Публикувано на 23.10.2020 / 21:54

ВИЖТЕ ГО ТОЯ, ДЕТО ГИ Е@Е С 200, КАК СИ Е СЛОЖИЛ АПАРАТЧЕТО!

Без коментар.

Afera.bg

Коментари 12 за
“ВИЖТЕ ГО ТОЯ, ДЕТО ГИ Е@Е С 200, КАК СИ Е СЛОЖИЛ АПАРАТЧЕТО!”

 1. В предишната публикация не споменах за рисковете от носенето на маски. При дълготрайна употреба от двете страни на маските се концентрират вируси и бактерии. Ако без маска вие вдишвате по 1 вирус на минута, с който имунната защита на лигавицата се справя, то за един час теоретично натрупвате 60 вируса от външната страна на маската. Хората, дори когато са наясно с рисковете, постоянно опипват и наместват маските, особено когато са в движение. При всяко посягане към маската има риск чрез докосване да прехвърлите концентрираните вируси по лигавиците, кожата или други повърхности. Представете си какво става за 30 дена, ако имате маска 8 часа на ден! На практика, носейки постоянно маска, вие може да концентрирате и после да поемате огромно количество микроорганизми от всякакви видове. Това ли искате?

  • Друг риск е, че хората с маски често придобиват фалшиво чувство за сигурност и пренебрегват хигиената.

  • Г-н Славчов правилно отбелязва, че добрите маски водят до затруднения в дишането. Ако е за 1 час на ден, едва ли ще е проблем. Ако носите маската по 8 часа, недостигът на кислород може да доведе до здравословни проблеми или да активира хронични болести. Затрудненото дишане е стрес за организма, който води до срив на имунната система, и съответно ставате по-уязвими за всички инфекциозни заболявания. Моля, не носете маски постоянно, за да не си причините това, от което искате да се опазите!

  Разбирам, че страхът от вируса и указанията на властите са мощен стимул. От обикновените платнени или хирургически маски има минимална полза, когато се намирате в затворени помещения с предполагаемо наличие на заразоносители. Във външни условия обаче носенето на маски е безсмислено, а дълготрайната употреба може да доведе до здравословни проблеми, вместо да предпази от такива. Помислете върху аргументите изложени в тази статия!

  Д-р Сергей Иванов

 2. >И аз си имам апаратче,цял ден слушам Пинк Флойд…

  Човека знае английски ,но от деликатност си е сложил слушалките.

  Покемони,бе,търсиш Покемони и намираш Покемони,ко да намериш друго…

 3. Gowedoto прокара 5G мрежата в колонията. Нужно е да се започне с ликвидирането на маймуните в този отрасъл. Тези боклуци нямат милост към другите животински популации налага се да бъдат спрени. ,

 4. ПРОТЕСТИТЕ СА ГЛУПОВАТИ, СМЕШНИ И БЕЗРЕЗУЛТАТНИ.
  АКО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И НЕ СЕ ИЗГОНЯТ ОТ ВЛАСТТА КРАДЦИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ, БЪЛГАРИЯ УМИРА!
  БРАТЯ, РАЗБЕРЕТЕ, НЯМАМЕ ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

  акад. Петър Иванов

  https://svobodnoslovo.eu/%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d0%b5-%d0%b2%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d1%8a%d0%bd%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5/

  1. Протестите само подтикнаха БОКО, по-бързо да се разложи пред САЩ… нищо повече!

   Това им беше целта, а и напрежението малко поспадна 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *