Регистрация
Публикувано на 14.09.2017 / 13:30

ВЪНШНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ЦЕНТРАЛИ БИХА ИМАЛИ ОСНОВАНИЕ, ЧЕ ЛИЧНО ПРЕМИЕРЪТ РЪКОВОДИ И ТОЗИ ВИД БИЗНЕС, ТЕРОРИЗЪМ, СПОНСОРИРАН ОТ ДЪРЖАВАТА. УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ!

БОЙКО БОРИСОВОт ексклузивното интервю на Тони Златков, баща на отвлеченото и върнато момче, разбрах няколко неща.

Няма никакъв смисъл да се говори с този човек. Той знае защо е отвлечен синът му и срещу какви действия от негова страна ще му гарантира живота. Никога не би коментирал фактите, защото от изкарването им в публичната среда никой от двете страни няма полза.

Няма регистриран случай на отвличане, в нито една държава по света, където лично премиера вика жертвите в дома си и сам сформира на същото място „трети щаб!?“. Изводите, които прави Златков от факта, че е бил „поканен“ на разговор за съчувствие, са меко казано неадекватни или манипулативни,

Решението да се плати откупа е стимул и прецедент в действията на държавата за защита на своите граждани. Това действие показва симптом, който утвърждава правила, при които „ако не платиш – умираш“, подпечатани лично с подписа на премиера Борисов. Гаранцията, че ще си жив след отвличане на практика се дава със същия подпис!

Бизнесът с луксозни возила не е точно бизнес. Няма да навлизам в подробности, но не чух никакъв коментар по темата.

Тони Златков се е съгласил с практиката да му бъде осъществявана „пост-травматична профилактика“ чрез поставяне на лична охрана. Пито-платено, но индиректният контрол, на когото трябва, остава за гарантиране на двете страни.

Управлява ви мафия!

Другарю Борисов,

Отвличането на хора отдавна се квалифицира като ТЕРОРИЗЪМ! В тази наша държава има закони, освен тези на групировката СИК, но ти нямаш мозък да го разбереш и рано или късно ще платиш политическа или друга цена. За да не бъда голословен, ще ти подскажа каква е практиката в правовите държави при отвличане на хора, за да разбереш как държавата разговаря без думи със своите граждани!

Има отвлечен човек. Започва комуникация. Службите правят каквото трябва и както трябва. Групите за отвличане, логистика и друга поддръжка се разстрелват на място от специални сили. Заложниците се освобождават. Следва светкавичен арест на поръчителите и изправянето им пред съд!!!

Ако не се спази този ред с всички логични рискове означава, че държавата ни няма собствена имунна система, а ползва тази на престъпниците и техните практики. По-наблюдателните граждани и някои външни разузнавателни централи биха имали основания да достигнат до извода, че лично премиера ръководи и този вид бизнес, който както вече казах е чиста проба тероризъм спонсориран от държавата..

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 15 за
“ВЪНШНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ЦЕНТРАЛИ БИХА ИМАЛИ ОСНОВАНИЕ, ЧЕ ЛИЧНО ПРЕМИЕРЪТ РЪКОВОДИ И ТОЗИ ВИД БИЗНЕС, ТЕРОРИЗЪМ, СПОНСОРИРАН ОТ ДЪРЖАВАТА. УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ!”

 1. ili poredniq fake skandal za da se prikrie …… mnogo naglaseno idva tva otvlichane nesheto sredno mejdu Harabeishio s lek privkus na Poaro i za final zajivqli vsi4ki v shtastie kusmet i mn pari pfffff …

 2. г-н Марков,

  така наречените разузнавателни централи ни натресоха и продължават да държат гусин тиквата на власт, даже организират чрез разсейките си майдани, влачат бели рояли с малки цици за гарнитура където трябва, и т.н.
  Явно става дума за нещо или много по-просто, или за нещо много по-сложно, сега обаче всичките се опитват да изкарат тиквата както обикновенно непорочен и на бел кон…
  Апропо, от централите чакайте вести когато техният си кучи син стане неудобен, ама той нали слуша „началниците“ така, че – всичко е ОК!

  1. ..hayde..,,Panama,Panama please!,,..chakame skoro,,invazija,,na Delta Force,Marine Bransh I ,,Black Wather,,…,,Noriega,,e TUK!

 3. Вълкът поканил овцата в бърлогата си за да и засвидетелства своята безгранична обич и загриженост за съдбата и. Един уплашен до смърт баща, мерещ думите си да не изпусне нещо повече от това, което мафиотът му е наредил.

 4. Честит Кръстовден на всички ! Добре, че я има г-ца Томова с афера, г-н Николай Марков, Кеворкян, Велизар Енчев, Димитър Байрактаров, Стела Банкова (напоследък заглъхна) и др, които се изявяват в Евроком, като Минчо Спасов, та даже и един Бареков (когото мнозина не харесват, но все пак говори и истини). ДЕРЗАЙТЕ и ни просвещавайте и за напред !

  1. …и една Нора Стоичкова имаше някога, но я засмука „черната дупка“ на ямболското тарикат-пишлеме!

 5. Борисов вкара България в национална катастрофа, защото така искат чуждите му началници
  Публикувано на 14.09.2017 в България

  Фердинанд се смята за проклятието на България.
  Борисов може да се окаже по-злокобен.
  Първият вкара България в национална катастрофа.
  Вторият я вкарва в национална ликвидация.
  Общото между тях е омразата им към Русия.
  Еднаквото е хитростта им.
  Има и разлики.
  Единият е бил като господар сред чужденците.
  Другият – като слуга.
  Първият разби държавата, за да задоволи своята мания за величие.
  Вторият я унищожава, защото така искат чуждите му началници.
  И още нещо.
  Кобургът е бил начетен. Васил Василев, Фейсбук

 6. Винаги съм твърдял, че нищо на тази територия (защото държавата не съществува), не става без знанието на златушко-хераковският селски хитрец, лъжец, кръдец и мошеник и този случай потвърждава това мое твърдение. Тази групировка, която това недоразумение е създало на територията на България от грабители, еничери, разбойници, бандити – накратко герб, може да се унищожи само по един единсвен път, а той е революция, революция всенародна, защото тази групировка се е вкопала здраво във всички общинси и държавни структури и изсмуква живителните сили на майка България. Всичко остало са празни приказки.

  1. …trjabva ,,ot njakade da se osigurjat,,parite,neobhodimi,taka che i,,poslednata kalinka/limonka,,na,,dlagnost ,,v GERB,da se vozi na slugeben avtomobil s shofjor i da ima aartament v Garcija ili Dubay!..za ostanalite ,,ot rodata,,im,,sashto se misli,,!

    1. ..mirizlivke,Poruchik Lukash,ti koga rechi da izvadish huja mi ot ustata si…vchera ti ,,se uslagdashe,,mnogo,mishok!

 7. Да-а-а, много интересно, написано от професионалист. Имам все пак няколко питания:

  - като всичко ви е ясно, защо само словослагателствате, вместо да направите нещо по-полезно (не казвам какво, за да не бъда обвинен в подстрекателство);
  - защо не подадете официален и публичен сигнал към съответните органи, защитен със съответните неопровержими данни;
  - накрая, макар и не точно по темата – днес е Кръстовден, защо никой в този сайт не го отбелязва, а вместо това пишат, че е Ден на пожарникаря (уважение към труда им, но не беше ли вашият премиер точно такъв?!)

  Бъдете здрави!

  1. защо не подадете официален и публичен сигнал към съответните органи, защитен със съответните неопровержими данни;

   Съответните органи са придатък на СИК …В едана мутрофашистка държава всички органи са подчинени на вожда …Аз дадох Аз направих Аз приех Аз …АЗ

 8. Най важните конфиденциални срещи се правят извън институциите-в ЦУМ и Банкя!

 9. Бай Поцелуйко Суджук-Симитлийски е бесен, защото не можаха да свият с Шиши ДУНАРИТ и се задоволиха само с откупа от 2 000 000 лева…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>