Регистрация
Публикувано на 13.05.2019 / 8:26

В ДУБАЙСКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН ВСИЧКО Е СПОКОЙНО

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИВ Дубайски избирателен район всичко е спокойно

Boyko Borissov прави избори.

Иван Червенков

Коментари 13 за
“В ДУБАЙСКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН ВСИЧКО Е СПОКОЙНО”

 1. Ако снимката не е фалшива, то шиши си прави гавра с държавата. ЦИК няма да ги коментирам въобще – те с циганите са за сапун.

 2. ПРЕДИ ВСИЧКО БЪЛГАРИЯ Е ЗАДРЪСТЕНА ОТ ТЪПАЦИ. ПАЗАРНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, В КОЕТО БЪЛГАРИНЪТ НЕ Е ПАЦИЕНТ, А СТОКА. ДЕВАЛВИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ, В КОЕТО СТЕПЕНТА НА ИНТЕЛЕКТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ КОЛИЧЕСТВОТО НА РУШВЕТА. КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА, В КОЯТО ПРИСЪДАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ МАТЕРИАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОБВИНЯЕМИЯ. КАКВО Е РЕШЕНИЕТО? ДА СЕ ЗАКРИЕ ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ ПРЕДОСТАВИ ТАЗИ ЧУДЕСНА ТЕРИТОРИЯ НА НЯКОЙ ПОЧТЕН И ТРУДОЛЮБИВ НАРОД.

  1. ПРОБЛЕМА ЗАПОЧВА ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО В БЪЛГАРИЯ ….ТЕЗИ ДЕТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА ПАРТИЙНИТЕ ЛИДЕРИ , ОЛИГАРСИТЕ И МАГИСТРАТИТЕ ……. ЗАДКУЛИСИЕТО НИ Е СБИРЩИНА ОТ 1. НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, … 2. ИЗКУФЕЛИ О.З. ПАПАРДАЦИ И ……. 3. ПО-МЛАДИ НЕКАДЪРНИЦИ ПОПАДНАЛИ СЛУЧАЙНО „ТАМ“ ………. ОТ ТАМ , НАДОЛУ , СЕ РЕПРОДУКТИРАТ ПОДОБНИ „НЕДОЧОВЕЦИ“

   1. Ой, Гешев, не ме разсмивай!
    Задкулисието и марионетките са две различни неща!
    Задкулисието затова си е задкулисие, защото там всичко си остава зад кулисите.
    А наште дребни, мънички плазмодии и национални предатели не са, а просто търговци на дребно, продажни твари, които и родителите си превръщат в заложници на долнопробните си интриги. За тях келепира е важен, те не виждат по-далеч от носа си и по-високо от собствения си апартамент.
    Анализатор е прав!
    Дори Горния няма да ни разреши повече да унищожаваме това, което ни е дарил!

 3. ДС => ПГУ => МУЛТИГРУП => ШИШИ => ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 4. ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ ВОДАЧИ НА ПАРТИИ _(КАРАДАЙЪ, МАРЕШКИ, СИМЕОНОВ, КЪНЕВ И ДР.) И НАЙ-ОТЯВЛЕНИ МАФИОТСКИ ПАРТИЙНИ КАДРИ (ПЕЕВСКИ И ДР.) СА СЕ НАРЕДИЛИ ЗА ЕВРОСЪЮЗА. ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО – СПАСЯВАНЕ ОТ ГНЕВА И ОТМЪЩЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

 5. Не е важно къде е Шиши. Важно е кой до натрапва и кой го избира. Защо турците гласуват така безкритично? Страх ги е, зависими са или нарочно? В българския политически елит има много отблъскващи лица, но се съмнявам, че има по-отблъскваща фигура от тази на Пеевски…

  1. Преди няколко години оправях една документация в с. Сърница. Местните мюсюлмани, които категорично не са турци, боготворяха Пеевски, в конкретния случай, защото на практика беше облякъл абитуриентите и направил празничната им вечер. Всички знаем, че няма олигарх, няма новобогаташ, който да не е „блеснал с някаква благотворителност“ в стил „ти ми дай 10 милиона, а аз доброволно ще се лиша от 500 хиляди за дадена кауза“ и това е масова практика в България. Докарания до просешка тояга народ и още повече, капсулирания помашки електорат, блеят от телешки възторг, когато им подхвърлят подаяния и никой, никога те се запита, аджеба защото той има, а аз който цял живот съм работил или за Държавата или за някой като него, все ми стърже в корема и ми вее през панталоните?

   1. Те винаги са следвали безпрекословно това, което им се нарежда – било от ходжата, било от ДПС емисарите по места като изразители на волята на онбашията. Те не могат в мнозинството си да проявяват личностен избор и преценка – каквото им се спусне за гласуване отгоре, за това гласуват…

 6. Ма па колко сме first – то добре, че емиратството е монархия, иначе нали се сещате кога ще видим реклама на некой шейх у софето.

 7. Кой прави изборите в БГ? На цецо машинката за фалшивки, нищо че сега се спотайва на сянка. Плюс професорчето-всичколог Мишката К. И още: верните герберски депутати с чувалите с бюлетини. И още: Кой печата тези бюлетини и под чий надзор? Да не е случайно „Влади“ Горанов?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>