Публикувано на 23.10.2020 / 7:45

ВИЕ ПОБЪРКАХТЕ ЛИ СЕ, БЕ? КОГАТО СЕ ПОЯВИ СПИНА, СПРЯХТЕ ЛИ ДА СЕ ЕБ@ТЕ?!? А ЗАЩО СЕГА СПИРАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ?!

ВИЕ ПОБЪРКАХТЕ ЛИ СЕ, БЕ? КОГАТО СЕ ПОЯВИ СПИНА, СПРЯХТЕ ЛИ ДА СЕ ЕБ@ТЕ?!? А ЗАЩО СЕГА СПИРАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ?!

Ох, не мога, бе, хора!

Не мога!

Разбирате ли, не мога!

Отново да повторя – НОВ вирус има!!!!!

ИМА!

Това за тези, дето се хихикат и продължават да повтарят – такова животно нЕма!

Отново (обаче) да повторя И ТОВА:

И какво като го има?!?!?

С какво е по- различен тоя шибан коронавирус от ВСИЧКИ нови вируси, които от хилядолетия ни налягат?!?

Или много американски филми сте гледали?!?

С какво??????

Защо сега човечеството се побърка?

Извинете ме за цапнатия ми език, но този път наистина ще бъда докрай брутална!!!

И ще си го кажа баш, както го мисля!

Когато се появи СПИНА, спряхте ли да се еб@те?!?!?!?!? Спряхте лиииии!!!! Щото аз не спрях, както предполагам и вие не сте спрели, но взехме предпазни мерки, нали? Без да се побъркваме!

А защо сега спирате да живеете?!?!?

Защо?!?!?Защото аз не спирам да живея и взимам пак предпазни мерки!

Просто е, нали?

Защото някой ви внушава ли, че идва края на света!

Не, не идва!

Човечеството няма да се затрие, както не се е затрило от СТРАШНАТА чума, ЕДРАТА шарка, ИСПАНСКАТА болест, ХОНГКОНСКИЯ грип, СВИНСКИЯ такъв, нито от СПИНА!

НИТО от който и да е ВИРУС!

Да, ще умират хора, да! Ще умират хора от вируси.

Може и ние да умрем, безсмъртни няма, все от нещо се мре!

Но с какво този вирус е по- различен от другите? От онези, които също изтребиха  доста народ, но ние продължавахме да живеем и да се радваме на живота!

Човечеството имам предвид!

С какво?!?!? Някой да ми обясни?

Айде малко по – спокойно и в двете посоки, че вече и аз ще изляза с голямата секира и ще остана накрая само с 10 човека във френдлистата си.

Вие побъркахте ли се, бе?

Спазвайте си мерките ( и едните, дето вярват за вируса), а другите ( онези, дето не вярват), ако искате мрете, ваша работа, но на мен ми писна да чета БЕЗУМНИ дебати тук, че и цели скандали, за едно нещо, дето е най- естествено нещо в хилядолетната история на човечеството

Че излизат нови вируси на тоя свят!

Да, НЕ е най – обикновен грип този коронавирус! Да. И какво от това?!?!

Че то и грипът претърпя развитие.

Щото като се появи Испанският грип и той изтрепа бая народ, на фона на това, тоя коронавирус си е направо благ!

Все пак от испанския измряха почти от 50 до 150 милиона (тогава статистиката е била не толкова сигурна, та се колебае, но поне 50 милиона са измрели) от човечеството!

Така че – спрете се!

Иначе, пак да повторя, като се появи СПИНА, спряхте ли със секса?!?!?

Нали не спряхте да се еб@те.

Не, нали?

Ама взехте предпазни мерки.

Ами, ….. айде и сега не спирайте да живеете, ви предлагам.

Правете същото, предпазни мерки и се спрете, и едните, и другите.

Мария Константинова

Коментари 12 за
“ВИЕ ПОБЪРКАХТЕ ЛИ СЕ, БЕ? КОГАТО СЕ ПОЯВИ СПИНА, СПРЯХТЕ ЛИ ДА СЕ ЕБ@ТЕ?!? А ЗАЩО СЕГА СПИРАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ?!”

 1. Ковидизмът е опасно психиатрично заболяване , което се предава по електронно медиен път. Представлява реактивна психоза върху психопатен терен, изразява се в мизофобия, социопатия , садо-мазохизъм , стокхолмски синдром.Ковидистите трябва да се лекуват с тежки невролептици в специализирани заведения , далеч от радио и телевизия , особено от интернет !

 2. Тези които са по-средата,са най-опасните хора,като тази малоумница мария константинова,алоооо ненормалнице,разбирам те като обвиняваш,тези болни мозъци които вярват,но да ме слагаш дебилке в графа „онези които не вярват“,не малоумничке не вярвам,вярвам че откакто свят светува има вируси,но малоумничке дебилна не ме вкарвай в графата онези,ясно???
  Примери бол,малоумничке откакто почна тази измамна истерия се срещнах със стотици хора,пипах хиляди понърхности,ходих без маска и кво дебилке;оказа че такъв вирус няма,има грип,анадунму,и да не си посмяла другия път,така по-цигански и дърварски начин,да ме вкарваш в графата „онези които не вярват“,ясно???
  Малоумничке мария константинова,това е „СОВИД-19“,е измислица дебилке,има сезонни грипове,които в някои случаи са опасни за хронично болни хора….
  Ясно ли ти е отрепко???

 3. Нов вирус няма, никой не го е изолирал и теста не знае какво открива… правен е да открива хламидии 😀

  Те вирусните пандемии не тръгват по желание и команда, когато осъзнаете, че всичко това е един театър – за всички нас ще бъде късно, защото винаги се намира кой да вика „нов вирус има“ , има, вируси има бол и човекът е жив благодарение на тях! 😉

  Вие видяхте ли го този вирус като го има? Ем, всички са чували за него, ама никой не го е виждал 😉

  1. Търся в медицинските търсачки научни публикации за изолиране на този мистериозен вирус, съгласно правилата на д-р Кох и няма, няма нищо!

 4. Д-р Райнер Фулмич – един от четиримата адвокати, членове на следствената комисия:
  Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд.
  Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:

  1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.
  2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.
  3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.
  Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

  Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:

  1. До колко опасен в действителност е този корона вируса за хората?
  2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?
  3. Какви са щетите нанесени на икономиката?
  Ето в тези ми е надеждата. Нашите тикви, патладжани, ПКП-та и вся остальная сволочь са само под-под-под-под-под-под-под……-под изпълнители.
  Отделно фашисткото правителство на гнусната тиква трябва да бъде унищожено. Всеки ден тяхно управление носи вреда. Това са човекомразци и нищожества.

 5. Аз имам придружаващи заболявания, но не ме е страх от КОВИД-19, страх ме е от Тулупус Ганьос Банкянски, който е в крайна фаза и е най-активен иначе по презумпция си е опасен.

 6. Бачо ви Кольо пък,ходи отдолу с презерватив,отгоре с маска ,а на задника си сложих тенекия щото ми омръзна да ме шибат през гащите.

  Айнщайн от четвъртия етаж пък каза,че вирусът е извънземен и цели нов ред на проибания ни свят.
  Намаляване на въглеродния диоксид,спиране на сечта на световните гори,минимализъм,заличаване на понятието суверинитет,опростяване на отношенията между хората и намаляване на броя им !
  Е,поне ще има риба в морето и дивеч в гората…

  Тъжен съм.
  Трябва да унищожа ДНК стадото си от специфични гени заради чумата по прасетата,синия език по овцете,грипа по птиците,лудата крава по кравите и перушанлъка по хората..

  Мойта реститутка-кулачка-бивша буржоазка я пръскам всеки ден с бердолезов разтвор и я разтривам с нафталин.
  Спи в кувиоз,ама поне не се чува като хърка…
  Вечно ше живее деба и експлоататорка,имприалистка деба…

  Венсеремос

  1. Бачо Кольо, добре си се обзавел, ама що не туриш направо един скафандър (верно, скъпи са…). Оня ден видях в трамвая едно момче с допотопен противогаз. От най-големите и най-смешните, сигурно е бил на дядо му. Хората наоколо се смяха с глас през маските…жив пърформънс, посветен на ковид! Браво на момчето! Подигра се на тъпанарите, които всяват истерия и паникьосват народа.

 7. Пандемията с коронавируса е целенасочена операция подготвена от затворения политически кръг на неолибералната теория и финансирана от големите „онлайн“ компании. Първият етап (първата вълна на пандемията) преследва преминаването на ТЪРГОВСКО-БАНКОВАТА ДЕЙНОСТ в режим на „работа от дома”. Целта е спестяване на огромните разходи по наемане и поддържане на офиси, заплащане на извънреден труд, разходи за охрана, обзавеждане, храна и излишна администрация. През вторият пик на пандемията компаниите свързани с ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ започват тотална подмяна на работническия състав, като целта е той да бъде заменян с много по-ниско платения труд на гастарбайтери и мигранти. Управлението им също ще се осъществява по метода „работа от дома“. УПРАВЛЕНИЕТО и КОНТРОЛЪТ (наблюдение и проследяване) на човешкият индивид ще се осъществява посредством 5G технологията.
  Всичко това има и своя политически ефект, а именно ускорено разпространение на тъй наречената „АСОЦИАЛНОСТ“, чиято същност е: 1. Ограничаване на социалните контакти. 2. Обезличаване на етнонационалностите, чрез игнориране на обичаи, нрави и традиции. 3. Въвеждане на дистационни форми на обучение. 4. Омаловажаване на историческата памет, чрез промяна на исторически събития и насочване на интересите на индивида към бъдещето. 5. Ликвидиране на понятието „политика“, чрез втълпяване в съзнанието на хомосапиенса до ниво на „жизнена необходимост“ на понятията „лична свобода“, „личен избор“ и „личен интерес“. 6. Постепенно отпадане на необходимостта от понятието „култура на живо“ и заменянето му с понятието „онлайн култура“, чрез преустановяване на финансирането на театрални и оперни постановки, фестивали, конкурси и други мероприятия, изискващи събиране на хора.
  АСОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА е апогея на властващия неолиберализъм, в която обществено-политическите отношения ще бъдат съставени единствено и само от РОБОТИЗИРАНИТЕ действия на отделните индивиди. Това ще гарантира ТОТАЛНОТО ГОСПОДСТВО на световната олигархия в един спокоен за нея свят. Свят без ПРЯК ОБЩЕСТВЕН КОНТАКТ. Свят на БЕЗРАЗЛИЧИЕ.

 8. в процесът на човешката еволюция се роди и създаде ПОЛИТИЧЕСКАТА…вследствие на нейната еволюция страхът в хората от човешки се ПРЕВЪРНА В ЖИВОТИНСКИ- Ню Ордер-НЕ МИСЛЕТЕ…НИЕ МИСЛИМ за ВАС…п.п. СТРАХУВАЙТЕ СЕ…

 9. Запитва ли се някой, кой е виновен за сегашното положение в момента, с развитието на този опасен изкуствено създаден вирус. В световен мащаб и отчасти у нас. Да погледнем у нас – няма достатъчно както медицински персонал, така и достатъчно медикаменти с които да се лекува, няма разпространени по всички села и градове указания за първи симтоми на вируса и оттам какво трябва да направи лицето при тези симтоми. С кого да се свърже , къде да отиде, кой ще го лекува. От месец март до сега са минали 8 месеци и управниците на България нямат план какви мерки трябва да се взимат и спазват. Така както продължава до 10 години населението ще се преполови, селата и малките градове ще опустеят, неграмотноста ще нарастне още повече и т.н., но ще купуваме самолети, бойни кораби, танкове и т.н. ще се въоръжаваме ….. срещу кого ще се бием…….

 10. „Страхът е изключително важно политическо оръжие в днешно време. Б. Райнов цитира американския автор Хоуард Филип Лавкрафт, според когото „най-старото, най-силното чувство усетено от човешкото същество, е страхът. И най-могъщата форма, произлязла от този страх, е страхът пред Неизвестното. Малцина психолози оспорват тази истина и така оправдават съществуването на разказа на ужаса, като го поставят сред всички други литературни жанрове и на равни нога с тях”. Изводът на Лавкрафт обяснява защо толкова разпространена е темата за ужасите и страха в изкуството от втората половина на ХХ век. И защо тази тема се определя като една от най-важните в политическите идеологии на нашето съвремие. Все едно е с какво плашиш обществото, важното е да поддържаш страха му и чувството му за надвисналата над него опасност от комунисти, извънземни, терористи. Той отклонява вниманието от реалността и успешно замества социалното чувство и отношението към истинските проблеми на човека и обществото.“

  „Богомил Райнов. Мислителят и идеологът“
  Панко Анчев – 19 април 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *