Публикувано на 19.05.2020 / 9:42

ВМЕСТО ДА ВЛЕЗЕ С БЕЛЕЗНИЦИ В МС, КАСКЕТ ГЕШЕВ СЕ ПЪЧИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА В … СЕЛО ОРЕХОВИЦА! СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!

ВМЕСТО ДА ВЛЕЗЕ С БЕЛЕЗНИЦИ В МС, КАСКЕТ ГЕШЕВ СЕ ПЪЧИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА В … СЕЛО ОРЯХОВИЦА! СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!Лъщи някаква физиономия на някой си Нойзи по bTV, който благодари на правителството и щаба, че избрали живота пред икономиката. Тъкмо да си измием очите против уроки, и хоп! – Хекимян прекъсва „интервюто“ – „извънредно“, щото се провеждала „извънредна акция“ в … село Ореховица, Плевенско.

Показват пътя към селото, заварден от качулати, като че ще арестуват всеки момент Боко Тиквата.

Предната вечер нападнали 90 годишен старец и ако ме разбирате какво искам да кажа, тая безумна акция е СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.

Жандармерия, автомати, тъпи атрибути от пропагандния декор, а репортерката казва, че се очаквал на място главният прокурор и главният секретар на МВР. Като че са заловили Владислав Горанов със заровеното му имане от „паметни“ кинти.

Иначе даже репортерката не може да скрие, че ОТ ГОДИНИ във въпросното село нямало кражби и много редки били изобщо каквито и да е инциденти.

Да, ама Каскет Гешев очевадно е наредил – там, където има и един случай на набег на „битова престъпност“ – удри, пращай жандармерия, завардвай, идваме да се показваме по телевизора.

В същото време същият Каскет Гешев е глух и ням за ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ, КОЯТО РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА, НАЧЕЛО С ХУНТАТА, и пръстта си не мърда да предприеме каквото и да е по разкритията на Васил Божков, заради които във всяка нормална западна държава досега щеше да има оставка на финансов министър и правителство, и пълен арест с вип персони.

Това, което по дърварски нагъл начин демонстрира така наречената прокуратура е ПОДМЯНА на истинската реалност, в която живеем.

А на всичкото отгоре каскети и милиционери търчат СЛЕД „битовите“ престъпления и досега няма нито едно предотвратено!

Вместо с белезници прокуратурата да влезе в МС, тя завардва … село Оряховица, за де пъчи Каскет Гешев по телевизора.

Това не е държава, а кочина!

Веселина Томова

Коментари 29 за
“ВМЕСТО ДА ВЛЕЗЕ С БЕЛЕЗНИЦИ В МС, КАСКЕТ ГЕШЕВ СЕ ПЪЧИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА В … СЕЛО ОРЕХОВИЦА! СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!”

 1. След като каскета не желае да хвърли на наровете на хляб и сирене Горанов,Ананиев,Боко,Пееф,Доганя,Ментата,самият той ще им прави закуска след като Кьовеши ги прибере всичките

 2. Милиционерския ПУЦ в Симеоново е ковачница на кадри на Партията!

 3. Ако си представим, че живеем на село, ще мислим по-различно. И борбата с битовата престъпност е важна!

 4. Нещо изненадващо се случва. Американското посолство изтегля с два полета цивилните си граждани от България. Става нещо!Няма ли някоя мисирка да попита Борисов дали знае нещо за това

 5. Президентът на България Румен Радев отправи нова порция критики срещу правителството. Нещо повече, той направи и намек какво би сторил, ако поеме оперативното управление на страната.
  „Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява г-н Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 000 души. Снех доверие към този кабинет. От години апелирам да се пресекат корупционните схеми, които днес неудържимо изплуват на повърхността“, заяви Радев пред bTV.
  Той не пропусна да разкритикува министър-председателя и за изявленията му по време на извънредното положение. С тях Борисов е изтъквал своя принос, според президента. „Недостойно е да се присвояват достиженията на българските медици. При толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали“, коментира Румен Радев в Елин Пелин.

 6. В подкрепа на reneta:
  И аз колебливо харесвах Слави Трифонов,но след неговото лично изказване“моят най-добър приятел Георги Гергов“-надежда всяка остави!Все пак добре е ,че вече всичко е ясно !!

  1. Как да извади достойнство, като жената с която живее е съдружничка на небезизвестният Ваклин…………И няма никакви конфликти на интереси и абсолютно всичко е законно, като неговият „избор“……ОТВРАТ!

 7. Прекрасен текст Господин Любомир Велков,особенно в частта,ЖАЛКОТО Е,ЧЕ У НАС ЖИВИТЕ СА ОТДАВНА МЪРТВИ!!!
  Споделям всичко написано от Вас!
  Но понеже предполагам,че четете сайта Афера,сега искам и аз да Ви напиша нещо!!!
  Господин Божков,писах под предишни статии,че не съм Ви харесвала особено преди,но откакто се изгавриха със Изумителната Ви Колекция,и след бандитския начин на разправа със Вас,бизнеса Ви,близките ви и особено когате показахте на цяла България че,може да се борите на всички горещи фронтове,плюс че,се опълчихте към една от най-големите злини случвали се в Българската Историяа именно измамника-рекетьор бойко методиев борисов!
  Господин Божков,както писах в предишните си коментари,Вие може би наистина тръгнахте със първоначална Цел-Отмъщение,но след джиросаните акции на престъпника б.м.б,видяхте в една голяма част от Народа-Възхищение от действието Ви,последваха бурни ръкопляскания и най-вече УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОЖКОВ-НАДЕЖДА,НАДЕЖДА,НАДЕЖДА-в сърцата на истинските и разумните милеещи за Род и Родина(((не ги броим,онези за които Господин Велков,пише живите-мъртви))),а тези истинските които милеят за България!!!
  Вие сте Нашият Герой и Надежда,Господин Божков!!!
  Много ясно че агнешки главички,онези умните и красивите,няма как да се справят това дяволско изчадие(((филма със участието на Великия Ал Пачино-Адвокатът на дявола))),в зависимост от ситуацията изверга Борисов,си слага подходящото лице!!!
  Точно човек като Вас,Уважаеми Годсподин Божков,може да се справите със този жесток,безчовечен Октопод!
  Може би БОГ Е ИЗБРАЛ ВАС,ДА СПАСИТЕ БЪЛГАРИТЕ,от този измамник б.м.б. Господин Божков!!!
  Вярваме във Вас и те сте САМ наистина,много не можем да направим,но МОЛИТВИТЕ НИ СА СВЪРЗАНИ СЪС ВАС!!!
  УСПЕХ ВЪВ НЕЛЕКАТА ВИ МИСИЯ ГОСПОДИН БОЖКОВ!!!

 8. Гладния селски Шопар на Републиката БАЕ ТалИван Пишман Пишман Прокурора ДЕТ СЕ ВИКА ДЕТО КУРА -ТУРА-НА-ПРО-ТИВНИЦИТЕ на СТАБИЛНОСТТА .

 9. Та нали същата корумпирана паплач назначи тоя шрекоподобен екземпляр за Главен поръчкурор.Ще мълчи като паяжинясала ш@нда пред назначилите го и ще клати нравоучително плешива кратуна по села и паланки до „заловената“ туба с ракия на наплашеното народонаселение.

  1. Дори ми минава през ума, че нищо чудно, циганската пасмина да действа по нареждане, когато е необходимо, за да се отвлича внимание! Толкова вече не им вервам на върхушката!

 10. И този се оказа един случайник в българската прокуратура,боко,цаца и каскет,кръгом,ура и пак напред,със свещ са ги търсили теа,наште преатели,от сръбската граница на запад

 11. Донякъде приемам този ситуация за ИДЕАЛНА,защото виждаме истинските лица на Героите,кой кой е…..
  Виждаме че,от тоя горе на снимката,няма какво да очакваме….
  Пък виждаме лицата и на някои „псевдопатриоти“,които се канят да станат поредните спасители,имам .предвид Слави Трифонов,за когото признавам .си се лутах в двата полюса,ту го харесвах(((като кани примерно Госпожа Ренета Инджова)),ту отивам в другата крайност,като канят в тяхната телевизия много агнешки главички,така наречените „умни и красиви“,и водят силна антируска линия,особено със предаванията на Тошко Йорданов-„Студио Хъ“,та какво искам да кажа,как лъсват истинските лица на псевдогероите,на въпросния Слави Трифонов,как се сниши от миналата сряда,четнъртък и петък не беше на екран,Иво Сиромахов води,изчезна както изчезна и мутрата борисов,и хоп в Понеделник лъсна със някакъв конкурс на псевдочалгаджийки….
  Не веднъж съм писала до тях,след като са такива герои,нека да поканят Олигарха Георги Гергов,големия приятел на Трифонов,че като искат да сменят Тистемата,да почват от там,че като коментират субсидиите,нека коментират 43 милиона лена които са дадени от Правителството та Борисов ,на Гергов за Варненската дупка,както и Гергов да каже защо ББР(Бълг.банка за развитие),отпуска на фирми на Гергов 21 милиона лв!!! Отговор нямам,никого не кани Тошко Йорданов,да обясни тези неща,също съм писала,че ако те дойдат на власт,ще има пак НАШИ и ВАШИ хора!!!
  Та сега се виждат лицата на „ГЕРОИТЕ“!!!

  1. Г-жо, несъмнено ще е така, ще има ,,наши“ и ваши“ .Ето защо съм против партиите. На България е нужно само експертно правителство, от хора работещи по специалноста си. Но и със забрана,да назначават в ресора си, не само близки и роднини,любовници и приятели.Едва тогава можем да се надяваме на някакъв просперитет.

 12. Като не си чел, ЧЕТИ!!! Не чакай да ти преразказват големите скандали на държавата! За големите корупции и безобразия, а не за дядо Гошо от село. Стигни си местните служби, нека те да се грижат за самотните старци на село, а не да участват в дребни далаверки! А ти си стой в кабинета, чети, просвещавай се, събирай екипа си за съвещания, приемайте мерки въз основа на документи и факти. Не бързай да лепиш етикети – кой какъв е, на кого е, защо пуснал този или онзи сигнал. Засега не вземаш отношение по най-крупните безобразия, които тресат народа. Само се подсмиваш подигравателно и отминаваш. Докога смяташ, че ще те търпим?

 13. Готини , неподправени тъпанари ………………………………….. и си вярват !

 14. Подменени дисиденти. Подменени политици. Подменени генерали. Подменен елит. Подменени журналисти. Подменени „звезди“. Подменени приоритети. Подменени ценности. Подменена демокрация. Подменен Преход. Подменена България.
  P.S. Промяна? Не, това е подмяна!

 15. Това не е кочина ,а е кончина .
  В България всички са ваксинирани против щастие.
  Като чипират българите ще стане ясно,че си седят на ебаните задници,ядат,серат и се карат по телевизора.
  Аз заминавам за Сомалия.

 16. На мене пък преди малко едно птиченце ми кацна на прозореца и ми каза,че войната с мозъци и юмруци свърши и вече започва същинската,истинската война.

 17. Все повече се убеждавам, че управлението на тази „държава“ може да бъде определено с една единствена дума – бутафория! Бутафория, от която някои правят доста добри пари.

 18. Само да припомня, че Главният прокурор на РБ в момента НЕ Е ЮРИСТ по образование, а полицай.

  1. Ще се изненадаш ли, че все още, след 30 години „демокрация“ и „лустрация“ уж на БКП и ДС, повечето председатели на съдилища са юристи от милиционерската школа! Провери да се убедиш!

 19. Това е таванът на Каскет Гешев : селски полицай (моля да не се приема като обида към действителния селски полицай, ако има такъв).

 20. Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране.Този човек на снимката е олицетворение на мръсотията в човешката душа в нейния най-гнуслив вид. Степен на вредност – максимална. Ниво на интелект – ниско. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му, водеща се явява наглостта му да се изявява на всяка цена и с всички средства. Абсолютен единак и егоист. С по-прости думи казано индивидът си е поставил само политически цели, които е готов да постигне по всякакъв начин и на всяка цена. Страда от нелечима степен на ПАРАНОЯ и неистово търси врага във всеки срещнат. В самотните си часове на глас се любува на собствените си мисли, което усилва стимула му да ближе ръката на господаря си и да се самопредлага и продава. В този случай вече е налице висша степен на „самовтълпена експертност ” и е отключена веригата „самозабрава – злоба – отмъщение“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *