Регистрация
Публикувано на 10.08.2017 / 8:52

В ПАМЕТ НА РОКСИ! ПУШКАТА, ДЪНКАТА И ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА: КУЧЕТО Е УБИТО ОТ ПУШКАТА, АМА НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е СТРЕЛЯЛ!

ВРПИзмина точно една година от мига, в който една пушка изсвистя и две очи с болка и плач изгаснаха завинаги. За съжаление, примитивното двукрако не се откри. За хората от квартала, които ме спираха по улицата (повечето от които дори не познавам, но те харесваха Рокси), за възрастните съседите, които ми звъннаха, купили вестник специално за мен, защото в него пишело, че са го хванали и с искрица надежда промълвиха: „Ех има надежда, ще се оправи тази България“.

За всички приятели и познати, които ме питаха и за всички останали, които не посмяха, защото знаят какво страдание ще причини връщането към мигът, който до ден днешен ми е като изкривен сън, брутален, объркал се в пространството, блъснал в мен, а на тръгване си е откраднал Рокси.

Пушка има и собственикаът се знае Даниел Славов – Дънката, така казаха хората че му викали. Потърсих информация в нета появиха се статии и на 100% разбрах, че в България оправия няма да има, защото така са ни „оправили“, че сме свикнали да ни е гадно, забравили за достойнство и морал.

За всички прикрепям постановлението от районната прокуратура във Варна. В памет на Рокси!

Даниела Крѫстева Ричи

Фейсбук

ВРП

ВРП

ВРП

Коментари 10 за
“В ПАМЕТ НА РОКСИ! ПУШКАТА, ДЪНКАТА И ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА: КУЧЕТО Е УБИТО ОТ ПУШКАТА, АМА НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е СТРЕЛЯЛ!”

 1. Даниел Леон Марак – кой е Всъщност ?!
  ….и какво Биха казали Хората-на-Варна отн. Марак ЕООД… Еконшанс… Елефант гейминг… Континентал дивелопърс… ИД Марак…. НИН Менаджмент…Варна Капитол Консулт ?

 2. 18.12.2012
  УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА МАГИСТРАТИ,

  На 14-ти декември 2012 г. приключи приемането в Националния институт на правосъдието на заявления за кандидатстване за дългосрочни стажове в Евроджъст, Съда на Европейския съюз и Европейския съд за правата на човека.

  Списъкът, който беше изпратен заедно с приложените от кандидатите документи в Европейската мрежа за съдебно обучение, е както следва:

  1. Калин Баталски (Районен съд-Радомир) – Евроджъст
  2. Рената Мишонова-Хальова (Окръжен съд-Враца) – Съд на Европейския съюз
  3. Светослав Стойнов (Районна прокуратура-Варна) – Евроджъст
  4. Дарина Рачева-Генадиева (Административен съд-Варна) – Съд на Европейския съюз

  Обръщаме специално внимание, че окончателното решение се взема от институциите, в които се кандидатства, съобразно тяхната преценка и възможност за приемане на стажанти.

  За въпроси и допълнителна информация, моля да се обръщате към г-н Станислав Григоров, тел: 9359118, e-mail: [email protected].

 3. А ти гнус ли си,смрад ли си, от къде знаеш точно къде е погребано кучето? Мръсни страхливи мишоци. Да спреш досъдебно производство защото едиственият вузможен извуршител не си бил признал е меко казано нагло. Но какво да се очудваме, след като няма разкрито нито едно поръчково убиство. Апропо има едно на „бизнесмена от Пловдив, но там извършител беше кучето и после беше подхвърлило оръжието на един клишар.Добре че си призна та след 3-4 дни го намериха. Голям смях.

  1. Е, то си го пише в Постановлението, глупако, ама вие четете само заглавията и решавате кой крив, кой – прав.

 4. Никога няма да разбера манталитета и характера на БГ населението, няма такова действително. Констатирам, че гинат висшите видове (и хора, и животни)…. КОЙ си седи!

 5. И то излиза, че Даниела е трябвало да почерпи прокурора, защото „са погребали кучето в гората над Аладжа манастир“, което е нарушение и се санкционира административно. Ма той хуманист…

 6. Всичко е толкова ясно. Кучето е изведено сутринта на разходка, лае, събужда господаря на „Ла Мер“ Дидо Дънката, той взема пушката Evanix Blizard от гардероба си, стреля, убива кучето и ляга да си доспи. Когато нещата стават дебели, на ход са адвокатите – те измислят историята, че пушката била подарена (кога, доказано ли е предаването?) на кръщелника Даниел, който вместо да спи в хотела на кръстника си, отседнал в долнопробния х-л „Траката“. И така пушката гръмнала сама… Съшито с бели конци. Но подплатено с яки кинти.

 7. Ф1 Ти си помияр, а майка ти е супер боклук че те е родила и отгледала такъв боклук а ако нещо имаш възражения остави си адрес или телефон ще те посетя в края на месеца да ми ги кажеш лично, но няма да посмееш нали. хахаха такива мишки като теб само пред компа са много смели и арогантни.

 8. От изключително вещото заключение на варненската прокуратура остава единствено варианта за самоубийство. Кучето се е самоубило, след което е върнало пушката. Самото връщане е станало така – кучето е почукало на вратата, след което се е шмугнало между краката на собственика на пушката без да го видят, оставило е пушката там, откъдето я е взело преди самоубийството, след което скача от прозореца и ляга там, където се е самоубило, за да замете следите си и да натопи варненската прокуратура в некадърност и посредственост. Да, ама не! Варненската прокуратура не пада по-долу от номерата на едно куче и измисля версията за процесуална самостреляща пушка без дистанционно и с безспорно установен „проектил“-убиец.
  Хвала на такЪва прокуратура!

 9. Питайте го този „прокурор“ на кого е роднина , защо е с тази фамилия ? Тайна ли е , че е свързан с „Перинов“ ? Те така ги назначават в прокуратурата, случайно. После стават и окръжни прокурори – отличници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>