Публикувано на 10.03.2009 / 21:40

В Пловдив арестуваха двама общинари за корупция, във Варна за 10 години – нито един

 

 

Според Дарик двамата задържани са шофьорът на кмета Славчо Атанасов Сергей Московян и шефката на ГРАО Василка Костова. Срещу тях се очаква да бъде повдигнато обвинение за измама, а срещу съучастника им и за изнудване. Тримата са поддържали заблуда в жител на квартал „Коматево”, че без тяхно съдействие няма да бъде задействана процедура по прекратяване на съсобственост върху терен между него и общината. За „услугата” човекът трябвало да плати на съучастника на двамата общинари. По първоначални данни, каквото и да е лобиране за решаване на имотния въпрос е било излишно, тъй като Общинският съвет е гласувал отдавна решение за прекратяване на съсобствеността.

За сравнение afera.bg ще посочи, че варненската полиция в продължение на 10 години дори не образува нито една разработка за корупция в общинарските етажи на властта. През това време шеф на ОДП – Варна бе ген. Веселин Петров и верния му паж комисар Митко Димитров.

Прокуратурата в морската столица в лицето на „мега” прокурорите също изобщо няма и грам любопитство към корупционните схеми в местната власт.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“В Пловдив арестуваха двама общинари за корупция, във Варна за 10 години – нито един”

  1. ТОВА Е ЯНКО СТАНЕВ – ШЕФ НА КОРУПЦИЯТА В ОЩИНСКИЯ СЪВЕТ НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ ТИП КОЙТО СЯДА НА МАСА В ЗАВЕДЕНИЕ ОТИВА ДО ТОАЛЕТНА И КАЗВА ПАРИТЕ ДА СЕ ПОСТАВЯТ В САКОТО МУ ДОКАТО СЕ ВЪРНЕ ОТ 1992 ДО 2008 Г 214 АПАРТАМЕНТА СА ДАДЕНИ НА „КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ “ ПО НЕГОВО УКАЗАНИЕ А ДРУГАРКАТА МУ УЗУНОВА ВКМЕТСВО ВЛАДИСЛАВОВО Е ОТ 20ГОД НЕ СМЕНЯЕМА СЕГА ЖИЛИЩА ВЗИМАТ ПОВЕЧЕ ТУРЦИ И ТОВА Е ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНО А ДРУГАРКАТА МУ ОТ „ВЛАСТТА “ ЧАКА СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ В САЙТА КАКВА НАГЛОСТ ДА ЖИВЕЕ КОРУПЦИЯТА МАЙКАТА НА ОБЩИНА ВАРНА

  2. Ах Весела Ах права си и няма едно коментарче да те подкрепи ама ако един от упрвниците да беше се казвал ОСМАН или МЕХМЕТ виж ко става веднага се пълни с ^ПишМАН патриоти^^Така и така не само Варна не попадна на управници ами и БЪЛГАРиЯ.

    Та затова-БОЛИ МЕ ЗА ТЕБ, БЪЛГАРИЙО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *