Регистрация
Публикувано на 07.12.2018 / 13:26

В „ЕВРОДИКОФ“!: САШО ДИКОВ КЪМ БОРИСОВ: ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, НЕ ВИ ОТИВА ДА СТЕ ТОЛКОВА СТРАХЛИВ!

ЕВРОДИКОФДовечера в „Евродикоф“ от 20 часа по телевизия Евроком, очаквайте и гледайте как Бойко Борисов бяга от въпроса на Сашо Диков за аферата с Владислав Горанов!

Afera.bg

Коментари 25 за
“В „ЕВРОДИКОФ“!: САШО ДИКОВ КЪМ БОРИСОВ: ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, НЕ ВИ ОТИВА ДА СТЕ ТОЛКОВА СТРАХЛИВ!”

 1. БОЙКОВИТЕ ВОЛИ И НЕВОЛИ

  Трима папи голото ми теме
  са го галили за благослов.
  Е па нЕма на земята, нЕма
  други, галени с такваз любов.

  Ала папите да папат пасти
  при споходилия мA късмет -
  с президента Тръмп да правА Здрасти.
  ВЕрно, трЕбваше да чЕкам ред.

  А сърбеше мА и друга краста:
  с Тръмп да си побъбрим тет а тет.
  Но останах си с едното Здрасти,
  пък и сА оказах в гръб заснет.

  А могъл е фейса ми да хване
  обективът – тоА гад червен,
  та в историята да остане
  щура снимка – Тръмп си бъбре с мен.

 2. Диков, що не й резна на тая Ива ли беше, мива ли беше, един шамар с крак… Толко па противна мрша не съм срещал скоро.

  1. SLABOSTTA,,RAGDA,,PODLOST,STRAH I KOMPLEXI,,,OTIGRAVANI VARHU DRUGITE,,…KOY ,,DOPUSNA,,TEZI,KOITO PREDI 20G.SE ZANIMAVAHA S,,REKET,,,,PROSTITUCIJA,KONTRABANDA,,,,OTKUPI,,I,,DDS/TA,,DA SA ,,GEROI,,V UCHEBNICITE PO ISTORIJA ZA 5/TI KLAS..

 3. психопатът от банкя докато лъжеше в парламента, колко му се иска мирно черноморие, през същото време ШАЙКАТА му гласува за настаняване на американски и на турски кораби и войски на наша територия ! и някой допуска ли дори за миг, че конгресът на сащ или турският меджлис ще гласуват за настаняване на български войници на тяхна земя?? НАТО е инструмент на англо-американската престъпна шайка за заграбване на все повече планетарни ресурси / природни, демографски, интелектуални /, за да трупат печалби т. нар. „защитници на евро-атлантически ценности“… а нашата роля в НАТО беше на теляци и на прислуга, но това вече не стига на фашистите – те искат нашите синове да умират в Ирак, Афганистан, Украйна като „пушечно месо“ за интересите на „Шеврон“, „Монсанто“ и „Дженерал Електрик“… естествено, ще бъде платено на безродниците, които ще изпратят нашите деца да умират – дано господ /или провидението / се намеси и да заличи от лицето на земята фашистката сган и техните помагачи у нас – „литовската пастирка“, мутрата „буда“, валери „винкела“ и др. мръсници…

 4. Ципрас почти си издокара работата с „турски поток“,американосите може да скърцат със зъби,но грешката е вярна,докато „мъдрото“ се намъдрува,лудото се налудува.Хъбче през крив макарон.

 5. Хахаха! Оная грозна пача, Ива Николова, как бързо скочи на амбразурата :)

 6. „Путин не исключил подключения юга Европы к «Турецкому потоку» через Грецию“! Пак Му не му се получи пасиана с „хъба Му“ и „Тръбата Му“! Тю, тю да се не види!

 7. Сашо тръгнал да пита за Горанов. Да пита за магистралите, за тръбите, за потоците, за увеличенията на заплатите, пенсиите, за просперитета, за стабилността, за евроатлантическите ценности, за Западните Балкани, тогава цяла лекция ще има. А, той Горанов, та Горанов. Нали ви каза вече – няма нищо, всичко е на кума.

  1. ..Da pita ,,POPULISTA,,ZASHTO GLAVOLOMNO BALGARINAT OBEDNJAVA,za kogo se pravjat zakonite v Parlamenta I za kogo gi,,ohranjavat,,magistratite,ot kogo go ,,pazi,,NSO,kato e,,CHOVEK OT NARODA,,!…NARODE!!!..STAVASH VSE POVECHE,,MAT,RJAL,,!VIGTE FRANCUZITE!

 8. Баба го удари на нечовешки молби и заклинания към всички светии да се отзоват на призивите и, даже в жертво приношение закла на съседа двата петела молейки ги да запазят Боката жив, макар и тежко болен от менискусни ефекти (кодовото название за хемероидите в аспусите на властта) защото още й се живеело, тъй като една неочаквана и нелепа кончина предизвикана от гангренясъл неотстранен хемероид така би развълнувала хората, че масово ще изпомре и население и селяни и граждани а в ГЕРБ ще настане сеч, резня и касапница м/у двете основни групи. Групата на апаратчиците с апартиментите и Групата на чакащите с часовниците.

  Дано некой журналяст не подлъже баба, че една коварна новина за кончина на Будьо ще я прати в земята а още имаме с нейната 221 лв пенсия на учител да изплащаме кредит от 93 лева за инжекции на кравата.

 9. … докато боко е жив , България ще продължава да пропада надолу … когато боко го заровят и минат 40 дни … БЪЛГАРИЯ ще спре да пропада , ще се огледа , ослуша и леко ще тръгне НАГОРЕ !!!…

  1. Много хора трябва да се погребат заедно с този урод. Препоръчително в масов гроб като паметник на клептокрацията.

  2. ….loshoto e I che Mayka Balgarija ,veche ne ragda,,mage/samo,,meki kitki,,..tezi s,,peshavarskijat gen ne gi broim.te sa ,,elektorat,,..STARCITE TRJABVA DA GRABVAME SOPITE!

 10. Това което показа при Слави за пореден път потвърди че, е куха лейка и хабер си няма как се управлява държава.

 11. Долна мърша е тази Ива Николова .Нямаш ли малко достойнство и чест ма патко?

 12. С акъл на кокошка, образование на пъдар, култура на чалгаджия, инат на магаре и наглост на мародер сърчицето му е като на заек на смелчагата. Много голям страхливец е ветропоказател Бойко. Оставка и съд, българоубиецо!

 13. По-голяма журналистическа проститутка от Ива Николова трудно може да се изнамери. Ебахти ненормална пача.

 14. Мачкай Сашо, само ти остана нормален и вашата ТВ. А на кукуто Ивка и нИдялко от ПИКлъовците, не обръщай внимание. Гола-вода са отвсекъде. Не си заслужават!

 15. Тая продажна гарга Ива Николова, дето е специалистка по Биг Брадър, Всъщност специалистка по всичко но най-вече по Big Brother.
  Клюкарско Пеевско създание….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>