Публикувано на 04.05.2008 / 12:07

В чест на новия вътрешен министър смениха опаковката на кокаина

 

 

На мястото на старите пликове с надпис „Оригинал", които бяха показани преди повече от 2 месеца, вече са се появили нови. Настоящите опаковки също са с висока степен на защита от „ментета", само че на тях пише .VIP".
„Официалните" наркодилъри, които работят към висаджийската организация, твърдят, че „отгоре" са им съобщили за промени в пакетите за всеки месец. Това било застраховка срещу „шанаджиите", които напоследък са плъзнали масово в София въпреки честите рязания на уши. Освен това старите пакети били компрометирани, тъй като бяха показани и по Би Ти Ви и във в. „Капитал" и прокуратурата е започнала проверка откъде идва кокаинът.
Потреблението на кокаин в София бележи невиждан растеж в последната година, което неминуемо доведе и до търкания в групировките за продажбата на дрогата. Заради бума на кокаина Златко Баретата престъпи клетвата си да продава само хероин и се насочи към този бизнес. Отделно се появиха и самосиндикални дилъри на кокаин, които се зареждат от Петрич. Качеството на тяхната стока е по-високо и те завземат пазарен дял. „Шанаджиите" са преследвани от наказателни бригади, които им трошат краката и им режат ушите.

В. “Уикенд”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *