИЖ СИ ШЛЯКАНАТА ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА! И ВИЖ КОГА ЗА КОЦЕТО МОЖЕ, КОГА – НЕ! МОЖЕ, САМО АКО ТИ НАРЕДИШ!”

 1. Това ,около Костадинов ,е единствено дело на марешки.Нали коцето го съди за физическа саморазправа.И марешкия успя да се „спаси“ във парламента и като голям шеф сега си го връща.Много е отмъстителен.

 2. Записите на Божков с Горанов вече са в София. Брутални. На тях селянчето Горанов обижда и Борисов и Пеевски, друса се е бело и е в компанията на проститутки, подсигурени му от Божков. Снощи няколко генерала са се събрали за умуват как да поднесат информацията. Оказало се е, че Горанов е лъгал и Пеевски, а освен това и цинично го е обиждал. На мястото на Борисов и Пеевски, аз лично бих го вкарал в заговора Горанов и бих му взел всичко. Едно селянче дъбниково, със свищовски ПУЦ, който не е благодарен на хората, които са го направили нещо. Информацията ми е 100% вярна, първа ръка, достоверна!

 3. Има ли все още някой на тая Територия да се съмнява,
  – че управляващата и „опозиционната“ Политическа Мафия е всевластна;
  – че червата са оплетени в търбусите на Тулупите;
  – че няма закон и ред, а са заменени от Началници и безропотно и охотно изпълняващи заповедите им слуги, мисирки и гъзоблизци;
  – че е права само Партийната линия – на БКП и ДС в лицето на нейната свидна рожба ГЕРБ, асистирана от присвоилата си наследството им БСП?

 4. Костя Копейкин - личният капут и нахуйник на Гуцко Медузата каза:

  Костя Копейкин го „изпържиха“ много яко…Кой го „изпържи“ ли?Ми как кой – батко му Гуцко и кака му КУРнела.
  Пуснаха го на пързалката и му гледат сеира отстрани.И КУРнелата и Гуцко спокойно можеха да му дадат на Костя едни 300-350 бона да си напазарува имоти, ама не му дадоха.Кво са 300 бона за КУРнелата и Гуцко – това си e джоб парасъ за тях.Вместо това посъветваха Костя да си гепи от субсидията и така да си купи лелеяните от него сладки имоти.
  Копейкин обаче е прекалено прост и природно тъп за да се усети не просто в какви лайна го набутаха, ами в какъв страшен филм го вкараха, направо horror movie.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *