Регистрация
Публикувано на 15.03.2019 / 13:23

ГЕРБ ЗАМ.-КМЕТ И ШЕФ НА ДАНС ВЪВ ВАРНА ГАЗЯТ ЗАКОНА В СИМБИОЗА. ЕДИНИЯТ „КИМ ФИЛБИ“ „ПОД ПРИКРИТИЕ“, ДРУГИЯТ УЖ ГО „РАБОТИ“, НАКРАЯ И ДВАМКАТА НЕЗАКОННО „КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ“ С ЖИЛИЩЕ!

ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВНа 13.03.2019 АФЕРА публикува:

АЛО, ПРОКУРАТУРАТА, КОГА ЗАМ-КМЕТЪТ НА ГЕРБ ПОРТНИХ – ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ ЩЕ ОСВОБОДИ НЕЗАКОННОТО ЖИЛИЩЕ, ВЗЕТО КАТО „КРАЙНО НУЖДАЕЩ СЕ“! СЪСЕДИ ПО НЕЗАКОННОСТ СА МУ ЕКСШЕФ НА ДАНС, БОПАДЖИЯ, ПРОКУРОР, ЕКСШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА! ОЩЕ ЛИ СТЕ В СТРЕЛЧА, „СПЕЦ“ ГЕШЕВЦИ?

Публикацията бе провокирана от проверка на Върховна административна прокуратура, според която кметове и зам.кметове масово НЕЗАКОННО ползвали жилища, като „крайно нуждаещи се“.

Още преди две години АФЕРА публикува куп разследвания, изваждайки на показ куп общинари, бопаджии, ченгета, прокурори и щеф на ДАНС, начело със зам-кмета на ГЕРБ Община – Варна Пейчо Пейчев, които НЕЗАКОННО са се сдобили с жилища за „крайно нуждаещи се“.

Прокуратурата продължава да е няма по тези разкрития, въпреки че досега сто пъти трябваше да образува проверка.

След като ВАП установява с проверка, че НЕЗАКОННО са раздавани общински жилища като „крайно нуждаещи се“ на кметове и зам-кметове, отново има гробовно мълчание откъм „спец“ прокуратурата, която прави иначе безумни акции, заради това, че кметът на Стрелча, например, бил накарал някой да напусне Общината.

Сега е ред да ви осветлим безумната СИМБИОЗА във Варна, която ПОТУЛВА всяко престъпление, свързано с управляващите града, и защо на практика във Варна прокуратура, служби и ДАНС – НЯМА!, когато става дума за „битка с корупцията“.

ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВКакто е известно и на куците, слепите и кьоравите във Варна вече, заместник кметът на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Пейчо Пейчев НЕЗАКОННО се е сдобил с общинско жилище като „крайно нуждаещ се“ се.

Жилището е на бул. „Цар Освободител“ във Варна, от 110 кв.метра е и Пейчо Пейчев плаща наем за него на месец от …86 лева!

Пейчо Пейчев е бивш офицер от ВКР, сега член на ГЕРБ. Като офицер от ВКР е ръководил тъста на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Красимир Маринов.

Пейчо Пейчев като офицер от ВКР е работил и по линия … „Азербайджан“. Оппа! А къде е днес видният наш Ръководител Бойко Борисов? В … Азербайджан.

И сега – внимавайте!

КИРИЛ ДИМОВ ДАНС ВАРНАС общинско жилище, като „крайно нуждаещ се“, също незаконно, се сдобива и шефът на ДАНС – Варна Кирил Димов. Жилището е взето през 2016 година, 90,4 кв.метра е и шефът на ДАНС – Варна плаща за него месечно наем от 65,16 лв.

Брилянтни източници на АФЕРА информират, че шефът на ДАНС – Варна Кирил Димов през ден е на „оперативка“ при … зам-кмета на ГЕРБ Портних – въпросният Пейчо Пейчев.

Нещо повече. Шефът на ДАНС – Варна с устна заповед забранил на служителите си в ДАНС – Варна да се занимават с разработки за корупция в Община – Варна, тъй като само той щял да „наблюдава“ Общината. Демотивирани служителите на ДАНС – Варна, вместо да ловят корумпирани управленци, търчат из близките села да питат селяните за … птичи грип.

Така шефът на ДАНС – Варна си провежда „оперативки“ със зам-кмета Пейчо Пейчев, заради чиито неправомерни дейности би трябвало досега сто пъти да е свършил нещо професионално.

КИРИЛ ДИМОВ ДАНС ВАРНАДа, де, ама и шефът на ДАНС – Варна, също като зам-кмета е незаконно „крайно нуждаещ се“?!

В средите на спец.службите се говори и това, че заместник -кметът Пейчо Пейчев не бил пипан и защото се явявал нещо като „под прикритие“ и „следял какво се случва в Община – Варна“.

Ако приемем този абсурд за верен, то следват два въпроса – след като Пейчев е нещо като „под прикритие“ защо до този момент нищо не е свършено от службата, за която работи по отношение на корупция в Община – Варна и още – няма ли най накрая да се намери някой да пресече тази позорна практика – службите да легитимират всички сгазили лука, като уж „свои агенти“, само и само за да им покрият посраните задници.

Така тече „битката с корупцията по високите етажи на властта“ във Варна – имаме властник като „Ким Филби“ „под прикритие“, дето гази законите в свой личен интерес и имаме шеф на ДАНС, който трябва да го „работи“, но вместо това си пие с него питието на „оперативка“, също облажен незаконно от жилище като „крайно нуждаещ се“, дадено му от общината, ръководена от … зам-кмета, погазил закона.

Къде е прокуратурата? За лимонада. Щото и от нея има лица с жилища, като „крайно нуждаещи се“. Къде е БОП – Варна? Аре бе, двама бопаджии и те се кипрят, като „крайно нуждаещи се“.

Иначе 1859 варненци чякат от години да получат жилище като истински крайно нуждаещи се.

Afera.bg

На снимките: Пейчо Пейчев и шефът на ДАНС – Варна Кирил Димов

Коментари 9 за
“ГЕРБ ЗАМ.-КМЕТ И ШЕФ НА ДАНС ВЪВ ВАРНА ГАЗЯТ ЗАКОНА В СИМБИОЗА. ЕДИНИЯТ „КИМ ФИЛБИ“ „ПОД ПРИКРИТИЕ“, ДРУГИЯТ УЖ ГО „РАБОТИ“, НАКРАЯ И ДВАМКАТА НЕЗАКОННО „КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ“ С ЖИЛИЩЕ!”

 1. Тия двамата само като им гледаш мутрите,излъчват тъпота и корупция!

 2. Весе, Весе,
  Едни хора обикалят наоколо и търсят някакво руско ресто – да не е онова за което ти писа преди време – южното ресто от 600 000 милиона евра! Мале-е-е-е кой ще го дава и как ще го носят горките хора? Тези малоумници, чували ли са за ресто – като им дойде времето какво ще дават ? Дупе да им е яко – ако някой все пак го поиска от тях!

  1. Мошеници е евфемизъм. Тия са гьонсурат цИгански криминали! По тироида ще ги разпознаете!
   А Пейчо Пейчев -хЕспански – Циганчо Циганчев, ще го коментираме тъморъ

 3. ”няма ли най накрая да се намери някой да пресече тази позорна практика – службите да легитимират всички сгазили лука, като уж „свои агенти“, само и само за да им покрият посраните задници.”
  Мда, това се правеше по мое време, явно и днес.
  Досието „Буда” е точно такова / минимум/, максимум – виждаме какво е било наистина.

  1. TAKIVA,,POVJARVALI SI MISHOCI,,SAMO V,DARGAVATA NA GERB,,MOGAT DA SASHTESTVUVAT….AMA TE NE SA,,VINOVNI,,/GLEDAT,,NAGORE,,I VIGDAT ,,VOGDA,,I ,,CO,,KAK,,OPOSKVAT,,EGEDNEVNO DARGAVATA I…,,MISHKUVAT,,BEZKONTROLNO PO MESTA..

  2. ..Sled kato gen.B.Bonev,,,uvolni,,cjalija,,Kontrateror,,/CS BOP,,SOFIA,,/ZA,,BLIZKI/NEREGLAMENTIRANI ,,kontakti,,sas SIC,prez. 01.1998g.edna goljama chast ,tochno ,,zaradi tova../legitimacija,chrez ,,bivshi chengeta,,/bjaha naznacheni v,,IPPON,,…OT ,,BLAGODARNOST,,I…KATO,,SHTIT,,..ehhhh,,MALKIJAT MADGO,,dobre znae ,,vsichko,,za SIC i…,,BUDA,,!

  3. НЯМА! Всичко, ама ВСИЧКО, от най-малката паланка до капитолията е в ЛАЙНА! И САМО ХАН КРУМ МОЖЕ ДА ВИ ИЗЦЕРИ.
   Малко примерче – ремонта на селската ни черква струва 5 000, ако има и толкова. Писали са го 35 000 – 30 000 джобни за кмета и три попа. Бутна ли сигурно и на Поповския кмет Веселинов…. за проекта…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>