Публикувано на 30.07.2020 / 11:10

ВИЖТЕ ГИ ГОЛЕМИТЕ „СЕДЕСАРИ“, КАК БРАНЯТ КОРУМПИРАНАТА СГАН! „ОРЛОВ МОСТ“ МУ ПРЕЧЕЛ, НЕ БЛОКИРАНОТО БЪДЕЩЕ НА ТОЗИ КЛЕТ НАРОД. МИШОК!

ВИЖТЕ ГИ ГОЛЕМИТЕ „СЕДЕСАРИ“, КАК БРАНЯТ КОРУМПИРАНАТА СГАН! „ОРЛОВ МОСТ“ МУ ПРЕЧЕЛ, НЕ БЛОКИРАНОТО БЪДЕЩЕ НА ТОЗИ КЛЕТ НАРОД. МИШОК!

Вижте ги големите ‘седесари’, как бранят корумпираната сган – така са повечето дърти емигранти, пълни нещастници.

Ред искал, ние сме в дълбоката тиня, на него му пречи Орлов мост обаче, не блокираното бъдеще на този клет народ. Боклук!

Блокираната демокрация, липсата на законност, прокурорските рекетьорски банди, последните класации по стандарт, здравеопазване и продължителност на живота не го смущават, кръстовището му пречи. Мишок.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА:

А стига сте пищели, изолационисти, че била блокирана София. Ще станете рано, ще тръгнете пеша и даже и задниците ви ще отслабнат! И сърцата си ще прочистите, защото баба ми за такива казваше „сърцата им в лайна увити“.

Afera.bg

Коментари 50 за
“ВИЖТЕ ГИ ГОЛЕМИТЕ „СЕДЕСАРИ“, КАК БРАНЯТ КОРУМПИРАНАТА СГАН! „ОРЛОВ МОСТ“ МУ ПРЕЧЕЛ, НЕ БЛОКИРАНОТО БЪДЕЩЕ НА ТОЗИ КЛЕТ НАРОД. МИШОК!”

 1. Както държавата се управлява от паралелна държава, така и тези хора живеят в паралелен живот. Те не мислят какво ще ядат и как ще си платят сметките. Те имат пари, а ние нямаме. Те не знаят как живеем ние. Те не знаят как се живее без пари. Затвориха насила цялата държава, без да помогнат на никого. Стотици хиляди сме без работа и гладуваме. Те живеят в паралелен живот. ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР за народните изедници.

 2. сдс ВИНАГИ СА БИЛИ ПОМИЯРИ, ЛАКОМИ ХЛЕБАРКИ И ИБРИКЧИИ на болшевиките, още щом ги „подуших“ си грабнах
  жената и децата и вече 30 години живея в т.н. „свободен свят“!
  Само като видях каква паплач влезе в сдс и подкрепа – НАЙ-ТЪПИТЕ МЪРЗЕЛИВИ, ПОДЛИ и АЛЧНИ боклуци

  НАЙ-СВОБОДЕН СЕ ЧУВСТВУВАМ ОБАЧЕ НА ОСТРОВА НА СВОБОДАТА И ХЕМИНГУЕЙ – CAYO GUILERMO!!!
  PLAYA PILAR the best beach in the world!!!

 3. Българинът е голям революционер, но ако не му се засягат личните далавери. Тогава става реакционер, мрънкало и стисльо. За това 500 години турците са си разигравали коня и ако поискат, пак ще го разиграват.
  За седесарите, нищо хубаво. Това бяха, са и ще бъдат интересчии и службогонци, егоисти и еснафи, от които никаква полза няма като част от обществото.

 4. Тоя да не би да живее в София? Аз го мислех за покойник. Не беше ли от гейската дружинка около Фил Кенеди? За някои хора е по-добре да си траят, да не се обаждат, да не дават признаци за живот. Направят ли го, събуждат звяра на паметта.

 5. Пичага, в Шатите палят полицейските участъци. Шефа на полицията в щата излезе, извини се, заяви, че не могат да се справят и РАФОРМИРОВА цялата щатска полиция. Тоя гербераст комфорта му бил нарушен. Льольо, ти се радвай да не ти отсекат тиквата някъде!

 6. Гражданите имат право на невъоръжени бунтове каза:

  Веси , пускай този контра-удар , срещу плъшоците и мишоците !

  ДА СЛОМИМ БАНДАТА И СЪС СИЛАТА НА ПРАВОТО !

  Гражданите имат право на невъоръжени бунтове против УЗУРПАЦИЯТА на принадлежащата им власт и никакви закони не нарушават .

  Това право Е ОСНОВНО ЧОВЕШКО ПРАВО, и стои над вътрешните комунистически закони .

  ОСВЕН ТОВА СЕ ПОЗОВАВАМЕ НА ИНСТИТУТА НА КРАЙНАТА НЕОБХОДИМОСТ !

  ПО ДОСЕГАШНИТЕ ЗАКОНИ – УЛТИМАТУМИТЕ И ДЕКРЕТИТЕ НА ЗАВЛЯДАЛАТА РОДИНАТА НИ КЛИКА, НИЕ – ВЛАСТ- НЯМАЩИТЕ ГРАЖДАНИ ВИНАГИ ЩЕ СМЕ КРИВИ И ОБРАНИ, А ВЛАСТ-ИМАЩИТЕ СУБЕКТИ – ВИНАГИ ПРАВИ И ПОСТОЯННО ЗАБОГАТЯВАЩИ НА НАШ ГРЪБ.

  • По тяхните закони (ултиматуми), братя и сестри българи и българки, няма как България да стане нито демократическа, нито социална (морална) държава

  • И това е така, защото ЗАКОНЪТ (ултиматумът) НЕ Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ . Т.е. България не е ПРАВОВА държава .

  А е една тотално дикриминационна (грабителска спрямо собствения си народ) дър- жава, в коята всички власт-нямащи граждани са поставени в едно напълно, и все по – силно прояваващо се дискриминационно положение и по отношение достъ- па им до общонародното (общо -държавното) съкровище, спрямо достъпа, който има до това общонародното съкровище власт-имащата класа .

  • От година на година на година всяка биологична единица от власт-имащата каста има все по-голям и по-голям процентен достъп до общонародното съкровище, отколкото е процентният достъп до това съкровище на всеки един власт-нямащ гражданин,

  • чието съществуване, както и съществуването на власт-имащата каста се гарантира и е за сметка на общо-народното съкровище, в което власт-имащите субекти нищо не внасят (тъй като нищо собственоръчно не произвеждат, издръж-ката им е като на затворниците, вечно е от държавния бюджет) за разлика от 90 % от българските граждани, които цял живот са пълнили – със късането от залъка на децата си – това съкровище (бюджета и разните му фондове, които са на разпожение на власт-ползващата каста) .

  Т.е. в България според декретите на същата тази власт-ползваща каста, животът на всяка една биологична единица от власт-имаща каста става все по- ценен, спрямо живота на власт – нямащите граждани и именно затова се увеличава процентният достъп на власт-имащата класа до държавното съкровище за осигуряването, в колкото се може в по-голяма степен на охолния и разкожен живот на тази господарска каста за сметка на силно намаляващото осигуряване на качеството на живота и силното влошаване на живота на издържащата тази господарска каста власт- нямащ народ

  • ИЛИ СЕГА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НАМИРАЩАТА СЕ НЯКАКВА ДЪРЖАВА В РОДИНАТА НИ Е ДЪРЖАВА НА ДИВАШКИЯ, ВАРВАРСКИЯ, КРЪВОЛОШКИЯ, БЕЗПРАВОВ, ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАН БАНДИТИЗЪМ .

  И ВСЕКИ, който се позове на института на крайната необходимост (изключваща обществената опасност на живото-защитните му деяния) ИМА гарантирано му от Меж- дународните Конвенции за Защита на Основните човешки Права и Свободи ПРАВО НА НЕВЪОРЪЖЕНО ВЪСТАНИЕ (преставляващо по своето същество и естество невъоръжен протест) срещу това дскриминиращо собствения си народ, тиранично, узурпаторско, ограбващо и изтребващо населението си с всевъзможни способи (вкючително и чрез постоянното му ограбване) – нелигитимно управление на общите дела .

  • Напротив, това деяние – НЕВЪОРЪЖЕНОТО ВЪСТАНИЕ (невъоръженият протест) – е морално-поощряемо и е с изключителна обществена полезност, служещо като пример за подражание и образец на високо-морално обществено поведение .

  Според чл. 95 от Наказателния кодекс (приет от самата тази клика) са наказуеми само въоръжените въстания, а извършителите на НЕвъоръжените въстания не се наказват .

  Също така според чл.13 от Наказателния Кодекс на България не е обществено опасно деянието, с което – , и чрез което се неутрализират проявленията от съществуването му и се изолира от обществото (от възможността му да краде общонародното богатство):

  • който и да е било – престъпил закона власт-ползващ – субект,

  • от която и да е била по вид и род власт: – изпълнителна, законодателна, съ- дебна, принудителна (полицейска) и информацинонна,

  по начини, щадящи живота и здравето на съответния престъпил закона власт-ползващ субект, за да бъде използван след неутрализацията и изолацията му за някаква народополезна и възстановяваща причинените от него вреди работа : като строителство с кирки и лопати на магистрали, пътища, жп – линии, заселяване на обелесените от власт-имащата клика територии на Родината ни и пр. .

  Ето тази разпоредба на Наказателния кодекс .

  • Чл. 13, ал. 1 от НК Не е общественоопасно деянието, което е извършено от някого при крайна необходимост – за да спаси държавни или обществени интереси, както и свои или на другиго лични или имотни блага от непосредствена опасност, която деецът не е могъл да избегне по друг начин, ако причинените от деянието вреди са по-малко значителни от предотвратените.

  От този текст е видно, че ако и без увреждащи здравето, животите и имотите на субектите от власт-имащата каста, бъде неутрализирано проявленията от съществуването й, и се изолира от обществото (от възможността й да краде общо- народното богатство), то тъй като с такъв вид деяние не се причиняват абсолютни никакви вреди – от него не настъпват никакви вреди за съответните власт-имащи субекти, то :

  ТОВА ДЕЯНИЕ – НЕВЪОРЪЖЕНОТО ВЪСТАНИЕ (невъоръженият протест)- НЕ Е ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНО, ПОНЕЖЕ СЪЩО ТАКА С НЕГО :

  • се спасяват обществените интереси (спасява се открадването от страна на власт-ползваща каста на общественото богатство),

  • спасявят се личните интереси на дееца , бунтуващия се човек – личните му интереси – да си получи обратно под формата на пенсия и / или под формата на гарантирано му от Конституцията лечение (здравеопазване) внесените от него в държавното съкровище пари,

  • СПАСЯВА И ЗАЩИТАВА И ИМОТНИТЕ СИ БЛАГА, ЗАЩИТАВА СЕ ОТ ПОСЕГАТЕЛСТВОТО ВЪРХУ ВНЕСЕНИТЕ ОТ НЕГО ПАРИ ЗА ПЕНСИИ, ЗДРАВЕ И ПРОЧИЕ В ДЪРЖАНОТО СЪКРОВИЩЕ ОТ НЕПОСРЕДСТВЕНА ОПАСНОСТ, КОЯТО НЕПОСРЕДСТВЕНА ОПАСНОСТ Е ПОСТОЯННА , ТЪЙ КАТО НЕПОСРЕДСТВЕНО, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩАТА КЛИКА КРАДЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК, КОИТО ТОЙ Е ВНЕСЪЛ В ДЪРЖАВНОТО СЪКРОВИЩЕ .

  • спасява всичките тези блага и на другите , които са на неговия хал .

  И, ако този деец – храбър и отговорен гражданин няма по какъв начин – например:, чрез едни, втори, трети и т.н . провеждани все по дискриминационни способи избори – да предотврати (да избегне) всички тези множество на брой и огромни по размер при-чинявани му вреди,

  • освен чрез неутрализирането на проявленията от съществуването на власт-ползващата клика,

  • чрез нейното изолиране от обществото (от достъпа й до общонародното бо- атство и от възможността й да краде от това общонародно богаство),

  • то всички деяния, запазващи животите, имотите и здравето на власт-ползващите субекти (за да бъдат те на разположение на окрадения народ за съденето им и за конфискацията на имуществата им), но водещи до тази неутрализация СА ОБЩЕСТВЕНО НАПЪЛНО БЕЗОПАСНИ .

  Т.Е. – НЕПОСРЕДСТВЕНАТА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА И ПАРИТЕ В ТЕЗИ СЛУЧАИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ВЛАСТ-НЯМАЩ ГРАЖДАНИН, който плаща данъци, такси, вноски за пенсии, за здраве и пр..
  • Е КАТО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА, ПО ВРЕМЕ, НА КОЯТО ПОСТОЯННО ИМА НЕПОСРЕДСТВЕНА ОПАСНОСТ ДА НЕ ЗАГИНЕШ НА ФРОНТА .

  Така и тук: ПОСТОЯННО ИМА НЕПОСРЕДСТВЕНА ОПАСНОСТ да ти бъдат откраднати парите от власт-ползващата каста, чрез една или друга корупционна схема или едно или друго увеличение на парите взимани от държавната хазна за обогатяването на власт-ползващата класа,

  • И ВСЕКИ ДЕН ПАДАТ НОВИ И НОВИ ЖЕРТВИ НА ТЕЗИ КРАЖБИ (НА ТАЗИ ОФИЦИАЛНО НЕОБЯВЕНА, НО ПОСТОЯННО ВОДЕНА ОТ „ГОСПОДАРСКАТА“ КАСТА ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА) – УМИРАЩИ ОТ НЕДОХРАНВАНЕ, УМИРАЩИ, ПОРАДИ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА И ПЕНСИИ, УМИРАЩИ ОТ МЪКА И ОТЧАЯНИЕ ОТ ОТКРАДВАНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ИМ ПАРИ НЕЩАСНИ И БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА, ПРИНУДЕНИ ОТ ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАНИИЯ БАНДИТИЗЪМ ДА ИЗОСТАВЯТ БАЩИН ДОМ, РОД И РОДИНА- БЯГАЩИ ВСЕКИ ДЕН, НЕМИЛИ, НЕДРАГИ ПО ЧУЖДИ ЗЕМИ, БЯГАЩИ ОТ ГИБЕЛНАТА НЕМОТИЯТА, НА КОЯТО СА ОБРЕЧЕНИ В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА ВЛАСТ- НЯМАЩИТЕ ГРАЖДАНИ .

  Но сдобилите се по нелигитимен начин с принадлежащата на народа власт, власт-ползващи субекти като изразители НЕ на народната воля и като изразители НЕ на народния суверинитет, а като изразители на волята на предимно криминалните субекти и на техните криминални компании с многото откраднати от народа пари, сътвориха такава система на управление, при която личностите от власт-ползваща класа могат без- наказано да нарушават този обществен договор – Конституцията и уж гарантира- ните ни с нея, основни човешки права и свободи, едни от които е забраната на дискриминацията, по какъвто и да е било признак .

  • А на нас не са ни дали ИЗРИЧНО правото при всяко нарушение на гражданската свобода от тяхна страна, то пък ние – гражданите да сме освободени от нашите задължения да спазваме този обществен (социален) договор Конституцията, който обществен (социален) договор самите те НЕ спазват и да ги изхвърляме светкавично от топлите им „гнезда” .

  Защо в търговското и гражданското право, когато едната от двете страни по договор не изпълнява своите задължения, то другата страна е свободна да преустанови да изпъл- нява своите, а пък в договора на „властта -използващите субекти” с гражданите няма „изрична” клауза, че когато властта наруши социалния договор, то веднага и гражданите са освободени от задължениято си да го спазват, а не да търпят като роби безчинства и грабежи, докато бил свършел мандатът на едни или други власт-ползващи субекти ?

  • Та, то по тази логика – измислена от самите използващи на произтичащата от народа власта личности, мандатът на ползвателите на народната власт е вечен, защото КРАЯТ на мандатът на едни властнически личности е НАЧАЛОТО на мандата на следващите и излиза че мандадът на самата власт, като страната по обществения договор – Конституцията е вечен !

  НО НЕ ВЛАСТТА, ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА КЛИКО, не властта, която произтича от народа, не властта е едната страна по обществения договор, а физическите лица, които ползват произтичащата от народа власт са тази една страна по обществения договор наречен Конституция, както това ще се види по-натакък от желязна- та логика .

  • Къде го има това – един престъпващ закона и морала субект (ползвателят на народната власт) да бъде отставен да безчинства, докато той желае това, или докато бил свършел мандатът му за „извършване на анти-народни, противо-законни и аморални деяния”, докато било свършело времето му , през което можел да си прави, каквито си поиска – присвояване на общо- народни богатства, измами, злоупотреби и пр. ?

  – АМИ ТО СЛЕД НЕГО ЗАПОЧВА МАНДАТЪТ НА ДРУГ СУБЕКТ, ИЛИ ДРУГ МАНДАТ НА СЪЩИЯ СУБЕКТ И ТАКА ДО БЕЗКРАЙ. И ти никога да нямаш право да възнегодуваш срещу този престъпващ закона власт-ползащ субект, тъй като мандатът на това, що тези власт-ползващи субекти искат да ни представят като някаква неидентифицируема „власт” никога не прекъсва ?

  И в момента, в който тази една страна по обществения договор – физическите лица, които са ПОЛЗВАТЕТЕЛИТЕ на народната власт нарушат договора (Конституцията), веднага и самите граждани да са свободни от задълженията да спазват Конституцията и да не търпят повече ползването на народната власт от едни или други физически ли- ца, и :

  • например да спират веднага плащането на недължими по Конституцията вноски за пенсии, или пък с данъчен протест да спрират да плащат данъци, такси и други тегоби, от които се издържат, противозаконнно ползващите народната власт физически лица (узурпатори) .

  Но не би – тези дотегнали на българския народ физически лица, които постоянно в своята съвкупност представляват това, на което те искат ние да му казваме и да го възприемаме като „власт”, властта като субект на правото, властта като едната страна по обществения договор, силно са се „застраховали” срещу светкавичното им изгонване от властническите органи, изгонване, ставащо веднага – в момента, в който те нарушат обществения договор (Конституцията), въз основа на който обществен договор функционира, намиращата се в Родината ни някаква (силно бандитизирана) държава .

  • ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ СВЕТКАВИЧНО ДА ПРЕУСТАНОВЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ИЗПОЛЗВАЩИТЕ НАРОДНАТА ВЛАСТ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, СА „НАТЪКМЕНИ” ОТ УЗУРПИРАЛИТЕ НАРОДНАТА ВЛАСТ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, КАТО ДА ИЗГЛЕЖДАТ ИМЕННО ТЕ НАЙ-СТРАШНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, А НЕ ИЗВЪРШВАЩИТЕ ПРЕС- ТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ НАРОДНАТА ВЛАСТ ЕДНИ ИЛИ ДРУГИ ВРЕМЕННИ ПОЛЗВАТЕЛИ (УЗУРПАТОРИ) НА НАРОДНАТА ВЛАСТ .

  Ето какво значи власт, според единствено даденото в българското законодателство легално определение за нея в чл. 95 от (останалия още от времето на уж отишлия си Комунизъм) Наказателния Кодекс :

  • „Чл. 95 . Който с цел да бъде СЪБОРЕНА, ПОДРОВЕНА ИЛИ ОТСЛАБЕНА властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. „

  Каквито и ще стъкмявания и тълкувания да ни правят, е видно, че участията в НЕвъоръжени въстания (невъоръжените протести) НЕ се наказват .

  • И всеки един полицай или негов главатар, който посегне на участник в НЕвъоръжено въстание (невъоръжен протест) и троши главите на НЕвъоръжени граждани (виж лятото на 2013г и сега 2020 г. .) да си опича акъла и да си прави добре сметката за последствията, за да не се окаже по-късно за дълги години зад решетките, да прави там компания на узурпаторите, по чиито заповеди с удоволствие и нескриван садизъм е трошил глаите и костите на недаващите никому, своята част от народната си власт си граждани .

  • Още повече, че пък ние не искаме да СЪБОРВАМЕ, КАТУРВАМЕ, ПРЕКАТУРВАМЕ, ПОДРОНВАМЕ или отслабваме нашата си , народната си ни власт, а точно обратното :

  • искаме да я заздравим, като си я държим здраво в нашите си – здрави народни ръце и здраво и сурово да назазваме всеки крадец, който иска да открадне нашата си – произтичащата от нас, от българския народ власт.

  МОЯТА СИ ЧАСТ ОТ НАРОДНАТА НИ ВЛАСТ, АЗ НЕ Я ПРЕДОСТАВЯМ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, КОИТО СЕ НАРИЧАТ ДЕПУТАТИ .
  МОЯТА СИ ЧАСТ ОТ НАРОДНАТА НИ ВЛАСТ ИСКАМ ДА СИ Я ПОЛЗВАМ АЗ САМИЯТ . Така като мен държат в своите си ръце, своята си част от народната си власт повечето от половината български граждани, които не са я предоставили за ползване на нито едно от тези физически лица, които се наричат депутати.

  ПО ТОЗИ НАЧИН – през 2014 г. и през 2017 г. . – БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИЯТА, ТЪЙ КАТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ – 51 % ОТ ТЯХ ОТКАЗАХА ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ . 51 % ОТ ТЯХ ОТКАЗАХА ДА ПРЕДОСТАВЯТ ЗА ПОЛЗАНЕ, НА КОГОТО И ДА Е БИЛО СВОЯТА СИ ЧАСТ ОТ НАРОДНАТА ВЛАСТ .

  • ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ОТХВЪРЛЯНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, ПРЕДСТАВЛЯВА ОТКАЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩИТЕ ДЕЛА В РОДИНАТА НИ ДА БЪДЕ ИЗВЪРШВАН ПО ПРЕДВИДЕНИЯ В ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ (ТОЗИ ДОГОВОР) РЕД, ЧРЕЗ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПРАВОМОЩИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ЧРЕЗ ИЗБОР НА ТАКИВА И ПОСЛЕДВАЩО ФОРМИРАНЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛНОТО ТЯЛО – ПАРЛАМЕНТ, с подледващо избиране от негова страна на правителство .

  Ако народът е желаел функционирането на държавата в Родината ни да става по предвидения в тази Конституция ред ,то той би направил това, което разпорежда тя : би отишъл да предостави, чрез гласуване, правомощията за ползване на принадлежащата му народна власт на определени физически лица (кандидати за депутати) .

  НЕПРАВЕЙКИ ТОВА, ТО ТЕЗИ 51 % ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО – СУСПЕНДИРАХА КОНСТИТУЦИЯТА, С КОЕТО СЛОЖИХА ТОЧКА НА СПОРА ЗА АБСОЛЮТНО НЕЛИГИТИМНОТО (ПРОТИВО-ЗАКОННОТО) СДОБИВАНЕ ОТ СТРАНА НА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩАЩА КЛИКА, С ПРАВОТО ЗА ИЗПОЛЗВА ПРИНАДЛЕЖАЩАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЛАСТ .

  Вече не само, поради дискриминационното лишаване на 95 % от българските граждани от пасивното им избирателно право, то сдобиването от страна на власт-ползващаща клика с правото за използване на принадлежащата на народа власт е нелигитимно,

  • а и поради отхвърлянето с абсолютното мнозинсктво от страна на българските граждани, и на самия начин, по който тя – власт-ползващаща класа иска да се сдобива и да използва това право, тази измислена от самата власт-ползваща клика Конституция бе отвърлен от българския народ, което води до пълната нелигитимност (незаконност, противо-конституционност, липса на Кон- ституционно основание) на функциониращата в Родината ни държава .

  Вече липса дори и формално този договор, тази (никога неприета от българския народ с референдум) Конституция, чието формално наличие бе използвано досега. като оправдание от страна на власт-ползващаща класа за наличието на тази – и без това така силно криминализирана , анти-народна държава Родината ни .

  След това безспорно доказване на :

  • абсолютната нелигитимност на намиращата се в Родината ни държава, поради липсата на правно основание – липсата на Конституционно основание за нейното съществуване, която липса на Конституционно основание за нейното съществуване, респективно означава също така :

  • липса, на каквото и да е било правно основание (дори и формално) такова, по силата, на което определени физически лица, да могат да се сдобиват с правото да използват принадлежащата на всеки един български гражданин негова си част от народната власт, ПОРАДИ КОЕТО ПРИНАДЛЕЖАЩАЩА МУ ВЛАСТ СЕ ЯВЯВА АБСОЛЮТНО УЗУРПИРАНА ОТ ВЛАСТ-ПОЛЗАЩАТА КЛИКА,

  И ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА НЕЗАКОННОТО ПОЛЗВАНЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА НА НАРОДНАТА ВЛАСТ ПРЕДСТАВЛЯВА ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ В ЦЕНТЪРА И ПО МЕСТА .

  Но, тези от власт-ползващите личности, които са се добрали до възможността да използват народната власт, или при липса на правно (конституционно) основание за това, или чрез лъжи, измами, насилие, дискриминация, или други противо- правни способи, КОИТО, АКО НЕ БЯХА ИЗПОЛЗВАНИ, ТО ТЕ НЕ БИХА МОГЛИ ДА СДОБИЯТ С ПРАВОТО ЗА ИЗПОЛЗВАТ НАРОДНАТА ВЛАСТ, ТО ТЪЙ КАТО ТАКА НАРОДЪТ НЕ ИМ Е ДАЛ ПО СВОБОДНА И НЕОПОРОЧЕНА ВОЛЯ СВОЯТА СИ ВЛАСТ, ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ТЕ :

  • СА узурпатори (на народните правомощия, на народната власт) и като такива узурпатори са изразители НЕ на народната воля и НЕ на народния суверинитет, тъй като народът НЕ им е дал правото да ползват неговата власт

  • и като такива НЕнародни представители, а като представитетели и като изразители на волята на предимно криминални субекти – „внезапно” забогатялите след свършека на комунизма лица и навъдилите се впоследствие техни криминални компании с многото откраднати от народа пари, които им помагат за узурпирането (присвояването) на народната власт :

  • сътвориха такава система на функциониране на държавата в Родината ни, при която те („завоалирани”, и „законспирирани” като някаква желана от тях неиден- тифицируема като субект на правото и обект на престъпления власт) да могат безнаказано да нарушават този обществен договор – Конституцията и уж гарантираните ни с нея основни човешки права и свободи, едни от които е забраната на дискриминацията, по какъвто и да е било признак, а също така унищожиха (потъпкаха) и равното ни пасивно и активно избирателно право .

  А при изполването на властта от тяхна страна, то за изразяващите по друг начин своето мнение – а не непременно, чрез свои някакви представители – грамадни други части от българския народ НАРОЧНО не са написали никъде в Наказателния Кодекс или в самата Конституция ИЗРИЧНО , че си имаме нашето изконно право – като суверен – при всяко нарушение на гражданската свобода от тяхна страна, то ние гражданите – народът на България, пък да сме освободени от нашите задъл- жения да спазваме – този неприет от нас, но вече отхвърлен от нас през 2014 г. – об- ществен (социален) договор Конституцията ,

  • и така освободени от нашите (натрапени) ни задължения – да ги изхвърляме светкавично от топлите им „гнезда”, от които те ползват нашата власт и да си взимаме обратно властта в нашите ръце, поради нарушаването на об- ществения (социален) договор от тези временни ползватели на народната власт – узурпиращи като своя лична „собственост” произтичащата от на- рода власт в Родината ни ,

  • а също така да ги изхвърляме светкавично от топлите им „гнезда”, от които те ползват нашата власт и да си взимаме обратно властта в нашите ръце, винаги когато, както през 2014 г., с абсолютно мнозинство суспен- дираме една или друга Конституция, при което суспендиране, то престава да съществува и формалното правно основание, за използването на наша- та народна власт, от когото и да е било .

  Защо в търговското, гражданското и обичайното право, когато едната от двете страни по договор не изпълнява своите задължения, то другата страна е свободна да преустанови да изпълнява своите, а:

  • пък в договора на гражданите с временно ползващите властта им, няма „изрична” клауза, че когато временните ползватели на властта нарушат социалния договор, то веднага и гражданите да са освободени от задъл- женията си да го спазват, а не да търпят като роби безчинства и грабежи, докато свършело „взетото” от гражданите време за ползване на народната власт .

  То по тази логика, мандатите на ползвателите на народната власт са вечни, един свършва, друг започва .

  • КЪДЕ ГО ИМА ТОВА – ЕДИН ПРЕСТЪПВАЩ ЗАКОНА И МОРАЛА СУБЕКТ (ПОЛЗВАТЕЛЯТ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ) ДА БЪДЕ ОТСТАВЕН ДА БЕЗЧИНСТВА, ДОКАТО ТОЙ ЖЕЛАЕ ТОВА, ИЛИ ДОКАТО БИЛ СВЪРШЕЛ МАНДАТЪТ МУ ЗА „ИЗВЪРШВАНЕ НА АНТИ-НАРОДНИ, ПРОТИВО-ЗАКОННИ И АМОРАЛНИ ДЕЯНИЯ”, ДОКАТО БИЛО СВЪРШЕЛО ВРЕМЕТО МУ , ПРЕЗ КОЕТО МОЖЕЛ ДА СИ ПРАВИ, КАКВИТО СИ ПОИСКА – ПРИСВОЯВАНЕ НА ОБЩО- НАРОДНИ БОГАТСТВА, ИЗМАМИ, ЗЛОУПОТРЕБИ И ПР. ?

  – Ами то след него започва мандатът на друг субект, или друг мандат на същия субект и така до безкрай. И ти никога да нямаш право да възнегодуваш срещу този престъп- ващ закона власт-ползащ субект, тъй като мандатът на това, що тези власт-ползващи субекти искат да ни представят като някаква неидентифицируема „власт” никога не прекъсва ?

  • Има смисъл да възнегодуваш с невъоръжено въстание (невъоръжен протест), или по друг позволен от Международното право способ именно срещу ПОЛЗВАТЕЛИТЕ на произтичащата от народа власт като такива, като едната страна по обществения договор, на които народът им е предоставил своята си власт, своите си правомощия за временно ползване, които свои правомощия той предоставя на едни или други физически лица за воденето на общите дела, а не да възнегодуваш срещу хора, които им е свършило правото да използват народната власт.

  – Но не би, тези физически лица, които постоянно в своята съвкупност представляват това, на което му казваме ползватели на народната „власт”, ползвателите на този охраняем от правото субект принадлежащата на народа власт, като едната страна по обществения договор, силно са се „застраховали” срещу светкавичното им изгонване от органите създадени за ползването, чрез тях на предоставяната от народа власт, изгонване, ставащо веднага – в момента, в който те нарушат обществения договор.

  • „КРАДЕЦЪТ ДА МОЖЕ ДА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !”
  НАРОДЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КРАДЕЦ САМ НА СЕБЕ СИ !!!

  „Крадец” на общонародните пари например може да бъдат само физическите лица, които са временните ползватели по едно или друго време на народната власт. ТЕ ИМАТ ДОСТЪП ДО НАРОДНИТЕ ПАРИ, ДО ПАРИТЕ, КОИТО ГРАЖДАНИТЕ ПОСТОЯННО, КАТО ПОСТОЯННОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ В РОДИНАТА НИ ПЛАЩАТ ПОД ВСЕВЪЗМОЖНИ ПРЕДЛОЗИ .
  • Така, че този останал още от времето на комунизма текст на Наказателния ко- декс е точен израз на поговорката: „ Крадецът вика дръжте крадеца ! ”

  Узурпиралата народната власт, власт-ползваща клика оправдава смазването с кръв (виж лятото на 2013 г.и 2020 г. ), с фашибозушка, полицейска диващина, варварство и насилие срещу НЕвъоръжените народни въстания (невъоръжените народни протести) с оправ- дания от рода на тези, че храбрите и НЕВЪОРЪЖЕНИТЕ български въстаници (невъоръжените протестиращи) – виж лятото на 2013 и 2020 г. г.- били нарушавали обществения ред ! ? ! ? – А СЕГА ДЕ !

  Използването на този материал в други сайтове, освен Афера е разрешено, само с цитирането на неговия източник „Всичко за унищожаването на държавно-организирания Бандитизъм” и мястото, в което е за пръв път публикувано .

  ДА СЛОМИМ БАНДАТА И СЪС СИЛАТА НА ПРАВОТО !

  1. Благодарим, Веси ! И не питай къде сме, защото знаеш отлично отговора !

 7. На Косьо Миишев ще му го подам да го оближе веднага, когато го извадя от г*за на Тиквата.
  Лапай Косе, топъл е !!!

 8. Мишоците от седесарията от 30 години са пред очите ни и все още има очудени от тяхното мишкуване? Умния човек се учи от грешките на другите, глупавия от свойте, а ние и от свойте грешки не се учим.

 9. Не разбирам – защо се блокира Орлов мост, че да страдат обикновените хора, а не се блокира министерски съвет и народното събрание, че реално да не се допусне мафията да упражнява власт? Какво се цели – да се ядосат възможно повече хора? Ами ако ядосаните хора не могат да видят зад хората от протеста кой точно е виновен?

 10. Абе,боклук смрадлив ,откъде изпълзя. Ние, по старите те помним,Скрий се обратно в мишата си дупка

 11. Константин Мишев забрави,когато висеше на Орлов мост в една дсруга блокада преди 13 години с надеждата да го припознае някой поне за министър,ама не би!Но за едно е прав човекът .Ако нарушаваш реда и законите ,но си убеден в правотата си приемаш съд и затвор.И кой от обичайните заподозрени в ГЕРБ и ДПС не нарушава законите убеден в личната си правота да краде? А кой е попаднал в съда или в затвора? Да, „на нашите „герои“ и косъм не пада от главата им“ според Г-н Мишев.Много е прав! Обаче е много прост и глупав да пише без да мисли. Затова да му припомня какво казва нашето Слънце-Премиер за онова нещо дето трябва да се набива на простия човек. Е,г-н Мишев е от тази категория прости хора.Да му е хаирлия набиването!

 12. Няма да коментирам палатките, протестите, затворените пътища и пр. за да дойде СДС на власт. Искам коментар само за едно: Когато дойдохте на власт уважаеми СДС-ари, що направихте на тази държавица? Изпълнихте три задачи: 1. Реституция, по принцип исторически справедлив акт, но във вашите ръце с резултат – унищожаване на 1/3 от българската икономика; 2. Приватизация, по принцип икономически оправдан акт, но във вашите ръце с резултат – унищожаване на още 1/3 от българската икономика; 3. Нова международна ориентация – правилна/ неправилна, не знам! Само знам, че по заповед на избрания от вас нов Господар на България, най-печалившата, последната 1/3 от българсаката икономика също бе унищожена, защото на новия Господар не му беше нужен нито патньор, нито конкурент! И, когато се осрахте тотално и показахте своето невежество, слугинаж и импотентност и когато разбрахте, че завинаги ще сте на политическото бунище, викнахте „Да живее, Борисов!“ Като вярвахте, че ще се припознаете за дясното. Само че, на самобитния банкянски тарикат „ортаци“ не му трябват – нито от дясно, нито от ляво, нито от центъра! За „от горе“ и за „от долу“ не знам, там е едно бъркане по дупките дето могат да ни го изяснят „христо ивановци“ /втори мандат/ и „патриоти“ /трети мандат/, както и неговите гербаджийски съпъртийци, с които освен да си мерят ония работи, да квалифицират половите органи на съпартийките си и да се псуват като хамали, без да ми се обиждат хамалите, друго не правят. Скрийте се бе боклуци седесарски, народа ви подари цяла държава и вие просто я унищожихте!

  1. „1. Реституция, по принцип исторически справедлив акт…“

   Кое му е справедливото на този акт, колега?
   И реститутките са крали и грабили народа преди 9 Септември 1944б г., както и турчин не го е грабил и крал.
   Сегашните богаташи как забогатяха – грабеж и кражби!

  2. Подкрепям Ви за всичко казано! Най-голямото нещастие на 30-те, особено на последните 10-сет, години е лицемерието и горделивостта на всички докапали се до власт! Горделиво повишаваха стандарта си на живот, а гражданите, които строиха тази държава са унижавани, гладуващи и имигриращи. Докато всички докопали се до власт говореха за европейски и демократични ценности, гражданите, които ги хранеха, ровеха в контейнерите за боклук и умираха пребити. Сега, когато гражданите се осъзнаха и не искат повече да спазват правилата им, започнаха да пищят:“аууу, пречат ми на спокойствието“; „аууу, аз плащам данъци и искам спокойствие“; „аууу, трябва да се протестира така, че да не ни пречат да си живуркаме и крадем“. Е, ще търпите! Върху всичко, което си постлахте, ще полегнете сега! За ББ не ми се говори! За него само едно: да го оставим в ръцете на Бог, за да връща за всички сълзи, глад, високомерие, лицемерие, кражби и лъжи! А, ние ще помагаме на Бог!

 13. МИШКИТЕ от ПРЕХОДЪ зацвърчаха от СТРАХ …да не ИМ грабнат СИРЕНЦЕТО а според ВОЖДЪ…мазнинкатъ…

 14. Аз живея на Орлов мост. Радвам се на протестиращите! Дано да успеят да свалят това престъпно и некадърно правителство . Не ме дразни шумът, особено ми е приятно да чувам ОСТАВКА!

 15. Тоя толкова загрижен за България Хамериканец, беше любовник с Филип Димитров и даже не се криеха, долните педерасти!

  1. Косьо Ми пишеше под женски имена.
   Педерасти, сър!

 16. Полуобразован,говори за анархизъм.Докато човечеството стигне онова ниво на съзнание и поведение ще минат хиляди години.А може просто да си остане утопия.Омръзнаха ми разни безобразни полуграмотници!

 17. Ей тази „мека китка“ Косенцето Мишев пак ли изплува. Доколкото знам се подвизава в „Свободна Европа“ и е осиновил негърче.
  Пеееер@ссс.
  А и Ф.Д. не сме го забравили. Дето ходел чисто гол в МС, а сега конституционен съдия.

 18. Коси, ни съ убаждъй, че ще ти го наврът с 200 у дупарътъ. А то си върти, върти…Глей си там, каквото открадна и викай ура за който доди.

 19. Няма да коментирам този продажен боклук, само ще дам ще дам 1-2 примера, а умните хора ще разберат.
  Франция жълтите жилетки https://www.youtube.com/watch?v=X-Al3R9HmwQ
  USA обикновен протест https://www.youtube.com/watch?v=S_4FluN2Wsk
  Гърция https://www.youtube.com/watch?v=1Ce_2jeunr8
  Брюксел https://www.youtube.com/watch?v=RjEBIMMPkvE
  България https://www.youtube.com/watch?v=bhev2jlOazo
  Хората във България се разхождат, викат, но не палят, грабят и не се бият със полицайте, всички световни лидери ЗАВИЖДАТ на Борисов за народа ни, който е ………………………………………………………
  п.п. НАРОДА определя стандарта на живот във страната, НАРОДА определя минималната заплата и социалните помощи, НАРОДА определя кога някой политик ще си тръгне от властта. На Запад заплатите са ВИСОКИ защото НАРОДА иска да има ГОЛЕМИ заплати и ДОБЪР ЖИВОТ и се БОРИ за това, във България 90% от заплатите са 4-5 пъти по ниски от Западните заплати, но това е заради народа, народ който е доволен от стандарта на живот, народ който обича да се разхожда без да прави нищо, народ който чака някой друг да се бори за неговите права, и за неговата свобода, народ който чака някой друг да дойде и да се бори за по-добър живот за неговите ДЕЦА и бъдещето им.

  1. Любо, много си омешал щатите. Така през 89 ни залъгваха от СДС-то и разрушиха всичко де що работеше и носеше доходи. Докато иконмиката ни работеше имаше шансове за увеличение на доходите, но сега това не е възможно. Икониката ни от 20 г насам изглежда така – Преместваме едни пари от единия джоб в другия и отчитаме разликата. С външен дълг заплати не се вдигат иначе навлизаме в много дълбока хиперинфлация защото нямаме износ който да позволи излизане от нея.

 20. Вън Мутрите борисов,пеевски,доган,домусчиев и прочее….
  Долу агнешките главички христо иванов и прочее седесари,продажници на РОД И РОДИНА!!!

 21. ами защо не чува какво каза ВОЖДЪТ му за Хелзинки… автомобилите ТАМ… и МЕТРОТО ТУК… ИЗБИРАТЕЛНО мислене ако ВЪОБЩЕ МИСЛИ…с ГЛАВЪТЪ СИ…

 22. Този е долна американска подлога.Уж борец срещу комунизма през 90-те,но му плащаха от САЩ.След грабежа осъществен от един нереализиран партиен член, този КМ пак изчезна.Сега Херо и компания натискат псуващия като каруцар да се построи ракетна база край Варна.Вероятно господарите му го активират да подкрепи „демокрацията“. Нищожество.

 23. Мишко,защо забравяш, за вашите протести, при милион протестиращи,преди 30 години, дали не е било, блокирането на цялата държава. А сега е,поради факта ,че сте в комбина с управляващата хунта и мафия. Нима вие самите не сте мафия,да ти припомням ли,как сте използвали народната маса,за откраднатите надежди на хората по онова време. Та нали ТОЧНО, по време на вашето управление е започнало ,голямото ограбване на народа, били сте първите кредитни милионери,така и не върнали дълговете си.Мръсни нагли комунистически отрепки,пребоядисали се в демократи. МАМКА ВИ.

  1. Би ли обяснил, какво общо има тоя с БКП ?!? Защото е работил в радио „свободна Европа“ по времето на социализма. Или то за всичко са ви виновни комунистите ?!?

   1. Нямам понятие ,дали е бил ,в омразната партия на почти целият народ.Но по думите на баща си знам ,как са действали,крали и съсипали страната ни.А баща ми, не би могъл да ме излъже.Казвал ми и още как за часове, мнозина,се превръщали от червени в сини,като бояджии,или си сменяли цвета като хамелеони.Явно не си чел историята българска, и си най обикновен инфантил и невежа,моите родители не са членували в партии,но са ми казвали истината ,кое как е било.

    1. Историята не познаваш ти или не си слушал внимателно какво ти е разказвал баща ти. Не бяха много хората които мразеха БКП и за разлика от сегашните „демократи“ не крадяха така. По онова време който крадеше влизаше в затвор, да не говорим за управителите на магазините, които вкарваха в затвора за несъответващи при ревизия суми.

 24. ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПЪЛНАТА НЕМОЩ НА БГ ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ „ЕЛИТ“! ОТ ГОДИНИ МЪЛЧАТ КАТО МИШОЦИ, С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ И СЕГА СЪЩО! ДА ИЗЛЯЗАТ С ЯСНА ПОЗИЦИЯ, ДА ГИ ВИДИМ И ЧУЕМ, ПЪК МОЖЕ И ДА ГИ ПОСЛУШАМЕ АКО СА УБЕДИТЕЛНИ! КЪДЕ Е БОГДАНА КАРАДОЧЕВА, ДЕТО ПЯ ДОКАТО СИ ПОЛУЧИ РЕСТИТУЦИИТЕ?! КЪДЕ СА КОЛЕГИТЕ И, КЪДЕ СА „КАНАЛЕТО И СИЕ“?!

  1. Как смееш да говорш за немощ на интелигенцията, я какъв „хубав“ химн за Банкя спретнаха и си получиха хонорарите от нашите данъци…..Българската „интелигенция“ е там където е келепиреца….:)

 25. Тези протести се развиват в един странен вакуум по един важен аспект. НАЙ-ВАЖНИЯТ. Какво е отношението на лидерите на протеста към ковид-диктатурата ? Те одобряват ли тази глобална измама , готови ли са да продължат участието на България в нея ? Готови ли са да продължат терора с маските , тестовете , мизериите за пътуване на хората ? Или им стиска да кажат „НЕ!“ , и да водят политика като Тръмп , Болсонаро, Лукашенко … да спасяват икономиките на страните си и личните свободи на гражданите ? Имам едни такива смътни подозрения , че протеста се направлява от станистката муцуна на Сорош. И че протестиращите ще бъдат пожертвани в една мръсна кауза , която има за цел да смени Тиквата с още по-омразен и човеконенавистен режим ! Режим на 100 % ковидизъм. Ще се радвам да ме опровергаете с изказване на някой протестов лидер в обратния смисъл.

  1. Много важен въпрос! В една истинска правова държава и демокрация не е допустима каквато и да било диктатура, ковид-диктатура също!

 26. Половината ми приятели, които живеят в София, се качиха на колела, за да не чакат на блокадите, другите – ползват метрото. Само един се оплаква, понеже е свикнал да си се вози в колата, но поне не се е опитал да се вреже в протестиращите. А този господин може да си ходи там, откъдето е изпълзял. Не беше ли той американски гражданин?

 27. Тоя боклук да му напомня ли,че полицаи си правиха селфи с пребито младо момиче с голи гърди под арките на МС! Оставка

 28. САЩ извеждат войски от Германия и по този начин снемат доверието си от приятелката на Боко Тиквата Ангела Меркел. Джендърският неолиберализъм, който седесарският педераст Константин Мишев защитава, е пред своя крах.

  1. Разбрахте ли, че от повече от 12 хилядния контингент в Германия около половината остават в Белгия, Италия и най-вече Полша, а част от останалите ще са в „Черноморския регион“. Както вече писах предстои да видим с какви нови натовски придобивки ще се сдобием в най-близко бъдеще. Няколкото хиляди окупатори американци са само първата стъпка. Да припомня и, че в началото на годината САЩ изтеглиха ядреното си оръжие от турската база Инджирлик и го пребазираха неофициално в Румъния и Германия. Интересно сега къде ще отиде това, което е базирано в Германия. Полша и България са кандидати номер едно. Това плюс евентуалното изграждане на база от ПРО на САЩ край Балчик, ще ни превърне в първостепенна цел на руските стратегически ядрени сили.

   1. Майкопродавците от последните 30 години нямат задръжки.

 29. Този разчита на къса памет и незнанието на младите. СДС блокираше кръстовища, улици и цялата държава. Тогава беше демократично за да може после да стане безпрецедентния грабеж от същото СДС.

 30. модифицираната форма на анархизъм и ленинизъм май се отнася за НЕО-ЛИБЕРАЛНИТЕ ти ПРИЯТЕЛИ в ЩАТИТЕ…а Мишеф…

 31. Не знам защо изобщо се занимавате с тоя боклук от ранните години на сдс… Той дори не живее в България! Освен, ако не е дошъл да провери почвата за ново слугуване при някого.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *