Регистрация
Публикувано на 15.08.2017 / 20:34

В.К. СЛЕД ПРОИЗВОЛА НА ГДБОП: „ПИТАХА МЕ ИМАМ ЛИ ПОЗНАТИ, КОИТО ПСУВАТ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ! КАЗАХА, ЧЕ АКО ТОВА СЕ СЛУЧЕЛО В АМЕРИКА, ВЕЧЕ ЩЯЛ ДА СЪМ В ЗАТВОРА!“

ГДБОПСлед публикацията на АФЕРА: СКАНДАЛ! ГДБОП СА ЗАДЪРЖАЛИ ДНЕС ЧОВЕК ЗАРАДИ КРИТИКИ СРЕЩУ ПРЕМИЕРА ВЪВ ФЕЙСБУК се свързахме с В.К., който пожела да не се изписва пълното му име.

АФЕРА притежава имената на скандално пресирания от ГДБОП В.К, както и негови координати, и е готова да ги предостави на прокуратурата.

Добър ден, В. К. търся… Веселина Томова от сайта АФЕРА съм.

-       Да, аз съм, кажете.

-       Кажете ми точно какво се случи?

-    Не исках това да става историята на живота ми, споделих с приятел журналист и стана така, че цяла България разбра.

-       Но това, което се е случило е огромен скандал!

-      Наистина е скандал. През април месец съм написал, че на народа му писна и времето на Бойко Борисов идва и хората ще излезнат със сопи, и ме привикаха в ГДБОП да ми държат реч, че едва ли не съм заплашил премиера да го убивам, което е пълна простотия…

-       А те как Ви призоваха – с призовка ли, как?

-       Дойдоха у нас, аз бях навън, майка ми ме повика, взеха ме със служебната им кола и отидохме в ГДБОП… Там ми казаха, че това не трябва да стига до никой …

-       Обяснете ми конкретно какво точно се случи!

-       В 12,30 часа днес ме чакат тези хора у нас. Отведоха ме в ГДБОП и ми прочетоха, че през април месец са влизали в моя профил във Фейсбук и са прочели, че съм написал че на Борисов му идва времето, че хората ще излязат със сопи и тояги, и ме питат – това вярно ли е? Аз ги гледам и им викам – господа, не мога да ви кажа април месец какво съм написал. А те казват: Нали разбирате, че това е заплаха за живота на премиера? Казах им – е с кво ще го застрелям тоя премиер?! Накараха ме да подпиша, че няма да го убивам и ми викат – „Нали знаете, че това ако се разпространи можете да бъдете подведен под отговорност?!“

-      Е, как ще бъдете подведен по отговорност? Тия луди ли са в ГДБОП? Това е абсурд просто!

-      Аз им казах – за какво ще ме подведете под отговорност?! В конституцията на България е написано, че всеки човек има право на мнение. Поисках да ми покажат поста ми във Фейсбук да го видя как изглежда, дали аз съм го писал, но те не пожелаха да ми покажат нищо!

-    Това е пълен потрес! Как няма да Ви покажат собственото Ви писание, заради което Ви вземат в ГДБОП?

-       Ами така. Казах им, че нямам никакви проблеми със съдебната система, още повече да искам да застрелвам Бойко Борисов. Питаха ме имам ли познати, които псуват премиера, а аз им отговорих, че 95 процента от народа на България го псува.

-       И те какво викат за това, че 95 процента от България псуват Бойко Борисов?

-       Ами те замълчаха и ме пуснаха.

-       А Вие смятате ли да подадете жалба до прокуратурата? Това, което описвате, е безумие!

-       За  какво да я подавам жалбата? В такава държава живеем. Даже те от ГДБОП ми казаха – нали знаете, че това ако се беше случило в Америка, вече щяхте да бъдете в затвора.

-       Ох, Боже…

-       На мен просто ми се опулиха очите и нищо не казах.

-       Искате ли да напиша пълното Ви име?

-       Не, заради майка ми – не, тя е възрастен човек и със слабо сърце, не искам да я притеснявам.

-       Ако аз бях на Ваше място, щях да подам жалба незабавно до главния прокурор.

-       И той щеше да каже – Бойко има право, а те са с него…

-       А бе, господине, как ще каже такова нещо? Това е произвол! Абсолютен произвол!

-       Ние просто сме обикновените мравки…

-       Ами защото мълчим, за това!

-       Вижте, аз не мълча. А като говоря, а те ме притискат. Ще видя, ще преценя какво да правя и дали да подам жалба, и дали има смисъл…

Разговаря: Веселина Томова

Коментари 25 за
“В.К. СЛЕД ПРОИЗВОЛА НА ГДБОП: „ПИТАХА МЕ ИМАМ ЛИ ПОЗНАТИ, КОИТО ПСУВАТ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ! КАЗАХА, ЧЕ АКО ТОВА СЕ СЛУЧЕЛО В АМЕРИКА, ВЕЧЕ ЩЯЛ ДА СЪМ В ЗАТВОРА!“”

 1. Ползвайте псевдоним бе , хора ! Не че не се знае кой стои зад псевдонима , но де юре винаги може да се отметнете и те НЯМА КАК да докажат кой точно е тракал зад Вашата клавиатура ! Пък и паролата на рутера може да са хакнали … не знам …
  Друг е въпроса , че ако властта наистина пожелае да Ви сготви – то тогава и потомък на Исус да сте – нямате абсолютно никакъв шанс ! Видяхте как едно брутално убийство в Пловдив наскоро , беше заметено като самоубийство … Въпреки абсурдите и налудничавите твърдения на Родната полЮция – номерът все пак мина ! така , че ако решат – утре и Вас може да самоубият ! Пък за три дни все ще се измисли нещо са следсмъртното писъмце , което съвсем случайно ще се покаже от някое задно джобче …

 2. Мен що не ме харестуват?Щот ми е голявм кочана и се трудим,а не заплашваме премиери.

 3. Шубето е гоУем страх… Другият път и баба Гица от село, и нея да я закопчат, щото недоволна от мутрата казала насред селото, че би му счупила кухата глава за мизерията до която е докарал болшинството от българи останали на територията…
  Магнитски, перките Му на Каварна, цанкови камъни, столове, толове и т.н. май го извади от равновесие.

  Мога само да му пожелая от все сърце още дълги години все много високо кръвно, та белким изгори онова дето му викат мозък бавно и болезнено!!! Пфу!
  (копирах се от сурат тефтера)

 4. Какви работи ставали в Америка ,ти да видиш!А тук в демократична България цари хармония – зам.министър председател се бори с шума на Слънчака-меката на дрогата, фалшивия алкохол и проституцият, защото борбата с шума е на първо място в програмата за управление на светата троица патреотари и Светиня МУ.ГДБОП пък се бори с шума във фейсбук ,вместо да изкърти Слънчака от проверки и да навре престъпните структури в кучи задник.Та мили ми господин писателю във фейсбук, време е да си купим зли кучета,да си напишем предсмъртните писма и да ги оставим в предния джоб/а не в задния/ и да поемем към съдбата си по алеите на демокртична мутринска България.А във въздуха след нас ще витае вечният въпрос – КОЙ изяде СУДЖУКА?

 5. Всички тези изцепки са под диктовката на оня,с особената форма на главата,даже ме е гнус да му изрека името!Но,и неговата коледа ще дойде!Един ден ще се молят да са отдавна умрели!Ако Сретен не изпревари всички!

 6. Щом и БОП-а започна да се занимава и да събира информация за това кой обикновен човек псува премиера, значи в държавата нещата не са трагични, а са страшни. Казано по простому, това което се е случило и ако наистина е за това, че критикува управлението ,е един вид политическата репресия – нарушения на човешките права над свободомислещи граждани и други несъгласни с начина на управление. Та такива действия в най – новата история са характерни за т. нар. “ червен терор“ от времето на Сталин по отношение на иначе мислещите за болшевишкият режим.

 7. молиме никой да не утепира тиквата, целио нашио блок сме против секакви издевателства срещу тиквата които могат да доведат до мног-мног трагиче край по подобие на Мишко бирата и Иванчо альото.

  оте сме противъ.

  на нас ни се жувее и ако9 некои серсемин зем та ни га утепа ние целио блок одма ке пукнеме от радост. е те за тва никой да не се зафата с дейности които моат да проводът тиквата по вертикалнио асенсиниор за каде Иванчо ахлото и Мишко бирата, за които е известно че починаха от смърт чрез умиргане баш у неоХчакванио им край на живото им.

 8. Това се очакваше. Сега ако си спретне една постановка като (Ер)Доган и ще видите колко „врагове на народа “ ще приберат.

 9. Никой режим не е просъщесвувал с репресии срещу обикновения народ . И този , също няма да го бъде.Големият въпрос е , дали някой път , все пак ще има реално пострадал властващ гад . Ей така , просто за удовлетворение .

  1. …izdavat se postojanno novi zapovedi za,,poimennno ,celogodishno,,podslushvane!TOY,,ni misli,,za vragove,nie nego za,,kloun,,!

 10. Da im eba putkata majchina i na borisov,na boklucite it gdbop,dans i na vsichkite nekadurni i bezpolezni milicionerski struktori kakto i na lajnoto metev,oblizvashto vsekidnevno nasranijat Guz na prostakut borisoff! Majkata da vi Eba na Vsichkite!

 11. Те и записите с капута Кокинов бяха зле скалъпена басня , ама Кокинов си призна , а Бай Хуй мълча като путка , а после зебелата синя Цаци се оправдава ,че няма нищо общо с кенефа на масажиста на ушите на Тодор Живков.

  1. Neka tochno naslednicite na glupacite ot durzhavna sigurnost da ne citirat kak bilo v Amerika! Nekadurnici ot gdbop,dans i prochie lajnari: takiva kato vas v Amerika vuobshte niamashe da ima,ta kamo li Bokluci kato borisovci,peevski cacarovci i prochie svini da vi Eba putkata majchina na vsichkite!Amerikancite shte mu ebat majkata naGlupavijatborisoff,zaradi KTB!

 12. Е аз не разбрах , всичко е законосъобразно , ама да не се чува никъде искали капутите от ГДБОП , е защо нали всичко е наред , защо Цветан Цетанов цървула тоест престъпника не извика телевизии , все пак Бай Хуй е на мушката ,хахахахаха.

 13. По отколешна традиция шефовете в ГДБОП шибат жените на подчинените си и затова са изнервени пидали.

 14. Задължен, г-це Томова !
  …и ако обичате :
  а. Е ли ВечеЗадействана комуникацията на Човека (В.К.) с ЕСПЧ/Страсбург и то Директно с Директора (Гуидо Раймонди) ? …и
  б. нали Ви е Ясно защо ‘наште’ гъдъбопци приплъзват отн. САЩ ?! …демек – биха ли Признали че Е Единствено&Само в Русия и Сев.Корея ?!

 15. V Amerika nikoga ne biha turpiali Bokluci kato borisovci,svinite cacarov i peevski,a da ne govorim za takiva bezpolezni strukturi kato gdbop,dans i prochie Govnari! Mamichkata da vi Eba na vsichkite!

 16. Eto za tova da mu eba putkata majchina na glupavijat borisOff,pasminata ot gerP i na vsichkite tezi koito gi izbraha! Aaa…da go duhat Lajnarite ot gdbop,dans i vsichkite tezi bezpolezni strukturni!

  1. Ама верно си лайно, щом се срамуваш да пишеш на български!

 17. Брилянтна акция на ГДБОП срещу организираната престъпност!!!! тЕа наистина са големи професионалисти!!! Да живейЙЙЙЙЙЙ кухата банкянска тиква!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>