Регистрация
Публикувано на 12.07.2018 / 19:32

ВИНОВНИ ЗА „ИЗБЯГАЛИЯ“ ЗАТВОРНИК – ЧИНОВНИЦИТЕ И ПРОКУРАТУРАТА! БОЛЕН Е ОТ РАК И ОТ СМЪРТТА ГО ДЕЛИ ВРЕМЕ ПО-МАЛКО ОТ ОСТАТЪКА ОТ ПРИСЪДАТА

избягал затворникТ.нар. „избягал“ затворник от болницата в Пловдив почти е изтърпял присъдата си /б.р. присъдата е от година и половина/! Страда от тежко онкологично заболяване и прогнозите са неблагоприятни. Времето, което според лекарите, го дели от смъртта е по- малко от търпимия остатък от присъдата.

Администрацията на затвора не го предлага за условно предсрочно освобождаване, за да не развали спокойствието си с негативизма на обществото.

Прокуратурата не прекъсва изпълнението на наказанието, вероятно по същите съображения на съответния прокурор.

А затворникът най- вероятно е отишъл да се прости с близките си в домашна обстановка, а не през стъкло и решетки, и да прегърне децата си.

Законът позволява той да направи това без“бягство“ и под контрола на институциите, но чиновниците – НЕ! Заради собственото си удобство!

Ваня Траянова

адвокат

Коментари 4 за
“ВИНОВНИ ЗА „ИЗБЯГАЛИЯ“ ЗАТВОРНИК – ЧИНОВНИЦИТЕ И ПРОКУРАТУРАТА! БОЛЕН Е ОТ РАК И ОТ СМЪРТТА ГО ДЕЛИ ВРЕМЕ ПО-МАЛКО ОТ ОСТАТЪКА ОТ ПРИСЪДАТА”

 1. Подсетих се от един от коментарите. Може ли г-жо адвокат да ни кажете в коя държава затворник убил дете на ПЕШЕХОДНА зона, е излизал 105 ДНИ ОТПУСК И Е ХОДИЛ НА СЕМЕЙНА ПОЧИВКА!? ИЗГЛЕЖДА В ТАЯ ТЕРИТОРИЯ ПРИСЪДАТА ЗА НЯКОИ Е НАПРАВО БИЛЕТ ЗА ВИП-а! ЖАЛКА ИСТОРИЯ, ЖАЛКИ УПРАВНИЦИ!

 2. По-важно е, че брендо с присъди в ТРИ европейски страни спокойно си се укри и не лежи никъде освен на някой плаж! Стотици други престъпници с присъди също са на свобода…..бе разкош!

 3. Това е реалността в тази Територия, адвокат Траянова!
  Затворник с присъда от година и половина за кражба, неизлечимо болен и с оставащи преброени дни за живот, не се предлага за предсрочно освобождаване…
  НО – затворник, погубил дете на пешеходна пътека, получава непрекъснато отпуск като награда и го предлагат за предсрочно освобождаване!
  Преди повече от седем десетилетия по съвсем друг повод един чех написал“ „Хора…Бдете!“
  Днес си позволявам да го перифразирам: „Хора, не спете!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>