Публикувано на 05.08.2020 / 11:51

ГЕРБ НА ЛИВАДАТА, ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО!

ГЕРБ НА ЛИВАДАТА, ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО!

Извънредната конференция на ГЕРБ, свикана кой знае защо под слънцето на ливадата, е сбрала всите гебраджии.

ДА ПРАВИШ ТАКАВА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ОТКРИТО В МОМЕНТ, КОГАТО НАРОДА ИСКА ДА ЛИНЧУВА БОКО ТИКВАТА И ЦЯЛАТА МУ ХУНТА, Е ПЪЛЕН КРЕТИЗЪМ НА КВАДРАТ!

БОКО ТИКВАТА СЪОБЩИ, ЧЕ Е ГОТОВ С ОСТАВКАТА, ХВЪРЛИ ПИНИЗ, ЧЕ УЖ ЩЕ ГО ОБСЪЖДА С ПАТРИОТИТЕ И ЩЯЛО ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕЗ НЕГО – НА ГЕРБ С ПАТРИОТИТЕ. 

Така очевидно се надява да стихнат протестите.

Гледайте на живо тук:

afera.bg

Коментари 58 за
“ГЕРБ НА ЛИВАДАТА, ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО!”

 1. Направо завидях за тая ливада…
  Какво пасище за моето ДНК стадо,какво нещо само !
  ,,Боянските ливади“ са нищо в сравнение с това чудо на Природата…
  Желю ше се обърне в гроба,завалията…

  Пасито ми липсва малко ,ама ще го преживея.

 2. Днес доста умело ни показаха, че в рамките на два дни, в един потъващ кораб можеш да качиш много удавници…

 3. Пропусна се иеална възможност за приключване на диктатурата на мафията. Арест на цялото сборище на ГЕРБ, допълнено с главатарите на лъжепатриотите и патерицата от СДС би освободил държавата за подем, след застоя и безвремието, в което стои от 11 години и потъва, като част от 30 годишно умишлено разрушаване и плячкосване на държавата. Сини ликвидатори, царски лешояди, герберски разбойници и турски удобни за всяка власт балансьори необяснимо забогатяха в мътните години на този криминален, режисиран от янките преход, в който червените бяха всячески хулени и събаряни от власт защото „45 години /им/ стигат“ и „времето /за разгул и произвол вече/ е наше“. 30 години не се говори за беззаконията извършвани от безродници, премълчават се всякакви своеволия от некомпетентност и злаумисъл, безогледен цинизъм и безпардонна наглост при упражняването на властта. Време е вече за равносметка за случилото се, ясно обявяване на вината и безкомпромисна разправа с „грешниците“ за да намерят мястото си в ада.

 4. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  EUROмутрата дон EUROлеоне: „Готов съм да си тръгна, но съм поел ангажимент”

  В предаването на БСТВ „ДИСКУСИОНЕН КЛУБ“ с водещ Велизар Енчев (31.07.2020) с КАЛИН ТОДОРОВ, ПИСАТЕЛ (https://bstv.bg/news/diskusionen-klub-s-vodeshch-velizar-enchev-31-07-2020-gost-kalin-todorov-pisatel), гостът каза, че според кулоарна информация от високите масонски ложи кукловодите МУ са взели три решения:
  – Никакво служебно правителство;
  – Недопускане падането на главата на гешев;
  – Ще държим борисов оше един месец.

 5. Протестите трябва да продължат с пълна сила. До безусловната капитулация на герб и главния прокурор. Никакви опити за измъкване, чрез индивидуанатна оставка на банкянската мутра и подмяната му с някой немуподобен не трябва да бъдат позволявани. Злокачественото раковото образувание герб, чиито метастази са се разпространили в цялата държава трябва да бъде изрязано напълно.
  Нова държава, нови правила, нови хора в управлението..
  Оставка!!! Мутри вън!!!

 6. Не мисля че е правилно Боко да се нарича Вожд .

  Боко е ВОДАЧЪТ на ХУНТАТА !
  ( Водач = Führer ) !

 7. Извикаха ги от цялата страна и ги опнаха на едни 35 градуса за да чуят как вожда бил добър човек, след което им казаха да си ходят. Е, само заради това си заслужаваше чакането на този Ленински Съботник!

 8. Искам да попитам, за чия сметка са пристигнали участниците на събранието на ГЕРБ?
  Дали, на политическо събрание, кметовете не са дошли за сметка на Общинският бюджет, а някой даже и с командировъчни. Дали има журналист, който би започнал разследване по темата?

  1. Hristo, за наша сметка-1 милион и половина да се изтъпани да му слушат глупостите! Защото са поели всички разходи на присъстващите, +60 лв. бонус на човек.

 9. Всички говорим ,но трябва и да действаме.Трябва протестите да не спират.Ако спрат,това ще е глътка въздух за герберите.Никакви партии .Нека дойдат хора – образовани,можещи ,знаещи, с многогодишен опит по иерархичната стълбица,защото много е неправилно да се говори и действа от заучено само по книга.Опита също е важен.Знанията също.България все още има такива хора.Всички във властта от герб/нарочно пиша с малки букви/са некадърни ,с мания за величие и несменяемост.Сладка е властта ,кокала дебел.Никойне иска да го пусне.Увеличават заплати на държавни служители с десетки проценти,а за пенсионерите 5,6 %.Тези пенсионери са работили и са градили .Целия трудов стаж е бил на светло и са се внасяли осигуровки редовно.Къде са сега тези пари ,къде е този пенсионен фонд? Тогава не е имало икономика на тъмно и всеки е бил осигуряван,а сега няма пари за пенсии на тези хора,имащи трудов стаж по 40,50 години.И пенсионерите трябва да подкрепят младите хора .Не спирайте протестите.Практиката показва,че протестите винаги се увенчават с успех.
  Господин Президент,излезте и покажете нещо президентско,конституционно,покажете,че ви има и знаете, и можете.Поведете народа си !Той го очаква…………

  1. Трябва да дойдат достойни българи, които имат нужните качества. Трябва да има хора с опит, но и млади хора с талант, хъс и мечти. Трябва да ги търсим навсякъде, защото не останаха много. Трябва личните им планове да са свързани с България. Да искат да живеят с децата си в България, а не както политическата секта, както я нарича Кеворкян, да обсебват и разпределят ресурсите на България, а да пращат децата си в чужбина.

  2. Госпожо Стефанова, като споменавате за пенсиите нека си припомним,че по закон ако в края на годината има бюджетен излишък 25 % от него се внасят задължително точно във фонда обезпечаващ пенсиите ? Май не сме чували докато разхвърля милиарди Тулупът да е внасял такива пари ,нали ?

 10. Бой по протестиращи,чупене на камери,платени с по 50 лева агитки,полицейско нехайство,мутри,празни речи от утайката на обществото – това е герб като цяло.

 11. Боко тиквата прави пунта Мара с оставката.Дали някой гербер патриот или седесар го е питал за чекмеджето.

 12. Тия са голям ташак държаха ги на слънцето докато им заврат лайната слушаха глупости и накрая сиктир марш кой от където е.

 13. Някакъв пореден тъпанар (Ал. Иванов), с типичната наглост за „гърбавите“, има дебелоочието на лузър, да дава акъл на проф. по икономика Румен Гечев. „Пораснаше пилци – поебаше квачке“! Справка Бтв. Е, нема такава наглост!

  1. Гечев (агент Економов) не беше ли министър на икономиката, когато фалираха 15-тина банки?

   1. Държавата е отговорна за държавните банки, според теб и за частните ли??

    1. Балканбанк не беше ли държавна банка? Вълчев не съм чул скоро да дава акъл за разлика от Економов, който очевидно не помни периода 1995-1997.

   2. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

    Економов, виновен беше според закона проф. Тодор Вълчев, управител (Гуверньор) на БНБ – участник в българската група по Национална стратегия „Ран-Ът“ за ликвидирането на България.

 14. Хайде ТИКВО подавай я тази оставка стига лъга че си направил много нещо а пък по всичко сме на последно място и златото на дънди продаде безплатно ама твойте джобове наълни яко че чак и чекмеджетата ти са пълни с евра и кюлчета злато а колко палати си накупил по чужбина и колко си закарал по швейцарските банки като мутра на ипон ще даваш отчет скоро заедно с крадец гешев и хунтата герб

 15. Добро място са избрали герберастите – ливада. Това място за стадото говеда на безмозъчния, но нагъл овчар от Банкя, най му отива!

 16. Призовавам всички, които подкрепят протеста да провесят българско знаме на балконите или прозорците си – като на национален празник. Като не излизаме на улицата, поне да се обозначим!
  Гледам конференцията на живо с научен интерес. И се срамувам, че подобни дебили ни управляват! Нямаме място в Европа с подибни примитиви и техните тоталитарни словоблудства! Мафиотско сборище на нискоинтелигентни келепирджии на вечния преход!
  Бъдещето на България задължително минава през тяхното отстраняване от всякаква форма на изява.
  ОСТАВКА без всякакви уговорки и обяснения!

 17. Поредната словесна диария на един несъмнен самозабравил се простак!
  Банкянски ИЗРОД, заобиколен от стадо себеподобни ИЗРОДИ, което не допуска нито за миг мисълта, че са стигнали политическото дъно, че е дошло време да оставят мазнинките и суджуците и че е крайно време да си [email protected] м@…[email protected] с 200 (както би казал „класика“ сред каруцарите Тиквоний Празноглавий)!
  ОСТАВКА!!!

 18. Какво става в тая крива нива?Изключиха всички тв. като почна конференсията,само ефирните предават.В близост някакви гербави гавази нападнали и пребили протестиращи.Боко само споменава за обсъждане на оставка,извърта се като змиорка,хлъзгав е,успехите му били колосални.Народа ,това ли са неговите гавази,няколко хиляди оядени тулуми?Айде чупка и повече да не сме чули за вас.

 19. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

   1. Корнелия е образована жена има твърда ръка, щом посегна на гергов,дъбов,божинов,миков и останалите тъпанари, аз и вярвам, макар да не съм червен фен, но ще бъде на светлинни години от сегашната мутра…….и най важното щом всички вкупом искат да я унищожат………значи се страхуват…..а, тя няма да им прости, четири години тази жена не се умори да им казва, че са мафия от герб…….че са създали паралелна държава…….питам аз, кой друг политик размазваше крадливата шайка? Кой?

    1. Няма друг, както наскоро някой беше писал:“една жена, която четири години държа изправена единствената опозиция в парламента“!!

 20. Гледам видеото от конференцията и си мисля – колко много БОКЛУЦИ с костюми и вратовръзки има в България !
  Погледнете ги само – хора без грам достойнство и готови да лижат и задника на Мутрата Бойко Борисов !
  И си мисля – това е „ЕЛИТЪТ“ на Българската нация? Нация гордееща се с Левски, Вазов, Ботев и Стефан Караджа?
  Борисов може и да падне от власт, но тези Боклуци са навсякъде и са готови да се пребоядисат, за да са пак на власт.
  Как ще изчистим Държавата си от такива плужеци?
  Няма да е лесно….., но мисля че все пак е възможно!
  На Протест!
  Оставка на Мутрата Бойко Борисов и престъпната му шайката !
  Оставка на Мафиотската Бухалка Гешев – уж „Гл. Прокурор“ на България !

  1. напълно сте прав, споделям на 100% написаното. Толкова много боклуци, в същноста и душата си … доста демотивиращо за бъдещето на държавата .. ако въобще има такова!

  2. Какво ще каже здравният министър и главният санитарен инспектор по мерките за извънредното положение. Това, че бяха на открито, не ги освобождаваше да спазват дистанция! Какво ще кажат и феновете на футболните отбори? Двойни стандарти!

 21. Това беше пълна глупост! Все същите глупости! Тежки времена предстоели, а си „пазаруват“ пенсионери и държавна администрация! И утре ще теглят заеми, които ние ще връщаме! Корупцията трябва да се изкорени! Оставка, задължителна цялостна ревизия на управлението! Всички се правят на глаМали за причините за протестите!

 22. Уникален ход на Тиквата, прави срещата на открито за да видят ГЕРБаджийте народната любов, или накратко казано, ако загубим изборите тези ще ни вкарат във затвора, затова правете всичко за да спечелим.

 23. Голям цирк. Всички дават Боко на живо… пред една огромна маса народ, доведен под стой. Но здрителите на т. нар. бг телевизии няма как да знаят това. Срам, срам, срам…
  Той нямало да стои един ден на власт, ако хората не го искат. Имал и ден в който щял да подаде оставка… Цирк!

  1. Нова домусчиева тв преброи присъстващите около 7 хиляди. На това място бяха ли 7 хиляди души? Предварително обявиха, че ще бъдат около 4 хиляди души. Много доброволец, много индианец!

 24. Днешните български телевизии удариха в земята албанската телевизия от времето на соца.

 25. Още бисери;
  Не моя подпис стои под указа на Радев за назначавеното на главния прокурор.
  Не ни е страх от служебно правителство, подчерта той и избори какво не може да се случи по време на служебното правителство.
  С ДПС не сме правили коалиция и няма да правим.

  Аз съм готов по всяко време да си тръгна и заради мен не искам да има напрежение. Не съм Радев да се радвем хората да се бият по улиците. Не съм Радев, за да се радвам, че се затварят магистралите.

 26. При президентска република за Борисов 14%, за другият кандидат 28% поне.

 27. Сидеров,Тома Биков,Сачева,Антон Тодоров и още,бяха против Мутрата и ГЕРБ,а днес му целуват ръка.Та ме е доста страх,от крещящи,дерящи се срещу Мутрата.Ще ги купи за жълти стотинки…

  1. Как ще стане правова държава? Бойко ще си подаде оставка, ще има правителство на Каракачанов. Ще сложат друг слуга на Рапона, за гл. прокурор. Трябва подписка за референдум: за президентска република с до два мандата по 4 години, и избори като във франция простички – всеки си печати бюлетината, и публично се оповестява съдържанието, и бюлетини и протоколи не отиват другаде, и отпада длъжността главен прокурор, да има три прокуратури независими една от други: държавна-правителствена, обществена избираема, и районна – градска-общинска. И дори още един прокурор, извънреден, избиран от войниците и редовите полицаи, нещо като конституционен прокурор, който да бори висшата мафия, когато към него има отправени 1000 подписа за сигнал за организирана престъпност. При мажоритарен вот се активирва антивотът. При 100 партии няма как да има антивот, но при двама кандидати по мразеният ще загуби, но по-непознатият има по-голям шанс. Би могъл да спечели президентски избори Борисов, но един път и то с подкрепа на ДПС. 2009 г. ГЕРБ имат почти 40% а ДПС 14%. Но 4 години и край. Следващите избори ГЕРБ имат по 32%. При парламентарна република, винаги антивотът се разпределя – разбива, като създават много партии. Ни машинно ни друго гласуване решава този проблем, и лъже партиите се присъединяват към лошото статукво което громят и за което имат гласове да са в парламентът. 2017 Корнелия Нинова 955 490 Румен Георгиев Радев и Илияна Малинова Йотова, Инициативен комитет – 973 754 действителни гласове, тоест Нинова събира всичко гласувало за Радев. Но Радев печели с антигерб гласове от ВОЛЯ, ПАТРИОТИТЕ, ДПС, и др. Само президентска република е честна, обединяваща. Което заличава лъжепартиите, като тези с антигерб гласове, правили антигерб кампания, а после са патерица на ГЕРБ. ДПС,ВОЛЯ, ПАТРИОТИТЕ.. Без президенска република, и най-чесното гласуване, този проблем не се решава. А в парламентът трябва да влизат и представители и на негласуващите, избрани чрез жребии, тяхна партия депутати, две трети да са една година, другите остават още една година – с доверието на всички избрани по жребий. Ако 90 депутати са избрани с жребий, след година остават 30 най-добрите избрани от 90те с гласове от 90те, а 60 които си отиват се заместват с нови 60 избрани с жребий. Ако от избирателите 60% гласуват,при избори за народен представител, значи 40% от местата са с жребий.

 28. Чакам драматично да си подаде оставката! В ефир!
  Но преди това ще изрече поне 100 лъжи. Бисер след бисер!
  „Преди нас нямаше какво да блокират, защото магистрали нямаше. Могат да си играят с метрото, защото ще пуснем осми лъч след няколко дни, иначе нямаше“
  Справихме се най-добре и точно с пандемията и най-бързо и точно ги пуснахме, за да заработи икономиката. С огромни усилия успяваме да го постигнем и да щадим и психическото здраве на българите.
  Построихме метрото, за да има какво да блокират. Вдигнахме БВП с милиарди за година. Имаме най-малък външен дълг. Справихме се най-добре и с пандемията. Заварихме контрабанда от 34%, а сега е 3%.

  Голяма паника…в ефир!

 29. Ноемврийският, т.е. августовски пленум на Бкп, т.е. на Герп- на открито под слънцето и под предстоящата буря. Колко вълнуващо! (Предполагам, че идеята е на Деси и Росен Банови.)
  P.S. Сетих се за фараон Ехнатон, който е посрещал по подобен начин персийските пратеници…:-)

 30. Предават директно конгреса на БКП! Новата номенклатура облечена в черно, с бръснато глави и беден речник, очаква словото на вожда Бойко Борисов. Ще раздават хапчета срещу заспиване, когато започнат безкрайните просташки монолози…

 31. Всички бягали, всички се криели, Севда подала оставка, оня подал оставка …а то какво ще стане- най-вероятно сега Герб ще излезнат с 10 годишна програма за излизане от кризата. Кучетата си лаят а кервана….

 32. ГОВЕДАТА КЪДЕ СЕ ПАСАТ ? … НА ЛИВАДАТА …. ПОДГОТВЯТ СЕ ЗА ЖИВОТ В ОПОЗИЦИЯ …. ЕДНАТА ТРЕВА ЩЕ ИМ ОСТАНЕ ЗА ПАСЕНЕ

 33. От ливадата, в гората…

  Вместо досегашния геноцид, ОПГ“герб“ ще започват явна партизанска война срещу българите…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *