Публикувано на 31.07.2020 / 11:36

ВРЕМЕ Е ДАНС ДА ОТНЕМЕ ДОПУСКА ДО СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ НА БОРИСОВ

ВРЕМЕ Е ДАНС ДА ОТНЕМЕ ДОПУСКА ДО СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ НА БОРИСОВ

След толкова много изтекли аудиоизаписи на премиера не е ли време ДАНС да му отнеме допуска до секретна информация?

Въпросът ми е повече от сериозен, защото е пробита цялата система за сигурност на министър-председател на страна-член на ЕС и НАТО!

Става дума за класифицирана информация от българските посолства в чужбина, от резидентурите на цивилното и военното разузнаване към дипломатическите ни мисии или на други прикрития зад граница. Това е информация, която е строго поверителна, защото засяга сърцевината на националната ни сигурност.

А що се отнася до информацията към премиера от ЕС и НАТО, която той вероятно съхранява, както опазва златните си кюлчета и десетките пачки с 500-еврови банкноти, тя отдавна е достояние на чужди държави.

Всъщност европейските премиери едва ли вече си позволяват да водят с Борисов както телефонни разговори, така и поверителна писмена кореспонденция.

Та би ли могъл да се доверяваш на човек, с такъв разюздан език и с такава култура? Човек, който е на върха на изпълнителната власт на България, а има езиков речник на каруцар. Човек, който коментира по възможно най-вулгарния начин своя президент, шефа на парламента и европейските си колеги…

ДАНС, Военното разузнаване, Държавната агенция за разузнаване, Министерството на външните работи, Министерството на отбраната трябва да прекратят писмената комуникация с премиера Борисов, докато той не даде пълни гаранции, че секретният му сейф е заключен, а работните и личните му покои са обезопасени от незаконно аудио и видео наблюдение.

Велизар Енчев

Колаж: Валдес Радев

Коментари 44 за
“ВРЕМЕ Е ДАНС ДА ОТНЕМЕ ДОПУСКА ДО СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ НА БОРИСОВ”

 1. Абе лицето Борислав Касабов е ли нормално или е пациент? Няма ли здравна система, бе? Алоу….министера на здравето, приберете си лудите!

 2. Уважаема г-жо Томова,

  Недобросъвестни хора използват Вашия сайт , за да пускат фейк новини, най-вече в областта на правото , разчитайки на коментара на новината, на нейната интерпретация и превръщането на лъжата в истина, чрез тези едностранчиви коментари, а не простото предаване на фактите .

  Дайте ни фактите, за да Ви дадем правото . Ето Ви фактите от решението на Конституционния съд по въпроса дали срещу Президента може да бъде образувано наказателно производство .

  Срещу президентът може да бъде образувано НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО .

  5. По въпрос пети от тълкувателното питане – Изразът „не може да бъде възбудено наказателно преследване“, използван в чл. 103, ал. 4 от Конституцията, включва ли забрана да бъде образувано наказателно производство, когато се открият данни за евентуална престъпна дейност на президента и вицепрезидента ?

  При откриване на данни за престъпна дейност на президента или вицепрезидента забраната да бъде възбудено наказателно преследване НЕ ПРЕПЯТСТВА ЗАПОЧВАНЕТО НА НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО.”

  6. По шести въпрос от тълкувателното питане – Изразът „не може да бъде възбудено наказателно преследване“, използван в чл. 103, ал. 4 от Конституцията, означава ли забрана за извършване на действия с процесуален характер по вече образувано наказателно производство, по което се разкрият данни за престъпна дейност на президента или вицепрезидента ?

  По вече образувано наказателно производство имунитетът на президента и на вицепрезидента изключва извършването на такива процесуални действия, които са насочени срещу тях и пряко засягат техни лични права и свободи.

  ДРУГИ ДЕЙСТВИЯ ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ.”

  При влизането на полицията в офисите на президентските служители, изобщо не са били засяганите личните права и свободи на президента и на вицепрезидента, още повече, че това наказателно производство изобщо не е срещу президента и вицепрезидента .

  Така, че ако искате Афера да не бъде обвинявана във фейк новини, просто намерете първоизточника и просто цитирайте изнесените в него факти .

  Решението е на сайта на Конституционния съд http://constcourt.bg

  Също така от Вашия сайт виждаме , че имате голямо доверие в българския съд . Именно със съдебен акт е било разрешено претърсването на офисите на президентските служители .

  Така, че върху действията на прокуратурата е бил оказан ПРЕДВАРИТЕЛЕН контрол от съда . Но върху съда не се сипят хули , което показва едностранчиво изнасяне на фактите .

  Ето Ви фактите, ето Ви и правото !

 3. Каруцар съвременен съм аз, сиреч таксиджия и заради туй на БОКО ИСКАМ КУР ДА МУ НАБИЯ.

 4. Г-н Енчев, време е политическата полиция на хунтата ДАНС да бъде разформирана и създадена изцяло нова – контраразузнавателна и антитерористична служба. Както и да бъде създадена нова разузнавателна служба на основата на ДАР и СВИ. Как е възможно най-бедната европейска държава безмислено да плаща за две изцяло дублиращи дейността си външни разузнавателни служби? Изобщо необходима е коренна реформа на българските специални служби, превърнати от лицето бойко методиев борисов в пародия, но контролилащи и репресиращи противниците на шайката както в България, така и в чужбина. По такъв начин те заедно с МВР и прокуратурата са превърнати в мутренски бухалки на властта и обслужват личните и политическите интереси на премиера и главния прокурор. А това е едно от най-убидителните доказателства за това, че България нито е република, нито демократична, нито пък държава. Тя отдавна вече е диктатура на мафията. И това трябва незабавно да бъде спряно с всички възможни средства ако искаме народът ни да бъде свободен и да живее в правова страна, в която има върховенство на закона.

 5. Ето това е смислен и важен коментар. Буди сериозен размисъл и подтиква към действия. А не някакви лековати разбори за Моцарт и Салиери, които просто нямат място в сегашната обстановка.

 6. От народното творчество във връзка с класифицираната информация.
  Един чуждестранен агент попитал българския си колега:
  – Вие от кой град сте?
  – Тайна, бе майна – отговорило нашето момче.

 7. Сребърното езеро(Язовир студена) ,Краля на петрола (турски поток),Синовете на великата мечка(240 мечета).Приключенията на Олд Штърхенд във арабския полустров , тонове фурми за населението.

 8. Искам да изпреваря събитията поне кмет да стана или митницата на Тулупиландия .Апропопо чел съм повече от полвинта киниги на Карл Маи,мисля че бяха към 90.Другите автори са талаш имам добър пример за интелект Б.Б.

 9. „…професионално становище по психиатричната епикриза на Боко Тиквата и същата да се изпрати в Европарламента.”
  И какво,като се изпрати? Финансираният през Германия политически проект ГЕРБ е наречен от проф.Н.Михайлов ДЕСЕН АНЕКДОТ във вид на „силно персонализирано движение от турбо фолклорен тип”! Коравият български електорат заобича кретена от Банкя и дори му повярва.Да се чудиш. Председателят на ЕНП в ЕП – Манфред Вебер, да не е в по-добро психическо здраве?! Според него Бойко от Банкя е много готин и той напълно го подкрепял в борбата му срещу корупцията в България.Ха,ха,ха,ха………………….. Този не е по-малко болен от нашата тиква. Пияндето Юнкер целуваше страстно тиквата защото не е чак толкова лесно да се намери такъв изпълнителен психопат дори и при доказано наивния български електорат. Ако сегашните протести допуснат „яхване” от дори един представител на дори една от големите политически партии пълнили абсолютно безполезния досега български парламент,всичката енергия на протестиращите сега ще е отишла напразно,със сигурност. Да пазим протеста от постоянно навъртащите се помияри!!!

 10. Най-записвания министър-председател на планетата, защо? Защото никога не се е запитал каква е причината да го наричат от малък боко тиквата. Елементарен ,прост чалгаджиия ,който всичко което е постигнал не се дължи на някакви негови качества ,а най-вече на късмет , вродена подлост и двуличие

 11. От кое посолство мога да си изкарам виза за Толупиландия, гражданство вече имам.

 12. Ех Велизаре дансажиите са кухи лейки а пък ДИКСИ са направо в канала.

 13. В Министерство на икономиката искали „такса успех“ за бизнес проекти, финансирани с евросредства.А такса Венету,такса тъп политик доста пара ще се съберат колко номинаций ще има, такса апартамен, тераса,каскет за такса каскет специален данък засенчва тулупите .Вече има новадържава във Европа Тулупландия па ще сменям паспората.

 14. Говори се че тия дни ще има „генералска среща“. Един набеден генерал ще търси съвети от един пенсиониран генерал, който обича пури.

 15. Пак и пак, и пак умолявам психиатрите професор НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ и д-р ЦВЕТЕСЛАВА ГЪЛЪБОВА да излязат с професионално становище по психиатричната епикриза на Боко Тиквата и същата да се изпрати в Европарламента. Нека там да видят истинската причина защо държавата е в трагично състояние, а не да плюят като цяло българския народ.

 16. Секретната информация се пази яко. Бойко са го учили хванат ли го чуждите – само казва трите имена и паспортни данни. Ама Бойко е прост и а го напъне да каже как е продал крадена технология на германския си колега, го замества с „200 километра ги…“, А да каже нещо за кърджалийската … Цвета и нейните кърджалийски приятели, веднага излиза думата-тапа. Цвета е един от тримата с пълен допуск, но явно има и кърджалийски зависимости. Трябва да се вкара на президента „дума-тапа“. Трудно е много, но е изпитан метод да не казваш нищо. Това по едно време, когато ранната мафия слухтеше напоразия беше станало мода. Дори човекът-шестак по едно време каза, че винаги запазва самообладание и никога не псува. Щото язък за часовете записи на псувни. Бойко не е завършил първи факултет на школата, но пък е бил от ранната мафия. Не е хубаво да се говорят измислици щото като повярват стават яки простотии, ако не повярват пък правят слушалките оръжие за дискредитиране. Най-добре е *** ** *********. Това е българският начин. А колкото до допуска. Ми НСО с пехливаните на Доган за кого ли работи? Излизат записи и на президента. Проблемът не е в Бойко, а в службите покрай него.
  Чухте ли президента вчера – Бойко едно говорел, но по телефона давал други разпореждания. Това е така щото български летец докато не го напсуваш, не катапултира, заминава си с машината. Радев е български летец, но силно се надявам да не катапултира, че и да направи кобрата.

 17. ТРЯБВА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ , ОПОЗИЦИЯТА И БСП ДА ПОСТАВЯТ ОСТРО ВЪПРОСА ЗА ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ НА ПРЕМИЕРА !!! …. ДАЖЕ СТУДЕНТ 2-РА ГОДИНА МЕДИЦИНА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОСНОВАТЕЛНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ ЗА ЗДРАВЕТО МУ БЕЗ ДА МУ Е ИЗВЪРШВАЛ ЛИЧЕН ПРЕГЛЕД …..

  1. Пак и пак, и пак умолявам психиатрите професор Николай Михайлов и д-р Цветелина Гълъбова да излязат с професионално становище по психиатричната епикриза на Боко Тиквата и същата да се изпрати в Европарламента. Нека там да видят истинската причина защо държавата е в трагично състояние, а не да плюят като цяло българския народ.

 18. Знаете ли какви са МУ най-новите инструкции заради които го държат на власт сатанягите?Въвеждане на:
  C ertificate
  O f
  V accination
  I D entification
  1=A(=1st letter
  9=I(=9th letter) (AI= artificial intelligence)
  А честито хората почват да виждат невъзможни неща и сатанягите бързат,бързат….
  …2022 почва…

 19. Отнемането на допуска до класифицирана информация на Борисов при настоящите обстоятелства е задължително. Говоря донякъде напълно професионално, като човек притежавал допуск до класифицирана информация на НАТО с гриф „секретно“ и разбира се национален такъв. Проверявам съм за какво ли не в масивите на всички служби, при което са ми търсели сметка включително за поведението и действията на роднини. А ТОЯ, ОСВЕТЕН ОТ ВСЯКЪДЕ ТОЛУП ПРОДЪЛЖАВА ДА МИ ДАВА АКЪЛ ОТ ПРОКЛЕТАТА СИ ДЖИПКА.

 20. Кур ма мамо подгони…

  А бе ,откога депутатската карта е свидетелство за скудоумно безчестие ?

  Пладнувам си аз ДНК стадото под един орех,чета си любимия вестник ,,Руде Право“,а Ксения Степановна Курносова ми свири на кавал…
  Замислих се в тая пасторална обстановка –
  Защо аджаба оня чех изпльоска в една артинсталация България като кенеф ?

  И тъй-
  Курове от вси страни
  съединявайте се …

  Бахти как се обърка работата…

 21. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  “На 13 юни предложих на Националния съвет национална подписка за искане оставката на това правителство. Тогава нямаше очаквания за тези протести, но анализирайки различни параметри видях, че протести ще има”, каза лидерът на БСП. Тя уточни, че е искала предварително да предложи на колегите си в Националния съвет още през юни да се започне всенародна подписка в цялата страна за оставка на кабинета и през есента да се внесе вот на недоверие. “Това беше правилно предложение- сега щяхме да имаме не само четирите години зад себе си, в които постоянно настояваме този модел да бъде прекратен, но щяхме да имаме и силата на тази подписка, на стотици хиляди хора от страната, към които сме подали ръка и сме дали сила и кураж. Тогава така наречената вътрешна опозиция в БСП отхвърли това мое предложение. Дори предложиха да правим кръгла маса с ГЕРБ. След като 4 години се борим срещу тази мафия, накрая, когато виждаме, че си отиват, да седнем на една маса, за мен това е неприемливо и морално невъзможно. Ако ме бяха послушали тогава, сега щяхме да имаме друга легитимност. И сега ходим на протестите, но не сме инициаторите” Корнелия Нинова.

 22. „Организирана Престъпност в България“ – Уикипедия каза:

  10те БОЖИ ЗАПОВЕДИ

  КЪДЕ е БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА В ТОЗИ МОМЕНТ??

  Коѝ ли от управлящите ни все още си спомня нещо за тези морални основи, които определят различията между разумния човек и дивака?
  Вярно е че в модерния свят либерализма и атеизма се опитват да изместят Божиите Правила със захаросани права и свободи, но колкото и Бог да е търпелив и прощава, нищо не остава неплатено.

  Всички религии по света са основани на подобни морални принципи, но когато покварата и политиката започнат да вземат преднина, посоката е ясна…
  На времето баце обикаляше да открива църкви, преди 20тина дни пак държеше речи пред иконата, посещения ди Рилския Манастир и други свети места, ама ЗАЩО е нужно това? Пиар пози?

  Всички хора сме грешни и не е правилно да съдим другите, но това не означава че всички сме толупи!!!

  Къде е църквата и ролята и като морален водач? Не е достатъчно само да се показват по Великденски и Коледни ритуали, или да събират кеша от касите и кутиите за дарения в храмовете!!!

  Жалко !!!

  БОГ ДА ЗАКРИЛЯ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА!!! То коѝ ли друг остана….

  ГЛАС НАРОДЕН – ГЛАС БОЖИ!!! ОСТАВКА НА ТИКВАТА, ПРАВИТЕЛСТВОТО и гешеф, СЪД И ЗАТВОР!

 23. Спец
  Ветрове вихрушки веят,
  да заемат пост не смеят,
  прокурори,прокурорки,
  отвратени от опорки!

  Спец. бухалка на Каскет,
  варди нашия Аскет.
  Снимки. Записи не чува,
  или само се преструва?…

  Чуди се Каскет не знае,
  де ще му излезе края?…
  Вън народа се бунтува,
  за оставката бленува!
  30.07.2020г.

  1. Отвратен прокурор???????? От какво – от малка заплата? от малък рушвет? от много работа? от много взаимовръзки? от самозабрава? Отвращава се прокурора, има от какво – вече ви го посочих!

 24. Председателят и зам. председателят се назначават от Министерски съвет. Заплатата е 90% от заплатата на Председателя на Народното събрание. Кой е тоя смелчага дето националните интереси са му по-скъпи от получаваната заплата?!? Наистина в нормална държава трябва да се спре допуска до класифицирана информация и въобще, тъй като боравенето с тази информация не е по предназначение , а изцяло в интерес на личните интереси на управляващите. Така че, не очаквайте ДАНС да се самосезира.
  Но мисля, че може да се върви по линия на Консултативния съвет, който може да прави предложения. Така че президентът може да свика Консултативен съвет по въпосите на националната сигурност и да направи предложение ДАНС да извърши проучване и отнемане на достъпа на министър председателя за злоупотреба с класифицирана информация, както и на гл. прокурор Гешев, който системно разпространява и публикува документи, за които се твърди че е класифициана информация.

 25. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Така е!
  Как отговорни държавни фактори си позволяват да оставят в ръцете на човек, който очевадно работи със заплахи и извиване на ръце, да се оставя държавната машина в ръцете му?

  Всички ли са корумпета?
  То ясно, всички са, но на всички ли главите им са в задника на Борисов?

  Да спасим поне закона за концесиите е нещо.
  Ще ни набутат едни сто годишни концесии и кучета ни яли после.

  Докато е време, ако има юридически вариант, да се направи заявка, че всичко подписано от Борисов ще бъде подложено на ремонт!

  Хора, тоя ни затрива с мутренско удоволствие, изпразва се на главите на хората и се кефи на там, каквото му е останало между краката!

  Борисов, оставка и затвор!

 26. Де е България?

  Световна класация (на глава от населениео)
  България е държавата с най-много висши учебни заведения, с най-много частни болници, с най-много адвокатски кантори, с най-много държавна администрация.

  България е държавата с най-некачествени нови магистрали, с най-много бетон по бреговата си линия, с най-много незаконно строителство на територията си, с най-големи кражби по линия на усвоените европейски фондове.

  България е с най-висок ръст на смъртност, с най-високо ниво на корупция, с най-голям брой загинали по пътищата.

  България е с най-нисък стандарт на живот, с най-ниска раждаемост, с най-ниски пенсии и заплати.

  Това е съвременната мафиотска герберастка България.

 27. Веселино, искаме авторски права заедно с Афера !

  Вчера бе пуснато инфо от нашите агенти в ГЕРБ , че Борисов щял да ходи в Белово и отправихме призив да блокират Белово, за да му вземат оставката на мига . Той го е прочел и не е ходил в Белово . Така Белово остана единствената зона свободна от този вандал ! Там го чакат , чакат , днес в Белово , в центъра му се били насъбрали много хора, да го посрещнат с Ура, последният напън е настал .

  Днес същата песен, да го посрещат с Ура, последният напън вече е настал, Тиранино махай се, взе да я пее адовкат в Свободно слово .

  Да, де, ама ние първи дадохме идеята . Защо този адвокатин не се сети по-рано . И защо не цитира Афера ? По-напред подсказахме в Афера, че без нови организации и без нови партии, младите ще духат супата заедно с нас . Веднага след нас я запя тази песен и един друг голям ум – Карбовски . ТОЙ Е УМ, ТОЙ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЛИДЕР .

  След него я запя и Кеворкяна , той пък за авторски права претендира ..

  Написахме да ходиш с Ренета Инджова и тя да вземе да се качи на една по-голяма маса там, направи го .

  Написахме , че без възстановяване на откраднатото ни Пасивно избирателно ПРАВО ПРАВОТО НИ САМИТЕ НИЕ ДА БЪДЕМ ИЗБРАНИ – нищо няма да стане и ще се върнат старите муцуни .

  Та искаме авторски права, тебе те упълномощаваме да ги прибереш . Виж как се крадат идеи ! Виж как се въдят дяволите и после тези обсебват победите !
  Ние с едни присвоители се борим, то други никнат като гъби !

  КАЖИМ ИМ ДА ЦИТИРАТ АФЕРА И „ВСИЧКО ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ”, за да не се запознат набързо с и останалите му части .

  Българските змейове .

  1. Като сте пълни с идеи – направете си Интернет сайт и там ще можете да претендирате за авторски права. Да си правите предизборната кампания тук в коментарите на сайта Афера е смешно. Още по смешно е да претендирате за права над анонимни коментари поствани тук.
   Ваш Крали Марко

   1. Пак ли се правите на умна госпожо с двете висши, която бяхте против пасивно избирателно право без ограничения . Аман от дървени философки !

    Пак ли ум на по-умни от тебе започна да даваш !

    Мерси, не се нуждаем от съветите ти !

    И умнице, за кой точно си правим предизборна кампания !?

    От сарказъм явно не разбираш, нали онзи ден установихме,, че и от икономика не разбираш , инженерната ти диплома и тя празна !

    Дали, пък ние нямаме сайтове ! Умнице , ами ние се занимаваме професианално с програмиране още от 1980 година когато сигурно не си била още планирана да се появиш ! Формуляра, с който пускаш тези отрови, и още много уишиг редактори, които ползваш всеки ден, са правени включително и от нас .

    Скрий се някъде и не вреди , не избивай комплекси !

    1. За трети път Ви пиша, че съм мъж и не знам с кого ме бърка те. Вече прегледах сайтовете Ви. Не струват! Затова Ви казах платете да Ви направят истински сайт и изливайте там словесните си диарии.

     1. Пак се объркахте госпожо . От раздвоение на личността ли страдате ?
      Две минути по-рано ни даваш съвети да си направим сайтове ! Сега даваш назад , били сме имали ,ама не стрували ! А защо не се възползваш от собствените си съвети, та да ги видим твоите сайтове та и ние като твойте да си направим ? И там да си изливаш злобата на воля ? Наричаш „диарии “ перфектни анализи, а ти повече от две думи не можеш да напишеш от злоба ! Откъде извира тази злоба, тази мерзост ? В душата ли ти бръкнахме ?

     2. До Veritas vos liberabit

      Пак сте се объркали госпожо ? Касабов, Анитка Николова, Богданов, Щерев, Добрев, кое е последното Ви твърдение ? Защо така изоставихте бруталния цинизъм, който така добре Ви отива и обидите ,които сипете щедро ? Да не Ви припари !

 28. Пуснете пак видеото на Шехерезада, Сакер, Сакер, Севде ТВ от залата на срещата в Брюксел.. Как Баце ходи сам, самотен кат прокажен.. Тя най-добре онагледява доколко премиери и президенти от ЕС водят „кореспонденция“ с Бацито ни..
  И чудно.. Що ли чуждте посланици на часа са запознали премиерите и президентите си с тоз ЛИЧНО-ИНТИМЕН разговор.. С който някой са си позволили да злепоставят нашичкото слънце.. Те на фейкови новини ли са връзват?

  1. Кoй умeн и миcлeщ чoвeк щe имa дoвeриe нa мутрата Борисов? В Брюксел знaят мнoгo добре кoй e тoй, знаят за бaндитcкoтo му минaлo, знаят в кaквo пoлoжeниe e Бългaрия упрaвлявaнa oт нeгo, знaят зa кoрупциятa, кoятo e ocнoвнaтa причинa зa бeднocттa у нac, знаят зa нaглocттa и caмoзaбрaвaтa му, знаят зa прocтaшкoтo му caмoчувcтвиe, знaят, чe чacт oт европейските пaри брутaлнo ce крaдaт. Въпросът е защо след като вече знаят с какъв човек си имат работа, вместо да го заклеймят – те си карат по старому??…

 29. Веселино, искаме авторски права заедно с Афера !

  Вчера бе пуснато инфо от нашите агенти в ГЕРБ , че Борисов щял да ходи в Белово, и отправихме призив да блокират Белово, за да му вземат оставтата на мига . Той то е прочел и не е ходил в Белово . Така Белово остана единствената зона свободна от този вандал ! Там го чакат , чакат , днес в Белово , в центъра му се били насъбрали много хора, да го посрещнат с Ура, последният напън е настал .

  Днес същата песен, да го посрещат с Ура, последният настал веме е настал, Тиранино махай се, взе да я пее адовкат в Свободно слово .

  Да, де ама ние първи дадохме идеята . Защо този адвокатин не се сети по-рано . И защо не цитира Афера ? По-напред подксазахме в Афера, че без нови организации и без номи партии, младите ще духат супата заедно с нас . Веднага след нас я запя тази песен и един друг голям ум – Карбовски . Той е ум, той трябва да стане лидер .

  След него я запя и Кеворкяна , той пък за авторски права претендира ..

  Написахме да ходиш с Ренета Инджова и тя да вземе да се качи на една по-голяма маса там, направи го .
  Написахме , че без възстановяване на откраднатото ни Пасивно избиратоно право прваото ни самите ние да бъдем избрани – нищо няма да стане и ще се върнат старите муцуни .

  Та искаме авторски права, тебе те упълномощаваме да ги прибереш . Виж как се крадат идеи ! Виж как се въдят дяволите и после тези обсебват победите !

 30. г-н Енчев е наивник, ако си мисли че ДАНС има секретна информация или че от ЕС и НАТО ни дават достъп до някакви секретни данни, всички Западни, Източни, Северни и Южни секретни служби знаят какво става във БГ, знаят какво имаме във „секретните“ ни бази данни и т.н. , знаят че във БГ интереса (парата) клати феса, и всичко се купува-продава, затова ще бъдат истински идиоти ако дадат някаква секретна информация на нашите служби.
  п.п. Със интелектуалното си ниво Борисов, ако види папка със гриф „Строго секретно“ във ръцете на някоя кандидат членка на ГЕРБ/секретарка, ще обърне внимание на „очите“ на членката, а папката ще е заебе, да не говорим че със неговото конгратилатионс, няма да може да прочете никакъв документ на английски, освен ако няма картинки.

 31. Е Енчев го УТЕПА….
  ОСТАВКА на Бай ТУЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин СЪД и ЗАТВОР!!!!

 32. Г-н Енчев,
  не обиждайте каруцарите като ги сравнявате с Боко Тиквата. Извинете им се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *