Публикувано на 09.07.2008 / 15:23

Водещ немски турооператор: Държавата ви е абдикирала от туризма

 

 

Немецът, който работи тясно с българските хотели от веригата ATS бе на посещение в най-големия ни курортен комплекс и обясни надълго и широко защо сънародниците му все още избягват за дестинация родните ни кътчета по Черноморието. "При вас пращаме предимно източни германци, които не са кой знае колко платежоспособни. Имате доста неща за коригиране по отношение наобслужването. Идеята ни е в Слънчев бряг да развиваме семеен туризъм и по възможност скандинавците да ги изолираме защото в България те търсят основно алкохолни и сексуални страсти" каза Никел днес.

Той недоумява защо нашето правителство не си рекламира курортите в неговата страна и по специално в Западна Германия. "За наша сметка ние отворихме фронтофис във Франкфурт и обслужваме желаещи да летуват при вас. Много от тях обаче не знаят почти нищо за България, а това не е добре", допълни още Никел. Същият е категоричен, че не е нормално Слънчев бряг да остава без ток почти половин денонощие без значение какви са причините. Той изрази увереност, че петролопровода ще бъде изграден с модерни технологии и няма да се пестят средства. При еко катастрофа обаче Никел е категоричен, че това автоматично означава край на всичко розово за родния туризъм по Южното Черноморие. Следобед немецът проведе среща и с несебърския градоначалник Николай Димитров.Росен Петров

Коментари 0 за
“Водещ немски турооператор: Държавата ви е абдикирала от туризма”

  1. Правилно поставя въпроса за държавната подкрепа в сектора Туризъм.Очертава най-сериозните проблеми пред българския туризъм,а именно:Инфраструктурата,обслужването,екологията,рекламата на българския туризъм в Европа.

  2. Да подшушна: до Албена никой ли няма да иде да види какво става там? В българската преса няма никакъв упрек само и единствено за тях!? А само ако знаехте! Само ако знаехте… Защо ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *