Регистрация
Публикувано на 18.06.2017 / 19:31

ВИЖТЕ ПОТРЕСАВАЩОТО ГЕРБАДЖИЙСКО САНИРАНЕ! СЪСИПАХА НИ НЕРВИТЕ!

саниране„Вижте как сами си довършваме некачественото им саниране!!! Разбиха и се показа арматурата, и така си остана… с ръждивите им материали. Шест месеца ни санираха, съсипаха ни нервите! За сравнение „Лидл“ построиха в Благоевград за четири месеца“, потресена се обърна към АФЕРА Биляна Георгиева от Благоевград, за да ни покаже прехвалената програма за саниране по европейски програми на гербаджии, начело с Лиляна Павлова и Бойко Борисов, където потънаха МИЛИОНИ.

Снимките, които виждате са от ТАКА НАРЕЧЕНО „САНИРАНЕ“, ПРОДЪЛЖИЛО 6 МЕСЕЦА, в Благоевград, ж.к.“Еленово“бл.19 ет.8 ап.22.

А фирмата, която го е извършила „ювелирно“ е софийска – Стиво Х:

саниране

саниране

саниране

саниране

саниране

саниране

afera.bg

Коментари 15 за
“ВИЖТЕ ПОТРЕСАВАЩОТО ГЕРБАДЖИЙСКО САНИРАНЕ! СЪСИПАХА НИ НЕРВИТЕ!”

 1. С този стиропор и PVC дограма, ги превърнаха в горящи кули като в Лондон.
  Тепърва ще го ядем.
  В Лондон е алуминиев панел с пяна, полу горлива, ншиот фибран е 100% запалим.
  Изгореаме.

 2. ДОКОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО, САНИРАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА С ТЕГЛЕНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЕМИ, КОИТО ПОСЛЕ ВСИЧКИ НИЕ ИЗПЛАЩАМЕ! ТОЕСТ, ЕДНИ ПАРИЧКИ ВЛИЗАТ МАЙ В ДЖОПЧЕТО НА „НАШИ“ ФИРМИ, ЕДНИ КЪЩИЧКИ И БЛОКЧЕТА , ПОВЕЧЕТО МАЙ НА „НАШИ“ ХОРА СА СТЕГНАТИ С КАКВО…. С ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ НАС, КОИТО ТЕПЪРВА ЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ! А ДРУГИ САМО ПРИЛИЧАТ НА САНИРАНИ, МАЙ? МОЖЕШЕ ДА ПРЕИЗЧИСЛЯТ ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА С ТЕЗИ МИЛИАРДИ!

 3. Обърнете се към ЕС – ОЛАФ, програмата по която се финансира и извършва санирането, подайте сигнал в прокуратурата, омбудсмана и т.н.

  1. омбудсмана ги задължава ама мутрите от ГРОБ изобщо не им пука даже нито от ОЛАФ защото ще плати българския народ а те са си гепили 65% …

 4. Благоевград е първенец по брой санирани блокове както и по ,,усвоени“ разбирай откраднати пари от програмата за енергийна ефективност. Всички общински съветници в града санират, кой със собствената си фирма, кой чрез подставена такава.Този мафиотско-герберски модел на усвояване се протежира от най-големия усвоител на парични средства кмета Камбитов. В общинската администрация е същото положение- работещите са активисти на герб, любовници, роднини и ……. все НАШИ хора.Цари тотално безвластие и корупция.А вината е на хората от Благоевград защото не реагира и допуска да се случват тези извращения.Роби!

 5. ОТИДОХА ВИ ЖИЛИЩАТА БЕ ХОРА! СЛЕПИ ЛИ СТЕ ? НЕГРАМОТНИ ЛИ СТЕ? НЕ ДАВАМ СЪВЕТИ . С ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НИКАКВИ СЪГЛАЩАТЕЛСТВА. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВИ ОБРИЧАТ НА РОБСТВО? НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО НА ТОЗИ СВЯТ. ДА ВИ ПРИЛИЧА САНИРАНЕТО НА……. ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ?

 6. ПАРТИЗАНСКАТА ВНУЧКА И НА БОЙКО КУЧКА, ЛИЛЕТО ПАВЛОВА, Е КОРУМПИРАНА ДО КОСТИТЕ! С ДРУЖКАТА И ЛАЗАРОВ ОТ АПИ ОКРАДОХА СТОТИЦИ МИЛИОНИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ…

 7. Hayde sega Boko,Debeloto Lile ot Brjuksel I ,,bednichkijat,,Deljancho D.,da vi,,prijutjat v,njakoja ot kastite si,,po sveta I u nas!,,

 8. Абе господа критикуващите,никой ли не погледна Закона за етажната съсобственост и да види коя година и при кое правителство се сложи член и то нов за създаване на „Сдружение на етажната съсобственост“ – 2011г.,кой беше на власт???После – 2014г. кой беше вече на власт и кой кого подкрепяше в Парламента – я вижте нещата в очите и кой и при какви условия стартира и обясняваше на хората за „безвъзмездното саниране“ и някой погледна ли в сайта на МРРБ и по-точно предложените формуляри за „Предмет на дейноста на Сдружението“ и още по-точно,че всеки имаше право да промени в своя угода този раздел и така да прецака тази програма с внесените впоследствие комплект документи.И още най-точно – защо във формулярите се описваха по Нотариален Акт всички стаи,общи помещения – стълби,коридори и други такива,някой зададе ли си въпроса?????Нали всичко е безвъзмездно – а се описват и помещения които не влизат в санирането?????

  1. О непросветений дезинформиран и ненаясно с постановката за саниране – това тръгна още 2011г. когато за целта ПП“ГЕРБ“ заедно с ПП“ДПС“ направиха допълнение в Закона за етажната съсобственост „,макар че нямаше нужда за целите на програмата – защото по такива програми може да се кандидатства и чрез Общото събрание-но то не е юридическо лице и не може да му се търсят парите за „безвъзмездното саниране“,а като има „Сдружение на етажната съсобственост“ може да се търсят парите по надлежния път нищо че са „безвъзмездни“.Никой не дава пари ей така.

 9. Голямо сраниране е направено.Нямам думи.Патриотарите ако мислят за народа трябва веднага да спрат тази програма или да напуснат парламента.Краденето е ГОЛЯМО.

  1. Патреотите в момента са заети със „саниране“ на оградата на турската граница – от 221 х. лева на км. стандартната двуредова се „преправи“ на едноредова за над 1 милион лв. на километър – справка Далаверко, но това е военна тайна, справка П-ко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>