Публикувано на 08.01.2021 / 8:54

В КОНГРЕСА НА САЩ НЯМА ДА ИМА МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ, А САМО ТОМА БИКОВЦИ

В Конгреса на САЩ премахват местоименията “той” и “тя”, като специална комисия ще разгледа неравенствата въз основа на раса, цвят на кожата, етническа принадлежност, религия, пол, сексуална ориентация, полова идентичност, увреждания, възраст и национален произход, съобщават демократичните медии отвъд океана.

Или с други думи, вече в Конгреса на САЩ няма да има мъже или жени, а само Тома Биковци.

Идеята, разбира се, е прекрасна и много е паснала на леля Нанси (това е американската ПКП), която твърдо е решила да превърне всички свои подопечени в спретнати безлични травестити, и то възможно най-бързо.

Разбира се, тази впечатляваща със своята лабораторна гениалност реформа, има и някои дребни недостатъци. Повечето от тях са с чисто романтичен характер, което пък ги прави напълно незначителни, в света на роботизираната олигофрения.

За съжаление например в бъдеще добрите старомодните политически обръщения от рода на, миризлив мексиканец, скапан черньо, бял бастун, републикански тапир, демократична свиня, късокрак пор, тефлонен кариерист, мазен гей, жълта скучубра, долна лесбийка и така нататък, ще останат безвъзвратно изгубени в романтичното минало на бащите на гордата американска нация, за да дадат фреш старт на новите дезинфектирани политически членове на Конгреса. Те от своя страна пък ще имат за задача единствено да стърчат, като едни еректирали паметници на модерната американска културна революция, за да не забравя никога светът, че Айнщайн всъщност не е бил прав. Що ли? Ами щото, оказва се, тъпотата винаги се е движила много по-бързо от светлината.

Доказан fuckt.

Good night. Dicks.

Васил Петев

Коментари 41 за
“В КОНГРЕСА НА САЩ НЯМА ДА ИМА МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ, А САМО ТОМА БИКОВЦИ”

 1. Интересно путката и хуя как ще бъдат наричaни? (извинявам се за вулгарния език,обаче ми е любопитно)
  Може би полов орган 1 и полов орган 2, обаче в математиката едно не е равно на две,нито първи е равнозначно на втори.И пак може да има спор как да са нарични.

 2. Аз за Тома Биков не знам,ама Джамбазки да заминава веднага да пази Капитолия с една торба пиратки !

  Само бай Байдън да не обърка куфарчето за ракетите с несесера …
  Тоз пък Тръмп що му го дава ?!

  А на бас ,че ше ядете хурката…

  Хибридните войни се отразиха лошо на Америка -май ше стават комунисти.

  Ко стана с тез американци,бе ?
  Още не са ги ваксинирали,а пък луднаха…

 3. В. Петев – за „американската ПКП“ ! отлично попадение.
  🙂

  Не знаем какви дивотии са намислили из кравария, но ще разумно всичкото българин оттам да си идва накъмто прекрасната ни България, бързичко.
  Хич да не се чудят – 20-30 години супер български принос за там стигат.

 4. Щатите стигнаха дъното. Дърт педофил с деменция за президент след фалшифициране на изборите. Е, сега всичко се връща към „нормалното“ – възобновяване на войните, „бежанци“ да заливат Европа, финансиране на ислямския тероризъм, данъци до дупка, световни рецесии. Очакват ни черни, ужасни времена…

 5. По въпроса за Истанбулската конвенция.В една резолюция неотдавна ЕП ни призова да я ратифицираме.Резолюцията беше предложена от елена йончева и петимата евродепутати комунисти я подкрепиха, а герберите не.
  Тъй че освен томабиковци в конгреса ще има и еленайончевци.

  1. Забравил си още двама *едали-Боко Тиквата и Ачо Патриота.

 6. Дънди Крокодила! Не коментирам фантазиите на болни мозъци като твоя!Да, ще продължавам „да нареждам“ за Боко, Шиши и за лакеите им, защото точно те, точно тези двама престъпници съсипаха и унищожиха държавата ни! Върховният началник – уродливото туловище Пеевски и слугата му от Банкя – еднокнижният простак Боко Тиквата! Тези неща ме вълнуват, Крокодиле, а не конвенции, джендъри и подобни „глобални“ теми, които явно силно вълнуват болното ти и обло като стъклена топка мозъче! Впрочем, току-що съобщиха, че Мутрата от Банкя тръгнала да пикае и вече си свалял ципа! Бягайте с томабиковото нищожество да му го лапнете, само не се пререждайте и спазвайте дистанция! И още е нещо – Шиши е трогнат от твоята „защита“ и ти изпраща едно чувалче фурми! Били мухлясали, ама е преценил, че за теб стават!

  1. Ти скъпа,
   Психо-дясна ли си, или си Куку-лява?
   Разлика между едните и другите няма!
   Също така не знам, ТЯ ли си или си ТОЙ?

  2. Асоциацията на производителите на свинско месо е изразила сериозни опасения от рязко понижение на цените на свинското през второто тримесечие на 2021 г. поради пренасищане на пазара, ако бъде заклан шопара Шиши.

 7. Антиутопията продължава и през 2021-а
  08.01.2021
  Предстои отчаян опит налудното да победи завинаги чрез формиране на мнозинство от агресивна сбирщина от малцинства
  САЩ станаха страна на победилите абсурди, полето на правото прилича на минно поле
  Финансовият капитал и демократите прецакаха Тръмп. С решаващото съдействие на медии и мрежи, чрез небивали в историята на САЩ избирателни измами, цензура и манипулации. Каквато я имаше, фасадната демокрация се сгромоляса пред очите на целия свят. Заедно с нея и претенциите за законност и свобода на словото. Остана да се премете идеологическият боклук и да се поеме по илюзорния път към силово установяване на световна неолиберална диктатура.
  Изчерпани са ресурсите за прилагане на „мека сила“. САЩ стават отчаян и много зъл противник, вече не се харесват дори на повечето американци. Пълна липса на гъвкавост за приспособяване към нови условия, склерозирали елити, обезумели от троцкистка полуда активисти. Ослепели от хищническа страст за свърхпечалби банкери и корпорации. Джо Байдън на тях съответства – объркан, с видими проблеми в мозъчното кръвоснабдяване, насочен да плаши и наказва.
  Демократите още в началото на 2020 година заплашваха с употреба на крайни средства при избиране на Тръмп. Отидоха на много остри варианти за политическо насилие, включително към бунтове в редица градове, окупации, уличен терор, неподчинение на властите. Много голям процент от американците, включително и сред гласувалите за Байдън, считат изборите за фалшифицирани.
  Здравото ядро в Америка се убеди, че демокрацията в страната не е средство за прилагане на власт, а метод за налагане на тясногрупови интереси. В доскорошния си вид се е пречупила под тежестта на огромните капитали на незначителен процент техни притежатели. Силно обезпокоени от вероятен решителен отпор, за да го задушат, са готови на всякакви престъпления. За целта готвят Great Reset – „Голямото рестартиране“ -, чрез което да въведат света в „новата реалност“.
  В описан от прозорливи писатели антиутопичен свят, чиито очертания вече се виждат. В „Ние“ през 1920 г. Евгений Замятин пише за свиреп тоталитарен контрол през 32 век в общество, управлявано от безалтернативно „избран“ Благодетел. Имената щели да се изписват с букви и цифри. Наскоро Илон Мъск обяви, че иска да кръсти детето си X?A-12…
  През 1932 г. в „Прекрасният нов свят“ Олдъс Хъксли предсказва, че през 26 век всички ще бъдат щастливи чрез хипнопедия, евгеника и изкуствено възпроизводство. Като заплатят за пълното си безгрижие със загубата на разнообразието в културата и изкуствата, на силните чувства и топлите семейни връзки. В САЩ и някои страни в ЕС тази цена вече се плаща, щастието нещо се бави.
  През 1948 г. в „1984“ Джордж Оруел прави прогнози, повечето от които вече са факти. „Във времената на повсеместна лъжа да казваш истината – това е екстремизъм“. Днес цензурата шества. Учени, журналисти и просто честни американци са оплювани, уволнявани и преследвани за отказ да целуват обувки на нарушители на закона.
  „Който контролира миналото, контролира бъдещето; който контролира настоящето, контролира миналото“. Ето, събарят се и поругават исторически паметници, драстично са променени видът и съдържанието на герои от приказки, фалшифицира се дори най-близката история на света.
  Барак Обама започна като нобелист за мир и завърши двата си мандата като единственият президент, по чието време САЩ непрекъснато са били в състояние на война. Ако се съди по обкръжението на Байдън и първите назначени лица в екипа му, предстои същото. Тръмп не води нито една война, но го сатанизират.
  Времето е безмилостен фактор, когато го пренебрегват чрез имитация на реформи, фатално препятства осъществяването на неизбежните промени. Това смятат да правят елитите зад политическата класа във Вашингтон след влизането на Байдън в Белия дом. Вярват, че пандемията може да бъде Прозореца на възможностите на Овертон и немислимо доскоро за общественото съзнание поведение да стане приемливо и нормативно закрепено.
  Много цели постигнаха с тази технология в условията на огромен информационен контрол, чрез холивудската машина за сънища наяве и подривните гнезда на Сорос. Крайно неприемливи само допреди 30-40 години заблуди, днес там са приети и дори узаконени. Дори противни на човешката природа „ценности“ с очевидно противодържавен, разлагащ обществото характер. Предстои отчаян опит налудното да победи завинаги чрез формиране на мнозинство от агресивна сбирщина от малцинства.
  Но условията вече са съвсем различни. Холивуд излинява, контролът видимо отслабва, съпротивата се засилва. Неолибералите с ужас проумяват, че предстои да загубят не само пари и капитали, но и институциите под свой контрол, осигуряващи престиж и огромна власт. Натиквани в ъгъла хищници с оголени зъби внушават решителност, че ще се бият до смърт.
  Тръмп беше симптом, Байдън с видими симптоми за нарушено мозъчно кръвообръщение е самата болест на западния глобален проект. Насочен да унищожава не само семейството, нацията, демократичния оптимистичен дух в предишната Америка, но и човещината. Държавата се превърна в страна на победилите абсурди, полето на правото прилича на минно поле.
  Днешната война е без фронтове, преди всичко информационна, кибернетична и когнитивна, за умовете на хората. В доларовата система политиците не са елит, а временни мениджъри. Предстои им повсеместна и скорошна смяна, също и в ЕС. За да се монтират още по-нефелни, но по-нахъсани да вредят на страните и народите си управници. Лишени от разумяването, че общочовешкото се постига само чрез опора в националното.
  Русия и Китай са вражески, защото САЩ не могат без враг. Шампионът по карате се страхува само от шампиона по стрелба. Болестно са пристрастени към ролята на полицай, прокурор и съдия в едно. Все по-трудно е да изобразяват други страни с по-лош образ от своя. На страните от НАТО предстои по-енергично да ръмжат срещу Русия, да гонят китайците, да не допуснат национализъм. Но става все по-скъпо и опасно.
  В ЕС пак искат да правят свърхчовек с нова идентичност. Насила да откажат европейците от тях си до почти пълна липса на воля за живот. Без обща идеология и водачи, без градивни лични цели дори. „Западът, някога земя на смели завоеватели и авантюристи, изглежда се превръща в страхливо малко нещо, забравило за великото си минало“, пише във „Фигаро“ Ерик Земур.
  Ваксинацията е отличен тест за доверието спрямо управляващите. Касае се за еднозначно необходимо и исторически доказано полезно мероприятие. Ако бъде посрещнато с масово недоверие или с откази сред около половината население, перспективите в информационната и за умовете на хората войни са слаби. Значи хората не желаят да се подчиняват, а властите не разполагат с нужните за диктатура инструменти и кадри.
  Остава кибернетичната форма. С цифровизацията в различните области на живота, на която в САЩ вече се набляга яко. Разбрали са, че и американците в мнозинството си ще се съпротивляват. Ще усилят докрай денационализацията в културата и дехуманизацията в образованието. В условия на продължаващи карантинни мерки и прочие забрани.
  Това чака и Европа – „новата реалност“ се задава като поредната ненормалност. Кошмарният сън не свършва с 2020-а, шантавото едва започва!
  Автор: Д-р Илия Илиев

 8. Един рептил ми каза,че няма проблеми за Америка,нямало да има революция .
  Но гейпаради щяло да има всякакви.
  А,викам и Шукрито трябва да земем на екскурзията,която ще организираме с цел да си искаме парите за Ф16.
  Боби Касабов обаче няма да го приобщаваме защото не е достатъчно луд.

  Направо се ужасявам от мисълта,че Америка може да я прасне някоя Голяма депресия и няма да има кой да сглоби самолетите !
  Ний китайски Ф16 не щем.

  И на бай Байдън не му е лесна работата,ше му се разкаже играта на холограмата…

  А бе ,поне да пуснат индианците от резерватите,щото ми е жал за Седящия бик…

  Ако Ангел Джамбазки беше в Капитолия с една торба пиратки нямаше да се стигне до тука .

  Венсеремос.

 9. Добре де, нека си сменят и правят каквото си искат. Ако искат да се буфнат с главата надолу в кладенец. Ние що им се чудим и какво чакаме от тях? Светъл пример или умен съвет?
  Те ни бомбиха, сега ни крадат и е[email protected]т, а ние – олеле майко.
  Ай, сиктир, както казват едни съседи.

 10. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Надявам се по-скоро да няма Конгрес!

 11. Богданке, стига си нареждала за Боко, Шишо, Томата и ко, тях си ги знаем. Коментирай по темата да ти видим позицията по джендърството, БЛМ, истанбулските и трансокеанските конвенции и споразумения, КОВИД тоталитаризма, новите трансхуманистични проекти на либерал-бандюгите от глобалния сатанински синдикат. Коментирай тези неща, конкретните персони у нас са само тяхна проекция. Или не ти изнася, защото най-силната тяхна проекция у нас са любимците ти от ДАй България на Ристю Иванов и останалите псевдодесни, но автентично психясали соросоиди.

 12. СПОКОЙНО

  Доналд Тръмп е жив и здрав.
  Борбата с ГЛОБАЛИСТИТЕ САТАНИСТИ продължава.
  СОРОСОИДИТЕ КЛИНТЪНИСТИ ще ДУХАТ супата СЕГА!
  Байдън ще стане Президен, ама ДРУГ ПЪТ-НАДЕЖДИ ГОВЕЖДИ!

  1. Преди няколко часа тръмпутин официално призна, че е загубил, заяви, че няма да иде на инагурацията на Байдън и обеща мирно предаване на властта, тъй че тръмпоманите в тоя форум е време да се събудят.

   1. Нали знаеш, ако те набарат Путин и Тръмп, как ще ти направят Тъпата Глава – МЕКА.

   2. Що не си завреш словосъчетането „тръмпутин“ в ауспуха,нещастник.

 13. Браво бе,черните се избиват ,белите се дрогират,а в Холивуд се съдят поголовно за сексуални посегателстава…
  Много им се кефя на тея американци.
  Пускат един флот нанякъде ,нападат някой и … обединяват нацията !
  Оздравяват я така да се каже, да не влизат в Капитолия през прозорците,начи.

  С бай Айнщайн решихме да ходим в Америка да ставаме американци.
  Зимаме 2-3 квадрата винил,написваме ,,айде кво стана със самолетите“ , ,,Ресто на парите“ и право пред Белия дом.
  Скандираме обикаляйки в кръг,докато ни приберат и не ни спукат от бой.
  После ,като разберат ,че сме улави,може да ни въдворят в някоя американска лудница 5 звезди.
  Кеф.
  Полет над кукувиче гнездо с Ф16…

  Аиде чао !

  Венсеремос.

 14. ТО седна в джипката.
  ТО провери магистралите.
  ТО каза на журналистите за успехите си.
  ТО ни убеждава, че сме щастливи.
  ТО какво представлява?
  ТО е едно дебело вонящо л@йно.
  ТО трябва да бъде изметено завинаги.

 15. Да не се пропуска възможността някои хора като
  Тома Биков,Антон Тодоров и други,да са претърпяли
  „МАНГИЗО – МОРФОЗА“ !!!

 16. Ти да видиш, било политически коректно да вървиш срещу природата.
  А тя, природата, е ясна- има два пола, мъжки и женски.
  Е, има и и отклонения от природния закон, но те са изключения, има и бракуван материал.
  Кой и защо насажда тази т.н. коректност не знам, но може би природата ще ни я върне тази „коректност“ с шамар.

 17. Веднага там трябва да делегираме :

  1. Еврейчето Станишко, като доказан представител на Цариградската Конвенция .

  2. Теменужка Петкова, за да й намерят как се казва баща й .
  В публичното пространство е представена само с двете си имена.
  Не се споменава къде е родена.
  Няма информация за родителите й !

  3. Баце в съвкупност с всите Симитлийци …

  4. Педалчето Ники, за да завоюва нови успехи, ама не с палестинци и евреи а с дИмократи и реСпубликанци .

  5. Нека отдадем зслуженото на ПКП, която може да светне американците, как се произвеждат кофи за боклук, защото … от боклука при тях са се натрупали камари .

  1. Балък, пропуснал си да споменеш Тома Биков, ТЯ ще ти се обиди!

   1. Признавам, че това ми е сериозен пропуск .

    Тя, Томата де, е резултат от нежна любов между Добиче и Бик и резултата е … Тя .
    Но при условие … че бъде придружена от Спас Гърнето, за Капак .

 18. Замисля ли се някой, че лозунгът BLACK LIVES MATTER замества „Всеки живот е ценен“? Че нещата вървят по градация – съжаление за ИСТОРИЯТА, падане на колене пред ДНЕШНИТЕ черни, моленето на прошка за НЕЧИИ престъпления, води до… Да, до ЧЕРЕН РАСИЗЪМ!!!
  Всеопрощенсчество на всичко, което някой извършва – само защото е чернокож…
  А насреща му е априори престъпникът – бял, хетеросексуален, мъж, християнин!
  Само дето…
  Обаче… Ето интересни данни на ФБР за убитите черни и бели през 2018 година /на милион души/:
  Бели, убити от негри – 11,30
  Черни, убити от бели – 0,95
  Бели, убити от бели – 10,84
  Негри, убити от черни – 57,14
  Сравняваме. При положение, че негрите са около 13% /закръглено/, а белите над 80%…
  60 ПЪТИ повече негри са убити от „свои“…
  Но протестите са срещу белите…
  Статистика – ако изведнъж чернокожите, независимо от възрастта и пола,напуснат САЩ:
  – Населението на САЩ ще намалее с 11.3 %%;
  – броят на работещите, обаче ще намалее само с 1.4 %;
  – Броят на затворниците в затворите ще намалее с 48 %;
  – Броят на хората, живеещи в бедност, ще намалее с 54 %;
  – Броят на бездомните хора ще спадне с 65%;
  – броят на получателите на социални помощи ще намалее с 52 %;
  – Демократическата партия на САЩ ще загуби 26 % от избирателите си.
  От нета на 22,,06,2020..

 19. След като посяха „демокрация“ по света, де що имат интереси; след като ограничиха изконни човешки права, един път след измисления им 11 септември, а сега затвориха тотално света заради лудостта на някакви изчадия; след като самите те изтрещяха от тъпотия, бургери и самодоволство /на което някои специалисти като петко георгиев му викат „демократичната мечта на цялото човечество“-мерси/; след като хвърлят целия свят в икономическа криза, когато си поискат, поради мързел и безхаберие… изброяването може да продължи в няколко тома… Та след като 200 и кусур години творят напомпена мания за величие и незачитане на други човешки същества, логично идват мераците им да са „освободени“ от вериги като сексуална определеност, просветеност, духовна култура, морал, почитане на природни и човешки закони. Затова човечеството върви към самоунищожение, защото това прогнило, измислено, тъпо, цинично и бездуховно общество е мярка, еталон и „мечта“ на останалия свят!…

  1. След като си убиха президента /Кенеди/, след като си убиха и защитника на човешките права Мартин Лутър, след като затриха цял един народ / индианците/, след като пуснаха атомните бомби / Хирошима, Нагасаки/, след като през ХІХ век още имаха роби, а табелките им black out стояха по вратите на заведения и учреждения и след средата на ХХ век, след като изсипаха напалм над Корея, Ветнам, Лаос, след като обърнаха арабския свят с главата нагоре и предизвикаха миграцията към Европа, след като преследваха и убиха Че Гевара и се месиха къде ли не в Латинска Америка и т. нат., и т. нат. ,та продължават днес да ни учат на демократичност.

   1. Съгласен съм с „Нейбар“ и „Мимо“, но днес реалността е такава:
    САЩ са единствената СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ. Аргументи:
    1.Притежават основното разплащателно средство – негово величество ДОЛАРЪТ! 2.Притежават разплащателната системата SWIFT на английски: SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications)!
    3.Първостепенна военна мощ!
    4.Технологично превъзходство над целия свят!
    Дотолкова са замаяни и зеслепени от своята сила, че правят каквото си искат.
    За САЩ не важат никакви правила и норми от международното право. Могат да смачкат финансово и икономически – дори буквално да разрушат и затрият всяка държава, която си изберат. С ясното съзнание, че НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ.
    Но е очевидно, че и управниците на САЩ не четат достатъчно и не познават ИСТОРИЯТА и СВЪРШЕКА на всички известни световни империи – от зората на човешката цивилизация до днес. Като се започне от сънят на библейският цар Навуходоносор, империята на Чингис хан и неговите орди, Римската империя, Британската империя, а в по-ново време – Съветската империя.
    Да не говорим за последните открития свързани с цивилизацията АТЛАНТИДА потънала за няколко часа в океана, за цивилизацията „Антарктида“ – приплъзната също за няколко часа от топлите южни морета на юг – на Южния полюс и оказала се по 5 – километрова ледена покривка…

   2. В кратката си история са водили около 187 войни, все навън. То бива бива, ама чак пък такива интереси.
    И нас бомбандираха…

 20. Това е само началото на сатанинския им план за обезличаването на човечеството, разбира се ако им позволим.

 21. Тоя коментар ме заби в стената, браво! Дано някои го прочетат след 5-6 г., когато всичко това ще е социалната реалност въобще в САЩ, а и на много места по света.
  Е, може пък г-н Петев да не се окаже пророк като Джордж Оруел с неговата „1984“, ама май точно така ще е…

 22. Това е правилно щото хората страдат от предрасъдаци когато видят кой е вносител на даден закон,поправка или запитване но Ганьо това няма как да го разбере защото той е еее.. „голяма работа“ на маса с брадчедо!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   То е ясно казано ПРЕД -разсъдък!
   Като няма разсъдък, следват предразсъдъците!

   Та толкова за Ганьо и предразсъдъците от които „страдаш“!
   Страдай, и се чеши пред порно сайтовете, можеш и да охкаш! …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *