Регистрация
Публикувано на 20.02.2018 / 19:32

ГЕРБ КОХОРТА СРЕЩУ „АФЕРА“ В СЪДА. СЪДЯТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ЗАЩОТО…ЗАДАВА ВЪПРОСИ!

александър арамовНа 22 февруари т.г., четвъртък, в 9,30 часа във Варненски районен съд предстои съдебно заседание по дело заведено от авер на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – лицето Александър Арамов. Лицето Александър Арамов претърпяло болки и страдания и било наклеветено от Веселина Томова и сайта АФЕРА, така поне му се е приискало. Съдия-докладчик по делото е Мария Бончева от ВРС.

Делото бе заведено миналата година – виж тук!:

АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА ПОРТНИХ ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ “АФЕРА”, ЗАЩОТО ЗАДАВА ВЪПРОСИ УПОТРЕБЯВА ЛИ КОКАИН! АКО ЖУРНАЛИСТИКАТА НЕ МОЖЕ И ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ, НАПРАВО Я РАЗСТРЕЛЯЙТЕ!

А щенията на авера на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – лицето Александър Арамов към сайта АФЕРА и неговия собственик и главен редактор Веселина Томова са по повод две посочени от него статии:

Публикувано на 25.04.2017:

ВАРНА ОСЪМНА ОБЛЕПЕНА С ПЛАКАТИ: „КОКАИНОВИЯТ КРАЛ ПРИДОБИВАЩ ОБЩИНСКИ ИМОТИ И ОРГАНИЗАТОР НА ФАЛШИВИ ПРОТЕСТИ!!!“

Публикувано на 13.03.2017:

МВР, КАКВО ПРАВИ ШЕФ НА КРИМИНАЛНА С ЛИЦЕ, КОЕТО УМИШЛЕНО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА КОКА? ЩЕ ПРОВЕРИ ЛИ ОХРАНЕНОТО ЧЕНГЕ КАК СЕ ПРИДОБИВА ОБЩИНСКИ ИМОТ, ЩОТО СИ АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА?

Изумителното е това, че Веселина Томова застава на подсъдимата скамейка, заради две неща:

- Първото, че е отразила ФАКТ, случил се в град Варна, а именно, че са били разлепени листовки из цяла Варна, касаещи лицето Александър Арамов, като е отразила същия този ФАКТ със снимки от места, където са били разлепени листовките.

- Второто, че ЗАДАВА ВЪПРОСИ – защо Икономическа полиция и институциите не са проверили ЦЯЛАТА ТРЪЖНА ДОКУМЕНТАЦИЯ по придобиването на общински имот от страна на лицето Александър Арамов, както и е ЗАДАЛА ВЪПРОС – употребява ли кокаин лицето Александър Арамов и е ЗАДАЛА ВЪПРОС – разпространява ли.

На предишното съдебно заседание бе разпитан доведения от лицето Алекандър Арамов, като негов свидетел – лицето, известно във Варна като „Дакела“, който разказа какъв прекрасен човек е лицето Арамов и как изобщо, и никога, той не знаел да е употребявал кокаин, и колко бил разстроен.

Лицето Александър Арамов, авер на ГЕРБ –кмета на Варна Иван Портних се яви на последните местни избори като кандидат за общински съветник от партия „Отечество“, която подкрепя официално ГЕРБ. Партията „Отечество“ бе създадена от бившия кръстник на една от сватбите на екскмета на Варна Кирил Йорданов – Радослав Коев и от приятеля му – бизнесмена Цанко Цаков, които години наред крепяха Кирил Йорданов и в битността му като ГЕРБ – кмет, а след абдикирането на Кирил Йорданов от кметската власт, след като 50 000 варненци излязоха на протест, същата тая партия подкрепя отново ГЕРБ и новия ГЕРБ кмет Иван Портних. Радослав Коев беше назначен и за зам-кмет на район Аспарухово, район, където се позициионира и лицето Александър Арамов.

Адвокат по делото на лицето Александър Арамов пък е адвокат Петър Недков, който освен адвокат е и общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет – Аксаково.

И сега – каква весела изненадка! – към делото лицето Александър Арамов вече е упълномощил за свой адвокат и … известният на цяла Варна, като изобщо некорумпиран, по никакъв начин некорумпиран и даже изобщо не чувал за каквато и да е корупция по отношение на себе си, чистият като сълза, „изпран“ от прокуратурата Емил Михайлов – бивш шеф на БОП – Варна, който е отбелязан като „младши адвокат“.

Както е известно, Емил Михайлов и бившата му „дясна ръка“ Добромир Досев осъдиха Веселина Томова за откъс от книгата и „Бандитска Варна“, а присъдата, заради две изречения от книгата, впрочем, потвърдени от Черния Роди пред съда, който е описан в откъса, бе опраскващо финализирана от съдия от ВОС Трайчо Атанасов, който пък е в изключително близки отношения с бившата зам-районна прокурорка на Варна Милена Даскалова, която заедно с шефката си Цветанка Гетова бе отстранена от поста, заради запой и упражнен натиск върху лице, което бе подало жалба за заплаха за убийство, за което обстойно писа единствена АФЕРА.

Така ГЕРБ кохорта застава срещу АФЕРА в съда. Съда на варненска съдебна околия.

Варненска съдебна околия, в която ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ няма нито една проверка и нито една разработка за корупция по високите ГЕРБ етажи на властта.

В публикациите, обект на делото, сме задавали единствено въпроси. Абсолютно никаква изненада няма да е да бъдем „опраскани“, заради задаване на въпроси. Докато нито една институция не е намерила отговорите на въпросите ни, защото просто не ги е търсила и е била със запушени уши.

Във варненска съдебна околия нищо и никого не може да изненада. Защото тук „царува“ и „патки пасе“ СИМБИОЗАТА.

Afera.bg

На снимките: Александър Арамов, адвокат Петър Недков, общински съветник от ГЕРБ в Аксаково, Емил Михайлов – бивш началник на БОП – Варна, известен на цяла Варна като некорумпиран, изобщо, ама никога и никак некорумпиран, понастоящем подвизаващ се като „младши адвокат“, Александър Арамов и ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних.

Коментари 26 за
“ГЕРБ КОХОРТА СРЕЩУ „АФЕРА“ В СЪДА. СЪДЯТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ЗАЩОТО…ЗАДАВА ВЪПРОСИ!”

 1. Познавам дъщеря му в Орандж каунти,може ли линк с Бугатито??На тиквунии дъщерята де???

 2. Върнаха се най-мрачните времена от бившия соц., когато за вицове прибираха в милицията.

 3. Ако не знаете Киро не си е тръгвал от Билдинга, духа му все още го обитава :) Портних и гербаджиите припознаха хората на киро :) За това Варна си остава най скъпия, мизерен и беден град в страната. Добре, че са селяните да го пълнят.

 4. На този“алкаш“ очите му изхвръкнали като фаровете на камион „Молотовка“

 5. Абе, хора, вместо да събираме пари, не е ли доста по-евтино да грабнем сопите? Тия наглеци се научиха да завеждат дела за всяко изречение, написано от журналист, различно от хвалебствие. Е, докога ще ги търпим?

 6. Да им се изземе всичко откраднато и да бъдат изгонени в Афганистан.

 7. Ааааа, ама когато си правят далаверите мошениците от ГЕРБ и Община Варна, тогава НЕ ги е срам и не им се подронва авторитета, но когато някой ги разобличи и пише за тях, веднага стават обидени и ощетени…!
  Мошеници мръсни, трябва да бъдат и обвинения и присъди, а не да се жалват, че ги говорели и т.н..!

 8. А ТОЗИ ХОТЕЛ „ДИМЯТ“ НЕ БЕШЕ ЛИ СОБСТВЕНОСТ НА БИВШИЯТ КМЕТ НА ВАРНА КИРИЛ ЙОРДАНОВ?

 9. Корумпирани и осрани до уши със различни далавери, но със верните крадци на софрата.

 10. Тези индивиди стават само за трудов лагер, а най-дОбре – газовата камера .

 11. България-клозетно-помийната яма на цялата Вселена каза:

  А пък Тиквата Бай Хуй си купил нова яхта произведена в заводите на“Мерцедес“.
  Тиквун си бил харесал яхтата на миналогодишното яхтено изложение в Монако.
  Цената на плавателния съд е 1.7 млн. долара платени в брой през една от многобройните офшорни фирми на Тиквоча.
  Е това се казва успял човек-с много пот, труд, усърдие и упоритост стана милиардер.Активите му се оценяват на 3.6 млрд.щатски долара.
  Дъшеря му е тя е много успешна и успяла в USA-кара чистак ново „Бугати“ само за 1.9 млн.долара.
  А българския народ наричан за краткост и удобство рая въобще не е успял- вчерашно сициологическо изследване показа, че 71% от раята живее с под 600лв. на месец.
  Ами така е като сте мързеливи и некадърници, я скивайте кво прай бате ви Тиквун & Co.

  1. Няма да му е до купуване на яхти сега! Много студен вятър задуха от към „КОЗЯК“ след като от два дена медиите Му и МВнР ни проглушиха ушите с „подготовка на среща между Тръмп и Борисов!

   1. Той ще го духа,това е повече от сигурно ,но мъчно ми е за хилядите български
    съдби…..Дано Бог се погрижи за тях…За мен той е мъртав

  2. Малка поправка – Bugati Ciron струва не $1 900 000, а 2,85 млн. евро ($3.42 милиона)!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>