Публикувано на 02.12.2019 / 18:51

ГАЗ? НАНАЙ! НЯМА НЕЩО, С КОЕТО МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НИ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГАВРИ

ГАЗ? НАНАЙ! НЯМА НЕЩО, С КОЕТО МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НИ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГАВРИЕдинственият работен ден по газовата връзка с Гърция беше на 11 ноември 2019 г. „в чест“ на „официалното“ посещение на премиера и Н. Пр. Херо Мустафа.

Единственият работен ден по газовата връзка с Гърция беше на 11 ноември 2019 г. „в чест“ на „официалното“ посещение на премиера Борисов и посланика на САЩ госпожа Мустафа и това показва, че няма нещо, с което министър-председателят ни да не може да се изгаври.

Кадрите са от днес и показват, че на трасето продължава да не се работи. Госпожа Мустафа беше използвана по един твърде циничен начин, преди посещението в САЩ.

Обектът не помръдва ни на йота.

Това показва и ангажираността на министър-председателя и правителството с реализирането на тази връзка.

Впрочем, за съжаление, това е типично за всички връзки, защото ние сме на път на 1 януари да нямаме газ, поради това, че не изпълнихме ангажимента си да изградим трасето на „Турски поток“.

Така, че провалът в газовия сектор би трябвало да е очевиден за всички, но най-вече за нашите братя американци.

www.abv-alternativa.bg

Коментари 15 за
“ГАЗ? НАНАЙ! НЯМА НЕЩО, С КОЕТО МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НИ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГАВРИ”

 1. Плебса на ма’а боб и да си монтира един хъб изодзадзе.

 2. Защо нямаме сега един полк. Дрангов? Колко ни трябва сега такъв човек, а го е казал точно и ясно „…. по време на война убий първо предателите и глупаците, и тогава тръгвай да воюваш…“ Не се в слушахме в съвета му и ще си патим, а то сега тепърва започват нашите патила.

 3. А, как се изгаври на 28.август 2019 с едни наивни от Пловдив?!

 4. Шолохов ли да питам за разораната целина
  или Вапцаров за неразораната целина ? –

  “… Неразорана целина – Вертеп.
  свирепа тишина.
  На север – тундри, ветрове,
  на юг – безкрайни диви степи.
  А времето не бърза, крета
  като бездомно
  старо
  псе.“

  1. Ето го неизвестното стихотворение на Вапцаров!
   От трите стихотворение племенницата на поета Мая Вапцарова засега е разчела само едно, което е без заглавие:

   За първи път не влиза днес

   у нас историята със кървавата мутра.

   Столетия сме чакали за час

   да потърпим сега дима барутен.

   Но после, след жестокия погром,

   когато прашни, морни и окъсани

   се юрнете назад към своя дом

   ще ви посрещнем злобни и навъсени.

   От глад ще вием в пустите поля

   на глутници ще ги следим в горите

   в гърдите ще избухне дива страст

   и мътен блясък ще гори в очите.

   След тези куплети има едно изречение – “Ала не мислим да умираме…”. Мая Вапцарова предполага, че това вероятно е началото на ново стихотворение.

 5. БОЖЕ, КАКВА ПРОСТОТИЯ! А СМЕТКАТА Е ТОЛКОВА ПРОСТА. ВМЕСТО ДА ВНАСЯМЕ ДИРЕКТНО ЕВТИНА ГАЗ ОТ РУСИЯ И ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ ОТ ГАЗОПРОВОДА „ЮЖЕН ПОТОК“(400 МИЛИОНА ЕВРО ГОДИШНО), ТИКВАТА ЩЕ ВНАСЯ ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪП ВТЕЧНЕН ГАЗ. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ДЪРЖАВАТА НИ. В МОМЕНТА ПО СВЕТА БЪЛГАРИЯ СЕ ДАВА ЗА ПРИМЕР ЗА НИВО НА ТЪПОТИЯ. БОЖЕ, КЪДЕ СЪМ РОДЕН?!

 6. БОКО-ТИКВАТА ПРОДАДЕ 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТА: АЕЦ „БЕЛЕНЕ”, НЕФТОПРОВОДА „БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПОЛИС” И ГАЗОПРОВОДА „ЮЖЕН ПОТОК”. ТУРЦИЯ, КОЯТО СЪЩО Е НАТОВСКА ДЪРЖАВА ВЗЕ ВСИЧКО ТОВА И СПЕЧЕЛИ. НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРОДАЖНИЦИТЕ, А САМО ГИ ИЗПОЛЗВА.

 7. Под американска диктовка Украйна отказва да продължи договора за транзит. Ердоган откри ТАНАП, но в него България все още не е предвидена. Връзката с „Турски поток“ е само пожелание. По интерконекторът с Гърция не се работи. На 01.01.2020 г. България остана без газ! В Чирен количеството ще стигне за 45 дни. Остава както в Перник се молят за дъжд, цяла България да се моли зимата да не е студена. И да палим печките с дърва.
  Има ли в момента друга страна в света, намираща се пред такава енергийна катастрофа, каквато очаква България в момента?? И още търпим Едникнижната Мутра…

 8. Боби&Компания са САМО комисионери, тях реалната търговия и ресурси не ги интересуват. Важно е комисиона им, хеле пък обикновения данъкоплатец да го д*ха. Толкоз.
  P.S. Ааа, да интерес имат още към ОАЕ, Барцелона, Гърция по-специално островите и офшорните компании и сметки в тези зони. Това за материалната страна.

 9. Това за газа е важно, много важно, но я вижте кого ни пробутва Б.Б. за социален министър.. Това, че е тази изцъклената е завършила за рецепционистка, а после се е събудила с идеята, че е най-социалният специалист, е малкия проблем.. Знаете ли какво ни очаква? Джендъризъм от най-висока проба! И антибългарски решения оттук до края на тези гадни гербаджийски твари!!

 10. А Теменушка колхозничката каза че не било вярно и се работило здраво

 11. А Русия днес пусна в действие газопровода „Силата на Сибир“ към Китай!

  Защо нашите тъпунгери все не могат да проумеят, че такива успехи се постигат не с гъзоблизане, мляскане и мачовски прегръдки, а с прагматична политика?! Политика, лишена от идеологии, от стари наслагвания и нови зависимости, а насочена само в интерес на държавата и народа й! Отговорът сам се натрапва – защото няма национални интереси, а само части олигархически амбиции за лично облагодетелстване!
  Какъв ти там народ, какви пет лева?!…Пускай Слави Учиндолския да чалгари, дръж изкъсо джурналята да те хвали, опросточавай младежта, за да си осигуриш старостта! Ето това става вече толкова години на политическата сцена на опустошената ни Татковина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *