Публикувано на 01.10.2008 / 12:27

В лагера на червените ври и кипи, Татяна Дончева обичала мръсните игри

 

 

В лагера на социалистите в и извън парламента бушувал истински пожар, който подпалила една от медийните емблеми на партията – депутатът Татяна Дончева, пише сайтът “Всеки ден”. “Тъжно е, ако има български граждани, които са се поставили в услуга на нечистоплътни операции. Ако се докаже, че сред тях има членове на БСП, те трябва да напуснат”, коментира само ден след оповестяването на скандалната информация зам.-шефът на червените в парламента Георги Юруков.

“Ако това за Дончева наистина е така, лошо за нея”, загатват пред “Всеки ден” обаче негови колеги социалисти в парламента. “Тя обича мръсните игри – да компрометира тоя или оня, за да вземе властта в партията”, предупредиха червените. Повечето й колеги са категорични, че ако тя наистина се е занимавала с подобни неща, то за нея няма място никъде. “Тя иска да разклати държавата! Но Сергей вчера си дойде, той да се оправя!”, ядосват се депутатите от БСП. Те дори упрекват медиите за просперитета на напористата им колежка. “Вие я направихте популярна, голямата уста, а какво толкова е направила тя за партията, че да я обявявате за толкова велика?!”, питат социалистите пред “Всеки ден”.

 

Afera.bg

 

Коментари 0 за
“В лагера на червените ври и кипи, Татяна Дончева обичала мръсните игри”

 1. Мръсните игриги играят депутатите от БSP,a ne Tatqna Д0нчева.пРОСТО У НАС СА МНОГО ОБЪРКАНИ ПОНЯТИЯТА,кОГАТО СЕ ГОВОРИ ОТКРИТО И ЯСНО ГО НАРИЧАТ ИНТРИГАНТ,МРЪСНИК,А ИСТИНСКИТЕ МРЪСНИЦИ СА почтенни дейни хора

 2. Има една мисъл : че много са малко жените , които не разчитат на чара си. Явно другарката страда от липса на внимание и решава отново да се покаже, да изпълзи на есенното слънце . Няма за кога другарко , вместо да копаете землянки ,че ви чака тежко време – вие се занимавате пак с Интрижки от долен характер . Някой да прави паралел между вдигането цената на газа и поредния дворцови скандал?

 3. Татяна Дончева е хитро селско момиче, прилишено от всякакви скрупули.Сигурно е свързана с някакви нечистоплътни сделки.Надявам се, че в следващия парламент няма да виждаме ухилената й физиономия.И основното – депутатите да оставят ДАНС да си върши работата.Колкото по-малко народните избраници знаят за тази работа, толкова по-успешна ще е тя, защото няма да изтича информация към разследваните лица.Въобще, трябва да има възможност да се подслушват всички лица от висшите ешелони на властта.Поне засегаМного интересни неща могат да излязат наяве.

 4. че г-цата е една ренесансова фигура с много таланти, бих казал рубенсов модел с големи неща, включително и Голям мозък, както казахте неУспорим факт, да го и првописа. Интересно, кой ще се сеща за нея след година, когато я дистанцират от БСП?

 5. Татяна Дончеве е УМНА ЖЕНА, която превъзхожда много мъже в политиката. Това е неуспорим факт ! Неудобна е, самонадеяна, не влиза в никакви рамки…и разбира се плаща прекалено скъпа цена за всички тези качества.
  „Балкански“ Татяна Дончева има прекалено много в главата си за да разчита на „голямото си дупе“…

 6. Голямото на Дончева е само дупето, бе.
  Машала, голямо дупе. Етимолози предполагат, че голямото на Дончева е в основата на фразата „има дупе да направи…“. Други техни колеги са на мнение, че голямото на дончева е в осовата на затишието в спалнята и, и също са на мнение, че преди години е постигнала много с не до там голямото си.

 7. Кръстева ти да не си самата Дончева. Много смешен коментар и доста глупав. Тия всичките от БСП, ДПС и НДСВ са за в затвора до живот.

 8. От край време Дончева е недолюбвана от съпартийците си, това е защото нивото и е прекалено голямо. Дончева е успешен политик с големи качества. „Тя е това което Борисов никога няма да бъде!“ Успех и пожелавам от сърце !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *