Регистрация
Публикувано на 09.07.2019 / 9:35

ВИЖТЕ БЕЗУМИЕТО КАК СЕ ПРЕСИЧА „РЕВОЛЮЦИОННИЯ ПРОЕКТ“ НА БОКО ТИКВАТА ВЪВ ВАРНА! /ВИДЕО!/

БУЛЕВАРД ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНАЕто какво се получава, когато некомпетентни хора строят магистрала по среда на града, сред жилищни квартали по най – примитивен начин. Къде пешеходна пътека? В града не всички имат кола.

Давай, кажи на дядо, че той е много мързелив, че не иска да направи една чудесна разходка до пешеходна пътека (236 метра) в +30 градуса, когато всички останали седят в кола с климатик.

Митко Иванов

Бележска на АФЕРА: Безумието на „революционния проект“ във Варна на Боко Тиквата и касичката му Портних! И липсата на прокуратура, която да провери колко кинти бяха откраднати от безумието, наречено бул „Васил Левски“ с кръговата му елипса! „Стабилни“ гьотверени!

Коментари 5 за
“ВИЖТЕ БЕЗУМИЕТО КАК СЕ ПРЕСИЧА „РЕВОЛЮЦИОННИЯ ПРОЕКТ“ НА БОКО ТИКВАТА ВЪВ ВАРНА! /ВИДЕО!/”

  1. Варна е единствения град ,в който гларусите са по-умни от булевардажиите .

  2. Варналии,наесен пак идете з а гъби,той ,шайкаджията ще затрие не само Варна,но и България и тогава гъбите ще ни преседнат,но ще е късно.България може да се оправи само ако българите гласуват наесен срещу мафията и дадат мандат на Радев и Нинова,които да ни извадят от батака в кийто ни вкара тиквата през десетгодишното стоене във властта.Гърците го направиха и изгониха некадърниците.

    1. amet с такива писаници рискуваш да бъдеш изтрит от мутрокомунистическия сайт ..Тук се пише само за славата на мутрокомуниста незаменим …….простак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *