Публикувано на 10.04.2008 / 22:57

Волен Сидеров: Петков, трябваше да ме убиеш за да ме спреш!

 

 

Изявлението на  Волен Сидеров бе контрапункт на намерението на Румен Петков да го съди за клевета.Сидеров каза още: "Това правосъдие е плод на един министър, който не се поколеба да впрегне цялата държавна машина, за да мачка мен и моето семейство, един министър, който не се спира пред нищо, дори пред трупове. В аферата "Акрам" в Плевен има трупове, Петков е главно действащо лице там, в аферата, чрез която бяха източени парите от много български банки. Този министър организира постановката, наречена инцидент на магистрала Тракия, но вече иска, ако може да поправи това, защото то заработи в негова вреда. В България, за да се занимаваш с наркотрафик, с контрабанда, с трафик на оръжие, проституция и други такива черни дейности, трябва да притежаваш карта от някоя служба на МВР – дали от ГДБОП, дали от НСС или някоя друга, но е задължително да имаш някаква карта, за да започнеш наркобизнес. С такива карти в джоба, по две – по три, са работели известни имена от близкото минало, вече покойници, като Косьо Самоковеца, Димата Руснака и други гангстери и босове от подземния свят. Когато са ги застрелвали, в джоба си са носели карта на ГДБОП.  Защото просто ГДБОП ръководи наркобизнеса у нас”.

В речта си лидерът на национаристите ескалира с думите: "Сега стана ясно, че този който не си плати в МВР на съответния шеф на най-високо равнище и на по-високо, го арестуват. Само тогава го арестуват. Вече съм  убеден, че лицето, наричано Митьо Очите, е арестувано и дори се стигна до присъда при него, само защото не си е платило лептата, където трябва на който трябва шеф от МВР. Аз съм убеден, че въпросния Куйович е в ареста, защото не си е платил, на когото трябва. А чувам и друг слух, че една голяма сума била платена от него, но не стигнала до най-върховния шеф, дето имал по 4 запалки в джоба и това е причина за тези катаклизми във висшите кръгове на МВР".Afera.bg

Коментари 0 за
“Волен Сидеров: Петков, трябваше да ме убиеш за да ме спреш!”

  1. Сети се да си направи семейна партийка и да се намърда семейно на държавната софра. Очаква го партийната съдба на Жоро Шпагата. Следващия парламент ще е последен за тоя мизерник!

  2. askam da popitam bolen siderov koi sa atentatorite deto gi e pratel ministara(stydent i 90 godi6nijt my djdo li ???)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *