Публикувано на 15.05.2020 / 18:05

ВТОРИ ШАМАР ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ КЪМ ГОРАНОВ! ЕТО КАК ГО УНИЗИ!

ВТОРИ ШАМАР ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ КЪМ ГОРАНОВ! ЕТО КАК ВЕЧЕРНО ГО УНИЗИ!Във връзка със засиления медиен интерес, породен от разпространените днес внушения от страна на Влади Горанов, обръщам внимание на следното:

1. На първо място някой не прави разлика между „ДАНЪЦИ“ и „ТАКСИ“. Само хора с много ниска правна и/или финансова култура не могат да различат двете понятия. Хазартната дейност не се облага с данък и затова данъците нямат нищо общо! През цялото време става дума за ТАКСИ. Таксите се определят от съответния административен орган – в случая от Държавната комисия по хазарта (ДКХ). Таксите (за разлика от данъците!) са с ВЪЗМЕЗДЕН характер и се плащат СРЕЩУ предоставяне на определени услуги от самата ДКХ. И това е недвусмислено посочено в закона. В тази връзка, който говори за хипотетични неплатени стотици милиони ДАНЪЦИ е или неграмотен, или злонамерен, или и двете. Логично възниква и въпросът, ако не са плащани такси, защо ДКХ е предоставяла пет години услуга, за която не е ПЛАЩАНО?

2. Законът за хазарта е предвидил правото ДКХ да глоби всеки, който не си е внасял таксите. Срокът за това е ШЕСТ МЕСЕЦА от подаването на предвидената в закона ЕЖЕМЕСЕЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ. Справка – чл. 34, ал. 2, предложение първо от ЗАНН „НЕ СЕ ОБРАЗУВА административнонаказателно производство, ако не е съставен акт за установяване на нарушението в продължение на шест месеца от откриване на нарушителя“. Никой няма право да търси неплатените такси, за повече от 6 месеца назад. И още нещо – как така не можеш да откриеш НАРУШИТЕЛЯ, като по закон той подава ЕЖЕМЕСЕЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ?

3. ДКХ е органът, който е длъжен не само да установи дали таксите са внесени, но и дали са внесени правилно и в точния размер. В случая ДКХ изрично и многократно (повече от ШЕЙСЕТ пъти!) е утвърждавала внесените такси, като включително това е установявано и от извършвани от ДКХ многократни РЕВИЗИИ. Във всеки един отчет има ОБОСНОВКА защо се внасят тези такси и кое тълкувание на закона се използва. ШЕЙСЕТ на брой. От трима различни председатели на ДКХ. Но един и същи министър на финансите.

4. Всеки може да провери, че през годините, както утвърждаваните от министъра на финансите БЮДЖЕТИ на ДКХ, така и приеманите пак от министъра на финансите ОТЧЕТИ за тяхното изпълнение, са изготвени и одобрени именно на базата на размера на заплащаните от нас такси.
Обръщам внимание, че тези бюджети и докладите за тяхното изпълнение са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ и са приемани и от Народното събрание.

В заключение, но всъщност най-важното – аз в лично качество, и дружествата, в които съм акционер, не дължим нито стотинка неизплатени данъци и такси на държавната хазна. Над 500 млн. лева са платените, обаче.

Васил Божков

Коментари 51 за
“ВТОРИ ШАМАР ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ КЪМ ГОРАНОВ! ЕТО КАК ГО УНИЗИ!”

 1. Законите в България са за прилагане по подразбиране! Но, когато се появи мнение по даден казус изказано от Премиера Бойко Борисов, то има предимство пред законите и конституцията и се взема в предвид от всички държавни институции на изпълнителната власт!
  С гениалността си и огромният с кредит на доверие според медиите(111 място по независимост) Премиерът ни Бойко Борисов се ползва безкритично от народа с това си право!

 2. БОЖКОВ НЕ СИ ПРАВ ДА ГО СЛАГАШТАКА ГРУБО И БЕЗ ВАЗЕЛИН НА ГОРАНОВ,БОРИСОВ И КАКСКЕТИТЕ.ТЕ СА ЖАЛКИ СЛУГИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ.

 3. Г-н Божков,ако смятате,че Менда Стоянова прави разлика между Данък и Такса много се лъжете.
  През 2005 г.“Имущественият пътен ДАНЪК бе заменен с „Винетна“ ТАКСА.От другарят ЦАР.
  Така,че в момента имаме :
  1.Винетна ТАКСА плюс 1.Имуществен Пътен Данък плюс 1.Екологичен Данък.Умело внедрени от
  Марксиста -Ленинист ДРУГАРЯТ Станишев.
  Умело щафетно възприето с „Рапорт даден“! и „Рапорт приет“ от другият „Марксист-Ленинист“,клел се
  пред българското знаме Бойко Борисов!
  На времето за това нещо нали си спомняте,какво ги правеше Т.Живков!

 4. Направи ли ви впечатление, че Бойко Борисов СИСТЕМАТИЧЕСКИ се оттърва от богати и влиятелни хора ПРЕДИ началото на Ковид-манипулацията??? Защо ли? Защото Васил Божков е собственик на голям футболен клуб като Левски. … с огромна фен-маса. Ако феновете на Левски (по някаква случайност) разберат, че Ковид измамата има за цел да се вземат МАСОВИ КРЪВНИ ТЕСТОВЕ и заповед на Ананиев за принудително тестиране и лечение , ще организират ТАКЪВ МИТИНГ, че престъпното правителство ще падне за минути, а не като безкръвния протест на Възраждане. Затова Боко даде пари на Левскарите – за да си спаси кожата от тяхното недоволство. Неприятностите на Васил Божков с прокуратурата са свързани с потенциалното му влияние върху много хора – фенове на Левски, служители, колекционери, приятели. Това не се случва само в България. Богатите и влиятелни хора, които могат да се противопоставят на Ковид измамата, бяха разкарани и от Европа.
  Не си давайте кръвта или слюнката уж за тест за Ковид. Пробите не се изхвърлят, както е по закон, а се предават за анализ на ДНК, който се съхранява в електронен здравен регистър и може да се правят много злоупотреби с тази информация

 5. Бачо ви Кольо е много разтревожен.Слагат ми данъци и такси на билетите за метрото МИ до Сомалия!
  Ех,поне ще ползвам евтин бензин от държавните бензиностанции.
  Или да го мина като туристическа услуга с 9%,а ?
  Не искам да влизам в тъмния сектор,защото дупката до Емирствата не е готова още.
  Не знам ,помагайте защото ще плащате скъпо за емигранските си мераци към Сомалия.

 6. Хора, вярно ли чух, преди 10 минути…… Щом Борис Джонсън се справи, ще се справи и Бойко Борисов. И кво правим сега, заразихме си премиера. Не вие срам, щото на мен не ми пука!

 7. В изпълнение на приетата от Министерския съвет Национална пътна карта за изпълнение на задълженията на България по Решение (ЕС) 2017/899 на Европейския парламент за използването на радиочестотна лента 470-790 МНz в ЕС е необходимо освобождаване на достатъчен радиочестотен спектър в обхват 700 MHz за развитие на мобилни комуникации от ново поколение.

  честито 5 джи

 8. „В заключение, но всъщност най-важното – аз в лично качество, и дружествата, в които съм акционер, не дължим нито стотинка неизплатени данъци и такси на държавната хазна.
  Над 500 млн. лева са платените, обаче“.

  „Над 500 млн. лева са платените, обаче“.
  -Е,ТЕ ТОВА Е ПЛАТЕНИЯТ РУШВЕТ КЪМ БОКО ТИКВОКО!!!

 9. В коментара ми, дето е надолу, има следния цитат, който се отнася за упражняващите се с власт и управление:

  ОЩЕ НЕ Е КЪСНО: ПЪРВИТЕ „КИТАЙСКИ КАПКИ“ ЗАПОЧНАХА ЛЕКО ДА ПАДАТ ПО ГЛАВИТЕ ИМ, НО СПОРЕД ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПИСАНИЯ ТЕ, КАПКИТЕ, ВОДЕЛИ ДО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ.

 10. Да не прекалявам, искам да кажа, че Икономическата политика е НАЙ-ВАЖНАТА през Мирно време, Тя Управлява всички останали, сега черепа ви каза Очевидното, имате счетоводителка на публичен дом, Този тип счетоводителки не, НЕ, НЕ, НЕ, И НИКОГА НЯМА ДА СА В СЪСТОЯНИЕ А НАПРАВЯТ ГРАМОТНА ИКОНОМ<ИЧЕСКА ПОЛИТИКА ДОРИ НА СОБСТВЕНИЯТ СИ ПУБЛИЧЕН ДОМ – ТОВА НА ПРАКТИКА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВИЕ ИГРАЧИ МНОГО-УМНИ СТЕ СИ ДАЛИ ЖИВОТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПОНЕ 13 ГОИНИ НА ЕДНО НЕДОНОСЧЕ(Практически Два броя), ОТ ТАКАВА ИЗМЕТ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ т.НАР. РАЗВИТИЕ, можете само да умрете за тяхната Държава – това ви каза ерепа вкратце, другото е ташак – честито за последните 13+години, евала и на размислите ви за второ чаве – толкова, чисто, просто, ПРАВИЛНО.

 11. Искам да чуя ред по ред и колонка по колонка всичкото гейбер – Първа точка – еди кви си мерки, Вотра, еди кви си, Треа – повече не искам от тая неграмотна ИМЕТ – Искам обаче да Чуя Кво предлага Черепа, щото май дава заявка за Властта? / Или поне да го навре там, откдето се е пръкнал, да си разхожда помиярите на маргиналите….

 12. Как си Горанов. Как е усещането когато те е подпрял отзад без вазелин. А ти бе шибаняк… Спиш ли на мека пухена възглавничка. Сънуваш ли мЕлЕони, танте Меркел и как три папи те галят по шарото кухо. Или ти се присънва бай Ставри. Строг, ноо справедлив

  1. Колега, тая кучка ще го отнесе точно колкото и предишната, родата на другата неграмотна ***й-ка, нема начин – те затова ги слагат ТАМ, за да минава Номра, не чакайте Възмездие, най-доброто е да чакате да се смени със следващият неграмотен палячо, толкова за колониалните кучки на каишка в Посолството….

 13. видимои за счетоводителка на бакалия не става, поне примерно на цар им киро счетоводителката май знае повече от това недоносче, не, че резултата не е същият и не става въпрос за едно и също гюбре, ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА Е РАВНО И ТЪЖДЕСТВЕНО НА ФИНАНСОВА И ИКОНОМИЧЕСКА ТАКАВА, СЧЕТОВОДОДИТЕЛКИТЕ ОТ ТКЗС-тата КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЩО Е ТО СТРАТЕГИЧЕСКО СЧЕТОВОДСТВО СЕ ИЗХВЪРЛЯТ НА БОКЛУКА< НАЧЕЛО С НАЩО МОМИЧЕ И ПРЕДИШНИЯТ И ТАКОВАЧ _ ДЯНКОФФФ
  Черепеа явно е много-навътре с всякъкъв бизнес и е много наясно с кви палячовци го заплашват, ефекта е кристален, тоя е тарикат, НЕ-КАЛИНКА!
  Повтарям Икономическа Политика е това което липсва в последните на 24 ГОДИНИ! (малкият наркотрафикант заедно с малкият убиец на световните убийци от *** и ***? – познайте КОИ, всеки студент Втори Курс в УНСС ще Ви отвори, за разлика от свищочвската им кучка)…
  Къде е тиквеният вожд, май се е по Руски – ОБОСРАЛ ПО-ПОЛНОМУ!

 14. всичко това е чудесно, ама номера на Бошкош е най-силният – като ме питате Що? – отговрям, показа се, за пореден път,, че гнуснният тиквоч е жалка аматьорка проститутка, това което Бошкош казва е практически следното – НЯМА ПОЛИТИКА< ИМАТЕ ЕДНА ДОЛНА И ЖАЛКА КУРВА НА ЧЕРДЖЕТО НА ХАМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ВСЕКИ ИДИОТ ЗАВЪРШИЛ ВИСШЕ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ СЧЕТОВОДСТВОТО НА НЕКАДЪРНИК В БАКАЛИЯ И БЮДЖЕТ< ЩОТОТ ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА< ОЗНАЧАВА СЧЕТОВОДСТВОТО НА НЕГРАМОТНИК – И ТАКА НАД 13 ГОДИНИ, ТОЛКОВА ЗА ТИКВОЧА И ХУНТАТА< КОЙТО НЕ ЗАЦЕПВА – ДА МРЕ!!!!!!!!!!!!
  ,Черепа даде ДИАГНОЗАТА!

 15. КОМЕДИЯТА СВЪРШИ…започва РЕКВИЕМЪТ за една МУТРА…ЧОВЕКЪТ на НЕО-ЛИБЕРАЛНИТЕ ПИЦА-ГЕЙТ и СОРОСОИДНИ ОБЩЕСТВА…
  Да ПРЕСУШИМ БЛАТОТО…

 16. Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: Съществува ли роднинска връзка между министъра на финансите Владислав Горанов и министъра на здравеопазването Кирил Ананиев? Министерството на здравеопазването е един от най-големите „консуматори” на държавния бюджет и ако са в такава връзка редно ли е по роднинска линия да се контролират милиарди държавни левове?

  1. Владко е братовчед на Венцислав Върбанов и кацна като началник отдел в МЗГ на няма и 24 години по време на управлението на Върбанов(изненадаа). Изключително противно същество с арогантно държане. Навремето беше изключително некомпетентен и свърши доста бели. За да ги покрият, го преместиха обратно в МФ, да доокъка там. Продажен и нечестен. Срамно и страшно е, че му е връчен този пост, а още по-срамно е, че позволяваме вече десетилетия едни и същи хора да си разпределят едни пари и то съвсем на светло, без да се крият.

 17. Припозналите чорбарчета-ловешки сега много им е гадно, че Гриша Ганчев целуна гъза на боко и се снижи по- ниско от тревата, за да не му вземат всичко, а те съответно целуват гъза на Гришата. Затова много ги е яд и злобеят, че Божков, който е шеф на Левски така решително се противопостави на мутрата и цялото му ОПГ Мутра включващо всички обсебени от него власти законодателни, изпълнителни, репресивни и съдебни.

 18. Юристите на г-н Васил Божков са добри, за разлика от „юристите-калинки“ на управляващата престъпна измет от ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ – ВМРО, НФСБ И АТАКА, начело с недоразумението – барни-ръбъла.

  1. ОСТАВИ АТАКА НА МИРА! НЕ Я ВКАРВАЙ В ТОЗИ КЮП, ПРАВИШ ГО УМИЩЛЕНО И ЗЛОНАМЕРЕНО!

   1. Когато политическа партия „АТАКА“ отиде на бунището на историята, обещавам, че ще я оставя на мира.
    Но, не си мислете, че с плоските и плитки номерца на вожда ви волен сидеров – да се правите на опозиция, отново ще излъжете лековерния български избирател.
    Много бързо забравихте, че откакто мутрата-българоубиец от Банкя е на власт, АТАКА винаги му е била патерица.
    Като се правите на „опозиция“, защо ви нямаше на протеста пред Нардното събрание – и вчера и днес?

    1. НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ОТВОРЕН! АКО МИ ПРОБУТВАШ БСП И ДПС /А ТИ ТОВА ПРАВИШ/, ТО МИ Е ВСЕ ЕДНО ДАЛИ БОЙКО ЩЕ СЕ МАХНЕ! ПАРТИИТЕ НА САТУКВОТО-ВЪН ЗАВИНАГИ!

     1. О , ЗАБРАВИХ И ВЪЗРАЖДАНЕ! ДОКАТО НЕ РАЗБЕРА КАКВА ВИ Е ИГРАТА, ЗА МЕН СТЕ ПЕРСОНА НОН ГРАТА! АЕ АТАКА ВИНАГИ Е БИЛА ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНСКА ПАРТИЯ , ЗАД КОЯТО НЕ СТОЯТ ПАРИТЕ НА МУТРИТЕ!

     2. Ти си бил много страшен, бе.
      Държиш се като истинска МУТРА от политическа партия „АТАКА“.
      Партия „АТАКА“ е най-КЕЛЕПИРската българска партия, най-безродната, а до скоро и най-роднинската и най-слагаческа партия на бойко.
      Сега какво ще ни обещаете – почивка на Варадеро? Пет-звездни хотели във Франция, Заплати от по 1000 – 2000Евро и Пенсии от по 700 – 1000Евро.
      Скриите се, бе боклуци!
      Истинското място на партия „АТАКА“ е на БУНИЩЕТО на ИСТОРИЯТА!

    2. АТАКА ВМРО И НФСБ както и МАРЕШКИ се доказаха като пуделчетата на всяка власт, крепяха последно БОКО, а с него и Доган. Те са реално слуги на ДПС.

     1. МАРГИНАЛИ СТЕ ВИЕ ДВАМЦАТА! НЕ МИ ОТГОВОРИХТЕ КОГО МИ ПРОБУТВАТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО! БСП+ДПС,НАЛИ?!? АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ ЗА КОЯТО ЕНП НАВРЕМЕТО БЕШЕ ЗАБРАНИЛА НА ГЕРБ, ДА НЕ СЕ КОАЛИРА С НЕЯ! АТАКА РАЗБИ КРЕПОСТА НА МАФИЯТА ПРЕЗ 2005Г. КАТО НАПРАВИ НАЙ-ГРАНДИОЗНИЯ МИТИНГ ОТ 50 000 ДУШИ, ЗАРАДИ КОЕТО ГЕНЕРАЛСКОДЕПЕСАРСКАТА МАФИЯ СЕ ПРИНУДИ ДА НАПРАВИ МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ПРОЕКТ ГЕРБ! АЙДЕ ОДИ ДА СИ ОБЪРШЕШ МАРСОЛА! И ДА ЧЕТЕШ КНИГИТЕ НА ВОЛЕН, ПИСАНИ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, ЩОТО ЗНАМ, ЧЕ НЕ СИ ГИ ЧЕЛ! КЪДЕТО ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ОПИСАНО ДУМА ПО ДУМА!

  2. Атака е единствената партия, чиито принципи и постановки днес важат повече от всякога. За циганизацията, ислямизацията, за мигрантите, оградата и т.н. За засиления държавен контрол, за връщането на ресурсите в български ръце, за по-балансираната външна политика, за спирането на грабежа чрез златни коцесии, безплатни щатски бази, външни контингенти в Ирак и Афганистан, за безропотното „йес“ на всяка външна команда. Основното й мото е „да си върнем България“. Никога не пазарувала гласове на избори и уреждала държавни постове хранилки, дори когато съдбата на парламента зависеше от нея през 2013. Това, че винаги бе поставяна в миманса от вътрешните и външни кукловоди, а овцете блеят за варадеро и някакви парижки хотели, докато слугите на колонизаторите ги ограбваха като за последно, си е проблем на стадото. А Сидеров е на светлинни години като интелект и визия от сегашните управляващи плазмодии. Затова и се разкара от парламента, отдавна разбра, че онова „Народе???“ си е диагноза. Всякакви ментета днес се изреждат да плагиатстват основните й тези и да копират нейния девиз. Айде сваляйте Герб, слагайте БСП, ДПС и пак герб, за гарнитура добавете и Черепа, Цв.василев, Славчо чалгата, Коцето със скромната субсидия и още по-скромно ново палатче и ново автомобилче и други борци за народни правдини и последният да изгаси лампата и затвори вратата на парадържавното образувание, което е в момента България.

   1. Не се гаври с името на великия българин-хайдутин ФИЛИП ТОТЮ и не петни името му със словоблудството си.
    Тези неща дали си ги мислеше, когато заедно с другите МАФИОТИ – ВМРО и НФСБ, и вие от АТАКА, коронясвахте на власт бойко-българоубиеца. Ама тогава му ръкопляскахте – нали ви беше допуснал до трапезата, да папкате от подхвърлените ви огризки. Като кучета помияри – каквито винаги сте били вие от АТАКА.
    Дупедавци, гъзолизачи и духачи на ГЕРБ – това сте вие от АТАКА.
    И защо не си напишеш истинското име, бе мишок, страхлив?
    Ако си ЯВОР НОТЕВ – защо не прокара закон, който да ти забрани да упражняваш адвокатска професия докато си депутат? Къде е равнопоставеността ти с другите адвокати, които не са депутати? СРАМ СИ ЗА АДВОКАТСКАТА ГИЛДИЯ!

    1. А ти, някой си А точка Спасов, КОЙ си и за какво се бориш. Атака свали веднъж Боко и ГЕРБ, ти застана ли до тях или мяташе камъни по централата им и опикаваше жълтите павета. Ясно, че Атака ти е бръкнала яко, Явор Нотев ти се привижда в сънищата :). Типичен психодесен-ляводжендърен отпадък, такива голям го вадите в нета и сте от патриоти по-по-най, когато изпаднете зад борда. А всъщност обикновени идиоти.

     1. Ще ти обясня като на ДЕБИЛ, който се прави на велик, като опетнява името на един велик българин – ФИЛИП ТОТЮ /Тодор Тодоров Станчев/.
      Много е просто:
      И вие от партия „АТАКА“, точно както и СДС-умряло – на Драгалевския крадец иван костов, ИЗЛЪГАХТЕ НАДЕЖДИТЕ на хората, които гласуваха за вас.
      Не може днес да викаш „бойко е курва“, а на другия ден – да влизаш в кабинета му СЪС ЗАДНИКА СИ НАПРЕД и да клечиш и ревеш пред него като долнопробен помияр.
      Разбра ли бе, ДУХАЧ, СМОТАН?
      Забрави ли, че като главен редактор на пасквила в-к „Демокрация“, волен сидеров беше ГЛАШАТАЙ на Драгалевския крадец иван костов?
      Щом влезете във властта, на секундата забравяте за хората, които са ви изпратили там. Нали вече сте се новите принцове по стълбата нагоре, а долу – под вас цари радост, щастие, веселие.
      Иначе, книгите на волен сидеров стават само да си украсиш нужника на село.

   2. Голям смях…като сте в коалиция кое от тези неща въплатихте в закон и в живота ?

 19. ДПС е работодател на БОКО ТИКВАТА. Ердоган е негов Благодетел а мути Меркел негова сенилна покровителка-закрилница за пред ЕС. Овещава всички в ЕС да го тупат по главата защото е дете идиотче, но е много послушно макар и да е забъркано в много престъпления, които очевидно не пречат на ЕС и това им е угодно.

 20. Божков за сега доказва, че е кораво момче, от старата школа, ако не му клекнат, а те отидоха твърде далече, което не им пречи да си плюят на сурите, той ще подпука и Тиквата. Писал съм го доста пъти: неразкритите по времето на Мутрата 120-130 знакови убийства бе за разчистване на сметки на хората, които не им пукаше да му се противопоставят на Него и тези зад Него. Останаха само Божков и Гриша Ганчев, но вторият се усра и показа, че е малък, с малък и млъкна. Дано поне Божков удари както трябва. За сега е добре.

 21. Каскетурата ще заспи дълбоко, също като цацаратурата преди нея.
  „Цацаров част ли е от криминалния преход?“ ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА
  https://www.segabg.com/category-observer/cacarov-chast-li-e-kriminalniya-prehod
  Според Стефан Стефанов (практикуващ адвокат и доскорошен дългогодишен преподавател по право в СУ „Св. Климент Охридски“) Цаци на Шиши и Мутрьо Пръстовете е „пълничка и очилата част”” от криминалния контингент:
  „Гледам го сега главният прокурор и се чудя дали да му дам поле за изява? Много го харесвам и ще му дам подсказка.
  През 2012 г. в Пловдивския съд имаше едно много интересно дело. По делото имаше едно СРС, в което се говореше за един високопоставен пловдивски магистрат, който бе поискал шестцифренна сума за да оправи едно дело. Магистратът бе описан като *пълен, с очила*, а и името му се споменаваше. Прокурорът по делото потвърди пред съда, че се чуват имена и шестцифрени суми и каза , че се касае за *ОПГ*, така е записано в протоколът. Съдът веднага засекрети делото без да постанови това в протокола.
  По – интересно беше едно ВДС. На видео файл се виждаше как високопоставеният магистрат си иска сумата от един осъден на тринадест години затвор. Файлът беше правен в някакъв ресторант. Виждаха се осъденият, баща му и магистратът.
  Когато делото стигна до ВКС съдиите Мавров и Имова разпоредиха доказателствата по делото да бъдат унищожени. А дано, ама надали.“

  1. Защо ли си мисля, че, копие на това ВДС се пази – за всеки случай.
   И се използва активно.
   Припомни си само, как цацаров беше подгонил цвъ цвъ, някакъв с едно тевтерче,
   един, който сега и министър – заради бюлетините от Костинброд, както и други боклуци от ГЕРБ.
   А сега си припомни, след като ГЕРБ се върна на власт, какво стана с тези разследвания.
   Една голяма НУЛА!
   Въпросът е, дали в службите направили записите и изготвили тези ВДС/предполагам, че и при тях има „забравени да бъдат изтрити“ копия/, все още има честни служители, при които на ПЪРВО МЯСТО са ЗАКОНА, МОРАЛА и ИНТЕРЕСИТЕ на ДЪРЖАВАТА и ОБЩЕСТВОТО, а не мафиотската омерта на МУТРАТА от Банкя?…

 22. Ако сегашният ни мин.-председател и неговият финансов министър искат да имат спокойни старини след неуспешните им опити да се занимават с политика по техния си модел – силно контрастиращ с моделите на „колегите им“ от модерните страни – най-добре ще е да се оттеглят по родните си места; там да си стоят, да гледат ТЕЛЕвизия, да слушат радио, да четат вестници, книги или клюките в любимите им сайтове; да си поливат цветята или, ако имат мераци, да си садят бостани с тикви и редовно да ги прекопават.
  Същото се отнася и за другите участници в управлението и властта на страната, които са свързани с първите двама.
  Още не е късно: първите „китайски капки“ започнаха леко да падат по главите им, но според историческите писания те, капките, водели до изключително мъчителна смърт.

 23. тиквата сега ще го скрие владко в гъза на кръстника му… щото предстои ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ на дондуков!

 24. КОЙ стой зад владко!Владко е едно просто(незавършило нищо сериозно) момченце за поръчки с голямо желание да обслужи всички причевки на мафията!Иде му времето!

   1. Това е така Бае Хуйя е син истински на Бае Тошо.?на 1000% правен в резиденцията в Банкя.?

 25. Страхотно! Само да има кой да чете! След този удар Владито би трябвало да свие перките и да не се пуйчи толкова, че самият той е за ЦСЗ при Бай Ставри. А Боко да престане да го прикрива и да го остави на Възмездието.

  1. И с кво го „прикрива“ боко? Със собствения си немит г@з? И с кво „възмездието“ трябва да е различно за двамцата (че и за всички останали)?

  2. Възмездие няма да има и за двамата,естествен подбор,разстрел и след разстрела червей.

   1. Лайната здраво удариха вентилатора! мачкай бай Васо!
    Ник’в затвор за тея малоумници, направо гилотина

  3. Аз си фантазирах, че Боко ще се отърве като го пратят доживотен консул в Улан Батор ….. Обаче както отиват нещата, бай Ставри няма го пусне …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *