Публикувано на 12.09.2008 / 16:32

Георги Гергов купи телевизия “Евроком”

 

 

Едва вчера в Евроком България бяха съкратени 25 души, а от днес предстои преместването на базата от Дома на техниката, където се намираше досега телевизията, на територията на Международен панаир Пловдив. По непотвърдени сведения офисите и студиата ще бъдат в Осма палата.

В официално прес съобщение от Международен панаир Пловдив се казва, че започва излъчването на ссобствена телевизионна програма, която има за цел  да популяризира дейността на изложителите, участващи в неговите прояви. Тази услуга се предлага за първи път в панаирната индустрия в България. " Осъществяването на проекта стана възможно, след като днес Международен панаир Пловдив купи телевизия «Евроком».", се казва още в съобщението.

 Идеята за новата телевизия предвижда тя да бъде новинарска и с икономическа насоченост, да представя развитието на българския бизнес. В информационните емисии и публицистичните предавания ще  намерят място най-добрите експерти от различни браншове, за да предложат на зрителите прагматични съвети и  анализи, се казва още в съобщението. Така аудиторията ще е в крак с полезните новости и актуални прогнози.  Телевизията ще излъчва и реклама на фирми изложители при изгодни за тях условия.
 Международен панаир Пловдив е предприятие, което прави реклама на своите клиенти, затова решихме да разширим тази услуга чрез създаването на собствена телевизия, в която те да имат повече шансове за изява, обясни Георги Гергов, изпълнителен директор на дружеството. Според него това ще повиши ефекта от участието на фирмите в различните панаири и изложби. Всяка година в тях се включват над 8000 компании от  60 държави. 

 

бгфактор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *