Публикувано на 20.10.2019 / 21:55

ВОЙНАТА НА ГЪРБА СИ Я ИЗНЕСЕ „АФЕРА“. ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА „АФЕРА“!

ВОЙНАТА НА ГЪРБА СИ Я ИЗНЕСЕ „АФЕРА“. ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА „АФЕРА“!На финалната права на местни избори 2019, „АФЕРА“ е длъжна да обяви позицията си пред своите читатели.

Във Варна, а и в национален мащаб, предизборна битка нямаше.

Имаше платени участия „бля-бля“, платени публикации в слугинските медии на Властта, никакъв хъс, никаква страст, никаква истинска битка.

ОПОЗИЦИЯ НЯМАШЕ! НИ ОТ ЛЯВО, НИ ОТ ДЯСНО, НИ В СРЕДАТА!

ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ БЕ САЙТА „АФЕРА“ И „АФЕРА“ ИЗНЕСЕ НА ГЪРБА СИ ВОЙНАТА СРЕЩУ МАФИЯТА, КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА.

Във Варна, а не само за Варна, само АФЕРА разгроми мафиотските корупционни схеми, опасали градове и паланки, всички останали си бъркаха в задниците.

АФЕРА гръмна грандиозния скандал с ГЕРБ кмета Иван Портних и пиянските му изстъпления в израелския град Хайфа. С неистови напъни мафиотската власт, която ни управлява, озапти всички слугински медии – да не гъкнат и единствени рамо на АФЕРА дадоха Сашо Диков и Велизар Енчев.

Най-страшното обаче е, че ОПОЗИЦИЯТА СЕ СВИ, КАТО НАСРАНА!

БСП не посмя да гъкне и това само нагледно показа в каква порочна СИМБИОЗА Е С ГЕРБ.

Пет дена преди финала на изборите в село Константиново БСП представители на въпрос защо не говорят за скандала с Портних, отговарят БЕЗУМНО, че мислели и след четири дни щели да решат!??!!! След четири дни мандалото падна и изборите на първи тур свършиха.

Корнелия Нинова мълчи като … сещате се като какво.

Дясната, т.нар. опозиция, в лицето на костовистите, също мълчат като препикани. Няма ги на картата, вероятно защото ги няма и ония, дето им дават кинтите във Варна.

Единствена АФЕРА изнесе корупционните практики на напъханите „баджанаци“ в ГЕРБ листите, както и кандидати /отново/ за кметове.

Игнорираха ни. Затриваха ни. Изтриха профила на Веселина Томова от Фейсбук, десетгодишен профил с 5 000 приятели и 15 000 последователи, само и само да млъкне и да ограничат влиянието и.

Сайта нямаше как да сринат, слава Богу, „избягахме“ от България и сървъра ни е далеч от Тук.

На целия тоя ОПЛЕТЕН КАТО ЗМИЙСКИ ЧЕРВА ФОН – какво очаквате да ви каже АФЕРА? За кого да гласувате?

АФЕРА компромиси със съвестта си не прави никога!
И презира идиотския постулат – „по-добре по-малкото зло“!

АФЕРА НЯМА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ЗА ВАРНА ЗА КОЙТО С ЧИСТА СЪВЕСТ ДА ГЛАСУВА.
ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА В ЕДНА СИМБИОЗА!

Още повече, че както вече сме писали – тези избори за кметовете са купуване на фабрика на 8 септември.

ИДЕ това, което трябва да дойде, и когато дойде – а още малко остана! – след Боко Тиквата, всичките по веригата надолу ще бъдат изринати! След пет месеца ГЕРБ Портних ще бъде изринат на бунището

И така:

АФЕРА ще гласува за листа за общински съветници под №69 с водач Светлан Златев. И преференциално – с бюлетина за общински съветници №69 – 106 за Боян Георгиев от листата.

Защото!:

Светлан Златев досега в Общинския съвет – Варна бе онзи, който не сведе глава и не се продаде и предаде на КРАДЛИВАТА ХУНТА ОТ ГЕРБ. Затова, защото не спря да рови бакиите на Хунтата и да прави това, което трябва да върши всеки ЧЕСТЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК.

Боян Георгиев – защото от години работя с него и на него дължите цялостта и битката за удържането на сайта АФЕРА след непрекъснатите мерзки опити за сриването и събарянето му. С остра гражданска позиция и хъс, който рядко ще видите сред досегашните общински съветници, на които „сърцата им в лайна увити“.

За районен кмет на Район „Приморски“ АФЕРА ще гласува за Неделчо Михайлов с бюлетина №44!

Защото Неделчо Михайлов ми е приятел и знам какво направи и как работи когато бе районен кмет на „Владиславово“. Защото е пич и „груви“, и защото никога не се взе насериозно. И защото е един от вас.

Всичко останало, братя и сестри, СИ ОТИВА!
Не на тези избори.
Но още малко остана.
Що е рекла АФЕРА, все е вярно.
Гответе се за Меч!

Що се отнася за плашипутарниците, наречени „опозиция“ – червени корнеловисти, коцета гуцанчета и костовистки мън-мън-ярина, без мен! И без моя глас!

Истинската опозиция във Варна /а и не само във Варна/ се казва АФЕРА.

На моя гръб се катерят сега, за да си заплюят по някой глас още.

Моят избор е бюлетина №69 за листа за общински съветници с преференциален вот 106, и бюлетина №44 за районен кмет на район Приморски.

Толкова.

Веселина Томова

Коментари 18 за
“ВОЙНАТА НА ГЪРБА СИ Я ИЗНЕСЕ „АФЕРА“. ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА „АФЕРА“!”

 1. Госпожо Томова все говорите мечо иде промяна настъпват но на фона на това което се случва през последната седмица очевидно май нещата са се променили как бихте коментирали дали иде меч или има промяна в плана говореше се че Гешев бил в Америка за да получиш турци кого как да арестува

 2. Избирателната бюлетина е по-убийствена от куршума, но малцина го осъзнават.

 3. Лудото Коце е най-големия,не разбрахте ли,той ще коли и беси в тая държава.В него ножа и хляба.На всеки час,на всеки километър по една негова физиономия ни гледа намръщено.И като кмет ще е такъв,бъдете сигурни.Ах,това Коце,вземете гласувайте докато е време за Коцето-Бойкоубиеца.

 4. Не зная какво правя в надпреварата за изборите идната неделя… Не съм в стандартите на изборната кампания:
  – Не съм се напивал на щайга в Израел.
  – Не съм правил джомбуш в „Референдум“ на БНТ.
  – Не съм обещавал, че ще върна лятото (и часовото му време).
  – Нямам голи снимки (само по силикон).
  – Нямам отпечатани снимки върху комплекти чорапи.
  – Нямам отпечатани снимки върху самуни сух хляб.
  – Не съм организирал чалга концерти.
  – Хората от гетото не развяваха мои плакати докато от колоните на уредбата вият зурни и маанета.
  – Не съм държал речи на чужд език.
  – Не съм заявявал, че „ще продължа да се боря против“ за нещо което до сега съм подкрепял или за нещо, за което нивгаш не съм се борил.
  – Не съм се возил в джипа на Тиквата докато той кара и някой предава лайф от ФБ страницата му.
  – Не съм обещавал нищо, освен, че няма да обещавам нищо.
  – Не съм заявил, че ще откривам аптеки и бензиностанции.
  – Не съм пускал досадни реклами по тв-тата.
  – Нямам спонсорирани публикации.
  – Не съм раздавал козунаци, кебапчета и бири.
  – И снимка с вратовръзка и цифричка не съм си качил.
  – Не съм купувал гласове (то и пари нямам).
  Нямам шансове в тая игра…

 5. Г-жо Томова, респект към Вас за журналистическата ви дейност. Интересно, че почти нищо (с малки изключения) нямаше в афера.бг по българо-македонските отношения. Може би защото Варна е далеч на изток. А имаше какво да се изкара на светло там.

 6. георги софиѝски и димитър танев,аз ще гласувам за женичките ви, за яките им дупари,но без вазелин и либриканти.

 7. Кандидатът за кмет на София на „Демократична България“ Борислав Игнатов се оказа в близки отношения с ортак на един от ключовите шефове на ДПС. Варненският архитект, който се прочу покрай порното с червения вибратор на приятелката си, има общ бизнес със Илия Донков, който пък е съдружник на с бившия шеф на Агенцията за чуждестранна помощ Едиз Юнал Лютфи, син на основателя на ДПС Юнал Лютфи. Оказва се още, че кандидат-кметът на „Демократична „България“ има връзки с братя Георги и Милен Велчеви, които представляват ВТБ в България. По думите на бившия собственик на КТБ Цветан Василев, в момента руската банка притежава повечето от активите на фалираната банка, включително и „Виваком“. В “Би Ес Си Ню Йорк” Борислав Игнатов е съдружник със строителният предприемач Стефан Петков. Той е бивш управител на “Краун Хотел Мениджмънт” на Георги Велчев.

  1. Провидението = самокмопрометирането, вилнее с пълна сила из милата ни Татковина!

   Некачествените и лошите хора – сами се дънят!

   Гледайте и ще видите!
   🙂

 8. Що, бе, какво не му харесвате на Коцето.

  Чист като момина сълза. Не е преминал през сумати партии, не е влизал в колаборация с ГЕРБ, а след това и БСП.

  Коцето е лидерът на опозицията, следващият премиер на България. Най-големия супер-дупер патриот.

  Истинският приятел на Русия в България!

  Аз ще гласувам за Коцето – острието на БСП срещу властта и мафията, основната опозиция на управлващите.

  Не взима никакви пари от никой, сам върви и брани Майка България.

 9. Г-жо Томова, много се надявам и в Пловдив да се появи някой Ваш „двойник“, защото си нямате представа какви неща стават в нашия град, има материал не за един, а за два сайта „АФЕРА Пловдив“….

 10. Шапка Ви свалям! Да, наистина, Вие изнесохте кампанията на гърба си. Главно във Варна, защото – уви, не можем да имаме навсякъде по една Томова. Но гласът Ви, разкритията Ви се чуха навсякъде из клетата ни родина и това няма да остане без последствия. Успех!

 11. Де да имаше по една Томова във всяко село и град,България би била друга

 12. ПОКЛОН ПРЕД ВАШАТА ПРЯМОТА И ЧИСТОТА НА ДУШАТА ГОСПОЖО ТОМОВА!!!
  ПОКЛОН ПРЕД ВАС КАТО ЖУРНАЛИСТ!!!
  ПОКЛОН ПРЕД ВАШАТА СМЕЛОСТ!!!
  Нали знаете будните и недебилите са със Вас!!!
  Дерзайте по пътя на Правдата,това е единственото заради които си струва да рискува човек,ВИЕ ГО ПРАВИТЕ И ОТ НАШЕ ИМЕ!!!

 13. Браво г-жо Томова.
  На тези избори във Варна, нямаше други медии освен Афера.
  Не мога да гласувам, защото съм в чужбина, но Ви подкрепям мислено!
  Успех на вВашите хора!

 14. В България „ляво“ и „дясно“ няма. Докато Бай.Х. ту е се присеща за Дедо партизанин, ту за Дедо-антикомунист, ще е така. И с държавните пари си купува индулгенции – под формата на Ф-16 или Турски поток. В България има шанс да се върне към нормален политически живот и да има дебат за дясно и ляво, само ако гербавата зараза бъде елиминирана.
  Това трябва да бъде първостепенна задача на всички партии извън управлението на герб, дпс и патрЕотарите. Иначе въртим още един празен оборот на „Стабилността“:
  4 години в местната власт, 7 за Гешев е Радост, за регулаторните органи като КЗК, КФН, КЕВР и т.н. незнайно колко. А Тиквата толкова не му дреме или няма ресурс да се противопостави на Пеевското ДПС, че освен да кара Жипката и да дрънка безумие след безумие, дори не се опитва вече да симулира дейност. Костадин Костадинов е свестен и става за кмет на Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *