Регистрация
Публикувано на 17.05.2008 / 16:18

Владимир Шейтанов: Има видени оцелели от потъналия кораб “Хера”!

 

 

Адвокат Шейтанов допълни, че данните са от източници извън България. Хера потъна край Босфора на 13 февруари 2004 година с 19 моряци на борда.

Пред Дарик радио адвокат Владимир Шейтанов съобщи, че към момента не може да уточни какви точно са доказателствата за това, че част от екипажа на Хера е оцелял.

„Има такива доказателства. Има оцелели. След потъването на кораба Хера са видени оцелели моряци. Има данни, тези данни са от официални източници, не от български произход. Има и свидетелски показания за хора, които са видени след потъването на „Хера”, каза адвокат Шейтанов за Дарик.

– Къде са видени тези хора?

– Не мога да уточнявам.

Българският кораб „Хера” потъна край Босфора преди 4 години и до момента няма официални данни за оцелели моряци. На борда на „Хера” пътуваха 17 българи и двама украинци. След потъването на плавателния съд бяха открити телата едва на петима души от екипажа. От НСС, която разследва инцидента, заявиха, че заключенията за причините за гибелта на кораба са почти готови като остава единствено повторният подводен оглед на плавателния съд.

Дарик радио

Още за потъването на кораб “Хера” четете в “Разследване”

Коментари 0 за
“Владимир Шейтанов: Има видени оцелели от потъналия кораб “Хера”!”

  1. Шейтанов защо не вземеш да се гръмнеш Защо се подиграваш с мъката на хората Може ли да си такъв тапир

  2. Господин4о аз съм капитан и от от фактите които
    сме коментирали с колеги извода е еднозназна4ен от доста години .Спрете с тези коментари колкото и да е тежко това може да се слу4и със всеки моряк , не тормозете пове4е близките .

  3. Да бе,100% има,даже има и моряци от „Курск“ и такива от Хирошима и Нагазаки…Г-н Шейтанов,що не се гръмнеш-земи се скрий,провалът в Либия не ти ли стигна,не се наяде,червей алчен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *