Регистрация
Публикувано на 09.09.2017 / 19:16

ВИЖТЕ КАК АВТОМОБИЛ СЪС СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА ПАРКИРА НАЙ-НАГЛО НА МЯСТО ЗА ИНВАЛИД! ЯВНО В ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЯТ ПРОКУРОРИ ИНВАЛИДИ С ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ! СРАМ И ПОЗОР!

прокуратураВижте всички как автомобил със стикер на Прокуратура на Република България паркира най – нагло на място за инвалид без съответните отличителни белязи и стикери удостоверяващи, че автомобила превозва инвалид!

Това нарушение се случи на безплатния паркинг във Варна под Двореца на културата и спорта, до входа на „Приморски парк“.

Явно в Прокуратурата работят прокурори инвалиди с черни джипове…!

Срам и позор за службата им!

Сега тези снимки ще бъдат изпратени на пътна полиция и на Сотир Цараров, да си види служителите, какви грозни нарушения правят!

Ето и снимка на хората, които дойдоха и заминаха с този джип…!

Данаил Лазаров

17,54 часа, 9.09.2017, събота, очевадно ИЗВЪН работно време, предвид и облеклото на жената, която е облечена в стил гейша!

Бележка на АФЕРА: Апропо, след като прокурорката от ВРП Задгорска бе закована да паркира по най-безумния начин, шефът на ВОП Владимир Чавдаров уж беше забранил да се слагат стикери на прокуратурата на автомобилите на прокурорите. Очевадно е, че и тая забрана е пунта мара.

прокуратура

прокуратура

прокуратура

прокуратура

прокуратура

Коментари 21 за
“ВИЖТЕ КАК АВТОМОБИЛ СЪС СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА ПАРКИРА НАЙ-НАГЛО НА МЯСТО ЗА ИНВАЛИД! ЯВНО В ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЯТ ПРОКУРОРИ ИНВАЛИДИ С ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ! СРАМ И ПОЗОР!”

 1. Гоцанката търпи тоя боклу за пет гласа от Боровец като си го харесва да си го вземе в тях а не да го тъпче в терем крз флотси арсенал кадето никой не го иска дори и оправата но са претиснати.Гоцанов не се ли засрами и за пет гласа от него да губи стотици

 2. Безкрайно съм възмутен от отказа на заместник административния ръководител и говорител на ВОП, прокурор Радослав Лазаров да разпореди образуването на прокурорска проверка на лицето Веселин Славов за престъпления по чл. 274, ал. 3 и чл. 274а, ал. 1 от НК за неправомерното поставяне на стикер на Прокуратура на Република България на автомобила му! Ето и официалния отговор на прокурор Лазаров в отговор на моя сигнал, който аз изпратих до него!

  От: Радослав Лазаров
  Изпратено: 12 септември 2017 г. 10:52
  До: [email protected]
  Тема: сигнал за извършено престъпление

  Уважаеми господин Лазаров,
  Моля да имате предвид, че съобразно нормата на чл. 35 от НПК деянията по чл. 274 ал.3 и чл. 274а ал.1 от НК са подсъдни на Районен съд, респективно преценката дали те са извършени в конкретния случай е на Районната прокуратура в гр. Варна.
  Професионалното ми становище е, че от обективна страна не са осъществени подобни престъпни състави. Това е така, тъй като коментирания от Вас стикер не представлява „служебен знак“ по смисъла на закона. Ето защо няма да препратя сигнала Ви на ВРП, нито ще разпоредя проверка с оглед престъпление от общ характер.
  Разбира са, Вие сте в правото си да сезирате сам Районната прокуратура в гр. Варна за твърдяното от Вас престъпление и при неудовлетворителен за Вас резултат от действията на компетентната прокуратура, да ги обжалвате пред висшестоящата инстанция (при постановен отказ) или пред съда (в случай на прекратено досъдебно производство).
  За пълнота на информацията добавям, че пресцентъра на АП Варна сезира ОДМВР Варна за констатираното от Вас нарушение на режима на паркиране на МПС.
  С уважение
  Говорител на ОП Варна
  Радослав Лазаров

  PS
  Приемам и отговарям на писмото Ви в качеството ми на говорител на ВОП, защото не намирам друго основание да адресирате лично до мен сигнала си, предмет на настоящата кореспонденция.

  И ето сега и моя отговор по случая!

  Вие всеки път ме смайвате с Вашето тълкувание и прилагане на Закона! И друг път съм забелязвал, че Вие тълкувате и прилагате Закона по Ваш си собствен начин и разбиране, което обаче не е редно и правилно, защото Закона е ясен и категоричен и той трябва да се прилага и тълкува така, както е написан! В Наказателния кодекс да дам него за пример, Законите са ясно и точно написани и всеки магистрат трябва да ги тълкува и прилага така, както те са написани, а не да ги интерпретира по негов си начин и разбиране!
  В конкретния случай текста на чл. 274, ал. 3 и този на чл. 274а, ал. 1 от НК ясно е записано от законодателя, че който носи или държи служебен знак без да има право на това и от това съдържание на тези два члена става пределно ясно, че се визира именно служебен знак, а въпросния стикер се явява именно вид служебен знак, защото той съдържа в себе си видимо всички инициали използвани и съдържани в служебния знак на Прокуратура на Република България, с който тази служба се представя в официалния си сайт и в стикерите, които имат по автомобилите си повечето Ваши колеги от Вашата служба в цяла България и предвид всичко това въпросния стикер се явява недвусмислено именно опит да се представи въпросния автомобил, нарушител като автомобил на прокурор или на служител на тази служба и всичко друго свързано с прокуратурата като цяло и от това само е редно Вие сам да разпоредите извършването на проверка по посочените от мен членове, предвид факта, че въпросното лице петни именно името на службата, в която и Вие работите, а в момента се получава реално, че едва ли не аз Ви карам на „сила“ да бъде образувана прокурорска проверка на човек, който използва неправомерно името на службата Ви и с това петни имиджа й, а Вие отказвате да сезирате ВРП!
  Наистина все повече започвам да НЕ мога да разбирам Вашите действия, като магистрат! Ако аз бях на Вашето служебно място, на това лице бих му повдигнал обвинения по всички възможни Закони в България, само за дето се представя от името на службата и дето с действията си петни името й…! Но знае ли човек, един ден може и да дойда на Вашето място…! Хаха.

 3. Ето това е жената, която беше с въпросния нарушител, и която избяга с него без дума да кажат, защо са извършили това нарушение, а и престъпление! Това показва крайното безотговорно и неморално отношение на въпросната дама към нарушението! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=408753026143540&set=ecnf.100010265384073&type=3&theater

 4. Хайде сега от прокуратурата във Варна да повдигнат обвинения на Веселин Славов по чл. 274, ал. 3 и чл. 274а, ал. 1 от НК за неправомерното носене и държане на служебни знаци, без да има право на това, защото същия е извършил именно престъпления по горепосочените членове от Наказателния кодекс!

 5. Дамата на снимката е председателката на организацията на БСП в Младост изключително близка до Борислав Гуцанов, а мъжа е Веселин Славов от организацията на БСП в Аспарухово също от близкото обкръжение на Гуцанов. По това време днес имаше сбирка на БСП на Пантеона по случай 9.09.

 6. пресслужба на Апелативна прокуратура - Варна каза:

  Уважаема редакция на сайта „Афера“! След незабавна проверка по публикувания материал и снимки, които показват автомобил, неправилно паркиран на място за инвалиди, установихме, че собственик на колата е мъж с инициали В. С. Справка на щатния списък на магистрати и служители в съдебния окръг на Окръжната прокуратура във Варна показа, че в трите районни прокуратури, както и в Окръжната и Апелативната прокуратура не работи човек с такива имена. Залепеният стикер на автомобила, каквито могат да имат само служебни коли на Прокуратурата на Република България, не е изготвен графично и поставен по утвърдения ред.
  Прокуратурата ще сезира КАТ – Пътна полиция – Варна за ангажиране на административнонаказателна отговорност на водача на автомобила, нарушил Закона за движение по пътищата.

  1. Браво на Пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна! Изключително бърза и професионална реакция! Така работят призваните.

   1. То направо Немска прецизност! Можело значи да се работи бързо и амбициозно…! Ама искам така да се работи по принцип, а не само сега! Искам българските магистрати да заработят по Немски тертип и модел! Тогава ще стане всичко много хубаво и стойностно!

  2. Абе на мене лично ми се струва, че в семейството на собственика на автомобила ИМА някой, който работи в прокуратурата, защото иначе не вярвам, толкова смело и отговорно да си изтъпанчи такъв стикер на колата ако изобщо няма нищо общо той и семейството му с прокуратурата! Призовавам Томова да продължи да „рови“ и разследва по случая туковиш излезе „зайчето“ от шапката и лъсне истината по случая!!!

 7. оно се е казано в чередовката: прокуратура = про+кура+тура, което на столипински диалект се произнася за+хуй+шляка =ЗАХУЙШЛЯКА, членовано Захуйшлаката

  бабо, прости ми идиотските интерпретации за иначе правилните органи. знаеш, бабе’ от 6-А клас кркаме рекиъ и са сме на по 3-400 без мезе

 8. След като тези лайняри не ебават законите, кво очаквате от останалите

  1. Човека само ме изгледа страшно и с „мръсна“ газ избяга на мига без дума да каже!!! Хахахаха. Избяга от мен като дялов от тамян…!

 9. Правилно е спрял човекът, кво се пените! Те са доказани инвалиди – морални и духовни.

  1. Да бе вярно и аз наистина, какво ходя да подавам сигнали след като хората наистина имат „инвалидни“ увреждания, позволяващи им да ползват такива парко места за инвалиди…!?! Хахахахахах.

 10. Про -кур-астите са умствени инвалиди и е нормално да ползват такива стукери!!

  1. Е това ли им била „инвалидността“ на прокурорите във Варна заради, която се чувстват свободни да паркират на място за инвалид?! Каква била причината…! Не знаех това! Хахахахахах.

 11. Интересно, как се казва този прокурор / ка/ или служител на прокуратурата?

  1. Ами именно, затова аз сега писах жалба до Цацаров по случая, той да отговори на въпроса!

 12. Това е демонстрация на крайно и нагло НЕ зачитане на Законите в България и то от прокурори, които именно те трябва да следят дали има нарушаване на Закона и да обвиняват другите хора, а тях сега кой ще обвини за това нагло нарушение???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>