Регистрация
Публикувано на 07.10.2018 / 15:30

ВРЕМЕ Е ЗА СОПИ. ТЪРПЕНИЕТО ПРИКЛЮЧИ. ИМА ДВА АДРЕСА НА ГНЕВА – ПРОКУРАТУРАТА И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОИЗВОДНО

ВИКТОРИЯКогато преди час и нещо писах за насилието над жените, нямах представа, че истината е много по-жестока, непосредствена, брутална, дори апокалиптична. Убиха, изнасилиха, удушиха едно младо момиче – журналист Виктория Маринова.

Забележете убийството е станало вчера по обяд, сигналът е подаден в 14 часа, а чак днес пускат информация, очевидно загрижни за обяснението и публичния гняв!?! Цял ден разлика.

Вижте от кога са първите съобщения днес след 11 часа. Трябваше да знаем, че разкритията около Джи Пи Гейт/Ге Пи Гейт и изобщо всяка журналистика, която бърка в калта на властта рано или късно ще бъде застигната от съдбата на руските журналисти, които загубиха живота си по нареждане на Путин.

Именно в деня на убийството на Политковская става това убийство – посланието трудно може да бъде по-ясно.

Този път няма да сдържам гнева си и призовавам всички, на които им е останало поне малко чувство за справедливост, за почтеност да излязат, да протестират и да свалят – прокуратура, власт, всичката тази измет, да „възстанат“. Не допускайте да ви залъгват с приспивни песни – почакайте избори, демокрацията трябва да говори. У нас демокрация няма, има авторитарен режим и изборите не решават абсолютно нищо.

Не се съмнявайте, ще приложат всички трикове за да опитомят гнева и отложат разплата. Ще изкарат убийството и изнасилването битова драма, ще си поръчат поредния клошар виновник или любовник. Че няма нищо общо с работата и последния и репортаж !? – на такъв ранен етап те вече знаят какво не е?!?.

Истината и отговорите са в този клип. Техническият извършител може да бъде всеки.

Не се вързвайте на клетвите на Борисов, на Цацаров – че този път ще бъде по-различно и ще разкрият убийството. Защото те се хранят от закрила на гранд корупцията, която убива и плаща на килъри.

Знаех, че алтернативните медийни канали няма да бъдат приети леко от властта, която вижда че контролът върху централните медии не дава контрол върху съзнанието. Но НИКОГА не съм си представял, че ще минат толкова бързо към убийства.

Време е за сопи. Търпението приключи.

Помните ли как дойде Борисов на власт – с много убийства в ъндерграунда, които бяха плод на интриги, защото никой не влезе в затвора. Говореше се, че има отряд килъри под контрола на службите, който върши мръсната работа. Колко му е да предложиш на престъпник сделка – да му опростиш или смекчиш присъда срещу „услуга“.

С тези хора на власт диалог не може да има – уродливостта в тяхното поведение и манталитет не дават никакъв шанс да намерим за какво да се хванем за да оправдаем липсата си на радикалност днес и сега.

Тази полиция и тази прокуратура нито могат да защитават, нито могат да разкриват каквото и да било, защото служат не на народа, а на олигархичната власт.

Майната ви, господа управляващи.

За това казах, че след като властта мина всякакви предели на арогантността си при обогатяване, ще премине и към премахване на опонентите си.

Ако има журналисти в медиите да не се съобразяват с началниците си, а да търсят хората, които не показват на екраните си.

Днес беше Виктория, утре може да бъде вашата дъщеря или син, може да бъде всеки от нас.

Има два адреса на гнева – прокуратурата и Министерски съвет. Всичко друго е производно.

Илиян Василев

На снимката: Виктория Маринова, която бе брутално убита

Коментари 28 за
“ВРЕМЕ Е ЗА СОПИ. ТЪРПЕНИЕТО ПРИКЛЮЧИ. ИМА ДВА АДРЕСА НА ГНЕВА – ПРОКУРАТУРАТА И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОИЗВОДНО”

 1. Ето ви едно интервю, лошо заучено от тайния събеседник, който едвам успява да го изкаже, обаче подпомагащата го журналистка е нетърпелива и прави опит да се откъсне от него недоизказал се още. Смешници! Кой би оставил такава красива птичка сама и просто така, да си хвърчи и да драска каквото и се поиска? А лъскавия стил на живот,който се опитва да пресъздава чрез снимките си, да не би само с драскане да се постига? Такива красиви птици не летят високо, ако са сами. Всичко останало е невежество, наивност и малоумие.
  https://www.vbox7.com/play:46ce91063f

 2. НИКОЙ НЯМАЛО ДА ПРОВЕРЯВА ПРОДАЖБИ И ДАРЕНИЯ НА ЦЪРКВАТА! АМИ АКО ОТ ТАМ МИНАВАТ МАФИОТСКИ ПАРИ ЗА ПРЕПИРАНЕ, А?
  http://afera.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B1%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4.html

 3. Замина си дете в разцвета на силите!
  Вместо да се радва на живота, да обича, да ражда деца, някой реши да се прави на Бог и да прекъсне без време пътя и на тази земя!
  Почивай в мир Виктория!

 4. Последната тема, върху която работи Виктория Маринова, е т.нар. GPGate – скандал, свързан с кражбата на средства от фондовете на Европейския съюз. Става дума по-специално за финансирани от ЕС проекти за изграждане на инфраструктурни съоръжения на стойност стотици милиони български лева.. Дружеството на GP Group беше една от тези фирми и от документацията им става известно как се открадват парите от ЕС. Според разследването хора от висшето ръководство на държавата могат да бъдат замесени в измамите. Документът съдържа името на главата на Лукойл- Валентин Златев.

 5. Абе пЕТЪРЧО петров, СЛУЧАЙНО ли министърчето мл. маринов спомена: „Наблизо има дом за психически болни хора, проверяваме всички версии….“ Ще стане като в Перник с убитата девойка…..До два дни ще намерят „извършителя“ я клошар, я психично болен и ще имат „неоспорими“ доказателства….Вервайте им…….

 6. Гледах новините в 19 ч. Новия министър 2 пъти каза „пострадалата“. Никой от дръжките на микрофони около него не посмя да го поправи, че е зверски убита, а не пострадала…

 7. Проститутките на властта – „нова“ и „бтв“, в централните си емисии в 19.00ч. и с половин дума не посмяха да кажат, какво предаване е водила убитата им колежка от Русе и какво е било съдържанието на предаването й публикувано по-горе. Такова обслужване на властта от т. нар. „големи медии“ никога досега не е имало. Срам и позор! Срам и позор! Срам и позор!

  1. Виктория я убихме,ВСИЧКИ НИЕ!Ние,Стадото,превърнато в мат’рял и приело мълчаливо това определение!Явно,защото интуитивно усеща,че то отговаря на съдържанието му!

   Убити бяха и много други ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА СИ!Ще продължат да бъдат убивани и много други,ДОКАТО СТАДОТО ПОСТЕПЕННО ИЗЧЕЗНЕ В В ПРОСТРАНСТВОТО И ВРЕМЕТО!

   Само,че,през цялото време,Стадото си мисли,че някой друг върши това,докато през цялото това време,ТО СИ ИЗБИРА УБИЙЦИТЕ,ПЛАЩА ИМ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ УБИЙСТВО И ИМ СЕ КЛАНЯ КОРЕНОПЛЕКЛОННО!

   И през цялото време то стои и ЧАКА,НЯКОЙ ДА ГО „ОПРАВИ“,някоя нова(или стара партия разбойници), и така на всеки следващи „избори“,чиито механизъм за фалшифициране, от Системата(партийната система),си избира поредното пипало,на Партийния октопод!

   Ей на това му се казва малоумие,до умопомрачение!

   Стадото си заслужава участта!Даже ПартМафията е малко снизходителна и много мързелива,в процеса на унищожението му!

   НО КРАЯТ Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕН ОТ САМОТО СТАДО!

 8. За унищожението на мафията са позволени всички средства – легитимни и нелегитимни, мирни и насилствени, вътрешни и външни.

  Мафията е безпартийна и без цвят. Тя е покровителствана от господарите си на Запад, които я инсталираха на власт, за да превърнат България в труп, тъй като за нея в техния нов ред няма място.
  България отдавна е в кома. имунната й система е на нулево равнище. Дебилизирането е пълно.
  България е бедна и в безпътица. Мафията унищожи държавността. България е безпомощна пред шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. След 1990 г. в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.
  Докъде ни докараха тези тиква и пъпеш !

  Войната е между нас и тях.
  И никой освен нас няма да свърши тази работа с всички позволени и непозволени средства.
  Това е отговорът на въпроса какво да се прави – „Ние тях, или те нас.“

 9. Изгледах интервюто с Димитър Стоянов. Говори гладко, бавно и убедително. Не се смущава от някои странности, което пк мен ме смущават и предизвикат у мен недоверие за всичко останало… А би трябвало да вярваме на журналистите.
  1. Сериозна фирма, държаща „горещи“ документи, не можа ли да намери в цяла София една пещ и да ги изгори качествено, та се налага да ходи чак до радомирско село с коли, които могат да бъдат проверени „ей така“ за всеки случай – нали главният редактор е предупредил ГДБОП
  2. 20:30 часа е още светло…какви фенерчета
  3. Сериозен арест и дълга проверка и….документите /неизгорените/ са си останали в журналистите, та си е взел и още от тях на другия ден
  3. Внуши ни, че при гасенето, пожарникарите едва ли не са съсипали документите, пък те не са съсипани
  4. Веднага,при ареста са им взети телефоните, но… в местното РПУ вече ги чака румънският консул…?!!
  Всичко това ме кара да си мисля, че нещо НЕ Е ТАКА.

  1. Убийството е политическо! Поръчано е и е режисирано, за да изглежда така! Всеки от нас може да е следващия! Политическата мафия си разчиства неудобните!

 10. …ПОРЪЧИТЕЛЯ НА ТОВА УБИЙСТВО Е СЪЩИЯ
  КОЙТО ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО НА МИШО БИРАТА
  А ПОСЛЕ И УБИЙСТВОТО НА СЪПРУГАТА МУ…
  …А ПОСЛЕ И УБИЙСТВОТО НА ДЕНИС ЕРШОВ…
  …А ПОСЛЕ И УБИЙСТВОТО НА ВАНЬО ТАНОВ…
  …А ПРЕДИ ГОДИНИ УБИ ЛИЧНО НЕЗАКОННО ЕДИН ЧОВЕК
  С ДВА ИЗСТРЕЛА С ГРАНАТОМЕТ – РПГ – 7…,
  …И ЗА ТОВА НЕЗАКОННО УБИЙСТВО
  ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОСЪДЕНА
  ДА ПЛАТИ НА БЛИЗКИТЕ НА УБИТИЯ 50 000 ЕВРА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ,
  КОЯТО СУМА БЕШЕ ПЛАТЕНА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД…
  …ГОСПОДИН ТРЪМП, ГОСПОЖО МЕРКЕЛ
  ПРИБЕРЕТЕ СИ ТОЗИ УБИЕЦ
  ТОЗИ ГЕНЕРАЛ МАФИОТ И ГЕНЕРАЛ РЕКЕТЬОР
  ПРИБЕРЕТЕ СИ ТОЯ ПРОКЛЕТ СМЪРДЯЩ МУТРОМАФИОТ
  ПРИБЕРЕТЕ СИ ЕНИЧАРА И ПОМИЯРА
  КОЙТО СТЕ ПОСТАВИЛИ ЗА КОЛОНИАЛЕН УПРАВИТЕЛ В БЪЛГАРИЯ
  И КОЙТО ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ТОТАЛНО МАФИОТСКА ТЕРИТОРИЯ
  ТЕРИТОРИЯ НА УЖАСЯВАЩАТА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ,
  ТЕРИТОРИЯ НА ТОТАЛНА АВТОРИТАРНА МАФИОТСКА ДИКТАТУРА,
  ТЕРИТОРИЯ НА РЕКЕТЬОРСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА СГАН НА СИК И ВИС,
  КОЙТО СИ ПРИСВОИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ВЛАСТИ – ЗАКОНОДАТЕЛНАТА,
  ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА, СЪДЕБНАТА И МЕДИЙНАТА,
  КОЙТО ИЗПОЛЗВА ТЕЗИ ВЛАСТИ ЗА РЕПРЕСИИ И ТЕРОР СРЕЩУ НАРОДА…
  …И КОЙТО ВСЕ ОЩЕ Е НА ВЛАСТ
  САМО ПО ЕДНА ПРИЧИНА – ЗАЩОТО ВИЕ ГОСПОДИН ТРЪМП
  И ВИЕ ГОСПОЖО МЕРКЕЛ
  ПОДКРЕПЯТЕ ТОЯ ПРОКЛЕТ ГЕНЕРАЛЕН МАФИОТ РЕКЕТЬОР….
  ….ПРИБЕРЕТЕ СИ ТОЯ ВАШ ЛЮБИМЕЦ ПРИ ВАС
  И СИ ГО ТУРЕТЕ ТАМ ПРИ ВАС КЪДЕТО СИ ИСКАТЕ…
  …ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО НАЙ-ПОСЛЕ ТОЗИ ТИРАНИН МАФИОТ,
  ИМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО СРАМ ОТ БОГА…
  …ТОЗИ ИЗРОД МАФИОТСКИ ВЕЧЕ ПРИЧИНИ ТВЪРДЕ МНОГО СТРАДАНИЯ
  И МЪКИ И НАНЕСЕ ОГРОМНИ ЩЕТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД…
  …ПРИБЕРЕТЕ СИ ПРОКЛЕТИЯ ЖАЛЪК ЕНИЧАР ПОМИЯР МАФИОТ
  ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ВИ ГО ПРАЩА…

  1. Бизнесмена МАНОЛ ВЕЛЕВ прострелян смьтроносно след ОТКАЗ да продаде голям парцел в София на комуникативно място на Паата Гамганашвили Роланд Исакев ГРУЗИНСКИТЕ партньори на ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ
   Грузинците са собственици на софиския МОЛ Парадаиз Складова база Илиенци, и според разследване на БИВОЛЬ са част от схемите с точене на милиони ДЖИПИ Груп
   Грузинците притежават и НАИ-големия МОЛ в МОСКВА Золотои Вавилон КГБ агенти ,имат руски и ИЗРЕЛски и БГпаспорти,сьщите са бизнес партньри с бившия кмет наМосква Лужков които им издава разрешение за строеж на МОЛ Золотои Вавилон с-у дялово участие

 11. Убийство за назидание. Извършено брутално, за да сплаши останалите журналисти. Всякакви други версии и локуми трябва да се отхвърлят като несъстоятелни…. България е провалена държава, „failed state“ тип Либия, Украйна, Ирак. С 16,3 промила смъртност е по-безопасно да имигрираш в Ислямска държава и да се разхождаш по улиците с огромен кръст на тениската. Само военен режим оправя положението. Прекалено много боклуци има сега в България…

  1. В Габровските и Видин-Монтански села е регистриран СВЕТОВЕН рекорд по СМЬРТНОСТ 46-48 промила на1000 души

 12. Тиквоча на съвещанието на МВР: „Сигурен съм, че убийството ще бъде разрешено.“ Ми то и сега не е никак даже забранено, пък и обикновено си остава безнаказано и анонимно. ББ е майстор на изящния, направо брилянтен изказ. Кратуна и половина. Защо ли има цяла армия от пиари! Язък за младата жена и майка от Русе. Всичко ще заметат или ще нарочат някой квартален пройдоха, само да е мирно селото.

 13. Защо Боко не се обади по телефона, този път не чак от Ню Йорк, а от футболното игрище или тенис-корта, да разпореди незабавно най-строго наказание за виновниците, още преди да са хванати? Абе, направо да ги бесят наред, само да замлъкне този народ. Че то много се насъбра – градинки, фуги, плочници, милиони, милиарди, Барселона, гръцки остров, Беновска… Направо Клоака!

 14. Ти да не си онзи „Сид“ от „Ледена епоха?
  Бегай бързо на Северния полюс.
  Там ти е мястото!

 15. ДЖИПИ груп се свьрзва с един петролен бос олигарх от ПРАВЕЦ .В негов хотел при страни обстоятелства УМИРА бизнесмена Мишо Бирата, правешкия олигарх е забьркан в огромни далавери с контрабандни горива по Дунава не плащане наДДС за стотици милиони на негови бизнес партньори от безмитна зона петролна база/ в Молдова на рав далавери замесени иРУСЕНската рафинерия намерен преди година ОБЕСЕН на висок в хангар на височина на която практически не може да се изкачи ,почерка на хора от службите.Друг РУСЕНец бивш шеф на Митницата Ваньо ТАНОВ УМИРА при СТРАНИ обстоятелсва ,казват инфаркт но може и да е задушаване с вьзглавница ,друг бизнесмен свьрзан с тьрговията с ГОРИВА и взимане даване с правешкия олигарх литовския гражданин Денис ЕРШОВ умира от страни обстоятелсва пак от инфаркт напьлно ЗДРАВ сякаш задушен насила или отровен подобно на Мишо Бирата и Танов
  Пита се в задачата ИМА ливьвБьлгария ЧЕРЕН ЕСКАДРОН бивши и настоящи барети изпьлняващи мокри порьчки на заможни приближени до ВЛАСТА бизнесмени олигарси сврьзки в Полиция Сьд Прокуратура

  1. Rauvolfia serpentina – Екстракт от това растение се използва за хората с ниско кръвно. Разработен още през 60-те години на миналия век от ЦРУ, екстракт от това растение се използва за инфарктиране на хора. При всички изброени, вкл. и жената на Мишо бирата, на 99,99% е използвано това. И за най-добрия патолог е невъзможно да го засече, защото го имаме в кръвта. Навремето са го ползвали в химикалки, едва ли и сега е по-различно. Знаете кои политици ходят в централата на ЦРУ. Даже за Цвъ. Цвъ. имам съмнения, че е вкаран в програмата Монтоук за контролиране на съзнанието.

   1. Никаква Раувофила
    .СОДИУМЕН ФЛУРОЦЕТАТ
    КГБеиска 1класна руска отрова предизвиква масивен инфаркт за кратко време
    наи-интересното при нея че е евтина субстанция близка по хим.сьстав с препрати за растителна защита,НЕ оставя НИКАКВИ химически следи и маркери в крьвта или в вьтрешни органи дори и опитни патоанатоми в реномирани западни клники НЕмогат да установят отрявяне и пишат /естесвена смьрт/ .
    Сьс СФ е убит/отровен наи-богатия предивреме грузинец грузинския милиардер от евреиски горски произход Патракатрашвили главния СПОНСОР на ГРУЗИНСКИЯ ПРЕМИЕР Саакашвили/крьвен враг на режима в Москва/
    Партракатрашвили е намерен убит в банята си в луксозна кьща в ЛОНДОН в наи-баровския квартал,целия научен потенциал на Англиските служби е впрегнат и не могат да установят в-во в разследването помагат бивши руски агенти избягали в ЮКеи които споделят за супер КГБеиската отрова и неината формула
    С подобна отрова е почерпан бившия турски президент ТУРГУТ ИОЗАЛ на прием в БГпосолсво кьдето ВЕЖДИ РАШИДОВ го черпи с Лимонада ,след изпиването на лимонадата Иозл му прилошава получава МАСИВЕН ИНФАРКТ и по думите на жената на Иозал лимонадата на Вежди е била отровна.ВЕЖДИ РАШИДОВ е прьв приятел на ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ които може да осигури всекви отровни екстри ‘сделано в ссср’
    ,ВЕЖДИ редовно прави пластики на ЗЛАТЕВ като 6метрова бронзова пластика пред хотел ХЕЛИОС в к.к-с Сльнчев Бряг с МАСОНСКА символика множесво ключета/масонски символ на ТАИНИТЕ/ на вьрха голяма пирамида сьс всевиждащото ОКО ,Вежди е масон и не го крие ,ЗЛАТЕВ сьщо на на разни Московски ложи както и бивш член на Триелитарната Комисия
    Малко известен факт когато Мишо Бирата умира РАШИДОВ се намира на сьщия етаж и спи само през 2-3 стаи до тази на Бирата
    2+2=6

   2. Ако не сте чували за Вуду Дрогата, ей ви го :

    https://www.youtube.com/watch?v=pyEoRck0abA&t=5377

    По времето на Елцин един руски генерал, последното му интервю описва целта на войната в Чечня, а той я печели, бе убит по мистериозен начин, след като започна да рови около ВОУНОУ , начело на която(Росатом) стоеше бившия комсомолец и бивш премиер сциентолога Кириенко. Темата е много тъмна и дебела. Но приликите с употреба на Вуду Дрога са потресаващи.

    Иначе разбирам фрустрацията на др. Василев по отношение на др. Валентин Златев които не само е от Правец, но е учил МИО в Москва, по много странни обстоятелства – 84 приет счетоводство в ВИИ Карл Маркс, където пък др. Илиян Василев учи МИО, знаете кои бяха приемани в тая специалност ;-) . След което др. Златев отива да „служи“ на Родината, но това не го кефи и той напуска ШЗО Плевен по „болест“ – виждате днес колко болен е др. Златев :-) . Бай дъ уей тога началник на плевенския гарнизон е др. ген. Гано Иванов, който закопчаваше курсанти по нощните барове с белезници по стълбищата на заведенията защото не спазват войнската дисциплина, но на правешкото величие това не само му се разминава ами е освободен от военна служба – толкоз за доблеста на видния днес олигарх :-). Следващата стъпка на др. Златев е да се премести да живее в София в служебен апартамент и да кандидатства за специалноста Политикономия, странно топ боса на ВИИ Карл Маркс му разрешава и той започва, нооо и това му е малко, той е от правилна соц-аристократична фамилия от родното място на ‘цар’ Тодор, така че година по късно заминава за Москва да учи МИО . Е на това аз му викам връзки, така че не се изненадвам, че му ‘довериха’ „о“правлението на нефта ;-) , бизнес за милиарди, на още по-горното ниво за трилиони.

    А др. Василев просто е фрустриран , защото вероятно той се е точил за подобен пост, особено след премахването на Илия Павлов и заместването му с кукли на конци в Мултигруп дърпани от кадрите на Ранд корпорейшън :-) . Сега вече за да се вреди се иска да падне Путин , иначе далавера йок. Изглежда др. Василиев не е особено надарен, защото той бе в Москва на много висок пост. И ако бе толкова умен, колкото се пише, би следвало да се ориентира, с кого да се свърже там. Т.е. днес той евентуално би бил в „обувките“ на Златев. А сега е бита карта и седи на подаянията на разни НПО-та с риск да падне и още по-надолу. Така, че разбирам фрустрацията му.

    Аз лично често се забавлявам с ‘аналижите“ му :-) но предпочитам тоя за по-сериозните, и не само него разбира се.

    https://www.youtube.com/watch?v=B_1F_uDqUbQ

 16. поредният скрипал… умните и красивите не бяхте ли съшите с 400+дни протести против лишият орешарски, след което близахте задника на тиквоча и бяхте опозиция с министерски кресла/Путин ви е виновен за всичко ясно, само дето всичката измет и сволоч сте на хранилка на козя, жалко за момичето, ама явно откакто от козяк казаха на дпс, че са новата ни евро-хатлантическа светлина и всичките се разлаяхте като по команда, благодаря за демократи от аонсу сменили резбата 89-та.

 17. СИСТЕМАТА ВИ ИЗБИВА БАВНО МЕТОДИЧНО БЕЗЖАЛОСТНО , ИЗБРАХТЕ СИ НАЙ ИЗРОДСКОТО ПЛЕМЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВА ,

 18. Илиян Василев е типичен перевертиш – активното комсомолче с бяла риза и вратовръзка от квартал ЛАГЕРА за една нощ демократяса…

 19. atlantic1:
  „Момичето е правило журналистически разследвания за мегакорупцията с еврофондове. Интервюта и разкрития с Атила Биро и Димитър Стоянов , които бяха опандизени край Перник за работите си… Бързат , бързат да съобщат – „Убийството няма общо с работата на журналистката !“ Как разбраха за няколко часа че няма общо ??
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KM
  Четете и първите коментари отдолу ! Всички са убедени че Мафията и властта на Мутрата са я пречукали. Горкото момиче ! Каква ужасна смърт ! За да не оставят „почерка“ с един куршум в тила , са наели някакви уроди да я изнасилят и обезобразят , инсцинирайки НЕполитическо убийство. Смрад ! В нормалните европейски страни след такива престъпления , убийства на журналисти , хората излизат на улиците ! Така беше в Малта , Словакия… Тук ще има блатно спокойствие и дебилни гербави коментари.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>