Публикувано на 20.10.2019 / 8:56

ГЕРБ НИКОЛИНА ШИТОВА ОТ „ШИТОВИ & ПОРТНИХ“ ООД СЕ РАЗВЕЛА?! РАЗВЕЛА СЕ, АМА ДРУГ ПЪТ! КРИЕ ФАМИЛИЯТА СИ!

ГЕРБ НИКОЛИНА ШИТОВА ОТ „ШИТОВИ &ПОРТНИХ“ ООД СЕ РАЗВЕЛА?! РАЗВЕЛА СЕ, АМА ДРУГ ПЪТ! КРИЕ ФАМИЛИЯТА СИ!Вчера 19.10.2019 АФЕРА публикува:

ГЕРБ БИЗНЕС „ШИТОВИ & ПОРТНИХ“ ООД. КАК СЕ КРИЕ ФАМИЛИЯ. КОЙ КУМ, КОЙ ТЪСТ, КОЙ НА БУЛКАТА БАДЖАНАК

След публикуването на материала до АФЕРА писа бившето пресаташе на Община Девня и веднага направихме следния послепис в публикацията:

„П.П. Веднага след публикуването на материала, бившето пресаташе на Община Девня написа до АФЕРА, че Николина Асенова се била развела със Свилен Шитов и затова не носела фамилията му. Е, и? Върна ли при развода родата на Николина общинските декари, дадени им Свилен Шитов? И как така, ако не беше жена на Свилен Шитов, /Шитов с толкова бизнес преплетки с Портних/, точно пък тя бе набутана в листата на ГЕРБ Варна? Нищо, че са разведени. Както се казва – нищо лично, просто бизнес.

ОБАЧЕ. „АФЕРА“ не вярва на сълзи и направи бърза проверка.

https://afera.bg/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b1%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d1%88%d0%b8%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%85-%d0%be%d0%be%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d0%ba/Николина Шитова се била развела със Свилен Шитов?! Колко да се е развела, а?

Развела се, ама друг път!
Развела, ама друг път, кого заблуждават, може би избирателите?

https://afera.bg/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b1%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d1%88%d0%b8%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%85-%d0%be%d0%be%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d0%ba/А защо въпросната Николинка Асенова фигурира в листата на кандидат общинските съветници на ГЕРБ – Варна, като Асенова-Шитова?

Защо Николина е регистрирана в ОИК (общинска избирателна комисия) с фамилията Шитова?

На 24.09.2019 г. с Решение номер 150 е регистрирана листата на кандидат общинските съветници от ОИК- Варна. Видно е, че регистрацията е с фамилията- Шитова.

Според бившето пресаташе на Община Девня, Николина се била развела с Шитов /и то още миналата година/ и за това не носела вече фамилията му.

Развод се нарича официалното приключване на брака.

АФЕРА задава следните въпроси:

След като Николина Асенова се е развела със Свилен Шитов, защо е регистрирана на 24.09.2019 г. в ОИК с фамилията Шитова?

Кога е настъпил този фактически развод?

Защо не е направена промяна на фамилията й в кандидатската листа за общински съветници в списъка на ОИК след развода?

Отделен е въпроса, който АФЕРА отделно разнищи, защо Николина Асенова умишлено крие фамилията си в пиар материалите си по време на сегашната предизборна кампания и се изписва „Николина Асенова“.

Бившето пресаташе на Община Девня може да заблуди когото си иска, но когато фактите говорят, не и АФЕРА!

Afera.bg

На снимката: Свилен Шитов и Николина Асенова – Шитова с очевидно използван от тях „прЕоритетен“ фотошоп.

Коментари 5 за
“ГЕРБ НИКОЛИНА ШИТОВА ОТ „ШИТОВИ & ПОРТНИХ“ ООД СЕ РАЗВЕЛА?! РАЗВЕЛА СЕ, АМА ДРУГ ПЪТ! КРИЕ ФАМИЛИЯТА СИ!”

 1. Ако това е вярно, би трябвало тази госпожа да бъде изключена от листата.
  Изборния кодекс изрично забранява членовете на ОИК да са в която и да било листа.

 2. Типично в стила на политическата мафия – всички са оплетени като черва, всичко за „нашите“ хора и нищо за останалите! А най-отгоре стои „вождът и учителят“, „бащицата“ на народа и зорко бди да се спазва всичко това!

 3. ПЛАШИПУТАРЦИТЕ ОТ ГРУПИРОВКАТА НА БАЙХУЙЯ С ПУТКАТА МЕЖДУ КРАКАТА КОЯТО УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СДАВАТ ВЛАСТТА И СА ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ КЪМ ЗАТВОРА.ОНЗИ ПРОСТИЯ УЙ ОТ БАНКЯ С НЕКАДЪРНИКА ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА Е ХВАНАЛ ВЕЧЕ ГОРАТА И ЩЕ БЯГА И ДЕЗЕРТИРА ПРЪВ.КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ БАЙ ХУЙЬО?! В КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА ЛИ? ИЛИ В ХАРЕМИТЕ ИЗ АРАБСКИТЕ СТРАНИ?! МОЖЕ БИ ПРИ ПЕЕВСКИ В ДУБАЙ ДА ИГРАЯТ НА БЕЛОТ ИЛИ НА ***ТУКА ИМА ТУКА НЕМА***. НА 27 ОКТОМВРИ ВЕЧЕРТА СЛЕД КАТО ОБЯВЯТ СЕНЗАЦИОННОТО ОТКРИТИЕ ЧЕ ГРУПИРОВКАТА МУ УЙОВЕТЕ ГЕЙОВЕТЕ ПУТКИТЕ ПРОСТИТУТКИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ПЕЧЕЛИ С ИЗМАМИ И ШАШМИ СЛУЖЕБНО ИЗБОРИТЕ БУНТОВЕТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ И ДО ВТОРИЯ ТУР ЩЕ ОФРЪГАТ КОВАНЕТО СИРЕЧ ЩЕ СДАДАТ БАГАЖА.НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ПЛАШИПУТАРЦИТЕ НАЧЕЛО С ОНИЯ ПРОСТИЯ УЙ С ПУТКАТА МЕЖДУ КРАКАТА МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ ОЗОВАТ В ЗАТВОРА.
  НАПОМНЯМ ВИ ЧЕ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПАРТИЯТА ГРУПИРОВКАТА НА БАЙ ХУЙ ФЪНДА ПОРТНИХ И СИЕ И НА ТЪРГОВЦИТЕ И БАНДИТИТЕ ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ВМРО ПЛОНДИРА РУСЕНСКИЯ МАКЕДОНЕЦ И ДЖАМБАЗИНА КОНЕКРАДЕЦА КОНЕПРОДАВАЧА С ТРИЗОНЕТА ЗА ДЕВЕТ МИЛИОНА ЕВРО В ПАРИЖ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТКЪДЕ И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ И КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА ПРОСТИЯ УЙ КАЛИТКО И МЕНТЕ ВОЕВОДИТЕ ЩЕ НОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЕДИН ДЕН КАКТО С ФАШИСТКАТА ПАРТИЯ НСДАП ПАРТИЯТА НА ХИТЛЕР В ГЕРМАНИЯ.
  НЕ БАРАЙ БЮЛЕТИНИ НОМЕР 34 И 43 ОТИ КЕ ПУКНЕШ ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПОВТАРЯМ…

 4. Бойко панически потулва скандала с Портних, който завлича ГЕРБ в канала… Невиждана цензура, блокирания на всеки по-влиятелен в Мрежата… Вероятно заради мега-резила на Портних, който ще срути изборите, е предприета безпрецедентна цензура. Всички виждате, че в официалните медии нищо не се говори. Но през социалните мрежи всичко изтича и ГЕРБ изтичат, заедно с Портних, в канала. Затова бе предприета най-невижданата до момента атака по спиране и блокиране на акаунти. Основните инфлуенсъри са ударени, а също и агресивни към властта сайтове, от типа на „Афера“. Всеки, който пише за Портних, изгаря. Всъщност, заради него изглежда изгоря дори Боби Михайлов – за да се отвлича вниманието. Разбирате ли какво става! Ако падне и Варна, рухва всичко. Но не е само това. Резилът е за целия ГЕРБ, и ще повлече и страната. Опитват се панически да го потулят, но няма да стане. В израелски сайтове, и на водещи телевизии го има. Това е краят на ГЕРБ, споделяйте, колкото повече се знае Истината, толкова по-бързо рухват…Добри Божилов (блокиран)

 5. Пред Господ и Джон Дюи*

  Поругали Живината с омерзение,
  а Живото превърнали във лична маска,
  разпнаха Светлината с дръзновение
  и от кръвта Й сглобиха украска!

  Ала кръвта на Живината е възмездие,
  което за слепците е възхвала,
  за подлеците – сцена за приветствие
  и Божия гняв не схващат за провала.

  20.10.2019

  * Джон Дюи, Учител по демокрация и образование, учител на Американския народ и света като Св. Кирил, Махатма Ганди и Васил Левски, роден на днешния ден. Свободата и интелигентността блестят с него и от него и могат да се илюстрират с виртуозното интелигентно майсторство на цигуларя Светлин Русев, с което ви поздравявам, Госпожо Томова и читатели на „Афера“:

  https://www.youtube.com/watch?v=QsdhaLnlB4U&list=RDMMQsdhaLnlB4U&start_radio=1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *