Публикувано на 19.07.2020 / 12:36

„ВСИЧКИ ВЪН!“ Е ПОДМЯНА НА АВТЕНТИЧНИЯ ПРОТЕСТ! ОПИТ ЗА РЕВАНШ НА „ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА“, КОЯТО БЕТОНИРА БОРИСОВ. МЕРСИ! ОПАСЕНИЯТА, ЧЕ ПРОТЕСТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВАТИЗИРАН, СА НА ПЪТ ДА СЕ СБЪДНАТ.

„ВСИЧКИ ВЪН!“ Е ПОДМЯНА НА АВТЕНТИЧНИЯ ПРОТЕСТ! ОПИТ ЗА РЕВАНШ НА „ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА“, КОЯТО БЕТОНИРА БОРИСОВ. МЕРСИ! ОПАСЕНИЯТА, ЧЕ ПРОТЕСТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВАТИЗИРАН, СА НА ПЪТ ДА СЕ СБЪДНАТ.

„Мутри – вън!“ – ДА!

„Всички вън!“ – НЕ!

„Всички вън!“ е вариация на байганьовското „всички са маскари“ – най-удобната формулировка за масовото (без)съзнание. Това може да доведе до ескалация тип „10 януари 1997“, да прогони всички леви, които са на протеста (като в 2014 г.), да обърне всичко против БСП и лявото (за кой ли път!), да употреби и дискредитира президента („Подкрепяме институцията, не президента Радев“, каза „отровното трио“!).

Какво ни предлага „отровното трио“?

Вместо подкрепа на вота на недоверие – окупация и разтурване на парламента! Ами нали някой трябва да го гласува този вот! Прочее, както през 2014 и сега на четвъртия ден на протеста се появиха лозунги срещу БСП, но! – и срещу президента Радев!

Призивите за Велико народно събрание и промяна на Конституцията (прокуратурата в изпълнителната власт!) са абсолютно несъстоятелни и невежествени!

„Отровното трио“ ни представя един безкраен римейк и опит за реванш на „градската десница“, която 2014 протестираше срещу Пеевски и накрая бетонира Борисов. Мерси!

Някой се уплаши от всенародното обединение срещу мафиотското управление на ГЕРБ и реши да разедини народа и да злоупотреби с обществената енергия! Всички опасения, че протестът може да бъде приватизиран, са на път да се сбъднат!

И когато утре се появят фашизоидни лозунги – никой да не се учудва!

„Всички вън!“ е подмяна на автентичния протест!

Призивът „Всички вън!“ има смисъл само, ако означава „Всички на протеста срещу ГЕРБ!“. Другото е поредната лъжа!

Автентичният девиз е: „Мутри – вън!“

Вън Борисов, Гешев и цялата им престъпна групировка!

Велислава Дърева

Коментари 33 за
“„ВСИЧКИ ВЪН!“ Е ПОДМЯНА НА АВТЕНТИЧНИЯ ПРОТЕСТ! ОПИТ ЗА РЕВАНШ НА „ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА“, КОЯТО БЕТОНИРА БОРИСОВ. МЕРСИ! ОПАСЕНИЯТА, ЧЕ ПРОТЕСТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВАТИЗИРАН, СА НА ПЪТ ДА СЕ СБЪДНАТ.”

 1. „Отровното трио“ може да стане „опасното трио“. Адвокатът прави опити за завой на дясно, ама силно у дЕсно. Журналистът и той бие като че у лЕво. Всеки опит за завой на протеста крие опасност от обратен завой и завъртане в омагьосан кръг. Вярната посока е направо, срещу врага. Ако бъде предаден по някакъв начин този спонтанен, със силата на младите протест, ще сме в грях пред бъдещето на България – тези млади, умни и будни на площадите българи. Трябва да сме внимателни кому предоставяме кормилото и накъде се опитва да води. Бог да пази България!

  1. Аз харесвам проф. Минеков, понеже е творческа натура и понеже помня от кога воюва с Толупа и с Рашид Ага.

 2. ЕДИНСТВЕНОТО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ В СВЕТА И МАТРОСОВЦИТЕ – САКЪН ДА НЕ СЕ РАЗВАЛИ УДОБНОТО ОПРАВДАНИЕ. САМО ДВУКАМЕРЕН ПАРЛАМЕНТ: СЕНАТ ДА КОНТРОЛИРА ДОЛНАТА КАМАРА, ЧЕ Б.РЪБЪЛА НА КОЛЯНО ПРЕПУСКА СЪС ЗАКОНИТЕ.
  НЯКОЙ МНОГОЗНАЙКО ДА НИ ОБЯСНИ КАК БЕЛГИЯ (СЕДАЛИЩЕ НА ЕП И ЕК), ГЕРМАНИЯ (НАЙ-ГОЛЯМАТА ИКОНОМИКА В ЕС, ЧЕХИЯ (СТРАНАТА НА КОМИСАР ЮРОВА) ПРОКУРАТУРИТЕ СА В ИЗПЪЛНИТЕЛАТА ВЛАСТ ИЛИ НЕ ИСКАТ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ, А И СЕГА УДОБНО СЕ ОПРАВДАВАТ.

 3. И ТАКА НЕЩАТА СЕ ОСРАХА БАШ ОТ КНИЖНИТЕ ПЛЪХОВЕ, МАНИПУЛАТОРИТЕ !

  От други академици психолози, които се направиха на войници и предложиха за началник щаб на протеста подсъдима съдийка .

  Всички адвокати имат грамадно самочуствие, но често , напълно без никакви фактически основания за неговото наличие .

  Адвокатът си е написал на сайтовете си, кои могат да участвуват в неговата битка с Гешев.

  Само тези, които считат, че 90 % от проблемите в съдебната система се дължали на Главния Прокурор ..

  Да де, ама този Иван Гешев е само от шест месеца, а тези проблеми са още от 1990 г. Значи , АДВОКАТЪТ НЕ Е ПРАВ .

  И нещо друто се е объркат адвокатът и / или премълчава в тези пламенни призиви и премълчаното е следното :

  Наказателните дела са десет, десет пъти по-малко на брой от гражданските и търговските, по които търговски и граждански дела далече , далече от погледите на прократурата се извършва постоянният, масов обир на гражданите от страна на съдийската банда .

  Т.е. 90 % от гражданите са недоволни от съдийската банда и нямат проблеми с Главния Прокурор и само 1% от гражданите (предимно криминални елементи) имат проблеми с прокуратурата .

  Така, че адвокакът се е объркал в изводите си и в базираните въз основа на тях негови призиви .

  Ние , окрадените от върховната съдийска банда по граждански и търговски дела, считаме че 99 % от бедите на съдебната система се дължат на върховната банда и на бруталната узурпацията на тази най-най-важна от властта на българския народ – съдебната му власт .

  Властта му той да винаги ПРЯКО, да правораздава пряко, чрез съдебни заседетели , като в САЩ, Англия, Швеция , Холандия, Канада, Австралия, Германия и др.. а не това да се прави от твърде твърде подкупни и празноглави, на за сметка на това нагли и крадливи чиновнички – съдийките ни .

  ТАКА АДВОКАТЪТ И ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБРЕКОХА ПРОТЕСТИТЕ НА ПОЛОВИНЧАТОСТ , С ТАЗИ ИЗБИРАТЕЛНОСТ, КОИ МУТРИ САМО МОГАТ ДА БЪДАТ АТАКУВАНИ И СМЕНЯВАНИ .

  Ако могат да омагьосват други, то не могат да омагьосват такива, които са доста по-умни от тях, защото ние им пишем учебниците в последните тридесет годиини, а не обратното .

  Колко бандити е вкарал адвокатът в затвора ? Или той само ги отървава , или и това не може .

  Другата съвършена глупост на тази неизменни юридически адвокатско-съдийски съдружия, беше някакъв си академик, да вземе да лансира като началник щаб на протеста – съдийката Румяна Ченалова. Написал го е но сайта на „Свободно слово.

  И сега да си бере плодовете от това високомерие , ведно с адвоката и предложената от него за някакво лице на протеста, за член на някакъв адвокато-съдийски щаб на протеста съдийка Румяна Ченалова .

  Този академик бил психолог, поне така пише в този сайт .

  АМИ НЕ ЗНАЕ ЛИ този академичен психолог, ЧЕ В СВЕТА НАЙ-НАЙ-МРАЗЕНИ СА АДВОКАТИТЕ И СЛЕД ТЯХ БАНКЕРИТЕ ? А У НАС КЪМ ТЯХ СЕ ПРИБАВЯТ И СЪДИЙКИТЕ !

  АКАДЕМИКО, АКАДЕМИКО, ПРЕДЛАГАШ ЗА ЛИЦА НА ПРОТЕСТИТЕ, ХОРА ОТ НАЙ-МРАЗЕНИТЕ СЪСЛОВИЯ, които при това не стига , че не са войници, ами винаги са били БЕРАЧИ на финансовите ползи от войните .

  Така нещата се осраха ! Адвокати, академични психолози, подсъдими съдийки, половинчати президенски призиви да не закачаме съдийските мутри , за да не вземат да го осъдат за Ало Деси, ела да те назнача без конкурс, при мен, елате да Ви назнача при мен и всички комунистически утретки, без конкурси, на моята копаня, в брутално нарушение на Закона за държавния служител и
  и така нещата се осраха .

  ИЛИ СИ БЯХА ОСРАНИ, ОЛАЙНЯНЕНИ, още от началото, защото за мутри вън, не трябва да правиш като същите тези мутри, като назначаваш цели пет години на своята копаня само само комунистически утрепки .

  Как пък един млад, некомунистичсеки субект не назначи на тази негова копаня ?

  А пък тази съдийка, предложената от академика за началник щаб на протеста иска да се отърве от повдигнатите й обвинение за подмяна на протоколи, за огромните суми пари по сметката на брат й в Бразилия и така нещата се осраха , така нещата се осраха .

  Лъснаха интересите – съдийската банда да не се закача, тази банда да си краде на спокойствие .

  Ние ще се борим само срещу някои от мутрите, само срещу тези които не са удобни на адвоката и на присъдружните му адвокатски партии на Христо Иванов –„ Дайте ни България !

  Адвокатът води лични война с Гешев и затова не можело да се протестира срещу СЪДИЙСКИТЕ МУТРИ, ама 600 000 български граждани бяха окрадени ПРЯКО от съдийките, а не от Гешев .

  Съдийската банда са ангели небесни, те не са от нас, те не живеят тунеядски от нашия гръб, те са ни паднали от Рая И ЗАТОВА ТЕ НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МУТРИ .

  Срещу тях протестите са забранени .

  АЙ СЕКТИР !

  И, аман с тези шкафчета с пари. Те са прахосали милиарди, ние се галкаме за един-два милиона.

  КАТО ИСКАШ МАЛКО, НЯМА ДА ПОЛУЧИШ НИЩО . ИСКАЙ ВСИЧКО, ТА ДАНО ПОЛУЧИШ ПОНЕ МАЛКО .

  ИЗКЛЮЧИХА СЪДИЙСКИТЕ МУТРИ ОТ „МУТРИ ВЪН” И СЕГА Е НА ПЪТ ДА НЕ ПОЛУЧИМ НИЩО .

  ЩЕ ПОЛУЧИМ ВЕЧНИЯ КУР ОТ АДВОКАТИ , СЪДИЙКИ, АКАДЕМИЦИ ПСИХОЛОЗИ И И ПОЛОВИНЧАТИ ПРЕЗИДЕНТИ .

  На тях им трябват армии за техните си, а не за народните интереси.

  Така е написала съдийката – Тя Била армия ?

  Каква армия е тази съдийка, с дебели банкови сметки и множество обвинения, които са и повдигнати, ама не от Гешев, и не сега, а от други прокурори одавна-одавна, и нейните колежки, други такива съдийки богати с пачки дебели, само й мотаят делото вече четвърта година от операция „Гнилите ябълки в съда” , ама Десиллава Иванчева, която не е съдийка, и не е от съдийската банда, я опаткаха бързо- бързо , за по-малко от година ?

  ТАЗИ ЛИ СЪДИЙКА ЩЕ Е НАЧАЛНИК ЩАБ НА ПРОТЕСТА ?

  И понеже, тези хитреци си нямат собствена армия изманипулирват нас .

  ТАЗИ СЪДИЙКА ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ДАДЕ НЕЩО ОТ ДЕБЕЛИТЕ СИ СЪДИЙСКИ СИ БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ПРОТЕСТА, ТА ДА ДА ГО ПОДСИЛИМ С ОЩЕ МЕРОПРИЯТИЯ,

  Няма да даде, подхилкват се зад съдийските перденца, как лесно се управлява „тълпата” , ние за тях сме „тълпа” с насъсквания с хитри съдийско- адвокатски призиви, че те били армия .

  Пише тая така . „На война , като на война .”

  Само, че нея я няма на фронта, няма я, там да се хвърли на врата на някой полицай, да хвърли една пачка пари на воюващите бойци .

  НЯМА ГИ И НЕЙНИТЕ ДЕЦА . НИЕ Я ПОЗНАВАМЕ И НЕЯ, И ДЕЦАТА Й . ТЕ СА В ЧУЖБИНА, ДАЛЕЧЕ, ДАЛЕЧЕ ОТ ВОЙНАТА ТУК . С ПАЧКИ ДЕБЕЛИ ОТ МАЙКАТА УМНА И ХИТРА !

  Никаква армия не са . Тази съдийка и нейните деца ги няма на нито един протест .

  ТЯ Е АРМИЯ В ЗАСАДА . ЧАКА НИ В ГРЪБ, ДА МИНЕ ПО НАШИТЕ ТЕЛА .

  НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАВЕДЕ МАЛКО, ДА Я ЯХНЕМ НИЕ НЕЯ, ЧЕ НИ ОТМАЛЯХА КРАКАТА, А НЕ ПАК ТЯ ДА ЯХА НАС .

  НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАВЕДЕ МАЛКО ТАЗИ, БАЯ ВИСОКА СЪДИЙКА, ДА Я ЯХНЕМ НИЕ НЕЯ, ЧЕ НИ ОТМАЛЯХА КРАКАТА, А НЕ ПАК ТЯ ДА ЯХА НАС .

  И ТАКА НЕЩАТА СЕ ОСРАХА , ОСРАХА , ОСРАХА , ОСРАХА И ЗАТОВА НЯМА ПРИЗИВИ ВЪН „СЪДИЙСКИТЕ МУТРИ” , ЗАЩОТО ЗА НАЧАЛНИК ЩАБ НА ПРОТЕСТА БИЛА ПОДСЪДИМА СЪДИЙКА .

  ХИТРО, ВЕРОЛОМНО, БРУТАЛНО НАГЛО, ТАРИКАТ-ТАРИКАЕЩО, ТИПИЧНО ЗА НАШИТЕ СЪДИЙКИ .

  Ама нали Ви казахме ! Не на нас тези номера , ходете да ги си въртите в някоя друга държава , там, където заедно с Бойко са Ви офшорните сметки, ходете и повече не се върнете .

  Ами, ако дойдат за началници щабове на протеста и няколко бивши министри и няколко бивши депутати, и една две прокурорки , кои мутри ще са вън ?

  Ние , ние сме постоятнно вън .

  Вън адвокати -тарикати и съдийки височки, с пачки дебели, с кожухчета скъпи , СЪДИЙКИТЕ В ЗАТВОРА, а не на масата с късметите, гражданите ще се появат, ако не са се отчаяли от тези поредни съдийско-адвокатски номера .

  Така нещата се осраха, осраха, осраха ! Адвокати, академички психолози, подсъдими съдийки и така нещата се осраха , осраха, осраха, осраха, осраха , осраха, осраха, осраха .

 4. И тук завоня, соросоиди и т .н, а къде е многострадална Русия? Къде са Пеевски ,ДПС и Доган, като проводници на руските интереси? Не е ли половината черноморие тяхно? А, телекомите? А, горивото?А, електрото, ами ние плащаме за тока и Белене повече от парите за Ф-ките?А камчия пионерски лагер ли е?А, какво, какво точно от икономиката е още наше?Та, дайте да им дадем всичко, за да могат като в Украйна да кажат, ние тук имаме интерси и ще ви изпратим едни зелени човечета?Те ще ви оправят по Путински, демократично?

 5. Дърева в този случай е правдива. Но не винаги успява – е разбираемо е – пристрастия и заблуди човешки. Но човек, за да бъде всякога правдив, е нужно нещо малко, но трудно постижимо, защото винаги е много болезнено – да прегръща с голите си ръце и незащитена гръд
  онзи таралеж – и с т и н а т а!

   1. На мен също ми харесва това, което пишете – ръцете ни докосват таралежа…

 6. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Един Орбан ни трябва, националист!
  Юрист, а не пожарникар и охранител!

 7. Съгласна съм с Вас ,г-жо Дърева.Но не мога да се съглася със случващото се в партията-с подкрепата за Станишев и сие верни апаратчици.Критикувайте ,няма безгрешни хора.Но ,ние симпатизантите,като видим кой критикува …….Разберете ,името Станишев,Дъбов,Гергов и д-р.червени мобифони отблъскват левите.Тези медийни изяви на „опозиционерите“ как работят за авторитета на БСП?И още- помним Продев и виждаме слабостите и на „Дума“ и на БСТ.Няма плам,няма изстрадани каузи.Вас уважавам и поздравявам като почтен човек и талантлив журналист-един от последните мохикани.Дано този път протистиращите бъдем единни.Кого ще последваме-ще решим на изборите,като видим идеите за бъдещо развитие и управление на България.

  1. Абсолютно съм съгласен с позицията на Зара!!! Госпожо Дърева, чуйте ни!!!

 8. Соросоиди, напред, сега е момента да захапем кокала каза:

  Првилно, всички искаме „сини“ американско-еврогейски подлоги……зомби

 9. Соросоиди, напред, сега е момента да захапем кокала каза:

  СОРОСОИДИТЕ ЩЕ ИЗГОРЯТ И ТЕ СЛЕД БОКО

 10. Соросоиди, напред, сега е момента да захапем кокала каза:

  Ама то това е първото нещо, което се прави при започване на Революции….едни тарикати или по-точно както е в случая господарите им отвъд океана и продворните им соросоиди за мръсни поръчки се възползват от разгневения народ, за да канализират гнева в удобна за тях посока….2-мата без Хаджигенов са сосросиди лапачи на американски фондацийки, Хаджигенов е най-обикновен юрист, но и тримата ги свързва едно, че са с евроатлантическо-еврогейски симпатии…опитват се да насочат протестите в полза на евроатлантическата насоченост на България, против Русия….съзнателно се изтипосаха като водачи на протестите, те още в началото приватизиха гнева……НО НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЯХ ПРЕДИ ПАДАНЕТО НА ТИКВАТА, ДЕЙСТВАЙТЕ УМНО, ЗА ДА НЕ СЕ ЦЕПИМ ОТСЕГА, КАТО СЕ МАХНЕ ТИКВАТА ТОГАВА ЩЕ ДОЙДАТ ГОЛЕМИТЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ……..СОРОСОИДИТЕ ЩЕ ИЗПЪЧАТ ГЪРДИ, ЧЕ ТЕ БИЛИ СВАЛИЛИ ТИКВОЧА С ИСКАНЕ ЗА ОТПЛАТА ЗА ВЛАСТ, ТОГАВА ЩЕ ГИ ЗАПОЧНЕМ И ТЯХ……НЕКА ПЪРВО ДА СВАЛИМ ТИКВАТА И КАСКЕТА ВСИЧКИ ЗАЕДНО, И ДА НЕ ВСЯВАМЕ РАЗКОЛ, ЦЕЛТА Е ЕДНА НА ВСИЧКИ, И НА СОРОСОИДИТЕ ЩЕ ДОЙДЕ РЕДА

 11. Най малко Дърева е виновна за това което изБСПесиха Герго грухнята и Добреф лъжата. Та тя няма ни половин крава ни половин декар люцерна, ако 1/2 крават глъта люцерни. Тя обаче има словото. Ако Кеворк е мъжкия вариянт за журналист, то женският вариянт е Велислава.

  Жалко че тия двамата несписват вестник, жалко че Веселина и Велизар , тия четиримата не седнат да направят БНТ/БНР/Преса.
  Надали някой може да бъде по голям критик, по същностен когато боде и висока преграда когато филтрират.

  Погледнете началото на протеста, средата и днешните плямпаници. Стремежът е да се размие започнатото до там че когато хората се зберат и пожелаят да извият „Хорото“ онова хоро което свали Петър Младенов. И то го свалиха за ради преиначените му думи. от „Да им таковам майката“ зглобиха пекингското „да дойдат танковете“

  Е затова Дърева ни е нужна защото може да помни, анализира и списва. Тя има щастието да работи с един от най голямите есеисти , наши съвременници, Стефан Продев. Погледнете нейният речник и речника на микрофонь мисирките и ще спрете да мислите.

  Рамиването на мутрите в легена с всички останали значи мутрите да бъдат позачистени а останалите замърсени.

  1. Може да го приемете за частен случай, но знаете ли в Пловдив какъв вой се вдигна, когато Нинова се опита да отстрани ренегата Станишев от Евро изборите. Когато, като външен човек, казах Браво на Вашата Корнелия, щяха да ме линчуват. Оказа се, че ако в Пловдив социалист работи, това е защото работата му е осигурена от Гергов и е одобрен от ГЕРБ.

  2. Do Kotkov71 i drugite: Blagodarja, che ozenjavate po dostojnstvo ostroto pero i grazhdanskata doblest na Velislava Dureva! Pisali sme, sa i ste pishat oste mnogo budni i-pomnesti 30 godini zad nas-togava okolo chetiridesetina godishnite. Kakvo se sluchi, kakvo postignahme osven predatelstva ot naj-grumoglasnite Al. Jo., Georgi Markov etc. Kakvo se sluchi s nas, kakvo ni stovariha na togava naivnite glavi-znaete. Da ne se delim e devizat SEGA, a ne VREMETO E NASHE. Nashite deza sa sega navun i otnovo ste gi manipulirat s mantrata VSICHKI VUN, toest: VSICHKI SA MASKARI! MUTRI VUN vun OSTAVA i OSTAVKA! Apropo: Kade sa x pensioneski sajuza, za sindikatite ne pitam, jasno e. Pri linija na bednost 363 leva ZASTO nad milion i 200 pensioneri poluchavat 250 leva sled nad 30 godini tr.stazh i vuzrast… Estestveno-s visshe obrazovanie, ezizi i t.n. Da pripomnja, che v zrelite si godini bjahme izhvurleni na PAZARA bez pravo da poluchim obezstetenie za bezrabotiza. A pazar njamashe… Da ne se delim, vsichki sme lichnosti, da se obedinim okolo zhizneno vazhnata kauza: MUTRI VUN! Ako ne-otnovo ot sustoto dokato dosasipjat BULGARIJA.

   1. Бих ви оценила и аз,достатъчно е да не се срамувате от българското четмо и писмо.

 12. Виждайки коментарите тук, вчера Отровното трио успяха да разбият единството на протестиращите. Случайност? Не мисля!

 13. Наистина,ако не искаме пак Корнелия, няма да гласуваме за нея. Толкоз е просто. Достатъчно качествен материал има на площадите. Само трябва да ги чуем и припознаем Ако и те не стават, има други. Наистина,, МУТРИ ВЪН,, ми звучи по демократично.

 14. РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ЛИНИЯ НА ТОЯ ПРОТЕСТ Е: БИЛ ЛИ СИ ПОДЛОГА НА ГЕРБ, ЗА ДА РЕША ДАЛИ ДА ТИ ВЯРВАМ! Другите- добре дошли!

 15. За Радев имам особено мнение. От него зависи колко ще е смел и дали ще обедини хората около себе си като надпартийна фигура. Пропусна един важен момент, когато разписа назначението на Каскета. В момента изборът му е да надскочи себе си, или да запази още малко службата.

  1. Ти да не си Дедото на Баце? Кой от двата-комуниста или претрепани в от комунистите? Отде възкръсна, зомби нещастно? МАМКА ТИ ТРОЛСКА, ОТРОВНО ИЗЧАДИЕ СКАПАНО!!!

   1. Катя, Катя, бъдете възпитана и не псувайте, като не знаете! Това ви е проблема на вас дъртите над 50 – ако не харесваме бесепарите, значи сме герберунгели, ако не си падаме по герП значи сме комунисти, ако мразим всички – значи сме психодесни. Истината, лелче е, че нещата трябва да се променят и да се реже из основи. И гербеунгелите, и бесепарите и всички останали са от едно десарско котило – доказано през последните 30 години. Покрай всичката измет ще изгорят и доста свестни хора, имали глупостта наивно да се набутат в л@@та. Време е да се гласува мажоритарно за млади хора. Нов бардак със стари к@@ви не става!

 16. Нов бардак със стари курви не се прави!
  Всички вън!

  Борисов е позор! Оставка и затвор!
  Гешев е позор! Оставка и затвор!

 17. Радев е Единственият Български Президент …..върнете се назад и си припомнете – само палячовци и подлоги !

 18. Е, в ДПС има един със свински прякор, в Герб си имат Домусчиев, а в БСП също си имат свинар и май разликата е само, че единият е с име на турски понеже ГЕРБ са управляващи и ДПС му е лепнато като гербова марка. Вероятно свинарят на БСП ще излезе от опозиция, когато БСП влезе в управлението и ДПС им се лепне като едно време. ДПС е гербовата марка на мафията. Общо взето не можеш да казваш „мутри вън“ само за чуждите мутри, нормално и честно е да натириш и своите мутри. Тогава хората ще имат уважение към политическата класа и постепенно ще си върнем държавата, която не е на ДПС, сини, червени, тя е на всички българи с изключение на мутрите. Мутрите са безродници, те погубват страната ни.

 19. Това вече го написахме, г-жо Дърева, не четете ли коментарите!
  Никой от протестиращите не иска да се дели по цветове и прочие!
  Най-учтиво моля да не обърквате хората, вие сте добър журналист. Четете това, което сме написали преди вас, моля, и то отдавна!

  Отровното трио (прякорите се пишат без кавички) все пак изкара хората на улицата, не вие. Да не се караме, Онези това и чакат, защото познават българсия манталитет, ако не друго!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *