Регистрация
Публикувано на 09.10.2017 / 9:02

ВИКТОР НИКОЛАЕВ, СМЯХТЕ ЛИ СЕ С ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ? КОЛКО ВИ БЕШЕ СМЕШНО? КОЛКОТО НА НАС ЛИ?

виктор николаевСнощи: Валери Симеонов при Сашо Диков изрича, че след интервюто му в Нова телевизия си „говорили приятелски“ с Виктор Николаев. И по-късно през деня, Валери Симеонов му се обадил по телефона и … „се смяхме“.

Днес: Виктор Николаев изрича по Нова телевизия нещо като „позиция“. Силно притеснен. Личи му колко ужасно е притеснен. Вместо да е желязно хладнокръвен и стрелящ от упор, трепери и бърка думичките, четейки в ауотокюто. „Ние“/?!?!/ щели да продължават „да задават въпроси“. „Нашата работа“ е „да задаваме въпроси“… За това да се изрича истината и истината в отговори – нито дума.

Та, /не/ разбрахме, смяхте ли се с Валери Симеонов, Виктор Николаев? Колко ви беше смешно? Колкото на нас ли?

Защото, щом Виктор Николаев не опроверга Валери Симеонов, че са се „смели заедно“ НАД ВСИЧКИ ВАС, които се претрепахте да защитавате същия тоя Виктор и „свободата на словото“, значи са се смели.

На всичкото отгоре Виктор Николаев едва ли не отправи упрек към зрителите кого са избирали, при положение, че като журналист би трябвало да знае КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ, че заради туй ги гледали ИЗБРАНИТЕ по телевизията. Като че ли телевизиите трябва от сутрин до вечер да ни показват САМО едни и същи мутри на … избираните. Че има „правилни списъци“ ни е ясно, но никак не ни е ясно от какъв зор непрекъснато и задължително в телевизиите висят тия, пред които Виктор Николаев трепери. В България има и други. Личности. Които обаче никой не си прави труда да открие. Защото Виктор Николаев след подобни „различни“ личности няма да „се смее“, ами ще мига на парцали…

Ами смейте се, палячовци, смейте се. На такъв народ, такива смешки. Иначе утре щяло да има протест срещу „погазване на свободата на словото“. Гротеска.

Afera.bg

Коментари 17 за
“ВИКТОР НИКОЛАЕВ, СМЯХТЕ ЛИ СЕ С ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ? КОЛКО ВИ БЕШЕ СМЕШНО? КОЛКОТО НА НАС ЛИ?”

 1. Аман от такива безгръбначни плазмодии,дето ни ги пробутват за водещи джурналисти…..Фани го тоя мухльо Николчев та го удари от оная шушумига Хекемянчефф…..

 2. Освен, че си от красивите и ранобудните, сигурно си и от гей парада, а?!

  1. Това ,че съм от гей парада,обаче не е логически свързано с истинността,която казвам а само с моята личност!

 3. Ех Афера,Афера,оплювана,хвалена,обичана,мразена,караща да се смеем,с онзи горчив смях,който отваря очите на хората за истината.Но докато не бъде откраднат/приватизиран/ и последния камък в България,не очаквам да видя кардинална промяна към по добро в социален план,а медийте са слуги и ще бъдат слуги на олигархията,съответно и работещите там./

 4. Виктор Николаев е „типаж“ , „просто една фигура на шахматната дъска, с определени функции и определено време“ ….. Ако не беше Виктор Николаев, щеше да е някой Николай Викторов, Иван Иванов, Кестен Кестенов , Траян Салтанов и т.н. …..Просто щяха да намерят някой който да отговаря на изискванията за тази роля и да го поставят там …… Николаев просто е бил „под ръка“ и са сложили него …… Нека критикуваме позицията, която заема, а фигурката която са поставили там ……

 5. Всички тв водещи, ама до един, през последните десетина години са печална гледка, те затова са и там. Жалко за хората, които им обръщат внимание! ИЗХВЪРЛЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА!

 6. Има няколко обяснения, според науката, за състоянието на Борисов.

  1. Той е патологичен лъжец. Това е болестно състояние. Става дума за зависимост. Зависимостите биват от: алкохол, хазарт, пари или власт… Всичките са опасни, но най-опасна е зависимостта от хора, които знаят тайните на въпросното лице, казва германският психиатър Емил Крепелин. Меркел може поне това да му обясни, докато му подхвърля пържолки…

  2. Борисов не лъже – вярва си. Много иска изреченото от него да съвпада с действителността. И си повтаря ли повтаря наизустените отговори, докато се самоубеди. Нещо като „премиерът е станал жертва на пропагандата, която сам прилага спрямо обществото”. Превръща се в жертва на медиафренията (пропаганда на властта чрез медиите) и халюцинациите, които проектира спрямо „и вие сте прости – затова се разбираме”. Заложник е на своето обкръжение, което го облъчва и зарежда с нереални цифри и факти за реалното положение. И понеже е некомпетентен по повечето теми – думите му са смешни и нелепи.

  3. Властта в България се е срастнала с организираната престъпност. Организирани престъпни групи владеят различните институции и структури и насочват финансирането към себе си. Начело на правителството е човек на сенчести структури. Там лидер е боса. Затова Борисов се държи като бос на банда, но иска да мине за бащица на народа. Аз ще лъжа, мамя, рекетирам, шантажирам и въобще правя каквото си искам, но никой не може да ме спре, защото сте слабаци.

  Част от българите приемат Борисов като водач, защото изповядват същата „ценностна” система – силният млати слабите и ги обира. Други не харесват „побойника“, но не намират сили да го отхвърлят.

  Зад граница Борисов предизвиква насмешки и снизхождение у лидерите на други страни. Меркел споделя, че му прехвърля в чинията пържолки…

  Лекарите сравняват подобно поведение с отношението към имбецили, които се нуждаят от съвет, помощ, покровителство, одобрение…

  За Кремъл Никола Саркози, когато бе президент на Франция, бе „професионален лъжец”, заради позицията му за анексирането на Крим. Когато обаче казваше, че санкциите срещу Русия трябва да се преразгледат, Кремъл го титуловаше като „честен човек”. И все пак става дума за позиции по международни, глобални теми.

  Американски издания пък назоваха президента Путин „Лъжец на годината” през 2004 г. заради думите: „Руският народ има право да знае истината за състоянието на страната и аз му я казвам”. (17 от споменатите от Путин статистики във въпросното интервю за успехите на руската икономика, финанси и правата на гражданите са били неверни и манипулирани.)

  Александър Пилцин, който списва руски православен сайт обяснява в своя статия следното: „Най-големите лъжци в световната история са Хрушчов и Горбачов. Те цитираха лъжите на предателя Солженицин за сталинските лагери в книгите му „Един ден на Иван Денисович” и „Архипелаг ГУЛАГ”, за да узурпират властта. Президентът Путин е истински демократ. Той призна, че Сталин е велик. Никакви лагери не е имало! Имало е демократично социалистическо общество, което е надминало по всички показатели капитализма”.
  Здравейте, имбецили, както се казва… И български съветофили…

  Борисов е ограден от български пилциновци. Иска всички да сме такива.

  Но понеже все пак не всички сме имбецили, сме наясно, че живеем в разновидност на робовладелския строй, когато всичко зависи от големия робовладелец. От това дали е образован, тъп, добър, хитър, алчен, агресивен, простак и пр. Главният робовладелец – наш Бойко – има проблеми с робите. Мънички, несъществени, но все пак ги има. И те са:
  - Да осигури храна и облекло.
  - Да осигури защита.
  - Да осигури работа и място за живеене.
  - Осигуряване на медицинска помощ.
  - Да не допусне бунтове.

  Не успява да се справи и лъже като за световно. От нас зависи дали ще продължаваме да търпим лъжите му и въобще да сме роби. Той ще спре, когато срещне съпротива.
  Най-често лъжат глупаците и страхливците, твърди граф Филип Честърфилд. Това ни дава известни шансове, защото все още не всички умни хора са заминали в чужбина.
  Той ни пробва: Аз съм имбецил и вие сте имбецили… Предизвиква ни. Гаври се.
  Не ви ли писна?!

  1. „За Кремъл ,Никола Саркози КОГАТО БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ФРАНЦИЯ,бе професионален лъжец,заради позицията му,за анексирането на Крим“(….)! (край на цитата)
   Никола Саркози -президент на Франция (2007-2012г)
   Крим -анексиран от Русия -2014г.

  2. Уважавам жидовете, но защо точно вие се нагърбвате със чужди задачи. Защо излизате от името на други, например американците. Защо искате да манипулирате хората. Ето сащ бяха тези които ни го натресоха този и го покровителстваха толкова години, като фактически той управляваше по техните инструкции от посолството. Сега хората започнаха да се пробуждат и виждат какво представлява този човек, и сащ са готови да се оттърват от него. Но преди това е много важно да се мине през една процедура – да се свърже боеко с русия и да се отдели от сащ. Това е важно от гледна точка на това че искат да продължат да ни управляват и да не залитнем във сферата на влияние на русия. Жизнено важно е за тях да се дистанцират от него и да го прилепят на руснаците. Той е играна карта вече за тях, както казват американците – до геша вече е потънал че даже е омазан и по ушите. Но тук можем да направим и друг извод – тези приоми, тези методи които се използват в пресата и които идват от боеко с цел манипулиране на обществото всъщност имат корени в цру -то на американците. Ето защо боеко ще погине във същата война и от същото оръжие което използваше и му бяха предоставили неговите ам партньори за борба с опонентите му. И много правилно даже правят хората, защото той достигна до такава наглост че въобще не се крие когато рекетира, когато назначава шуреци и баджанаци, па макар че булката му избега, и когато окрадва банки. А американците го използват като агент – значи всичко му е разрешено, но да го прави дискретно и тайно, като запази добрия си образ пред обществото – той в това начинание се провали. По този начин той проваля международния имидж на неговите покровители защото той е тяхно протеже. Това обаче на всички е ясно, а интересното е друго – защо именно жид – евреин се е нагърбил със задачата да откъсне опашката на гущера. Дали пък досега политиката на сащ не е била толкова приятелска и добронамерена спрямо нас, и която политика проповядваха чрез протежето си, че сега нямат сили да се изправят открито и да кажат че не го поддържат вече. Интересно е още защо го прилепват към руснаците, след като вече 25 год живеем в амер зона на влияние. Да не би пък руснаците да са причина за всичките ни беди досега по пътя към демокрацията и за агонията и изчезването на държавата като такава.

 7. Още когато уволниха Ана Цолова, а екранният й партньор Виктор Николаев вместо да си тръгне с нея в знак на солидарност се сви като мишка, разбрах, че той е духовен мизерабъл и антимъж.

 8. А БЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА НЕЩО ВСИЧКИ ПОЧНАХА ДА СЕ СМЕЯТ?!
  ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ РИВЕ НАКРАЯ?!
  ИДЕ ТИКВЕНИЯТ ХЕЛ-УЙ-Н!!! :)

 9. Викторчо Николаев, Кикимянчо, оня от Сутрешния блок на БНТ, дето ъкъ но всяка дума – забравих му името, добавете оная, Цветанка от БТВ, дето в устата е като целунала ютия – е това е събирателния образ на българската гъзоблизна джурналистика. Какво искате от подобни същества! Каква смелост, каква доблест, какви пет лева?!

  1. ..vsichki,,tija,,dobre znajat ,che,,igrata s Boko,,e kato na Baba Meca sas Zajo v avtobusa,,..ama ,,pusto lapane,,..pri sledvashtijat Voko,si promenjat mnenieto ,i taka…si ,,givejat dobre,,!

 10. НЕКОЙ ЧЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН , ГОЛЕМ СМЕХ ЧЕ ПАДНЕ , АКО ГИ ПРЕЖИВЕЕМЕ ,А ДАНО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>