Публикувано на 25.09.2020 / 8:24

В ПОМОЩ НА ТИКВУН И КАСКЕТА! ИМАМ ГО ОТ EMBASSY И НЕ СЪМ РУСКИ ШПИОНИН!

В помощ на Тиквун, КаскетА и Шиши!

За сведение на Каскета, ДАНСwithme и всякакви ненужни вътрешни и външни служби: списъка на държавите не е държавна тайна, класифицирана информация или всяка друга глупост, която можете да си измислите!

Предоставен ми е от едно embassy, загрижено къде ще търсиме гореспоменатите!

Очаквам утре да ме викнат да питат какъв е този списък, застрашаващ националната сигурност! Имам го от Embassy! И не съм руски шпионин!

Иван Петров

адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 -2008/

Коментари 26 за
“В ПОМОЩ НА ТИКВУН И КАСКЕТА! ИМАМ ГО ОТ EMBASSY И НЕ СЪМ РУСКИ ШПИОНИН!”

 1. Възникна въпрос – дали В страни, с които Интерпол няма сключени споразумения, се разиграва същата кур-она-истерия със същата координираност?
  Някой?

 2. Е.е.е.х ако Цветанов стане премиер, пък назначи и Соломонча за министър на външните работи, пък ако измолим десетина хиляди рейнджъри от германския корпус да настанят на наша територия и да ни пазят от Русия,ако си вкараме и едни ядрени бомби в базите какво спокойствие ще настъпи. Швейцария ли, като гледам каква мръсотия се шири около блоковете, като гледам какви фасове се търкалят навсякъде, за мизерните тротоари, където и магаре не може да мине, камо ли старец, или детска количка да не говорим. Как пък досега само руски шпиони ловим, колко трябва да сме тъпи за да не е ясно, че това е поръчка. ПОВДИГА МИ СЕ.

 3. Кратун Тиквов дали няма да е чувства добре в Палау? Или в Египет при повечето пясъци да се зарине с него като пирамидите? То, ако подозирахме каква тиква ще ни управлява, да не бяхме събаряли мавзолея.

 4. Хораааа,стиска ГЕРБ властта,за да манипулира изборите и заграби отново властта с измама!
  Докога?Цветанов е с тях,не е отделна партия.

 5. „Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на разпространените преди време записи от къщата му.

  Думите на премиера потвърдиха слуховете през последните месеци, че жената, която го е снимала е Христина Бобокова – жената на близкия до Радев Пламен Бобоков.

  1. Даже и да е вярно – помни ли някой жив човек БМБ кога за последен път е казал истина – какво от това?

  2. Думите на премиера потвърдиха само едно нещо-че лъже най-нагло,което не е изненада. Жената най-прекрасна трябва да е извала поне 3 пъти да „щрака“,защото снимките са правени на три пъти-вече достатъчно се писа за това. Има обаче и видео,което е правено в друг-четвърти ден. А измислицата коя е жената не следва изобщо да бъде коментирана,като се знае кой е източникът й. И един въпрос-защо на премиера му баха необходими два месеца и половина,,за да ни просветли за случилото се ? И това е всъщност третия му вариант-и трите истински.

 6. „Гледам, че много хора пускат снимки на Маджо, на Бойко Борисов с Пашата, Маргините и разни други герои от 90-те години на миналия век. Което ме връща към спомени за първата ми среща с Борисов. „Мутри вън“ сега се смята за модерен лозунг, но да припомня, че през 1996 г. имаше национална кампания, наречена „Не на страха“. Патрон беше тогавашният президент на България д-р Желю Желев. А лицето на кампанията бяха дуетът Дони и Момчил – мегазвезди по онова време.

  Обажда ми се Дони в един прекрасен зимен ден и казва: Жоре, страшна драма с едно семейство от София, мутрите ще ги убият, а полицията нищо не прави, хората са отчаяни, писали за помощ на американското посолство, дай да направим нещо и да ги спасим. Ама разбира се, викам му, нали сме „Не на страха“, майната им на тия мутри, давай писмото, ще го публикувам веднага.

  Статията излезе на първа страница в съботния дебел брой на вестника. Само пак да припомня, че е 1996 г., няма интернет, няма фейсбук, каквото напише „24 часа“ – това е! А на първа страница аз съм написал името на Румен Николов – Пашата, когото това семейство сочи в писмото си до американския посланик като главен душманин и „един от шефовете на СИК“. Сложил съм си и името над статията, да видят нашите, че съм станал сериозен журналист, а и нали сме „Не на страха“, няма да се крием като мишки.

  Чак в понеделник (тогава нямаше много мобилни телефони) разбирам какво съм направил. Голяма грешка! Нарушено е златно журналистическо правило – липсва гледната точка на ответната страна. Вярно, ентусиазъм, майната им на мутрите, не на страха, но все пак е трябвало да се обадя на въпросния Паша и да го питам за коментар. Става голям качамак, дандании, истории, няма да ви занимавам с подробности.

  В крайна сметка разбирам, че Пашата ще се възползва от правото си на отговор. Казват ми обаче, че трябва лично да ида да взема писменото възражение. По изрично настояване на засегнатата страна. Хм… Не на страха ли?! Викам си, ей сега ме претрепаха, а в най-добрия случай Дони, президентът и американският посланик може да ми пратят портокали в травматологията. Но, какво да се прави, професия. Отивам сам-самичък на посочения адрес.

  Пашата не беше там. Човекът, с когото се срещнах беше Бойко Борисов. Държа се строго, но културно. Поиска ми паспорта (бяхме още с ония зелени тескерета), сне ми данните и ме накара да подпиша декларация, че съм получил отговора на г-н Николов и се задължавам да го публикувам без никакви корекции. Прочете ми лекция на тема колко е свестен Пашата и се разделихме по живо по здраво.

  Публикувах едно към едно отговора на Румен Николов, което и до днес си остава най-големият негов авторски текст в медиите. Междувременно колегата Emil Spahiyski отиде на среща с Поли Пантев (който после бе екзекутиран на остров Аруба), където му бе казано, че този, дето аз го защитавам, и дето иска да избяга в САЩ, бил голям измамник. Всичко това има особено забавна предистория с поучителна за мен развръзка, но ще стане прекалено дълго, а никой не обича протяжни текстове.

  Само ще отбележа, че Борисов е изключително интересен персонаж, от чиято биография, погледната със “студени очи”, без излишно възхищение или отвращение, би се получил след време един истински шедьовър“.

  Георги Милков

   1. Да изчезва, ама с простака от бояна.
    И двата тулупа да се махат.
    Някакъв неизвестен депесар е говорил днес, че до два месеца ще има избори.
    Явно ще повторят номера с орешарски и ще свалят тиквата, но понеже искат и оставка на радев, може да го импийчмнат.

    1. „Льотчикът да се маха“ и „Смърт на комунизъма!“са един и същ дебелочревен екскремент.

 7. ЮАР къде е? Там живеят известни българи, герои на 90-те. А Сърбия? Не ги мислете неприлично богатите…

  1. Абе то и Дубай не е държава, а столица, ама карай – те в посолството от къде да знаят.

 8. И двата списъка не са нито верни, нито пълни. Например Виетнам и Соломоновите острови членуват в Интерпол, а с Мароко имаме договор за екстрадиране. Спете спокойно, който трябва разполага с пълните и достоверни варианти за бягство.
  Искрено Ваш,
  Макс Ото фон Щирлиц

 9. „Водата, докато не се размъти до дъното, не се обистря“

 10. Това ми е доктората,бе,наш колко труд съм вложил в тая работа.
  Главен гол разузнавач бачо Кольо Вейронов

  Поздрави от Магадишу !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *