Регистрация
Публикувано на 14.07.2018 / 12:25

В ДЪРЖАВАТА НА ГЕРБ ГРАЖДАНИТЕ СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ЖИВОТНИ, А ЖИВОТНИТЕ СЕ ИЗТРЕБВАТ БЕЗ МИЛОСТ. ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А КОЧИНА!

ГЕРБВ държавата на ГЕРБ и Опитомени патриоти гражданите се третират като животни, а животните се изтребват без милост.

Това не е държава, а кочина!

Дано не стане концентрационен лагер!

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

Коментари 23 за
“В ДЪРЖАВАТА НА ГЕРБ ГРАЖДАНИТЕ СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ЖИВОТНИ, А ЖИВОТНИТЕ СЕ ИЗТРЕБВАТ БЕЗ МИЛОСТ. ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А КОЧИНА!”

 1. Днес животните утре нас! Абе, вашата мама управляващи кочината!!!

  1. Има ли още някой, който да не е разбрал, че територията се разчиства за приятелчета на Меркел? ИМА ЛИ!?
   “Полицията на Меркел от Банкя нахлува в частен имот за да избие препитанието на собствениците. Не допуска собствениците на имота вътре по неясно какви причини. Тези, които трябва да ни пазят от престъпниците, пазят престъпниците от нас.”
   Стела Банкова: « Каракачанов настояваше в Странджа да се заселват бежанци. Ето , че се започва. Убиват животните. Отнемат поминъка и прехраната на хората. Следва обезлюдяване. И варварско нашествие на мигранти в Странджа.»

 2. цитат“Бойко Борисов нареди на Порожанов спешно да замине за кризисният район“ Ако стане чумав и се върне в министерски съвет да докладва какво правим с правителството?За един ветеринарен лекар питам!!

 3. Какво разбиране и милост към животните и животновъдите очаквате от „Храбрият шивач“-Порожанов , измислен,НО ВЕРЕН НА БОКО мижитурковец?Познавам мутрата му от времето, когато аз бях фактор в ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“ , а той беше нач. отдел в М-в на финансите.Знаете ли какво му беше мечтата тогава?
  „Да можех да стана един шеф на фонда или министър на земеделието, ще ви покажа как се връткат пари!“
  Не успя при СДС, не успя и при царя, но при БОКО успя гадината.Е, показва ни как се правят пари на гърба на човешката мъка и бедност.Проклет да е и той и пасмината му во веки !!

 4. Като имаме луд премиер, хванат с най-раличните си мръсотии, и воден за носа. Те хора избиват по пътищата и никой не подкрепя Босия, че животни няма да трепят.

 5. С умрелите животни да направят суджук и. ..За когото трябва.Отърване няма,едно агне струва 250 лв най малко,щели да платят150-200 лв. Още веднъж ощетени.Ако е от добра класа и по 700 лв струва. Докато стане овца много време ще мине.Самите по големи животни,направете справка им искате 1500.Сега ще надут цените,хората ще се откажат

 6. Дано някои намери ваксина за вируса ГЕРБ и смьртоносния му шам Банкя1 протип Яшар Замфиров,,

 7. 30 ГОДИНИ СМЕ В КОНЦЛАГЕР, АМА ДЕМОКРАТИЧЕН СПОРЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАКОНИ……..

 8. Чувала съм, че в Турция като се разболее животно го намират в България.Къде ви е контрола,БАБХ

 9. До меч….Колега, понеже съм софиянец а не шоп, само да те светна, че България, като цяло се управлява от провинциални селяндури.Тошо Живков, Жельо жабата, пловдивския кон, Гоце, пилота, всички са селски пръчки.Селянина от село Банкя също.Останалата паплач не е по-назад.Разбирай го, както намериш за добре.

 10. Ако един политик е заразен от чума, трябва ли всички политици да бъдат евтаназирани?

 11. столицата е на грешно място всички столичани първо поколение граждани с по две села хранени без да работят държат властта от страх да не се върнат на село държат съселянина тиквата

 12. До Меч – отдавна няма кореняци софиянци, приятелю, не се заблуждавай! Старата генерация измря, а по-младите или избягаха от ужас, или са натикани в кучи гъз от провинциалните комплексари, които нахлуват в горе-долу читави стари блокове, верно панелни, но здрави, строени по австрийски (чешки) лиценз от строителни войски навремето. събарят стени, бутат със старите си коли тротоарите и т.н. София на нищо не прилича – потрошена кочина. МАЛКОТО ОСТАНАЛИ СОФИЯНЦИ НЕ СМЕ ВИ ВИНОВНИ, ДОКОЛКОТО МОЖАХМЕ, СЕ БОРИХМЕ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ПРИЗНАВАМ ГРЕШКИТЕ, НЕ ОЧАКВАХ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА, тъй като преди толкова години бях почти дете.

  ЕДНО ЩЕ КАЖА – ДА НЕ СЕ ДЕЛИМ! ТЕ ТОВА ИСКАТ….

  ДУШАТА МИ ПЛАЧЕ И ЗА СТРАНДЖА, И ЗА РОДОПИТЕ, И ЗА МИЗИЯ, И ЗА ТРАКИЯ, И ЗА МОРЕТО!

 13. По-голям хаос в държавата, какъвто е сега, сякаш не е имало! Заради европредседателството, което с нищо не допринесе за подобряване на живота у нас, властта тотално изтърва управлението и резултатите са налице!

  1. Властта нищо не е изтървала! Властва си и си пее!
   Раята скоро ще си върне и името! Само гледайте!

 14. Първа частна Европейска Кланица
  Когато думите губят смисъл хората губят свободата си.

  Цитати от интервю на министър Порожанов пред абсолютно независимия национален ежедневник 24 часа – превод Една Луда

  „Проведохме срещи през април и май с представители на овцевъдния бранш и с млекопреработвателите. В мандрите овчите продукти са по-скъпи от тези от краве мляко имат по-трудна реализация. Това създава едно напрежение по цялата верига и по някакъв начин доведе до ниски цени. Но и приходите от приплодите не трябва да се подценяват. Една овца има средно 1,2 агнета.“
  Да се разбира:
  Защо си мислите, че ще допусна некви малки производители да ми развалят монопола и да ми подбиват цените, а и да ми искат от субсидиите, които вече съм си наместил по наште схеми с надграждане без оттечки …..Не си мислете, че не знам че овцете ви раждат по четвърт и по половин агне и вие не ми плащате за това!

  Тази тема се появи преди месец със заболяването по овцете в Кости и Воден. За съжаление пробите които взехме много преди това, показаха наличие на заразени стада в още три общини. За първи път появата и на европейска територия, е установена в България. Чумата по овцете стартира от Мароко, стигна до северните африкански държави, отиде до азиатските, достигна до Турция. След като агенцията по храните направи проби и те бяха потвърдени, се предприеха действия за евтаназиране на стадата в 3 – километровата зона.
  Да се разбира:
  Ние експертите следим внимателно от месеци движението на заразата, взели сме проби още преди да заболее някое животно – каламитет от стотици диви кози и овце от мароко от месеци обикалят Особено Пазената ни Европейска граница (в стадото има внедрени руски диви кози, които нарочно сеят зараза и вероятно са в тясна връзка с доносник от ВСС, който им казва къде границата е отворена и къде има малки стопанства, които не са под крилото на министъра…..3 километровата зона я преценявам аз, Казах!

  Копирано от https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6961429 © http://www.24chasa.bg

  Румен Порожанов съобщи, че в понеделник в България идват експерти от Главна дирекция „Здравеопазване и политика за потребителите“ (SANTE) на Европейската комисия, които да установят дали мерките, предприети от българските власти за неразпространение на заразата, съответстват на изискванията, разпоредени в европейското законодателство.
  Да се разбира:
  Абе шъ идват чужденците, трябва нещо там да има драма….Те са виновни, техни са правилата и регламентите и приберете „заразените“ трупове за евтина храна по детските градини, те тез животи са ок за ядене от биомасата….и стига сте ривали к’во толкова 2000 животни…..ми те мойте хора едвам смогват да си изшмъркат взятките от ваште досадни въпроси…… поели сме ангажимент за разчистим територията, щафетата да се предаде на министъра на здравеопазването, поради огромния мигранстки поток и целенасоченото разпространение на морбили и ешерихия останалите полу здрави българи да се евтаназират хуманно…… до края на мандата ми Казах!

 15. Това е геноцид над българското население! Няма ли ваксини, някакви други превантивни мерки с които да се избягват такива появи на заболявания? А ако се окаже, че лабораторните изследвания са манипулирани? За това на някой минава ли му на ум, или не?! Защо няма лаборатория в България, че трябва пробите да ходят чак във Франция? Кой закри и унищожи лабораториите в България, кой разсипа научните институти по селско стопанство и животновъдство, които се занимаваха с превантивни мерки с/ у такива случаи? Кой ще отговори на тези въпроси, кой ще поеме отговорността за разсипания човешки живот и унищожения поминък? Някой дава ли си сметка, че има стопани които с европари гледат автохтонни породи които ги няма на друго място?! И още, иоще…….! 21 век сме, изроди! Дано ви се затъкнат рушветите коитовземате за да унищожавате собствения си народ!

 16. Чумата не признава граници! Провинция или столица – въпрос на време е! На никого няма да му се размине!
  По-тарикатите си осигуриха спасение по чужбините, но и там няма да е вечен рай …

 17. софия и и 3-те големи града дотолкова са ГЕЙБЕРИЗИРАНИ, че оправяне без гражданска война няма. Шопите държат на хранилката и добре си живеят в паралелната държава, опозицията и президента също. Затова, войната трябва да тръгне от провинцията. Масова чистка като през 44. Така се взема власт от диктатор. Няма друг начин. Само дето няма кой да поведе заспалия народ. България загива!

  1. Народа май взе много да пие и се весели … да внимава ВЕЗИРА да не почне народа и пасти да яде!

  2. Korupciq, i mizeriq za naroda, nqma takava durjava-plus susipana ikonomika i milicionershtina. Horata izbqgaha zad granica.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>