Публикувано на 08.11.2019 / 14:58

ВИЖТЕ ГЕРБ ПОРТНИХ В ИЗУМЕНИЯ МУ ВИД! БЕЗ КОМЕНТАР! /ВИДЕО!/

ПОРТНИХТова е първото интервю на ГЕРБ Иван Портних преди балотажа на отминалите избори, когато се появява след избухналия скандал с пиянските му подвизи в Хайфа. 

Гледайте внимателно! Няма нужда от никакъв коментар!

afera.bg

Коментари 23 за
“ВИЖТЕ ГЕРБ ПОРТНИХ В ИЗУМЕНИЯ МУ ВИД! БЕЗ КОМЕНТАР! /ВИДЕО!/”

 1. Попитали радио Ереван:
  Какво е „дебил“?
  Отговор на радиото: Вижте едноминутното видео на „Афера-бг“, публикувано от Светлозар Николов.
  А, какво е „двоен дебил“? Попитали радио Ереван.
  Отговор на радиото: Избирателят на първия дебил.

 2. Ние сплетохме здраво ръце,
  с тебе се счепкахме здраво.
  Кръв капе от червеното ранено БСП сърце,
  грохнал си ти. Тогава? —
  един ще бъде победен —
  и победеният си ти. червени курви и пчелички
  Пред прага на един бордей- червени куртизанки

  Ти спомняш ли си тоз подлец? Подлеца Тошко от Правец ,един гамен , цървул, селяк с осми клас необразован
  Човекът, който, влезе в бой с мъглите, с северния мраз, ти спомнях ли си кой бе той? Той влезе в историята , мразен подиграван от пчелите
  Затова жестоко жилиш, пчелички , куртизанки , партизани, ебани , ебани и насрани…….

 3. След продължителни ,изключително изтощителни изследвания,ние от Четвърти километър стигнахме до извода ,че всички БГ кметове пият яко . Даже считаме ,че това е задължително условие за избирането им.

 4. Ами гласувайте! Ще ви отнеме 20 – 30 минути от дома до близкото училище и обратно. Не ходете за гъби, не мърморете у дома или в интернет, не слушайте нищо друго освен собствената си съвест. Колкото до видеозаписа, това вече се нуждае незабавно от медицинска помощ. Човекът не е добре и тези, които са гласували за него, са проявили нечовешка жестокост и душевен канибализъм.

 5. Имам питания към варненци:
  А бе Вие Варненци, акъл имте ли, че позволихте на този наркоманизиран грездей да Ви язди още четири години?Колко още ваши съграждани трябва да се самозапалят, че да Ви уврат гагаузките кратуни?

  1. И аз това се питам, но за мен основният проблем беше в Костадинов и централното ръководство в София. Вместо да прави партия, трябваше направо да влезе в БСП и да бъде наш кандидат. Така със сигурност щеше да събере повече гласове от тоя. Костадинов иска да си прави собствено движение и се асоциира на моменти с фашизма, лично съм го чувал да говори срещу циганите като Хитлер и това отблъсна много другари. Моят баща се е борил с фашистите, няма как туко ей така да подкрепя истории срещу малцинствата. Друг проблем на Костадин е тази малоумна карта на Велика България, която вееше. Е, вярвайте ми, това е вече върха на сладоледа – тоя стремеж за малко да ни заличи от картата на Европа. Млад е и е амбициозен, но това не беше достатъчно за другарите да гласуват за него масово. Следващият път да му мисли на парламентарните. Личното ми мнение е. че всички патриотични и леви организации тярбва да се обединят срещу ГЕРБ. Нямаме друг шанс. Наречете го Народен фронт ако искате или нещо друго. В партията има хора които искат коалиция с ГЕРБ и на национално ниво, това е проблема. Приемаме критиката, въпреки обидата. Идват национални избори, трябва всяка организация в ляво и всяка патриотична организация, заедно да се явим и да събидум народа срещу ГЕРБ.

 6. Клонинг на Бойко! Бойко ги клонира: Владко, Кралев, Дани, Графинята, Менда, Фльор, Тменужка, …..клишета и вреди, нахалство и тъпотия. Гербери, сър!

 7. Виждам живото доказателство, че от качествено бело не се умира 🙂

 8. Кметът на един град трябва да бъде с ум като бръснач, тялото му – здраво и кипящо от енергия. А мисълта на този Шивач (портной) тече мъчително, трудно, търси спасение в шаблонните фрази. Покашлянето показва един инфектиран организъм, отслабена от алкохола и други субстанции имунна система. Непрекъснатите движения на стола са признак на абстиненция. Жалка картина.

  1. A пък премиер трябва да бъде умен и ерудиран човек,а не като посеркото борисофф на когото не преставаш да ближеш осраният гъС,да ви ебем пичката майчина и на тримата!

 9. Само в това интервю виждам „материал“ за 5-6 дисертации по психология и психиатрия !

  1. Работата ти пУмияре е да гледаш кога пак ще се насере тъпакът борисофф,за да му оближеш посраният гъз,да ви еба путката майчина и на двамата!

 10. Ако внимателно наблюдавате, ще забележите, че младежът, който говори, изглежда страда от силно изразен анален сърбеж.

 11. Както и друг път съм казвал: Езикът на тялото казва много повече от думите. И винаги истината!

 12. Не е виновен тоя запъртък , питайте Гуцанов, Гергов и Боку ….за този трезвеник …,и псевдо .е…ач

 13. Албена ШАШАВел - истерична климактеричка от БСП Област Варна каза:

  Искам оставката на Корнелия Нинова!Веднага!Оставки и за Гуцанов, Станишев, Пирински и Миков!
  Незабавни оставки за Георги Димитров, Васил Коларов, Георги Кирков и Димитър Благоев!
  Искам да видя оставките на Ленин, Сталин, Карл Маркс и Фридрих Енгелс!Сега и веднага!
  Само другаря Бойко Борисов е достоен да бъде председател на БСП!

  1. Не Бог ви наказва, а вие самите варненци се наказахте, като гласувахте за него…

 14. митьо очите явно ги е ебал всичките гейбери, от тиквоча, та до тия тримата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *