Регистрация
Публикувано на 17.07.2017 / 16:10

ВИЖТЕ ГО, БРЕ! „ГЛ.“-ЪТО НА МВР-ТО! „ГЛ.“ КАКВО ЗНАЧИ – ГЛАМАВ ИЛИ ГЛАВЕН?!

младен мариновТова е изглед от страницата във Фейсбук на главния секретар на МВР Младен Маринов. Вижте внимателно как се е изписал сам: „Гл. Комисар“ Младен Маринов.

Питаме сега ГРАМОТНОТО лице Младен Маринов, като как в един ранг, който е от две думи, изписва първата дума главен с „Гл.“, а втората дума с голяма буква „К“ – „Комисар“?!

И какво трябва да означава това „Гл.“? Главен? Гладен? Гламав? Глупав? Главочев?

Сами си изберете.

Иначе днес „Гл.“- ъто на МВР-то рече, че щяло във всяко населено място в РПУ-ъто да има денонощно полицай. И като как ще стане тая работа, бре, господин „Гл.“, като има РПУ-та, които са направо на автопилот? Цялата тая тъпня, която изрече господина „Гл.“- ъто на МВР-то може да се случи единствено, ако разпрати огромната администрация на МВР-то по села и паланки, белким има по един там за свят денонощно.

Afera.bg

Коментари 8 за
“ВИЖТЕ ГО, БРЕ! „ГЛ.“-ЪТО НА МВР-ТО! „ГЛ.“ КАКВО ЗНАЧИ – ГЛАМАВ ИЛИ ГЛАВЕН?!”

 1. Главен комисар се пише с главни букви, защото е главен и е комисар , да се знае и вижда отдалече (Главен Комисар). А младши полицай се пише с малки букви, защото е малък и е полицай, да си знае, че не е като Главният Комисар.

 2. От ГЕЛ на ГЪЛ и сега на ГЛЪ – мисирките не свършват, сериен анимационен филм.

 3. Елементарно ! – Вси ‘ наште’ СА Пътници …и за да се Опитат да Си запазят Кожите
  - през гърба ще Се Пукнат, ама ще Продължават на Пробват И-ОщеПовече парса да Краднат от Нас-Всички Данъкоплатците за ‘нашта’ палит-сиъ.

  Никакво преговаряне, Хора !
  - моделът Грузия+Украйна+Румъния отн.органите-на-реда – И у Нас !
  НО ! – на Ента Степен.

 4. Хич даже не е гламав,гламави сме ние,че си мислим,че е гламав!А той си гледа интереса и животеца и хич не му пука!Както и всички политици,без значение от коя партия!

 5. Гламав, та гламав! Kато всички от управляващата пасмина бандюги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>