Регистрация
Публикувано на 16.09.2018 / 22:04

В РУМЪНИЯ МАГИСТРАТИТЕ НА ПРОТЕСТ, В БЪЛГАРИЯ СЛУГУВАТ И „ОПРАСКВАТ“ !

РУМЪНИЯ ПРОТЕСТИ МАГИСТРАТИНяколко десетки румънски магистрати се събраха на протест пред Апелативния съд в Букурещ, за да защитят независимостта на правосъдието, застрашена според тях от реформата, приета от лявото мнозинство и силно критикувана от Брюксел.

„Тук сме, за да кажем на парламента и на правителството, че съдебната власт е независима и трябва да остане такава“, заяви пред журналисти съдията Кристи Данилет от Клуж.

„Протестираме срещу всяка форма на намеса в дейността на магистратите“, каза съдията Алина Паланкану от съда в Нямц.“

Без коментар.

В Румъния магистратите с открити лица, БЕЗ СТРАХ, протестират срещу всяка намеса в работата им, в България – слугуват на мафиотската управленска власт, участват в оперативките и, мълчат като мишки и „опраскват“ всички онези, които са неудобни на същата тази мафиотска власт.

Afera.bg

Коментари 11 за
“В РУМЪНИЯ МАГИСТРАТИТЕ НА ПРОТЕСТ, В БЪЛГАРИЯ СЛУГУВАТ И „ОПРАСКВАТ“ !”

 1. Не бе Иванов, не ми е кеф да управлявам тъпанар като теб , който освен „червени боклуци“ няма друго в главата си. За твое сведение аз съм дърта Варненска мастия – това никой не може да ти го обясни! Не ми е кеф да ти се изреждам – нито преди нито сега! За разлика от теб – лигоч такава, аз съм давал живот като всички но и съм вземал, като малцина други при това не веднъж!! Далеч си – няма те! Аз се говоря с Томова – тя може да ме разбере! Ти не ставаш да и переш прашките, които е носила вчера!

 2. Е да, ама Герб е единствената партия,в която има най-много магистрати и ако те вземат да спретнат някой друг контрапротест ,а …копрайм.

 3. Какъвто народът, такива и магистратите – нашите да не ги спускат от небето ? От народ, за който са казали “ Не народ, а мърша!“

 4. Томова, темата е огромна и за това приеми следващите редове само като мой опит да те провокирам! Не е ли ясно, че вас опраскаха – тези които скачахте като безмозъчни шебеци преди двадесет години по площадите с вик – „Победа с малко, но завинаги!“ Е победихте, сменихте прогнилата червена съдебна система, имате независима съдебна власт, цялата власт е във вашите ръце! Сега от кого ревете – от съдебната система! Та вие тъпаци такива , докарахте тази съдебна система! Сега не я харесвате! Няма друга и няма да има друга! Това е! Ще ви опраскват както си искат! Шиши – Миши, Цацата, Ченаловци, Пенгезовци, Яневци, и други плашипутарници! Колкото и да ревете – все тая! Кака Пена вдигна гащите – който ..бал, е… л – останалите ще ви рагацят, когато поискат, както поискат, колкото поискат! Номерата с площада и скачането вече не минава! Тъпи сте и такива ще си идете от този свят!

  1. Докато балъците протестираме, ТЕЦ „Ахмед Доган“ получи 650 мегавата студен резерв… А Бойко получи от него удължаване на мандата :)
   Не ми се говори за пристанището, дето е по-златно от златното.
   Добро утро дебили борци за свобода и човешко равенство.
   Атанас Манушкин, Фейсбук
   Meди Доган-оф официално купи ТЕЦ „Варна“, и ще получава милиони, без да прави нищо, просто заради „студения резерв“.
   Всичко това се случва по времето на правителството на Бойко и ПатрЕотите…

  2. Вярно, подобно словоблудство си е чиста провокация, г-н кънчев, вие или сте завършен лъжлив идиот или милиционерски глашатай, което си е едно и също и преди и сега все едни и същи червени боклуци управляват, съдят, крадат и лъжат, все едни и същи престъпници и наследниците им г-н кънчев, все едни и същи …

 5. Цветанов е човек на Сорос,той държи службите и институциите,а Борисов е на либералконсерваторите и играят на лошото ченге,народа е смазан.
  Цветанов е човека към който трябва да се обърне Г-жа Томова,защото той е силовака.

 6. ЦАЦА,НАЛИ СИ ЗНАЕШ.ВСЯКА СРЯДА ПРИ БОКО!
  И УМНАТА,НЕ ЗАБРАВЯЙ!!!

 7. Кой е казал: За15- 20 години България да постигне това което други народи при други условия са постигнали за столетие?
  Не е Венету, не е и бай Хуй.
  Магистрати, политици и мутри се хранят от мързеливия, крадлив, дръглив и прост народ. Кой краде не знаем.
  Не знаем още колко трябва измрем, за да живее ГЕРБ?
  Знaем, че наш’те магистратите са с тегло над 100 килорама и не могат да ходят по митинги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>