Регистрация
Публикувано на 15.06.2018 / 22:32

В „ЕВРОДИКОФ“: УБИЙСТВЕНАТА ИСТИНА ЗА ПРОГНИЛАТА НИ ОТ КОРУПЦИЯ ДЪРЖАВА!

сашо диковВ предаването „Евродикоф“ по телевизия Евроком бяха изнесени убийствени паралели между Румъния и България, която продължава да прикрива корупицята, а не я да я тика в затворите – интервю с Владо Береану.

Интервю с проф. Минасян срутва всичките тъпотии, изречени от Бойко Борисов за висок финансов ръст. България е на дъното обаче по брутен вътрешен продукт. Държавата потъва главоломно все повече и повече…

Продължение на интервюто с Татяна Дончева от предишното предаване.

Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков със скалпелен анализ за тиранията на управлението на Бойко Борисов.

Без монтаж репортажи от парламента със самозабравилите се „политици“.

Корупция, корупция, корупция…

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

 

Коментари 12 за
“В „ЕВРОДИКОФ“: УБИЙСТВЕНАТА ИСТИНА ЗА ПРОГНИЛАТА НИ ОТ КОРУПЦИЯ ДЪРЖАВА!”

 1. Благодарности към АФЕРА.БГ и специални адмирации за вашата безпрецедентна за България смелост!

  Не пропускайте да гледате ЕвроДикоФ na 22.06.2018 по Телевизия Евроком, както и on-line на следните линкове:
  http://eurocom.bg/live
  https://www.facebook.com/eurodikoff/
  https://www.youtube.com/watch?v=QnzC9nrISzo

  Там спокойно можете да изразявате мнението си в коментарите, било то положителни или отрицателни. Ние от Телевизия Евроком уважаваме различните мнения.

 2. Ей Дончева ти си голямо нищо, само крадливите и некъдърни гербери ли могат да управляват ,буклук мулташки.

 3. Мислите ли, че с писане по форумите нещо ще се промени? Докато не излезем по площадите, все така ще я караме, че и по-зле ще става. Но се съмнявам, че тези които толкова се възмущава из Интернет пространството, ще отидат да си търсят правата по митинги и демонстрации. В момента протестът на майките на деца с увреждания е идеален повод да се обедини, но не видях много хора, които да ги подкрепят.

 4. Със грехове – окрадено даруване
  и откази от Божие воление,
  със имитации на Негово Слов-уване-
  гняв Божи и слепци в падение!

 5. Болезнени истини, всички вече ги знаем. Констатациите са ясни, но действия – кога? Предаването е смело, само да се отнасяха всички по-отговорно към появяващото се на екрана. През половината време течеше лента със съдържанието за 11 май. Уволнете некадърните технически сътрудници, злепоставят ви. Бива, бива неграмотност и безгрижие, ама да не се учат на гърба на зрителя.

 6. Разсипахте и окрадохте държавата, изроди!!! Ударихме дъното, но какво ви пука… Най-отчайващото е, че му свикнахме на простотията на дебелия задник. Всеки ден той и неговият слугинаж ни облъчват с простотията и лъжите си, че вече не ги чуваме. Отровиха ни, приспаха ни и няма събуждане!!! Стана втора катастрофа с вертолет в армията, отидоха си нелепо две прекрасни момчета, а дебелият задник отиде да става хаджия!!! Какво още трябва да се случи, за да се събудим и да ги пометем!!!

 7. През 1975г стандартът и икономиката е равна на Италианската от 1960та. Всеки си е купувал ЗАЗ със заплата. Всеки си е изплащал апартамент със заплата. Сега имаме БВП 7500 долара – колкото САЩ през 1975та. Но тогавашните 7500 долара, сега са равни на 35 000 долара. Изоставането не е 43 години, дори, а е 88 години. 1930та имат 500 долара БВП на глава, равни сега на 7500 долара. България има икономика равно на тази на САЩ от времето на Голямата депресия.

 8. Голям е Диков, голям…. А, на времето беше един обикновен спортен коментатор…
  Това трябва да се види- джурнал извън рамките на тоталната цензура, реален диспут и реално отразяване на българската реалност….
  Моят извод е, че българският парламент в сегашния си вид е напълно ненужна институция…
  Само се чудЪ, то Евроком на кой е собственост, и що са му отрязали крилете?? Как Бойко ги оряза на повечето най гледани медии??

 9. БОЛЕЗНЕНО ПРЕЖИВЯВАМ ТРАГЕДИЯТА НА МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ И ДЕБЕЛООЧИЕТО НА НЕУВАЖАЕМИТЕ ГОСПОЖИ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ И ЗАТОВА НЯМА ДА ГИ ОСТАВЯ НА МИРА !
  ПРИПОМНЯМ СЛУЧАЯ, ЧЕ НЕ С ПОТЪНАЛИТЕ 1,5 млрд. лева ОТ „РЕЗЕРВА” НА ЗДРАВНАТА КАСА В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ПО РАЗПОРЕЖДАНЕ НА СИМЕОН ДЯНКОВ, ЗА КОИТО В КРАЯ НА 2013 г. МИНИСТЪР ТАНЯ АНДРЕЕВА УВЕДОМИ ЖУРНАЛИСТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, ЧЕ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА!
  ДО БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ТАКА И НЕ ДОСТИГНА НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗВРЪЗКАТА НА ТОВА ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ И ЕДИНСТВЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЕ ПОЯВИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО БЕШЕ ЕДНО УСТНО ИЗКАЗВАНЕ НА ПОРЕДНИЯ ЗАМ.МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БОЙКО ПЕНКОВ, ЧЕ ПАРИТЕ СА ОТИШЛИ ЗА ПЕНСИИ И ПОКРИВАНЕ НА ДЕФИЦИТИ В СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА, ЗА КОЕТО ОБАЧЕ НЯМА „ПИСМЕНИ СВЕДЕНИЯ” !
  КАК ЩЕ ИМА ПИСМЕНИ СВЕДЕНИЯ, СЛЕД КАТО ПОД „ПОКРИВАНЕ НА ДЕФИЦИТИ В СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА” ЩЕ ЛЪСНЕ ИЗПЛАЩАНЕТО НА ЗАПЛАТИ ПО 5 000 лв. НА ДИРЕКТОРИ В МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ !
  И ПОНЕЖЕ ТЕЗИ ПАРИ СА ФОРМИРАНИ ОТ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ С 2 % ПРЕЗ 2009 г. СА БИЛИ НАСОЧЕНИ КЪМ РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА, А СЛЕД ТОВА ПРЕНАСОЧЕНИ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ В НЕИЗВЕСТНА ПОСОКА ОТ ДЯНКОВ ?
  ПИТАМ:
  - ЗАЩО, ТОВА ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ НЕ Е САНКЦИОНИРАНО ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА И СЪД И
  - ЗАЩО, НЯМА ПИСМЕН ОТЧЕТ, ЗАВЕРЕН ОТ ЗАКЛЕТ ЕКСПЕРТСЧЕТОВОДИТЕЛ, ЗА ИЗРАЗХОДВАНЕТО НА ТЕЗИ ПАРИ ?
  ТАКА ЧЕ, МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ Е ДЛЪЖЕН ДА ДАДЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО НАЙ-НАПРЕД ТОЗИ ОТЧЕТ И СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ !

  1. Абсолютно сте права, цялото общество чака отговори на тези въпроси и наказания на виновните лица! Но едва ли това ще се случи при днешните управляващи1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>