Регистрация
Публикувано на 15.03.2019 / 8:59

В КИЛИЯТА НА ПЪРВО РПУ. ЧЕНГЕТА С ТЪПИ ФИЛМОВИ ЛИЦА – И ВСЯКОЙ Е ГОТОВ ДА ТЕ ИЗКОРМИ!

МВРВ КИЛИЯТА НА ПЪРВО РПУ

… не знам защо дойдоха и за мен с патрулката в оная тиха утрин,

навярно съм изглеждал на кретен във уиндоуса на вашите компютри? –

додето гледах бялата стена с надраскани псувни и автографи,

а вън един дежурен старшина го чувах как със гаджето си лафи,

и дишах през убийствената смрад напразните си утринни надежди,

че ще търкулне скапаният свят кълбото с кукувичите си прежди,

ченгета с тъпи филмови лица – и всякой е готов да те изкорми! –

във възрастта на моите деца, кой ги реди? – злодеи в униформи,

прибраха ме без никаква вина – сирак на Светлината, син на Мрака –

подписах се на бялата стена, излязох вън – и много дълго плаках.

Валери Станков

14 март 2019 г.

Коментари 6 за
“В КИЛИЯТА НА ПЪРВО РПУ. ЧЕНГЕТА С ТЪПИ ФИЛМОВИ ЛИЦА – И ВСЯКОЙ Е ГОТОВ ДА ТЕ ИЗКОРМИ!”

  1. На скоро в един град цяло районно искаха да палнат? дали няма подобни тяхни способи намесени преди това? че и на дознател запалена кола после объркали апартамент дето искали пак неговия да запалят? такава злоба подобна не е случайна и не идва спонтанно! Има пред история която спестиха на хората. Некриминално проявени подобни методи има нещо много лично!

  2. После защо станало модерно да им палят колите не разбраха че злобата поражда злоба и уважение никога няма да получат и цял живот ще се чудят после от къде им идва. Заради такива комплексари нормалните полицаи дето нямат вина и върху тях пада вина както те викат покраи сухото горяло и мокрото. Но ако е срещу тях нямало да им хареса.

  3. И във второ съм заключван и в пето, най-лошо е като си невинен. Иначе после ти се извиняват!?

    1. ..,,komplexi,,..ot,,komplexite,,/,,hormoni…,,promeni v mozachnijat,,himizam,,..Po/chesto ,,proverjavayte ,,psihicheskata patologija,,na policaite ,doktorcheta ot MVR/BOLNICA!

    2. Извинение след като са те пребили? и не си подал? :) Не мисля че е правилно да им се разминава като те пребият! Такива трябва да страдат! Болката минава но няма по хубаво лекарство за комплексари от финансовата болка. Те с измислените си монтирани дела и фалшиви доказателства правят същото но и при тях бумеранга ще се върни по един или друг начин. С тази злоба между хората само такива ушеви капути ти трябват на главата че на тях да си излеееш всичко! Така не разбраха че с тези методи уважение никога няма да получат а напротив всички полицаи ще страдат заради такива комплексари дето си мислят че картата ще ги пази. С този луд свят и методи дето излизат вече никой не се притеснява от затвор и арест но трябва да се начуат че те са длъжни да спазват закона а всеки може да го нарушава включително и срещу тях. Не е правилно като има престъпни методи за да постигнат успех напълно нормално другата страна да не спазва поне малко моралните закони правила да не се посяга на полицаи! Но те напълно са длъжни да покажат с способите си и методите си че е добре да спазваш закона но насилието не е от тези методи нито способи :) Така ушевите им тикви не го научиха! И да учат новите си колеги че не е правилно! Иначе е неизбежно да гледаме много по грозни картинки от палежи на коли! Неизбежно е!

    3. Това което написах не е заплаха срещу ушевите а съвет че с тези методи ще постигнат обратния ефект на искания от тях. :) Нито престъпленията някога ще спрат но да унищожаваш живот на невинен за да си почешиш егото че си голяма работа все някой ден ще ти излезе късмета да попаднете на социопат не психопат което е по малко да ви покаже какво е думата морал и да уважавате хората. Не ви го пожелавам че сте ми безразлични но сами ще си го намерите! Ако тези методи продължават. Хората са нервят яко за всеки сигнал за насилие че знаят за формалните ви проверки дето излиза че вид си се пребил сам за да правиш номер на полицията. Дано така го приемате че като ви се палят колите сами си го правите за да се правите на жертви просто вашите методи срещу вас нищо лично!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>