Регистрация
Публикувано на 13.07.2018 / 21:11

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗА ТАЗИ БОЛКА!!! ВИЖТЕ БАБА ДОРА, ВСИЧКИ НЕЙНИ ЖИВОТНИ – ДЕЦА ЩЕ БЪДАТ ЕВТАНИЗИРАНИ! ВЗЕМАТ ПРЕПИТАНИЕТО И ЖИВОТА НА ХОРАТА!!!

БАБА ДОРАТрябва всички да знаят за тази болка и да вземем някакви мерки, и то бързо!!!

Баба Дора… от няколко дена плаче, не може да спре… и утре ще плаче… може би за последно. Живее с 30-те си козички и още толкова ярета, всички си имат имена, Гергана, Тодорка…. това са децата ѝ… не спира да им говори, за тях живее, с тях става и с тях ляга…тази нощ за последно… утре ще бъдат евтанизирани… всичките около 60 нейни ЗДРАВИ деца, с които тя живее и с които се изхранва. От утре баба Дора ще е празна…

Толкова болка, сълзи и мъка видях днес…най – трудната ми снимка… баба Дора искаше да я снимам… плаках..

П.П.: Искам да не вярвам, но се случва! Вземат препитанието и живота на хората… Готов съм на всичко да спра това! Някой да даде съвет как да процедираме!

Даниел Стефанов

Бележка на АФЕРА: ИЗРОДИ, ИЗРОДИ НИ УПРАВЛЯВАТ! МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЗАСПИТЕ БЕ, МРЪСНИ КРАДЛИВИ ИЗРОДИ, СЛЕД КАТО ПРИЧИНЯВАТЕ ТАЗИ БЕЗЧОВЕЧНОСТ И ТАЗИ СТРАХОВИТА БОЛКА?! НАРОДЕ????

Коментари 23 за
“ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗА ТАЗИ БОЛКА!!! ВИЖТЕ БАБА ДОРА, ВСИЧКИ НЕЙНИ ЖИВОТНИ – ДЕЦА ЩЕ БЪДАТ ЕВТАНИЗИРАНИ! ВЗЕМАТ ПРЕПИТАНИЕТО И ЖИВОТА НА ХОРАТА!!!”

 1. Да им се възстановят незабавно средствата поне. Как даде 500 милиона на Доган за язовири. Веднага да даде милиони и на тези хора.

 2. Евтаназия за 240-те изрода в парламента.Няма повече какво да губим,бавната и мъчителна агония е по страшна,а те това са ни подготвили…Да грабваме тоягите и да ги почваме!

 3. На мафията тoва и е рабoтата-да краде,къде лева, къде еврo, важнo е гушата на нашите да е пълна.

 4. Само който не е отглеждал животни и по някаква причина загуби дори само едно животинче не може да разбере мъката на тези хора.Щяли да ги компенсират с пари.Но това е тяхния живот,който никой и с нищо не може да компенсира.Поне един чиновник посетил ли е една ферма за да прецени за какво става дума? Едва ли.А има начин да не се убиват масово животните.В землището на даден район спешно се ограждат резервати в които влизат здравите животните и да бъдат под ежедневен контрол.Така ще се спасят една част от животните.По лесно ги убиваме и… няма проблем.

 5. До Дух с мустачки: малоумнико…….не е работатата да те компенсират с някакви парии – с няколко лева .Това е препитанието на тези хора, те с това живеят ,това им е поминъка ….. абе какво разбираш ти от тези неща , прости хора простиииииии а ние искаме държава

 6. И защо убиват здрави животни , мълчат ония капут Бойко и той мълчи,но явно скоро ще реве и то много ще реве. Те хората не са прости както си мисли.

 7. Нямам думи,изчерпаха ми се обидите!
  Няма такъв Геноцид!
  Бойко Борисов=Адолф Хитлер!
  Да не ми говорят,за разни министърчета,той си ги назначава,не смеят да гъкнат,такава Диктатура,просто не е истина,това което ни причинява този изпечен бандит и лъжец,селски тарикат и елементарен хулиган!!!
  Как е възможно,така наречения ни „народ“,да излезе по улиците за двете лъвчета,за калинките и буболечките,а да не им пука за тези ИСТИНСКИ КЛЕТИ ХОРА!
  Сега разбирам защо Бог,ни наказва,защото не изпитваме,съчувствие,състрадателност към клетите и угнетени наши истински сънародници!
  Жалкиии сме,къде са тези „умните“ и красивите“,кемпърджиите,без Чест и Достойнство,Мутрата им подхвърля трохите и те дребните душици,доволни!
  Дано Бог,намери най-добрия изход,за тези клети добри души!!!

 8. Важно е, че днес разбрахме – Юнкер страда от ишиас.. И в НДК-то в София страдаше, кат закриваха европреЦедателствуването ни, ама тогаз ЕК не уточни за болежката му.. Пък ни една официозна медия днес не са престраши да повтори как Туск и Баце го подпираха..
  Баце има втори внук… Ама никоя от официозните ни медии не си позволи да подеме въпроса за малкия СТЕФЧО, щото Слави го показа вчера.. Ама то той Слави – фалшиви новини сал пуска.. Щото такова дете няма.. А внука го има… То и майките пред парламенто ги няма…
  То и баба Дора и другите баби като нея за тях ги няма… И доклада на ООН, че сме най-бързо изчезващата страна от картата на света за тях го няма..
  Ама има 500 млн. за министерството на хидроинженера.. За хидро фирмата му с Вълка.. Виж – решение за промяна на бюджета от Парламенто, че и стенограмата за даването на тез пари от кабинета.. тях наистина ги няма..
  То и едни 67 млн. взети от КТБ – една седмица преди фалита от Сталийски и жена му, ги няма. И няма да ги има, щото по закона за предотвратяване на вторичния грабеж на КТБ синдиците продават този кредит за 200 хил. Та Сталийски сега ша си го откупи, и ни лук ял, ни 66,8 млн. мирисал…

  1. Така се издържат Метреси в Барселона!
   Сталийски адвокат на дявола!
   Рано или късно,ще има възмездие!

 9. Първо искам да кажа ,че съм ветеринарен лекар и не съм от Герб или каквато и да е партия.Герб не са пряко виновни в случая.Те изпълняват световно утвърдени ветеринарни мерки ,които се вземат при избухване на една епизотия(заразна болест).В случая в 3 км-ова зона от огнището(а при други заболявания зоната може да бъде и по-голяма) се избиват всички възприемчиви към болестта животни с цел да се прекрати предаването на болестта към необхванатата от болестта зона.Това е подобно когато има в полето пожар и се прави подкопана линия и се пали от към страната срущу пожара когато нататам духа вятъра за да се спре пожара .Това го обяснявам като лекар на хората,които казват,че не разбират „Защо“,тъй като в България нямаме традиция и навик с прости думички да се обяснява „Защо“,т.е.държавата изби козичките на баба Дора за да може овцете и козите в останалата част от България да бъдат предпазени от болестта и поне те да живеят,а не всички да измрат от коварната болест.Това беше до тук теоретичната част,а от житейската ще ви кажа,че и моите очи се пълнят със сълзи като гледам баба Дора и всички останали,дано Бог ни пощади и ние да не изпаднем в тяхното положение и да изпитаме тяхната мъка,а друг е въпросът защо българските граници се заличиха и това даде предпоставка за масово нахлуване (умишлено или не умишлено)на панзотии от Африка и Азия през Турция у нас.

 10. В България преди 1990 г свиневъдите използват противочумни ваксини, чиято употреба е забранена в евросъюза.Излизането от малоумния пиянски европейски съюз не само наложително а и спешно докато не са ни погубили като тези животни.

 11. Ми не разбирате ли?Нали ще трябва да се внася мляко,сирене,кашкавал и да спечелят вносителите.Народа с увеличението на ток,вода,храна, нека да вегитира!!!

  1. Партнерите на мутрата и Цвьки вносителите на МЕСО ДФЗ и ДДС-измамниците от ГОРНА ОРЯХОВИЦА нали требжа да захлебят за бяло курви и имоти вьв Барселоната

 12. Т.Е. ДА РАЗБИРАМЕ ЛИ ВЕЧЕ ЧЕ СМЕ НА КРАЧКА ОТ ТОВА АКО ИМА БОЛНИ ХОРА СЪЩО ПО-ДОБРЕ ДА ГИ ИЗБИЕМ ДА НЕ ПРЕЧАТ И ЗАРАЗЯВАТ НА ДРУГИТЕ…………….ДНЕС ЖИВЕЕМ В ПО -ГАДНИ ВРЕМЕНА ДОРИ ОТ ВРЕМЕТО НА ИНКВИЗИЦИЯТА И ХОЛОКОСТА……..
  КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ В ОПАКОВКАТА НА „ДЕМОКРАЦИЯ“ Е ЗАЩИТЕН И ЖИВЕЕ ДОБРЕ ЗАЩОТО ИМА ТЕЛЕФОН И ПЕРАЛНЯ И ХОДИ НА „ПОЧИВКА“ Е ЖАЛЪК МАНИПУЛИРАН НЕЩАСТЕН ГЛУПАК!!!!!!!!!!!!
  ДОСТИГНАЛИ СМЕ НАЙ-ВИСОКАТА ТОЧКА НЕ „НЕЧОВЕЧНОСТ“ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА…….ИЛИ НАЙ-НИСКАТА ВСЕ ЕДНО
  ВСИЧКИ НАПЪНИ ЗА ПРАВЕНЕ НА НЕЩО ДОБРО И СВЯТО СА ПСЕВДО …….

  ЧИНОВНИЦИ СЕ РАЗПОРЕЖДАТ ХЛАДНОКРЪВНО С ЖИВОТИ НА ЖИВИ СЪЩЕСТВА……… ТОВА Е НАЙ-ДОЛНОТО ПАДЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА.НИЕ СЕ ВРЪЩАМЕ, НИЕ НЕ НАПРЕДВАМЕ, НЕ СЕ РАЗВИВАМЕ, НИЕ СЕ ОБЕЗДУШАВАМЕ….. ДЕЙСТВАМЕ ПО ЗЛОВЕЩИ КОМАНДИ………..
  СТРАДАНИЕТО НЕ НИ ТРОГВА …..СМЪРТТА НЕ НИ СМИРЯВА…..

  И НАЙ-БЕДНИТЕ ПЛАЩАТ НАЙ- ЖЕСТОКО!

 13. Трябва да се изска обезщетение,материално и морално,но тези хора нямат средства за съдилища и разкарване!
  Вече и до най-бедните стигнаха и им отнемат всичко,не знам що за държава е това.

  1. НЕ Е ВЪПРОСА В ОБЕЩЕТЕНИЯТА А В ПОПУЛАЦИЯТА КАК СЕ ВЪЗТАНОВЯВА ОТ КЪДЕ ЖИВОТНИ ПОМИСЛЕТЕ

 14. Не разбирам защо трябва да бъда умъртвени козичките?
  Те са здрави.
  Лично аз бих ги изпокрила в съседите,
  жалко че не съм наблизо да ги прибера у дома, че да дойдат да ги умъртвят, ако могат.
  Ей тия властниците преиграват, ей няма кой да ги спре тия хайдути.
  Кои са тези изчадия дето ще причинят това на тази женица?
  Нещата вървят натам, че май като няма кой да възстанови ред,
  ще трябва сами да се саморазправим-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>