Регистрация
Публикувано на 17.04.2018 / 8:06

В БЪЛГАРИЯ ИСТИНИТЕ СЕ ДОКАЗВАТ ТРУДНО, ОСОБЕНО НЕУДОБНИТЕ И ГРОЗНИТЕ! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ ПРИ ПЪРВИЯ НЕУСПЕХ! 7 ОСНОВНИ ПРАВИЛА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В „ПРАВОВА“ БЪЛГАРИЯ

ТЕМИДААко не Ви се четат закони, запомнете най-важното: 7-те основни правила за самосъхранение и оцеляване в „правовата и демократична“ РБ!

1. Не вярвайте в полицаи, прокурори и съдии! Вярвайте в Бог! Носенето на пагони и тоги въобще не гарантира почтеност и справедливост! Откакто е възникнало правосъдието, до момента жертвите на узаконено беззаконие, на извратено и превратно ползване на правосъдната власт, на полицейски, прокурорски и съдебен произвол са огромни! Най-светлите и прогресивни хора, които са били духовни водачи на милиони хора, които са определяли човешкия прогрес и възхода на човечеството са били убити чрез съд, като Исус, Сократ, Бруно, Левски, Ганди, Мандела и много други! Убитите „законно“ от съдилищата на инквизицията, военни трибунали, съдилища на диктатори и „избрани на случаен принцип“ и правораздаващи „В името на народа“ в псевдо демократичните държави дали не са повече от убитите при престъпления?!

2. Не правете уличаващи Ви самопризнания без адвокат! Още по-добре, не говорете нищо без адвокат! Все някак си ще издържите да стискате зъби при полицейското задържане, което не може да е повече от 24 часа!

3. Преди да подпишете какъвто и да е документ, го прочетете внимателно и ако нещо не Ви е ясно – не подписвайте! Никога не се отказвайте писмено от ваши права!

4. Когато сте в учреждение и искате нещо, на което имате право, не се поддавайте на манипулации на чиновници, полицаи, прокурори и съдии, които Ви увещават, да се откажете от искането си или да дойдете друг път! Щом законът Ви е дал право – никой от тях не може да Ви го отнеме!

5. Никога не се предавайте при първия неуспех! В България истините се доказват трудно, особено неудобните и грозните! Правата се признават още по-трудно, особено когато те са против интересите на тези, които са длъжни да ги признаят и уважат! Голяма част от истините и правата се признават след много борби и ядове, чак на третата инстанция или дори след нея – от Съда в Страсбург!

6. Не забравяйте злото и никога не прощавайте, освен на деца, жени и идиоти! Особено на лицемери, предатели, душмани и изедници с власт!

7. Борбата срещу злото, душманите и народните иэедници е вечна и е през целия ни живот! Затова докато сте жив, трябва да сте силен, смел и в пълна бойна готовност! Учете децата и внуците си да са бойци, за да не са роби и слуги! Не се срамувайте и споделяйте със всички това което Ви е причинено от хора злоупотребяващи с дадената им власт, особено ако те са полицаи, прокурори и съдии, за да го знаят и да се пазят, за да не се мултиплицира злото!

Адвокат Владислав Янев

Коментари 10 за
“В БЪЛГАРИЯ ИСТИНИТЕ СЕ ДОКАЗВАТ ТРУДНО, ОСОБЕНО НЕУДОБНИТЕ И ГРОЗНИТЕ! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ ПРИ ПЪРВИЯ НЕУСПЕХ! 7 ОСНОВНИ ПРАВИЛА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В „ПРАВОВА“ БЪЛГАРИЯ”

 1. Съгласен съм с автора освен с едно НЕ – за Нелсън Мандела . Терорист , обучаван от МОСАД да залага бомби и да убива . След “ затвора в сметката му лежаха само 4 милиона долара и след избирането му за Президент започнаха скандалите и предаването на бизнеса в ръцете на еврейското лоби . Илия Минев го бие на години , на строг режим и по честност !

 2. Адвокат Янев, ПОЗДРАВИ ЗА АКТИВНАТА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ! Дано повече хора да разберат и юридическо-поведенческия смисъл на съветите Ви, че ако им се наложи, да са подготвени.

 3. „Не забравяйте злото и никога не прощавайте, освен на … жени“

  Значи щом е жена, лошо не може да направи, като:

  1. Мария Мандел служеща на а висок пост в концентрационният лагер Аушвиц-Буркенау член на SS-Helferin. Хората и приписват съучастие в смъртта на 500 000 жени и я екзекутират. Ехх тоз лош съд как тормози жените бе!

  2. Ирма Грезе членка на СС, пазач в лагерите Аушвиц и Равенсбрук… също известна сред затворените като „Хиената на Аушвиц“. Екзекутирана на крехката възраст от 22 лазарника.

  Еиии това жените както казва господин Янев, трябва да им се прощава. Тоз варварски съд само ги тормози бе!

 4. И това за Ганди моля поправете, че не го е убил съда.

  Човека му правят два атентата, като вторият е успешен:

  „индуския националист Натурам Годсе (който обвинява Ганди за направените на Пакистан отстъпки), наред с другите поклонници, се приближава към Ганди и стреля три пъти в него. Първите два куршума преминават през, а третият остава в белите дробове, в областта на сърцето.“

 5. Поправете го това за Мандела и как съда го е убил.

  „Мандела почива на 5 декември 2013 г. на 95-годишна възраст в болница в Йоханесбург от белодробна инфекция. Погребан е с държавни почести и паметта му е почетена от всички световни лидери.

  Като президент Мандела поставя акцент върху помирението на нацията и води политика на борба с бедността и неравенството в страната.“

 6. Истините у нас не само се доказват трудно, а когато са доказани, доказателствата нямат значение, защото не доказателства се искат, а гаври. И при доказателства – именно при доказателства – остават гаврите и се потвърждават за удобство, защита, компенсация на палачи и възползуващи се от лъжите си и клеветите си подлеци. Това е общ механизъм не само в правовата система, в моралната сфера, сведена до ликвидност от арогантни и/или прости безнравствени субекти.

  Те обаче остават, определят покварата за норма, измяната за врата към успеха и бесят истина и субектите й заради ограбения и наклеветен контраст с тях.

  В обществен план такива са десетки политически активисти: едните останали на постове, другите – държащи ги на постове. Съглашенци на лъжата, на корупцията, на покварата.

  „Свестните у нас считат за луди’ ( Ботев), а ‘подлеца всякой тука почита“ ( Ботев). На смелия, на високия се вменява вина за оневиняване на виновния. Доказателствата нямат значение.

  Такъв е случаят и със смъртта на уникалния човек – алпинист Людмил Янков, който тръгна да спасява Проданов, при никакър реалелн шанс, но тръгна, залоги себе си, Ицо не беше сам в умирането си на Еверест. Този Янков мълча за доказателствата – гаври с Ицо, мълчанието му беше най-доброто доказателство. И за този Янков – намерил смъртта си на днешния ден под Камилата, от лавина, тругнал да спаява хора, имаше гавра, лъжа за причината за смъртта му – той бил виновен, че се оплел във въжето, а не сложилите въжето грешно.

  Да, Бог знае и тежко на всеки подлец! Друга недежда сега няма, окрадени са надеждите. И те.

  Бог да прости Людмил Янков, който умря от лавина на 17 Април 1987 заради некадърно сложено въже, което го препъва и той не може да избяга от лавината.

  1. Bog da go prosti!Bjah na ,,Maljovica,v,,shkolata,,za instruktori,pod hotela,pomnja,tragvaneto,,sagata,,i…kasno prez noshtta ,kogato go,,dokaraha zamraznal,,kolegite mu..Takiva silni mage,vse po/rjadko se ragdat/Mir na praha mu!

   1. Благодаря за споделеното. Много е видяла Школата на Мальовица, носеща името на Проданов, за когото Янков си дава ръцете! Да, там е свален Янков, на любимо място с Проданов! Там е последната свръзка в мъжката им и българска чест! Дано видяното там Ви помага със сила в света на контрастите на тези честни българи!

 7. Перфектно, съгласна съм с всяка дума. Ще добавя следното извън съдебните битки. У нас малко хора си признават грешките, вероятно това се дължи на простотия и комплекски. Трудно се живее в подобна среда, но такъв ни бил късметът… Защо хората не разбират, че само истината движи живота напред и че лъжата е в основата на всяко зло.

 8. Ами г-н Янев нашето дело натам клони към Страсбург.Върховните съдии изобщо не се интересуват от мотивите ни или пък ги разглеждат частично,понеже са разсеяни от многото и отговорна работа.Ама не знам това явление има ли го при разглеждането на другите дела.Може би е практика да са разсеяни.И ако е такава ситуацията трябва такива съдии да се освобождават от работа поради недобросъвестно отношение при упражняване професията си.Но трябват сигнали – е не става въпрос за корупция,която трудно се доказва,а за друг феномен – не искане да се работи според съдебно-процедурните норми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>