Публикувано на 04.11.2008 / 0:09

ГЕРБ станаха за смях в Плевен

 

 

От местната управа се хванаха за главите от излагацията на Бойковите хора и веднага отговориха с чувство за хумор в своя декларация, която гласи:

"За съжаление, наличието на многобройни писмени, граматически и смислови грешки /около 30 на брой/, допуснати от авторите на декларацията, ни попречи да вникнем напълно в нейното съдържание. Все пак успяхме да констатираме, че в края на текста ни се предлага помощ от експерти на ПП “ГЕРБ” – Плевен, по финанси и икономика. Заявяваме, че оценяваме подобаващо чувството за хумор на авторите на декларацията и се отнасяме със симпатия към опита им да се преборят с комплексите си и да ни бъдат полезни. Иска ни се да вярваме, че ако съставителите на текста не са запознати с правописа на думата “дефицит” и я изписват в декларацията като “дИфицит”, то поне са наясно с нейното значение. Накрая, тъй като се коментира дефицит и констатирайки сериозното му наличие по отношение на познанията на авторите в областта на българския правопис и граматика, което е релефно видно в текста на декларацията, ние на свой ред сме готови да им предоставим нужната им експертна помощ в тази област$.

Пълният текст на "култовата" декларация на герберите може да прочетете тук: http://gerb-bg.com/index1.php?menu=news&id_news=2785

 

Георги Стоянов

 

Коментари 0 за
“ГЕРБ станаха за смях в Плевен”

  1. като им видите водачите в Плевен,какво може да очаквате?Мераците им са големи,а възможностите-малки.Ръководството да отиде на концерт на Севернящкия ансамбъл и на състезание на Спартак-те всички са техни кадри.

  2. Сегашният кмет Найден Зеленогорски е ТРЕТИ ПОРЕД МАНДАТ начело на Плевен !!! На последните избори хората гласуваха за личността му, а не за това, че е седесар. Другият кандидат бе местен мошенник Васил Антонов. Въпреки че купуваха гласове и комунистическия им вестник в града не спря да пише глупости, дясната ръка на Румен Петков претърпя истински крах ! Хората в Плевен са доволни от Найден Зеленогорски. Просто както комунягите, сега и герберите жадуват да захапят кокала. Ама няма да е скоро

  3. Настрана от правописните грешки(впрочем, драги гост, множествено число на „полицай“ е „полицаи“) документът показва наличието на сериозни проблеми в управлението на Плевен.Само това да е вярно, че единствено чрез продажба на общинска собственост се връзва бюджетът(цитирам по памет), става очевидно, че сегашното управление е вредно за Плевен и накърнява интересите на неговите граждани.Неслучайно на писмото не се отговаря по същество, а с майтапи.

  4. Каква грамотност от бивши милиционери и сегашни полицай! Смях…

  5. Какво да очакваме от неграмотни тикви? Каквито вождовете им,такива и те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *