Регистрация
Публикувано на 08.01.2017 / 9:36

ВИЖТЕ ЯНУАРИ 2016. КЪДЕ БЯХА БОКО, ЛИЛЕ И ЖУРНАЛЯ ДА НИ СПАСЯВАТ? ИЛИ НЕ БЯХА ПОХАРЧИЛИ НАБЪРЗО ЕДНИ 2,5 МИЛИАРДА!

БЕДСТВИЕЯнуари 2016 година.(Не толкова отдавна!) Място село Градец, община Костинброд, Република(но не независима) България. Минусови температури.

16.01-Цял ден валя сняг. Приблизително 20 см. Температура -1.

17.01-Наваля още 20 см сняг. Температура -3.

18.01-Наваля около 5 см сняг. Температура – 6.

19.01-Температура -12.

20.01- Температура -13.

21.01-Температура – 12.

22.01-Температура – 12.

23.01 – Температура -14. В Костинброд – -19.

24.01 – Температура -21.

При 45 см сняг и температура минус 21 градуса по Целзий, къде бяха синоптици, журналя, Лилето и Боко да ни предупреждават и спасяват от този апокалипсис? Или не бяха в оставка и не бяха похарчили набързо едни 2.5 милиарда! Нямаше го и Хитрино!

Е, едни такива мисли ми идват в главата, след като слушам Правителството и си стоя в къщи.

николай начевНиколай Начев

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Коментари 7 за
“ВИЖТЕ ЯНУАРИ 2016. КЪДЕ БЯХА БОКО, ЛИЛЕ И ЖУРНАЛЯ ДА НИ СПАСЯВАТ? ИЛИ НЕ БЯХА ПОХАРЧИЛИ НАБЪРЗО ЕДНИ 2,5 МИЛИАРДА!”

  1. Като бивш офицер от армията /апропо, тогава имахме армия/ мога да кажа, че при такава „СИБИРСКА ЗИМА“ играехме занятия на полето и спяхме на палатки. Никой не търсеше вината за зимните условия в другите, защото всеки си вършеше работата. Навремето, колкото и някои хора да не го харесват имаше държава, в която се раждаха мъже, а сега какво правят, освен да се оплакват? Как не им омръзна да стоят пред камерите и да плашат народа с всевъзможни цветове кодове и да плещят глупости вместо да свършат нещо полезно?
    Впрочем, както казва народа „куче което много лае, не хапе“, т.е. този който много говори работа не върши.

  2. Позитивните тъпаци ,бранят Винету! -български игрален филм (от днес тръгва по кината).

  3. Изложихме се тежко пред японците! Чета, че моята неистово любима, с леко увеличено телосложение Лиле е спасила автобус с 40 японци! Хвала на Бойко!!! Хвала на Лиле!!! Хвала на правителството в оставка!!! Ако не бяха те, да извадят страната от този Апокалипсис, сигурно вече щяхме да сме само статистика. Чуват се гласове за едни 2.5 милиарда лева(ОТКРАДНАТИ-ПОХАРЧЕНИ), а студа и снега, кой го бори, а? Тя. Лиле едни гащички и камизолка не заслужава ли?
    Ха де, гиди хаирсъзи ниедни! Както Севдалинка обади от Своге-ни съ яли, ни съ спали милите!

  4. Елате да видите какво става в Шумен, как е „изчистен“ града от снега! Как действа областната управа и „кризисния щаб“ дето се събира привечер да вземат „решения“ едното е да доставят хляб в града тъй като нямаме хлебозавод, който бе продаден от мутгавелкото иван костов на Пешо Ретрото, а той го наряза за скраб и от 2001 г. Шумен е снабдяван с хляб от всякъде си! Елате да видите как се дърпат и бутат автомобилите в 10.38 мин. на 8.01.2017 г. по „почистените“ улици на града, щото кметската управа под „мъдрото“ ръководство на видния герберистки кмет Любо Христов го чисти та се къса!

    1. За Шумен, чакаха да спре снеговалежа- спря, чакаха да утихне вятъра- утихна, сега чакат да се повишат температурите за да се стопи снега. До кога ще ги чакаме данакоплатци , че не ги изринем кмета и всички останали крадци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>