Публикувано на 06.05.2020 / 1:26

В „СПЕШНА ПОМОЩ“ ВАРНА ПРИ 9 РАБОТЕЩИ ЕКИПА – ПОЛУЧЕНИ 5 ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА! КАТО НЕ СЕ КАЗВАШ ВМА, ТАКА Е!

В „СПЕШНА ПОМОЩ“ ВАРНА ПРИ 9 РАБОТЕЩИ ЕКИПА – ПОЛУЧЕНИ 5 ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА! КАТО НЕ СЕ КАЗВАШ ВМА, ТАКА Е!УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ТОМОВА,

Днес случайно научих, че в ЦСМП гр. Варна при работещи 9 екипа са получени общо 5 защитни облекла, без никаква надежда на хората там поне в бъдеще да бъдат обезпечени необходимите защитни средства.

Моля Ви чрез Вашия сайт да бъде организирана дарителска кампания, за да помогнем на лекарите, които са на първа линия, но са изцяло пренебрегнати от държавата.
Долните лъжци – ББ и престъпната му компания пет пари не дават за тези хора и се налага да им помогнем ние.

NON BIS IN IDEM

Бележка на АФЕРА: Тъй става, като в България на почит на Хунтата е само ВМА и оръжейни търговци даряват линейки там, а някои видни хирурзи от ВМА правят „особени прегледи“ на Диктатора. Иначе „прекрасните“ „мерки“ на правителството очевадно на някои вече им излизат през … задниците.

Коментари 29 за
“В „СПЕШНА ПОМОЩ“ ВАРНА ПРИ 9 РАБОТЕЩИ ЕКИПА – ПОЛУЧЕНИ 5 ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА! КАТО НЕ СЕ КАЗВАШ ВМА, ТАКА Е!”

 1. Значи аз мисля че за първи път Борисов е прав за ТУЛУПИТЕ!
  Само такива могат да го търпят явно!
  В Германия,САЩ и другаде хората са по улиците и показват че няма да търпят тая лъжа,само в Бг са си по къщите и чакат Бог да пази България!

 2. В Поднебесната Му империя навсякъде е така! Докато мисирките вадят новини от думите му или пък обратното, той чете каквото са написали те в подгъзурните си издания, все така ще е! Малка справка:
  28 март 2020 г., вестник Телеграф
  „Купуваме 3 милиона теста за коронавирус“
  „В пика на епидемията правят по 20 000 на ден“
  „ДПС осигури101 000 лева, Делян Пеевски с помощ и за Шумен“
  „Лабораториите обработиха над 6000 проби“
  „Разкриха 7437 легла в болниците“
  „Държавата плаща част от заплатата на 1 милион работници“
  „Приспадат надплатеното парно от бъдещи сметки“
  „Парламентът продължава да работи“
  Борисов:“От неделя не говоря с президента, не виждам смисъл“
  Кой кого лъже? А днес сме 6 май!!! Така нареченият щаб (разбирай баш лъжците) , отиде да изглади униформата и да събере сили за нови подвизи. На негово място застъпи вторият отбор и облъчването продължава с нова сила. Ако не си купувате вестници ви разбирам, ако гледате новини по телевизията – не ви разбирам! Тулупите…. извинете, тулумите, дето стават в 5 ч. само това чакат, да се покажат по телевизора! Поздрави на именяците и наздраве!

  1. Последно каза, че отива на плаж в Сомалия, щото там нямало Тулупи от Тикви, Манекени на ИО и Маски от резерва от 1984-та…

 3. Отвратих се тази сутрин от гочето мамалев,словославящ посредственоста на монтираните днешни спасители,които не се посвениха дълго да ни плашат с ада,чувалите,катафалката,детските морги,криеха истината за деиствителното състояние на здравеопазването,заради дебилността на управляващите ни,които за десет години смениха девет министри на здравеопазването,като последния е счетоводител,похарчиха милиарди народна пара и при първата по сериозна опасност да се окаже че медиците ни се оказаха най незащитените специалисти на първа линия,иначе главната на мутафчийски редовно се бръснене,щото ще го дават по телевизията, черното му кителче беше в унисон с мрачните му прогнози,командите им бяха разнопосочни и важеха от ден до пладне и на това гочето мамалев му сложи определението добре свършена работа и само ранния час не му позволи персонално да възвеличаване гениалността на тулупите от ШАЙКАТА.Опротивяха ни вече такива влечуги

  1. А можете ли да си представите, какво би било без дарителската кампания?? Адекватността на здравната ни система, при пандемия?? Хората даряваха масовво, безусловно, а когато държавата трябваше да помогне на народа си започна да се цигани – само на някои, на заем, под условия, врътки…

 4. Тотален провал на НОЩ. Издъниха се. Пуснаха гурбетчиите от рискови държави и създадоха огнища на Ковид-19. Просто внесоха заразата. В същото време ограничиха движението в цялата страна, всяваха страх и парализираха живота. За два месеца направиха толкова тестове, колкото в други държави правят на ден или седмица. Не осигуриха предпазни средства на медицинския персонал на първа линия, в резултат, на което се заразиха близо 200 души. Няма план, действа се хаотично типично по български. Копират се действия от други държави без да се правят анализи на реалната обстановката в България. Работи се на принципа проба грешка и все повече хора ще пострадат от неадекватните действия на щаба и правителството.

  1. НОЩ са просто пешки …. Там царя и Царицата са в едно известно посолство ….. Предполагам до 2-3 месеца Царицата ще бъда отзована зад океана …… Няма как да стане веднага, защото ще бъде унизително …..

 5. Искрено уважение към истината в постовете на Димитър Симеонов. Но все повече се отчайвам от арогантността, простащината, лъжите, кражбите, корупцията и незнайния начин, по който се харчат парите ни. Може ли да има честен, компетентен и неподкупен премиер като Ренета Инджова, който да прекрати това безобразие? Дай, Боже!

 6. Сливенските лекари обвиниха кризисния щаб във внушения
  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/slivenskite-lekari-obviniha-krizisniya-shtab-vuv-vnusheniya
  Биволъ за оплакванията на хирурзите:
  “Не ти дават възможност да се изследваш. Трябва да водиш битка, за да се изследваш. Не го разрешават. Изследването става на двора. Крият изследванията на персонала. Персоналът няма достъп до изследванията. Те крият резултатите и не ти казват кой е болен и кой е здрав. Казват ти – отивай си вкъщи” – съобщи източник от болницата, пожелал анонимност.
  Защо сред заразените има толкова много хирурзи? Причината за такъв голям брой заразени е смесването на потоците на пациентите според един от специалистите, с които Биволъ се консултира.
  Болни и здрави и персонала влизат през един вход. За да направиш снимка на болен с ковид отиваш на един и същ рентген като другите спешни случаи.
  Причината изглежда е също и в липсата на защитни средства, които са доставени едва в последните дни. А иначе маски за медиците от спешното се продавали във филмотеката:
  “Хирурзите ходеха по консултации по различните клиники без предпазни материали. Шапка, ръкавици, маска, на нас не ни се полагаха. Всичко отиваше за ковид-отделението. Допреди две седмици нямахме маски. Даже имаше един кабинет, във филмотеката, където се продаваха маски. Който иска си поръчва и срещу 4 лв. си купува маска.”,
  Във Видин беше същото- не им дават да се изследват. Защитните им дрехи там са били химически облекла от преди 40 години от държавния резерв?!
  НОЩ-ниците се оказаха тотални некадърни кукумявки които сутрин и вечер сричаха сводки и плашеха бабите…“ de_Ruyter

 7. Правителството в сянка трябва да бъде направено от народа Радев е следвал 6 –7 години в Америка достатъчно време да бъде вербуван Радев и Курнела не са спасителите Затова Радев е върл НАТО вец чакащ звездният си миг Афера е на ход Руското ресто ще бъде Българско.

 8. Гергьовска песен
  Йордан Стубел
  Хубав Гьорге, цветен Гьорге!
  Кой ти каза, кой ти рече,
  като лани пак да дойдеш?
  Отговаря хубав Гьорге:
  -Мен ми рече ден Великден!
  Цветен Гьорге, мили Гьорге!
  Скоро бързай да ми дойдеш,
  а по тебе трева, шума.
  По тревата овчарите
  по овчари сиво стадо.

 9. А колко от българските медици получиха и получават обещаните по 1 000 лв. намесец за времетона извънредното положение?!…

 10. Съберете честни и интелегенти хора Формираите правителство в сянка Тотален бунт ;спрете да плаштате данъци нанезаконното мафиотско правителтво Призовете честните хора от полицията да напуснат Диктатора започва да затяга режима.КПП временно са свалени ;те ще съществуват под една или друга форма Сега е момента да се свали хунтатаСамо сега бяха откраднати 5 милиарда които заминах в обратна посока на фурмите Там заминаха предпазните ви облекла Тотално неподчинение Това е БУНТ дами и господа Да спасим нашите деца внуц и нас

 11. България се нуждае СПЕШНО от СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на „държавата“ ни, МАШИННО ГЛАСУВАНЕ и НОВИ ИЗБОРИ!!! НЕЗАБАВНО!!! НАРОДЕ????

 12. Много точни коментари от г-н Симеонов. За съжаление всичко това е истина а е само една малка част.
  БОЙКОВОТО ИГО ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗБИТО

  1. Бойко ще падне от власт.
   Но не си въобразявайте, че народа ще го свали.
   Неговите господари го махат за несправяне със ситуацията.
   На негово място слагат по-зъл.

 13. И това се случва в третия по население град! Представете си какво е в по-малките градове, може и въобще да нямат, но там „мисирки“ не ходят! В казионните медии се скъсаха да говорят и пишат за големия брой заразени лекари и медицински персонал, но нито веднъж не казаха, че нямат подходящите предпазни средства. Гледаме, че се използват химични облекла, които най-вероятно отдавна са взели-дали. В репортажите, които гледаме от болници, софийски, виждаме едни герои със специални облекла и около тях, минаващи медици, без нищо или само маска. Поне по един гердан от фурми против уроки да им бяха направили!

 14. -за ТЯХ тестове, а за нас-глоби,защото искаме чист въздух и изкъртени пейки/Бургас/!
  -за ТЯХ увеличени заплати, а за нас- безработица и глад!
  -за ТЯХ суджуци,а за нас-ЕВЕНТУАЛНО-ХИПОТЕТИЧНО-фурми!!
  -за НЕГО луксозна „Мис Гащи“ в Барселона, а за нас- уплашени и гладни жени и деца в къщи!
  -за НЕГО джип,охрана и мотаене из територията, а за нас- КПП и декларации!!
  -за НЕГО и бандата МУ-10 милиарда евро НОВ дълг,а за нас-бързи кредити, да не умрем от глад и студ!
  -за НЕГО орда от лизачи на дебелия МУ задник, а за нас -удоволствието да им плащаме заплатите!
  -за НЕГО правото да убие някой с гранатомет/Чакъра/, а за нас- правото да мълчим и да не посочваме убиеца!
  -за НЕГО правото да лъже повече от всички цигани на Балканите, а за нас-задължението да МУ вярваме ,че печели изборите честно!
  Да пази Господ от неканен гост, гнил мост и от ЧОВЕК ПРОСТ НА ВИСОК ПОСТ!
  С тикви и калинки вирус не се преборва!!!!
  Време е да се преборим с „БОКОВИРУС“-а!!
  НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ВЕЧЕ!!!!

  1. Циганите в България са недолюбвани, но са много уважителен народ помежду си! Откъде идва приказката – лъже като дърт циганин? Затова в циганската общност хората, които лъжат и крадат се уважават, дори са много богати. Оттук идва въпроса: защо циганите въпреки всичко, гласуват за Бойко Борисов? Отговора е прост: не за пари, които може и да има, а от уважение към него. Той направо им скрива „шайбата“ на дъртия циганин за лъжите и циганите като цяло за кражбите!

 15. Пирогов -на дарения !!!??
  МВР -на дарения !!!??
  Университетските болници-на дарения,общинските-също!!!??
  „Помогнете ни, нямаме ръкавици, маски, облекла, дезинфектанти,няма и средства да платим“- това все по-често се чува от болниците,особено в провинцията!!
  Нали уж се шият под мъдрото герберастко ръководство десетки хиляди маски всеки ден,че чак и за износ имало..???
  Защо „маргиналите“ според горанов и бедните пенсионери трябва да пълнят опосканият бюджет със есемеси!!!??
  Защо Държавният Резерв е издухан,кой разреши да се разпродават за стотинки жизнено важни апарати и обурудване!!??
  Къде са ни парите от данъците,осигуровките,винетките,ТОЛ-таксите,от солените глоби и т.н., които плащаме!!???
  Къде са парите на стотици хиляди гастарбайтери,на моряците!!???
  Как така над пет милиарда изчезнаха за има-няма 10-на дни от бюджета??!!
  Нали бяхме според Негово Нищожество Буда фон Тиква Ал Главанак-Тулуп Ал Дюнер Хасфалт ал Тол-Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Суджук Микрофон Ал Водопровод Ал Хумана-Кирка-Бабаит Ал Фурма-Шибаняк,цитирам-„Остров на финансовата стабилност в света“,къде се попиля за дни уж многомилиардният бюджетен излишък,с който ни проглушаваха ушите доскоро…!!!
  Нагли, самодоволни, надменни, пренебрежителни към хората, мизантропи,парвенюта,откровенни мутри и простакеси…това са 99.99 процента от герберопитеците,особено които са назначени от боко на високи постове!!!
  Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление!
  Само няколко бързи цитата от бурната дейност на герберопитеците:
  -Вирусът ще ни подмине – вирусът няма да ни подмине!
  -Няма да купуваме бързи тестове – ще купуваме бързи тестове!
  -Няма да взимаме заем – ще взимаме заем/“само“ 10 милиарда евро,засега/!
  -Няма да пускаме тирове – ще пускаме тирове!
  -Маските са задължителни – маските не са задължителни!Отново задължителни!!!
  -Няма да вдигаме данъците – хайде познайте от три пъти ще ги вдигнат ли??!!!

  1. Относно Държавния резерв, че това, което е останало пет пари не струва е ясно. Апаратите за обдишване са над 40 години, вече не вършат работа – няма консумативи, няма и кой да работи с тях. Това, че няма предпазни средства с изключение на някакви химични облекла, също с изтекъл срок за годност е престъпление! Престъпление е, че той не се и обновява. Да се молим на Бог, че няма война или някое друго сериозно бедствие, ще изгорим като църковни свещи! За огромно мое, може би и на други, съжаление, този който би трябвало да ги хване за „ушите“ е техен инструмент!

   1. Поддържането на държавния резерв имаше задължително условие, за подмяната на определен артикул, на определен период. Дори различните метали, следваше да се подменят на две или три години. Какво остава за апарати или средства за защита. На, практика се оказа, че „Държавен резерв“ няма. Има групи стоки, с определено предназначение, складирани от „гадните комунисти“ в 60-те години на миналия век, поддържани и подменя ни, с възможностите на онази България до средата на 90-те и за рязани, като ненужни или записани на хартия. Държавния резерв и армията ни са на едно и също ниво. Важното е, че имаме най-много генерали и висши чиновници на глава от населението.

 16. А РЗИ казват ,че докторите не слагат предпазните средства както трябва.Възмутително и унизително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *