Публикувано на 09.07.2019 / 9:35

ВИЖТЕ БЕЗУМИЕТО КАК СЕ ПРЕСИЧА „РЕВОЛЮЦИОННИЯ ПРОЕКТ“ НА БОКО ТИКВАТА ВЪВ ВАРНА! /ВИДЕО!/

БУЛЕВАРД ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНАЕто какво се получава, когато некомпетентни хора строят магистрала по среда на града, сред жилищни квартали по най – примитивен начин. Къде пешеходна пътека? В града не всички имат кола.

Давай, кажи на дядо, че той е много мързелив, че не иска да направи една чудесна разходка до пешеходна пътека (236 метра) в +30 градуса, когато всички останали седят в кола с климатик.

Митко Иванов

Бележска на АФЕРА: Безумието на „революционния проект“ във Варна на Боко Тиквата и касичката му Портних! И липсата на прокуратура, която да провери колко кинти бяха откраднати от безумието, наречено бул „Васил Левски“ с кръговата му елипса! „Стабилни“ гьотверени!

Коментари 4 за
“ВИЖТЕ БЕЗУМИЕТО КАК СЕ ПРЕСИЧА „РЕВОЛЮЦИОННИЯ ПРОЕКТ“ НА БОКО ТИКВАТА ВЪВ ВАРНА! /ВИДЕО!/”

  1. Варна е единствения град ,в който гларусите са по-умни от булевардажиите .

  2. Варналии,наесен пак идете з а гъби,той ,шайкаджията ще затрие не само Варна,но и България и тогава гъбите ще ни преседнат,но ще е късно.България може да се оправи само ако българите гласуват наесен срещу мафията и дадат мандат на Радев и Нинова,които да ни извадят от батака в кийто ни вкара тиквата през десетгодишното стоене във властта.Гърците го направиха и изгониха некадърниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *