Регистрация
Публикувано на 14.05.2019 / 9:04

В БСП НИТО ИМАТ ХАБЕР ОТ МЕДИИ, НИТО ОТ ПИАР, НИТО ОТ ИЗБОРИ. НЕ МОЖЕ ДА ПУСНЕШ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ И Е АМПЛОА, ВМЕСТО ДА Я ПАЗИШ КАТО ОРЪЖИЕ НА ДРУГ ПО-ВАЖЕН ФРОНТ

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВАНе мога да понасям Мария Габриел, но когато нямаш никаква вярна преценка – като Корнела! – за какви избори да жертваш Елена Йончева, така става! А когато нямаш вярна преценка, значи или си тъп, или играеш за друг отбор мазмантийски скрито.

Не може да пуснеш Елена Йончева за нещо, което не и амплоа, вместо да я пазиш като оръжие на друг по-важен фронт.

В БСП нито имат хабер от медии, нито от пиар, нито от избори.

И за пореден път разчитат на вълната „анти герб“, която на следващите предсрочни и местни избори няма да е в тяхна полза.

И се „лепят“ за Радев не за да изтискват одобрение, а за да го потопят, защото ако Радев пусне проект, с БСП е свършено.

Веселина Томова

Коментари 19 за
“В БСП НИТО ИМАТ ХАБЕР ОТ МЕДИИ, НИТО ОТ ПИАР, НИТО ОТ ИЗБОРИ. НЕ МОЖЕ ДА ПУСНЕШ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ И Е АМПЛОА, ВМЕСТО ДА Я ПАЗИШ КАТО ОРЪЖИЕ НА ДРУГ ПО-ВАЖЕН ФРОНТ”

 1. Форматът – ДЕБАТ НА ВОДАЧИТЕ НА ЛИСТИ НА БСП И ГЕРБ – беше твърдо определен от медията, така че спекулациите дали да се яви Йончева или не са излишни. А и това, че не умее празното мазно приспивно Брюкселско НИЩОговорене изобщо не е недостатък-ДАНО НИКОГА ДА НЕ ГО УСВОИ. Ясно, разбрано и смислено говорене, с присъщата и искрена емоционалност-това е за предпочитане.

 2. Медийното представяне на БСП залага на пороците на герберите, не на своите качества. Има ли ги тия качества, поизпрани ли са старите дертове като култувата реплика на Корнелия Нинова, когато трябваше да се гласува кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС, че ако това не се случи правителството пада? Тия двете са дъски като Джамбазки, приказки и хвалби и са нули.

 3. От „дебата“ разбрахме, че
  Габриел – представя и работи за себе си,
  дори с цената на изкривяване на Истината!

  Йончева – представя и иска да работи за себе си,
  но и за другите по ПРИЗВАНИЕ, за да защити Истината!
  Фактите, които изрови досега го показват по категоричен начин!
  Не само, защото е разследващ журналист.

  Представете си партия на – Разследващите журналисти!
  :)

  1. BSP,TRJABVA,,DA IZLEZAT NA ULICATA I POVEDAT NARODA,,!…SHTOM NE GO PRAVJAT,OZNACHAVA CHE IMA DRUGI,,REGISJORI NA SABITIJATA,,I …,,SHTE SE DOGOVORJAT,,S KRADCITE NA TIKVATA!

 4. След 10 години на щедра наша и на европейските данъкоплатци издръжка, Мария Габриел говори, говори, говори, усмихва се, усмихва се….добре се е е ошлифовала, добре са я ошлифовали. Като робот е, не като човек. Елена Йончева беше смутена, но земна. Дано след 5 години и тя да не заприлича на Мария Габриел. Нямаме необходимост от бездушни евро чиновници.

 5. Препоръчвам по-често да се явява на екран това нещо габриел – по-добра антиреклама за нейната партия НЯМА !Със сигурност Елена Йончева е много добра и именно това й е амплоато – да бъде журналист , да бъде на екран и да говори !

 6. ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ „БЪЛГАРСКИ“ ПРЕДСТАВИТЕЛКИ В ЕС ГАБРИЕЛ И МАЙДАЛ ИСКАТ ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО, А ИМЕННО ВТОРИ МАНДАТ ДА ПОЛУЧАВАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ КАТО ЕВРОДЕПУТАТИ И ВЪОБЩЕ НЕ ВЪЗНАМЕРЯВАТ ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ. НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ.

 7. „В БСП нито имат хабер от медии, нито от пиар, нито от избори.“ и от какво, освен кражби, усвояване и присвояване имат понятие и ако „младото“ мамче няма хабер от медии КОЙ има, свинаря гергов или някой друг, а и габриелата е един интелект, пази Боже и двете са от „елита“ на червената мафия, от тях компетентност, професионализъм, морал, чест не чакай!

 8. Гледаш по телевизията тези две жени-едната на 55,другата омъжена за западняк и си мислиш че са на мегдана-И двете ЩЕ правят нещо , ЩЕ се борят за нещо, ЩЕ връщат българите, винаги ЩЕ-бъдеще измислено време, което НЕ КАСАЕ тях-Едната чете евангелието, понеже е на възраст и то откъслени фрази,другата повтаря че ЩЕ……..се подобри живота на българина-винаги в трето лице-Никаква конкретика,никакво съдържание само ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ-ами Йончева,първо се обърни към Нинова да върне сина си да получава достойна българска заплата,пък дай и ти пример да останеш тук-нали знаете че нищо не зависи от вас

  1. И аз ще подкрепя Елена с цялото ми уважение към нея:) Желая и успех и сили да издържи на всички хули по нейн адрес!

 9. Наляха се пари???? В къщи за тъщи.. Преди малко „фалшива“ новина – „моралния“ Порожанов и той даде фира.. Поредния министъркинин на Баце.. Който от март 2011 го турнаха УЖ да разчиства обора, в който една Калинка Малинка на ПП ГРОБ „много, ама много са трудела да го стъкми.. И след ОСЕМ години – обора взел, че станал АВГИЕВ..
  2014 -2020 имаме разрешени 7,5 млрд евро.. На книга..
  Но както казва Цвъцко Цецероноф: “ Силното и стабилно управление на правителството на Бойко Борисов осигурява европейски фондове””…
  А матряла го допълва – „И сутрешния изгрев на слънцето…“
  Пък по отчетите на ГОРАНЧОВОТО МИНИСТЕРСТВО от 2014-та та досега сме „усвоили“ 1,9 милиарда евро.. Но сме внесли 2,1 милиарда евро като вноска..

  Наляха се или ИЗТЕКОХА над 200 млн. евро от парите на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ?

 10. Дъската за гладене М. Габриел – смешна, жалка. Кой ще гласува за такова същество, при това – водач на листа, което нито ще остане да живее в Бг, нито го е грижа за Бг? Безродници – Паунова-Майдел, Габриел, трети, четвърти, които само гледат да си напълнят гушката и дим да ги няма. Аман от обтекаеми и кухи брюкселски фрази. Боко и цецо трябва много да се потрудят, за да внушат на електората си да подкрепи това нещо.
  Не че Йончева беше по-убедителна. И тя дърдори заучени проценти и все на вътершни теми. Добре де, разбрахме, че Бг е в Европа и проблемите са свързани, ама дай го малко по-агресивно, нали си журналистка, публицистка, острие и т.н.

  1. На Паунова-МАИДЕЛ майка и била генерален представител на Фармацевтичния гигант АСТРА-ЗЕНЕКА за България ,кои знаи кви далавери върти с ОТРОВНИ илачи и лекарсва и ТРОВИ гражданите с-у тльсти комисиони в комбина с ПП ГРОБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>