Регистрация
Публикувано на 15.06.2017 / 10:55

ГАРАНТИ НА ДИКТАТОР. И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА НАРИЧАТ ТОВА „ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА“!?

БОЙКО БОРИСОВ И ЕРДОГАНЕдинственото притеснително нещо, следствие на авантюрата Борисова в Турция е, че акцентът на абсолютно всички турски медии беше и остана предаността на българското правителство към ердоганова Турция!!!

Беше поставено ударение върху „връщането на гюленисти“ от България и предаването им на режима, както и пълно съдействие на българските специални служби по тези въпроси. Това се наричало приятелство! Оказа се, че борисовото правителство в едно с българския вариант на патриотични полит-формации са скрити сътрудници, гаранти и приятели на диктатор, бъдещ обвиняем за престъпления срещу човечеството. Някои дори си позволяват да наричат това „европейска политика“!?
За българските и турски медии, ползвани като играчки в ръцете на престъпници с власт, това няма значение. Особен акцент са турските сапунки, несъществуващи в нито една друга страна от ЕС. За медиите има значение, също, и се дава публичност само за онова, за което им се заплаща с милиони кървави пари и разплащането става върху гробовете на хиляди абсолютно невинни души…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 10 за
“ГАРАНТИ НА ДИКТАТОР. И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА НАРИЧАТ ТОВА „ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА“!?”

 1. Ама как пък се е налял дедо онУЙ, чак прелива. Нашто дедо има бизнес с Ердото… и авоари в катарските банки.

  1. Кви фашисти, бе човек. И двамата са цигански ашлами. Етническите българи ( около1/4 тюрки+ 3/4 арии) и тюрките имат СКУЛИ. Тия мутраци нямат. Най обикновени тоталитари.

   1. В едно по-далечно минало, ариите и тюрко-монголите имат общ произход. Показва го преобладаващата кр. група А+. За сведение – черните в Африка, коренното население на Америките са само 0+, китайци, японци са 0+, тук там А+. Б+ и особено 0- в Централна и Северна Азия няма.

 2. ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАТЕ ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ! ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ?
  Типичен двоен стандарт … Остави съветника си с хитлеристкия мустак ! Нищо ново под слънцето от комунистическата измет! Снимките на патриотите бяха къде къде къде по-безобидни – без униформи, без ленти, без мустачки само с повдигнати ръце което е явно, че е на шега, а тук с този другар си трябва подготовка – като на всички провокации на БСП-то!

  1. А мутрофашиста Борисов кой го постАВИ .ЗАЩО НЕ ПИТАШ ? еДИНИЯ СЕ ПРАВИЛ НА хИТЛЕР А ДРУГИЯ унищожаВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД по жестоко от Хитлер

 3. Г-н Марков,преди няколко дни,когато прехвърлях каналите на телевизора,Ви видях в телевизия СКАТ.Много изненадващо за мен Вие хвалехте външната политика на България спрямо Македония!?Та ,то във момента,такава няма и се осъществява от ГЕРБ,а Вие кзахте,че много е добра,или зависи в коя медия се изявявате!?Кога да Ви вярваме,че политиката на ГЕРБ е добра или лоша?Нещо не ми се връзва в поведението Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>