Регистрация
Публикувано на 15.04.2018 / 8:56

В ДЕНЯ НА НАЦИОНАЛЕН ТРАУР ОБЩИНА – ВАРНА С ТУМБА-ЛУМБА ВЕСЕЛБА , ПОЛЯТА С ВИНО. ПОЛИЦИЯТА НЕ РЕАГИРА, НАЛАГА СЕ НАМЕСА ОТ МВР В СТОЛИЦАТА!

ОБЩИНА ВАРНА…http://winefoodfestival.eu/?page=29&lang=bg  – “За шеста поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура в партньорство с Община – Варна, организират „Фестивал вино и храна” – Варна 2018 г. , който ще се проведе в гр. Варна от 13 до 15 април 2018 г. и продължава традициите на изложенията и дегустациите на вина и храни от 30-те години на миналия век в града.”

Горното, като въведение!

Та, на 14 април т.г., в деня обявен от Министерски съвет за ден на национален траур се  провежда въпросния фестивал в сградата на „Оркид Гардънс“ на бул. „8-ми приморски полк“ №115 с вход от към улица „Войнишка”.

Върху паркоместата на сградата са разположени шатри с вина и мезета и поради липсата на паркоместа, колите на гостите са паркирани буквално на улицата. На снимките ясно се вижда и пътния знак – В27!!!

 ОБЩИНА ВАРНАВчера, в Деня на траур, към 11.00ч. гръмва и силна музика. Граждани се обаждат в 12,05 ч. в Областна дирекция на полицията, като уведомяват ченгетата, че освен, че музиката е силна, тумба-лумбата се случва и в ден обявен за национален траур. Няма никаква реакция от страна на ОД -МВР – Варна.

В 13,04 сигнал към МВР – Варна е отправен отново, но пак не последва никаква реакция.

След като МВР – Варна продължава да си бърка в носа, сигнал е подаден  и на дежурния в Министерство на вътрешните работи в столицата, като варненецът, сигнализирал, се представя и пита дали разговора им се записва, за да е сигурен, че ще бъдат взети мерки.

Дежурният остава много учуден, че колегите му не са реагирали на сигнала за фестивал с ядене пиене и силна музика в деня за национален траур, и действителнослед около 15 минути пристига патрулка, която, забележете!, няма къде да спре заради спрелите срещу знака: „Забранени са престоя и паркирането” коли и музиката най-после спира.

Снимката с преминаващите деца е от около месец и показва как на тази улица няма откъде да се мине. Преди известно време кола паркирала неправилно,  на заден ход, блъска дете.

ОБЩИНА ВАРНА

ОБЩИНА ВАРНА

ОБЩИНА ВАРНА

Afera.bg

Коментари 6 за
“В ДЕНЯ НА НАЦИОНАЛЕН ТРАУР ОБЩИНА – ВАРНА С ТУМБА-ЛУМБА ВЕСЕЛБА , ПОЛЯТА С ВИНО. ПОЛИЦИЯТА НЕ РЕАГИРА, НАЛАГА СЕ НАМЕСА ОТ МВР В СТОЛИЦАТА!”

  1. Относно преминаващите деца. Това в лявата част на снимката, не е ли тротоар?

  2. А в София в деня на ТРАУР 1 комшииска страна открива ден наТУРСКОТО КИНО кьдето се прожектират турски исторически филми с главен персонаж некьв ПАША Ислямизирал Родопите 15век и докато бг консул в Одрин СТОПИРА празнуването на БГансамбьл от моми лазарки от Пьрвомаи за 3 МАРТ защото видете ли вместо националния бг празник ШЕ отдадем на скрьб в чест на убития турски аскер от сирииските кюрди но Турското п-во НЕ се сеща да спре пропагандните си ислаямски филми в ден на траур

  3. Варна е град крепост на ГЕРБ и какво друго може да се очаква на такова място освен гавра с паметта на загиналите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>