Публикувано на 02.11.2020 / 13:06

ВМЕСТО „МУТРИ, ВЪН!“ – РЕЗУЛТАТЪТ Е „ТРИМОРИЕ“ ВЪТРЕ. АМЕРИКАНЦИ И РУСНАЦИ СИ ПОДЕЛИХА КАПИИТЕ. ЯНКИТЕ ВЕЧЕ ГЛАСЯТ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ, „ПАРТИЯТА“ ЦВЕТАНОВ&БОРИСОВ и „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“.

Протестите спечелиха изборите за Бойко Борисов. Групата „Сорос“ и десните скроиха номер на Триото

ГЕРБ ще спечели изборите през март – при това с голяма разлика пред БСП. Бонусът е от протестите – мобилизираха твърдото ядро на ГЕРБ.

Колкото до отнетите 400 000 гласа, ще ги броят през март – изборджиите на „Позитано“20 и депутати от „БСП за България“ броят мандати – 75-80 за ГЕРБ 50-55 за БСП.

Бойко Борисов работи по сценарий за „отнетите“ гласове – Цветан Цветанов ще прибере 80-100 000 гласове от гербаджийския вот, за другите лидерът на ГЕРБ ще разкеши.

Гербаджиите няма да обявят победа над протестите, но публиката я вижда – оставки няма, изборите ще са през март, президентът се дръпна от „Мутри, вън“ и се върна в US-отбора.

Групата „Сорос“ и десните скроиха номер на Триото – договориха се с Борисов и се изтеглиха от протеста. Първо „Сорос“, сетне и Десницата.

Джордж Сорос, когато иска да сваля правителство, не праща Кристалина Георгиева да договаря позиции за кадри на „Сорос“, а „Отпор“ и прави „цветна революция“.

===

Американците гласят следващата коалиция – ГЕРБ, „партията“ Цветанов&Борисов и „Демократична България“

Американците си свършиха оперативната работа с протестите – групата „Сорос“ на площада, посланичката в кабинета на премиера.

Върнаха в US-отбора президента Румен Радев, своя „стратегически лидер“, и вместо „Мутри, вън!“ –  резултатът е „Триморие“ вътре.

Патронажът на президента Румен Радев на домакинството на инициативата „Триморие“ под егидата на ЦРУ и Пентагона ще му осигури втория мандат.

„Янките“ вече гласят следващата коалиция –  ГЕРБ, „партията“ Цветанов&Борисов и „Демократична България“.

Демократическият институт на САЩ работи с партията на Цветан Цветанов и „Демократична България“, а Републиканският институт – с ГЕРБ.

Кремъл също е в схемата – президентът ще го играе „троянски кон“ при американците, а Борисов си заработи нов мандат за ГЕРБ пред Путин с „Турски поток-2“.

Другото е техника – Цветан Цветанов превзема Югозапада на ГЕРБ с Маргините по договорка с Маджо и Борисов и прави пробив в Североизтока със знакови фигури като топ бизнесмена Веселин Василев, който пое региона с корпоративна подкрепа, и с вот колкото Десницата влиза в НС.

„Демократична България“ ще си вземе вота в София и големите областни центрове и също ще е в парламента, а Орлин Алексиев от групата „Банкя“ ще работи за партията на Слави Трифонов, но в интерес на приятеля Бойко Борисов.

Движението и Делян Пеевски отново няма да са официално в коалицията – на американците им трябва „Демократична България“, но премиерът в мандата на ГЕРБ ще е „техен“. Както и половината икономика – от Варна до Истанбул и Дубай, и от Бургас до Белград по „Турски поток-2“.

Геостратегически американците и руснаците си поделиха „капиите“ – за „янките“ военните бази, за „братушките“ – „Турски поток-2“.

www.bgsniper.com

 

Коментари 13 за
“ВМЕСТО „МУТРИ, ВЪН!“ – РЕЗУЛТАТЪТ Е „ТРИМОРИЕ“ ВЪТРЕ. АМЕРИКАНЦИ И РУСНАЦИ СИ ПОДЕЛИХА КАПИИТЕ. ЯНКИТЕ ВЕЧЕ ГЛАСЯТ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ, „ПАРТИЯТА“ ЦВЕТАНОВ&БОРИСОВ и „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“.”

 1. Не може ли да започнем да си редим сами градината. Стига тоя Сорос, Морис, американци и руснаци.

 2. БГ снайпериста май е кривоглед.Цвъко Ушев Цървула няма никакъв шанс, освен ако има фалшификация на изборите в негова полза.Гербоухите пак ще спечелят, но защото така казва агент Сава.Кабинета обаче ще бъде излъчен от Тиквата и Учиндолския маркуч с одобрението на Шопареевски.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   доц. Валентин Вацев:
   „Радев и Борисов не си дават сметка, че влизането в „Три морета“ е равносилно на война с Русия“
   Инициативата „Триморие“ е военно-политически проект за отхвърляне на Русия. Развоят на тази инициатива ще окаже влияние върху електоралните нагласи у нас и бъдещите коалиционни партньорства след предстоящите избори. „Всъщност, тук идеята е да се постави стена от държави – тампони между Русия и Западна Европа, и по-специално Германия. Защо в България се появиха тези непонятни за мен пертурбации – президентът ходеше някъде, пък го върнаха, пък от своя страна министър-председателят не крие своята амбиция да възглави участието на България. Предполагам, че уважаемите господа не си дават сметка, че ангажирането на България с инициативата „Триморие“, това е равносилно на война между България и Русия. Във всички случаи ние виждаме как определени сили се опитват да вкарат България в една барикада, да превърнат България в елемент от една барикада, която разделя по вертикалата, гледано от север на юг надолу Русия от Европа. Това е опит за изграждане на антируски кордон.“

 3. поляците искали американски войски…добре…за базата наречена Форт Тръмп ще платят 2 милиарда долара…който иска да го пазят си плаща…май и при нас е нещо такова с нaдуtите цени за Ф-16…но Тръмп иска от поляците още 300 милиарда РЕПАРАЦИИ за отнетата собственост на ЕВРЕИТЕ ТАМ…поляците от своя страна правят иск за 1 трилион долара от ГЕРМАНИЯ която окупирала и разрушила Полша…по целият свят САНКЦИИ и РЕПАРАЦИИ…без да изключвам най голямата АВТОСАНКЦИЯ-Ковид 19…да санкционираш НАРОДА СИ…ПАРАНОЯ…

 4. Нищо не се знае …….капката още не е преляла и много хора мечтаят за системата Линч !

 5. Другото е вярно ,особено поредната загуба на комунягите но льотчикът няма да види втор и мандат

 6. Ти гласува ли за Одсий от острова на Полифем? каза:

  Силно надценявате Цветанов и неговия бутиков проект. Този човек е срамът на калинките, а калинките през студените и гладни месеци са летаргични. Силно надценявате и втория мандат на Радев, този многоженец – знаем за неговите похождения от 1989 година в село Равнец и5 сексуалното му творчество от времето на старши – комунист с три звездички. Тогава, едва не отгърмя от „службата“ за отношения непълнолетна, а днешната му жена, ачик си признава, че я е учил на математически фокуди в гимназията – неизвестно коя, защото същата не я е завършила, може би заради математическите и фокуси в панелката. Та, Радев също е аут от сметките. Соросоидите, също не дават признаци на живот, ако може да се нарече селяк като Бахчийски соросоид, всъщност в РБ и Борисов не е комунист, а демократ. Отровното трио от своя страна ще влезе като квартет или секс-тет в едно с дашното малко пчелче-змейче със зъбатата муцунка в парламента, ако хитреците с пачките го нахранят, а те няма как да не хранят всички които искат оставката на галоша ГешеФТ. На лице е …, щях да напиша задникът Славчо, но някак не върви до колкото и той е от минималните 10 души за парламентарна група – имало някога такава държава. Дебелизмът е пълен и най-подготвен е Борисов за избори, Нинова може да умре от вируса и тогава – пей сърце, дъртите комуняги няма сън да спят за участия в бордове и власт. Следват т.н. тескерета, боленлидеровци и черкезките, български патриоти от народа на Доган, но с русифицирани имена – те като доносници с и без разкритие също ще родят 10 мандата и тогава този смешен парламент с около 6-8 парламентарни групи ще се разпусне сам.

 7. На власт идват Демократите Циганката Камала и Дедо Байдън тва значи че Тръбите на Турско Руския поток ще бъдат изровени, АЕЦ Козлодуй на скрап и вкупом отиват за скрап в Индия
  Сина на Байдън Хънтър влиза в Добруджа и я надупчва за Шистов газ в комбина с Костов кат швейцарско сирене

 8. За тиквите казвам Събраха се! Подредиха се Ами…честито!
  По време оно..роднина, милиц..
  Не..това е друго Сега Тиква-
  революционер,тиква револ..
  Ехти навсякъде на тикви та чак
  дрънка!И ехото разнася напеви
  Тиква до тиква майно льо!

 9. При редовни избори няма да има служебно правителство, редовното ще изпълнява функциите си до съставяне на ново. Последното изглежда отсега трудно, заради очаквания разнороден състав на парламента без подчертано политически мнозинство. Така сегашното правителство ще продължи още дълго, много по-дълго при поредица от предсрочни избори без излъчване на ново правителство.

  А ГЕРБ се страхуват от ново правителство без ГЕРБ, било то служебно или редовно. Защо? Говорят за реваншизъм? Значи вярват, че има основания за това, и основанията са стореното от това управление. Засега, обаче, при фактическото наближаване на датата на редовните избори, ГЕРБ могат да бъдат спокойни и по този въпрос.

  Антоний Тодоров

  Тогава? Знаменитата теорема на Томас гласи: “Ако хората дефинират социални ситуации като реални, те стават реални в своите последствия.” Понеже сме човеци, действаме съгласно разбиранията си (било то убеждения, вярвания или предразсъдъци) и няма значение, дали те са истинни или лъжовни. Ако си представим днешната ситуация като безизходна, тя ще стане такава поради нашето действие (или по-скоро бездействие). Организациите, които се самоопределят днес като опозиционни са пред важно решение: дали ще работят за закрепване на ситуацията или за нейната промяна. Ако продължат в сегашния дух, първата хипотеза е по-вероятна.

  За да се промени ситуацията (втората хипотеза), е нужно усилие, което да обедини макар и разнородни виждания за по-далечното бъдеще в една минимална програма за най-близкото бъдеще. Това изисква въображение, но също и лидерство. Последното не означава „премахване на вътрешнопартийната опозиция“, а обратното, противопоставяне на собствените предразсъдъци и на предразсъдъците на съпартийците. Една минимална програма за „възстановяване на нормалността“ не е непостижима и по някакъв начин мнозина предлагат различни нейни елементи. Трудността е, липсват дори разговори (не говоря за преговори) между заинтересованите. Смисълът й е демонтаж на политическата хегемония на ГЕРБ, нещо, което би било от полза и за тази партия и в някои случаи се е споделяло и от нейни видни дейци.

  Но ще има ли достатъчно храбри и с въображение политици от широката и разнородна опозиция, които да направят стъпката към отместване настрани на старите омрази и недоверия и към началото на разговор за българското общество? Засега съм отчаян песимист по този въпрос…

 10. АБЕ ДО СЕГА НА БГ СНАЙПЕР НИ ЕДНА ПРОГНОЗА НЕ СЕ Е СБЪДНАЛА , И ТАКА И ЩЕ Е ,ДОКАТО ТАКИВА ,КАТО ИВО МИНДЖЕВ ДРАСКАТ ТАМ…КОЛКОТО ДО ТОВА КОЙ КОЛКО ДЕПУТАТИ ЩЕ ИМА ,ТОВА НИКОЙ НЕ ЗНАЕ…ТО КАТО ГЛЕДАМ И КОМУНИСТИТЕ НЕ НАПИРАТ ДА Я ВЗИМАТ ВЛАСТТА – ТЯ НЕ Е И ЗА ЗИМАНЕ ,ЗАЩОТО ИДЕ КОПИЕ НА ВИДЕНОВАТА ЗИМА ,АМА ПОД ГЕРБАДЖИЙСКИ ФЛАГ…МНОГО ОТ АНАЛ – ЛИЗАТОРИТЕ В ПОЛИТИКАТА СА СИ ОТКРОВЕНО ЛУДИ ХОРА ,КОИТО ДО ТАКАВА СТЕПЕН СА СЕ НАПЛАШИЛИ ОТ РУСНАЦИТЕ ,ЧЕ ГИ ВИЖДАТ И В КРЕМА СИ ХЕМОРОИДИ – ЗА СПРАВКА ГЕОРГИ КОРИТАРОВ ,ГОШО ТЪРБАТА ,ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ ОТ КЪРДЖАЛИ , ХАРАЛАНИ И АРСЛАНИ ,И ТЪЙ НАТАТЪК ,КАКТО КАЗВА ДИКО…
  А КОМУНИСТИТЕ … АМИ ТЕ СА НАРОДНИ АРТИСТИ…МНОГО ДОБРЕ ИМ СЕ УДАВА ДА ГО ИГРАЯТ СКАРАНО СЕМЕЙСТВО ПРЕД РАЗВОД – САКЪН ДА НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЩО – ПАПКАТ СИ И ВИ ГЛЕДАТ СЕИРА , ПА ВИЕ ГИ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ НЯМАЛО ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА…ВЕСЕ ,КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ,СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ИМА НЕМА ГОДИНА ,И ПА НАНОВО…ВИЕ ИМ ВЕРВАЙТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ,ЧЕ СА ПРЕД УМИРАЧКА ,ЧЕ СА БОЛНИ ,ЧЕ СА РАЗДЕЛЕНИ – АХАХАХАХА. И ТОЯ ДЕТО ПЯ В ДУЕТ С КРЪПКАТА ,ЧЕ КОМУНИЗМА СИ ОТИВА ,СИ ОТИДЕ ,А ЧЕРВЕНИТЕ СА СИ ОЩЕ ТУКА…ВЕРВАЙТЕ ,ВЕРВАЙТЕ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *