Регистрация
Публикувано на 16.08.2019 / 10:04

ВЪРНЕШ СЕ И ПОЧВА БОРИСОВИЯ АД, ТОЙ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДАНТЕВИЯ Е С 99 КРЪГА

БОЙКО БОРИСОВИзлезеш малко в чужбина и ти се объркат настройките…

Тихо, спокойно, подредено.

Върнеш се и почва Борисовия АД, той за разлика от Дантевия е с 99 кръга, кой от кой по – ужасен. Та за няколко часа, докато прекося страната за да се прибера в Бургас, станах свидетел на горяща магистрала, зверски катастрофи с жертви, блокади на села, талибани шофьори, а сега, като гледам новините, убийства на деца, наръгани свещенници и т.н.

Ние живеем в гражданска самоубийствена война и не го осъзнаваме. Черна пелена е покрила България и бавно унищожава земята и народа ни…

Владимир Павлов

Коментари 16 за
“ВЪРНЕШ СЕ И ПОЧВА БОРИСОВИЯ АД, ТОЙ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДАНТЕВИЯ Е С 99 КРЪГА”

 1. България е единствената държава в Света ,в която горят бетонни мостове.

 2. Па кой те кара да им одиш у подредената чужбина? Стой си тука у пепеляко и сичките настройки че са ти у ред. Я га се преместих да живеем у София и сичко си дойде на мЕсто. Са га тръгнем от Подуене за Княжево, се едно заминавам за чужбина. Неам грижа, за час-два и сам на линия. Ма па разглеждам градо, убав е, се едно сам на ескурзия. По сичко личи археологията да е любимо занимание на софиянци. Ного обекти, ного нещо, ма па големи, до ка ги обиколиш и дено минА. Я нали сам любопитен, та питах един, чия диплома тражат, а он вика – не е на бай Тошо. Викам си, що бе, он га копаше под земята за метро сигур я е намерил, ма никой не разбра, оти беше тайно. Па са ни срам, ни Очи – копат насекаде и никой не знае оти ние ручаме жабетата. Ете, и денеска, ка тръгнах от Сточна гара каде НеДеКа-то, срешнах едни прахови частици и тиа ми рекоа да не минавам от там, оти требало през още 5-6 големи дупки да минем. Е от дека да минем, бе, ка сичко е у дупки, да ги онодем и археолозите! Се едно сме у Рим, що ти е да одиш по чужбината?

 3. България стана опасно място за живеене. Опасни, лошо направени магистрали и пътища, кучета озверели по улиците, опасни материали, складирани където им падне, предмети падат от балконите, защото някой селяк така е решил, оскотели цигани изнасилват, лошо образование, закриват училища и болници, мизерно население с най-ниските пенсии в цяла Европа и дори и по-ниски от Латинска Америка и третия свят, с 1-2 % олигарси, мутри и тяхната стража. Нито една магистрала не е направена както трябва, точно сега по пътя за Гърция се образуват задръствания, никой от правителството не мисли за това, хвалят се с някакви дребни фабрики за шишета и джамове в Търговище.

 4. НЕ ХОДИХ ЗА ГЪБИ КАТО ДЕБИЛИТЕ И ГЛАСУВАХ ПРОТИВ ГЕРБ И ПАТЕРИЦИТЕ НА ГЕРБ каза:

  ПАК НЯКОЙ ОТ ГРОБ И ТЕХНИТЕ НЕКАДЪРНИ АГЕНЦИИ НЕ СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА. ОТНОВО И ОТНОВО ГЕРБЕРИТЕ СЕ ОАКОХА ПОРАДИ НЕЗНАНИЕ И НЕКАДЪРНОСТ. НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ИМА РАСТИТЕЛНОСТ И ГОРИМИ МАТЕРИАЛИ ПОД ТАКИВА СЪОРАЖЕНИЯ. ПОЧИСТВА СЕ И ДО 5 МЕТРА ОТ ТЯХ. НО НИ УПРАВЛЯВАТ ТЪПИ НЕЗНАЕЩИ И НЕМОЖЕЩИ ГРОБАРИ КОИТО ВИЕ ДЕБИЛИ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ. ШАЙКАТА НА ГЕРБ САМО УСВОЯВА А НЕМОЖЕ ДА ПОтДЪРЖА.

 5. Това сте видели само докато сте преминалали през БГ,а ако се задържите малко ще се потресете брутално. И чувството е кофти,че тока ще бъде още дълго.

 6. К.К. аbout 3 years ago:
  „Чудя се дали ако, дай Боже, скоро има Народен съд, който да осъди на смърт цялото Народно събрание, цялото правителство, повечето кметове, хиляди общински съветници и известен брой обикновени престъпници, след време историците ще говорят как е бил избит цветът на нацията? Защото цветът на нацията в момента са Борисов, Пеевски, Цветанов, Меди Доганов, Цацаров,Симеонов, Местан, Каракачанов Горанов, Сидеров и други подобни.“

 7. Мутрата от Банкя като кмет съсипа София и като министър-председател затри страната тотално. За 10 години управление СИКаджията превърна България в гетото на Европа. Намаляхме с 2 млн., без да сме водили война. Картина е ужасяваща, отчайваща. Тоя позорен индивид е за затвора за геноцид над българите и национално предателство…

  1. Не го наричайте ИНДИВИД ЗАШОТО е едно неопределено същество едно НИЩО сиреч по народному ЕДИН УЙ …ПРОСТ УЙ неслучайно РАДАН Кънев ГО нарече БАЙ ХУЙ защото той наистина е такъв само знае на ХУЙЯ да си БАЕ.

 8. Боклукът е стоял с месеци около моста . Община и държава са нехаели . При силната топлина на огъня от пожара , железо-бетонните конструкции на колоните на моста са се деформирали външно и вътрешно . Температура на огъня от над 150 до към 500 градуса е прогресивно опасна за моста . А тя е била над 250 градуса . Щели само да го укрепват . Гледах коментар на строителен експерт по строеж на мостове , който каза , че е необходимо на определени места под моста да бъдат построени нови носещи колони с прилежащи им бетонни плочи – шайби .
  Пълно безхаберие от страна на Бойко-Борисови Община и държава !

 9. До 2028 г . тая държава е бегала . Заличаване му се вика.
  Ше се строи друга ,щото е подходяща почвата ,има много вода, балами и дебили.
  Не е като в пустинята…

  1. Ако не проявим малко ВОЛЯ – така ще бъде г-н Кольо Вейронов!
   Разединението е зверско.
   А картината горе, описана от колегата Вл.Павлов е признак на … подивяване.

   Но Големия вожд – не го вижда, то от високото кво да види?!
   И стои си там.. на високото.

 10. Акъдемик,заслужил анти-леген-т с три виши ,доkтор по вретенарна мелицина,доцен по фелaСофия ,старши йорис, член-кур eспондент каза:

  За иновации от този род,направо „неаме“ грешка.Незаконен „склад“ за пожароопасни вторични суровини под мост на магистрала?!? За такава „стратегически умна“ и иновативна идея не биха се досетили и на планетата Прксима.
  Собственика на този изгорелия „склад“ сега като нищо чудно да го накажат строго,но справедливо като консул я в Андора,Бряг на Слоновите Кокали или в Ню Зийлънд,да му се разкатае там фамилийката, та друг път да не импровизирга некоординирано с кого си требе, складове къде не Требе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>